Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08.01.2019 in all areas

 1. 4 points
  NHL, 2:00 Pittsburgh - Florida Pelivalinta: Pittsburgh @ 1.88 Coolbet Kauden eka kohtaaminen näillä joukkueilla edessä.... Pens on vahva kotijoukkue ja se on voittanut 7/10 viime kotiottelustaan. Meno on ollut Pensillä muutenkin vahvaa jos ei lasketa viime ottelun ohipeliä Chicagoa vastaan jossa katkesi 8 ottelun mittainen voittoputki. Pens on voittanut siis 8/10 viime ottelustaan eikä näissä otteluissa ei ole menty kertaakaan jatkoille. Florida on voittanut vain 2/5 viime ottelustaan, mutta pelannut vieraissa suhkot hyvin ja saldona on näistä kolme voittoa viidestä ottelusta. Pens (52p) on Itäisen konferenssi viidentenä ja Florida (41p) sijalla yksitoista. En usko vierailijoilla olevan mitään mahiksia ensi yönä koska Pensin tekeminen on ollut yksinkertaisesti niin vahvaa viimeaikoina ja tehoja on löytynyt laajalla rintamalla. Floridan tehot ovat olleet puolestaan ykkös ja kakkoskentän muutaman perusnaulaajan varassa , joukkue sortuu myös helppoihin virheisiin joihin ei todellakaan ole nyt varaa huippuvireistä kotijoukkuetta vastaan.
 2. 1 point
  ATP Sydney (hard) Stefanos Tsitsipas - Guido Andreozzi Stefanos Tsitsipas 2-0 @ 1.62 Betway Alkaa 07:00 Vastakkain maailmanlistan sijat 15. ja 80. Andreozzi hävisi turnauksen karsinnassa Rubleville(84.) erin 2-0 mutta selvisi turnaukseen voitettuaan Lucky Loser -matsissa Ebdenin(47.) lukemin 2-1. Argentiinalainen Andreozzi on puhdas massaspesialisti mikä kääntyy selväksi eduksi erinomaisesti kovilla alustoilla pelaavan 20 -vuotiaan Tsitsipaksen eduksi. Kreikkalainen pelasi viime viikolla hienosti Hopman Cupissa erittäin tiukan ottelun Federiriä(3.) vastaan häviten molemmat erät vasta tie-breakissa. Nuori Tsitsipas lähtee tähän kauteen erittäin nälkäisenä ja argentiinalainen on vain pikainen välipala erin 2-0 päättyvässä ottelussa.
 3. 1 point
  ATP nelinpelit Auckland klo 06:00 Haase/Middelkoop - Kontinen/Nielsen Pelivalinta: Kontinen/Nielsen Kerroin: 2,20 Unibet Kontinen/Nielsen kaksikko kohtaa Aucklandin nelinpelin avauskierroksella Haase/Middelkoop parin. Kontinen on pitkään pelannut John Peersin kanssa yhdessä, mutta parin yhteispeli ei ole viime aikoina toiminut ja tulokset olleet vaisuja. Kontinen pelaa pitkästä aikaa uuden parin kanssa ja Nielsenin kanssa on helppo lähteä turnaukseen sillä hyvästä pelaajasta on kyse. Nielsen pelaillut paljon eri parien kanssa, joten Nielsen on tottunut pelaamaan monenlaisten pelaajien parina. Haase/Middelkoop kaksikko pelasi viime vuonna yhdessä ja muutamia titteleitäkin voittivat viime kaudella. Tämä kausi lähti myös hyvin käyntiin Qatarissa, jossa pari pääsi finaaliin. Finaalissa kuitenkin Goffin/Herbert pari oli vahvempi. Haase pelaa Aucklandissa kaksinpeliä Ferreriä vastaan ennen nelinpeliottelua, joten tämä voi hieman näkyä Haasen pelissä. Haase/Middelkoop kaksikon peli muutenkin ailahdellut ajoittain melko paljon, joten en näkisi paria näin selkeänä ennakkosuosikkina matsiin. OIKEIN
 4. 1 point
  NHL Buffalo Sabres - New Jersey Devils Nico Hischier laukaukset maalia kohti yli 2.5 (mukaan lukien lisäaika) @ 2.35 Unibet Alkaa 02:00 Hischierin laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 4-5-3-2-2. Sveitsiläishyökkääjä sirklaa Devilsin ykköskentän sentterinä laidoillaan Jesper Bratt ja Kyle Palmieri. Hischier luutii kiekkoa myös NJ:n kakkosylivoiman sentterinä. Laukauksia ja peliaikaa miehelle on ottelua kohden kertynyt tällä kaudella keskimäärin 2.24 sekä 18:01. Mies on esiintynyt viime matseissa pirteästi ja saanut runsaasti vastuuta tasakentällisin joten Unibetin tarjoama kerroin haiskahtaa lievältä ylikertoimelta.
