Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24.05.2018 in all areas

 1. 1 point
  Ystävyysottelu Nigeria - DR Kongo Valinta / Nigeria -1.0 (AH) / @2.02 Unibet Klo / 14.00 Eilinen Moldovan Cup finaali päättyi kuin päättyikin Milsamin voittoon, mutta joukkue teki maalinsa vasta jatkoajalla. Otetaan talteen tämä kohde jo nyt, sillä uskon että kertoimet tulevat tippumaan. Nigeria pelasi tiistaina Atletico Madridia vastaan häviten niukasti 3-2. Nigeria pelasi ottelun erittäin hyvin vaikka Atleticolle ottelulla ei ollutkaan mitään väliä. Atleticon kokoonpanossa kuitenkin oli huippunimiä kuten Oblak, Torres, Correa sekä Gameiro. Tänään Nigeria saa vastaansa kotikentällään huomattavasti huonomman Kongon, joka ei kesän MM kisoihin osallistu. Nigerialla on hyvä joukkue ja kertoimien valossa joukkue on ennakoitu suoriutumaan paremmin kuin Islanti lohkossaan Argentinan sekä Kroatian kanssa. Omien tietojen mukaan Nigerialla pitäisi tähän otteluun tulla vielä vahvistuksia viime pelin kokoonpanon lisäksi, mutta huippunimistä kuten Victor Moses ei ole vielä tietoa. Kongo on pelannut tänä vuonna yhden ottelun jonka se hävisi Tanzanialle 2-0. Nigerian varsinkin nuorilla pelaajilla on paljon halua näyttämään osaamisensa ennen kesän kisoja ja joukkue saa kotiedun, joten en odotan mitään muuta kuin voittoa tästä Nigerialle.
 2. 1 point
  Viron Esiliiga 19:00 Levadia - Elva, Levadia -1EH 2.70@Unibet Levadialta tullaan näkemään hyvin todennäköisesti vahvistuksia ykkösmiehistöstä, joukkue on pudonnut sen verran alaspäin taulukossa viime aikoina, ettei ole varaa joutua putoamistaisteluun. Levadialla on hyvä peli alla Maardua vastaan ja kotona ehdoton voitto tästä tulossa omissa papereissa. Elva on tunnettu perinteisesti kovahvana joukkueena, ei niinkään vieraissa. Ensimmäinen ottelu Levadialle kotikentällä oikealla nurmella. 20:30 Santos - Maardu, Maardu -1EH 1.89@Unibet Maardulla on ottelusta poissa laituri Brolin punaisen kortin takia, leveyttä penkiltä löytyy kuitenkin tarpeeksi ja Levadia voitettiin kotona vajaalla. Santos yllätti viime kierroksella Kaljun, samanlaista yllätystä ei ole tänään luvassa. Katsokaa jos saatte toppeja muualta, nämä on vaan Unibetilta nopeasti vilkaistu. Muut päivän pelivalinnat: Nõmme Kalju U21 2.40@Coolbet (Kaljun kertoimet nousseet turhaan Santos shokkitappion jälkeen + Welco yllätti Rakveren) Flora - Keila Bts no 2.70@Unibet (Kysynpähän vaan että mitä ihmettä, Keilalla koko kauden ollut ongelmia yläkerrassa poissaolojen takia, erittäin maukas ylikerroin, neljä viidestä viimeisestä vieraissa jääty ilman maalia, kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi 0-9)
 3. 1 point
  Paras mahdollinen finaali! Saa nauttia vaan jääkiekosta. Vaikee miettiä kumman puolella olisi, Vegasilla hieno tarina ja jäisi historiallinen lappu muistoksi, Capitalsin voitto taas antaisi enemmän oikeututusta varmisteluun
 4. 1 point
  TPS - FC Honka, kortteja yli 3,5 @2,40 /1,5 (41/27)
 5. 1 point
  Korttiharava: VPS - Kups, kortteja vierasjoukkue yli 1,5 @2,18 /0,5 (45/25) IFK - FC Lahti, kortteja yli 3,5 @2,70 /0,5 (37/94) + kortteja kotijoukkue yli 1,5 @2,20 /0,5 (45/89) + kortteja vierasjoukkue yli 1,5 @2,55 /0,75 (39/46) L1K
 6. 1 point
  HIFK - Klubi 04, maaleja kotijoukkue yli 1,5 + yli 8 kulmaa @2,04 /1,5 (bet365) (49/44) - Otetaan nyt vähän riskikohde. Pelottaa vaan, että tää on lätty 1-0 tulos. Klubilla näyttäs olevan arvoa kertoimissa, mutta vähän tämmöinen isät kostavat pojille asetelma, joten en ainakaan odota löysää peliä HIFK:lta. Itse asiassa alkuun piti kokeilla vieraita tasoituksella, mutta tuli muutama mutka siihen vetoon ja nyt mennään tällä. Selkeä riskikohde kumminkin, että parasta olisi olla koskematta.
×
×
 • Create New...