Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.10.2018 in all areas

  1. 3 points
    Esports | CS:GO | ESL Pro League 20.15 ex-Space Soldiers - NaVi ex-Space Soldiers +4,5 | 1,95 | Veikkaus ESL Pro League-ottelut jatkuvat tällä viikolla ja tässä ottelussa ottavat yhteen ex-Space Soldiers ja NaVi. ex-Space Soldiers on nimensä mukaisesti entisistä Space Soldiers-pelaajista koostuva joukkue. Pitkään jatkuneet ongelmat Space Soldiers-organisaation ja sen pelaajien välillä kulminoituivat sopimukseen purkamiseen ja nyt ex-Space Soldiers pelaa toistaiseksi ilman organisaatiota. On oikeastaan todennäköistä, että tästä erosta on loppujen lopulta hyötyä ex-Space Soldiersille, sillä heidän keskittyminen voi nyt kohdistua edessä oleviin peleihin eikä pelaamisen ulkopuolella tapahtuviin asioihin. Joukkue ilmoitti keskittyvänsä täysin EPL-sarjaan tässä vaiheessa ja joukkueen tulokset ovatkin olleet hyviä, kun joukkue keikkuu 4. sijalla vain kolme pistettä kärkisijasta. NaVi on pitänyt hieman taukoa kilpailullisista peleistä ESL One New York-turnauksen jälkeen, jolloin joukkue tippui nolosti jo alkusarjassa Gambitia vastaan. Joukkueen vire on siis kysymysmerkki, sillä tuosta turnauksesta on hieman vajaa kuukausi aikaa eikä NaVi ole sen jälkeen pelannut ainuttakaan peliä. Joukkue siis aloittaa vasta tänään EPL-sarjan pelinsä ja online-otteluita onkin koko viikon ajan luvassa, joten tietynlainen härkäviikko on kyseessä NaVille. Tämä ottelu on kuitenkin joukkueen ensimmäinen tällä kaudella, jossa pientä ruostetta voi vielä näkyä NaVin pelissä pienen tauon jälkeen. Karttana ottelussa pelataan Dust2, joka on ex-Space Soldiersin karttavalinta ja heidän tulokset kartassa vanhassa organisaatiossa olivat mainioita. Joukkue on voittanut viimeisestä viidestä Dust2-ottelusta neljä, mukaanlukien voitto Mousesportsista. NaVin osalta on vaikea sanoa, kuinka hyvä kartta Dust2 joukkueelle on, sillä NaVin rekordi kartassa on huono, mutta viimeisimmät kaksi ottelua ovat päättyneet voittoihin hyviä Dust2-joukkueita BIG:iä ja MIBR:iä vastaan. Selvää on kuitenkin, että missään nimessä NaVin parhaisiin karttoihin Dust2 ei kuulu. Ehkä pienen karttaedun voi silti antaa ex-Space Soldiersille. ex-Space Soldiers on vapaa sopimusvelvollisuuksistaan ja vaikka uuden organisaation haku on käynnissä, uskon nykytilanteen olevan jonkinasteinen helpotus joukkueelle ja nyt keskittyminen kohdistuu EPL-sarjan peleihin, joissa ex-Space Soldiers on ollut todella hyvä tällä kaudella. NaVin suoritustaso on puolestaan iso kysymysmerkki tauon jälkeen ja online-otteluihin keskittyminen ei välttämättä ihan heti nappaa. Karttaetu kallistunee aavistuksen ex-Space Soldiersin puolelle, joten näin isolla tasoituksella ex-Space Soldiers kelpaa erittäin hyvin peleihin. Kohde menee oikein, kun ex-Space Soldiers voittaa vähintään 12 kierrosta tai voittaa ottelun.
  2. 1 point
    Jääkiekko, KHL Slovan Bratislava - Admiral Vladivostok Alkamisaika: 19:00 Tekee ottelussa pisteen: Jeff Taffe Valinta: Kyllä Kerroin: @2.02 (Marathonbet) Otetaanpa tämä kerroin huomiselta talteen ajoissa. Nimittäin melko maistuvalta tuntuu etukäteen. Jeff Taffe on Slovan Bratislavan ykkössentteri ja samalla joukkueen paras pistemies tältä kaudelta. Slovanin ylivoimaisesti paras ketju on ollut juurikin ykkösnyrkki, jossa laidoilla ovat maalipyssy Michal Repik ja TPS:n riveissä viime kaudella Liigaa pelannut Patrik Virta. Huomenna vastaan asettuu yksi sarjan heikoimpia joukkueita, Admiral Vladivostok. Vladilla on seitsemän ottelun tappioputki ja sen jatkuminen on todennäköistä myös Bratislavassa, kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki. Mitä Taffen pisteeseen tulee, uskon sen toteutuvan selvästi päälle 50 prosentin todennäköisyydellä, joten kerroin on hyvinkin pelattava. Vladivostok kotona ei ole niitä vaikeimpia vastustajia ja Taffella on kasassa 14 pistettä 18 peliin. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella Vladivostokissa, Slovan voitti 5-4 jatkoajan jälkeen ja Taffe teki ottelussa kaksi maalia. Repikin piste kertoimella 2,52 on myös todella maistuva, mutta vihjataan nyt Taffea tällä kertaa. Nordicbetillä tämä kohde on vain @1.60 (jatkot mukana), joka on mielestäni aika hyvin laskettu kerroin.
  3. 1 point
    Esports, League Of Legends Worlds Team Liquid - KT Rolster Vihje: Map 1 both teams to slay a dragon Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 11:00 - Team Liquid ja KT Rolster aloittavat tämän Worlds päivän. - Uskon tästä pelistä vauhdikasta ja suht pitkää jossa noita objektiiveja haetaan hyvä määrä. Uskon että pelissä tapetaan tuo perus 4-5 dragonia jolloin hyvin todennäköisesti molemmat joukkueet ainakin sen yhden dragonin tappaa. Molemmille joukkueille tärkeä ottelu ja hyvin todennäköisesti objektiivit ovat hyvin tärkeässä osassa. KT Rolsters luonnollisesti lähtee otteluun suurena suosikkina mutta ei tästä mitään aivan täyttä ylijuoksu peliä ole tulossa kun kaksi hyvää botlanea ja jungleria kohtaa, peli tulee venymään sinne 35 minuutin tietämille niinkuin jo aiemmin näiden joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Worldseissa kun 4 dragonia tapettiin ja KT Rolster voiton nappasi 33 minuutilla. Ottelun jo alkuvaiheilla tullaan näkemään Dragon pitin läheisyydessä isojakin fighteja jotta noita objektiiveja saadaan omalle jengille napattua.
×
×
  • Create New...