 5. 1 point
  NHL New York Islanders - Carolina Hurricanes Jordan Eberle tekee vähintään yhden pisteen (varsinainen peliaika): Kyllä @ 1.95 Unibet Alkaa 02:00 Eberle on tehnyt vähintään yhden pisteen neljässä viimeisestä viidestä ottelustaan(2+3). Tähän asti pelaamassaan 36 ottelussa kanukkihyökkääjä on tehnyt tehot 8+10. Eberle on pitkin kautta pyörinyt Islandersin ketjurumbassa mutta tällä hetkellä miehen paikka on joukkueen ykkösvitjassa Brock Nelsonin ja Anders Leen vierellä.Ylivoimalla vastuuta tulee joukkueen YV1:n viivamiehenä. Saarelaiset tulevat tekemään vähintään kolme maalia joista ykkösketju tulee poimimaan useamman marjan pisteen muodossa.
 6. 1 point
  Jääkiekko, OHL London Knights - Guelph Storm London Knights -1,5 @2.00 Unibet KLO: 02.00 Otetaan kokeiluun Knightsia. Viimeaikojen matsit on ollut olleet puolustuspäähän nihkeitä ja jäähyjä joukkue otti liikaa etenkin viinepelissä SOO:ta vastaan. Joukkue vie aloitukset ja laukaukset usein, mutta huonon tuurin lisäksi tapahtuu liikaa yksilövirheitä. Taukoa tähän peliin tulee useampi päivä ja odotettavissa on mielestäni kärkijoukkueen paluu arkeen ja voittojen/maalien tielle. London pitää siis paalupaikkaa hallussa ja on liigan yksi parhaista puolustavista joukkueista. Historian valossa on Knightsin kotiluola ollut todella ikävä paikka Stormille ja on sitä varmasti tänäänkin. Storm on kolmen ottelun tappioputkessa ja vaikka joukkueen materiaali hyökkäyssuuntaan on kiitettävä niin työnteko ja puolustus on päässyt unohtumaan. Eikä mv-pelissäkään kehumista ole ollut. Edellispelin tappio voidaan laskea rytmityksen täydelliseen puuttumiseen joka johti ylipitkiin vaihtoihin. Muutamilla joukkueen pelaajilla tuntuu olevan luulo omasta kuolemattomuudesta ja se on turhan usein kostautunut. Vaikeaa aikaa Stormille. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti kuluvalla kaudella Stormin kotijäällä ja molemmat pelit ovat venyneet aina yliajalle saakka. Voitot ovat tasan 1-1. Knightsin tarvitsee vain olla tässä pelissä kurinalaisempi omaan päähän katsottuna. Muuten sillä ei pelillisesti tulee hätää olemaan. Knights on kotihallissaan hävinnyt 9/2018 alkaen tasan 3 kertaa joten nyt puhutaan todella vahvasta kotijengistä. Hancock - McMichael kaksikko on pääasiassa vastannut Knightsien pisteistä ja etenkin jälkimmäinen herroista saa parantaa tähän peliin. Kohde menee oikein kun Knights voittaa vähintään 2 maalin erolla VÄÄRIN
 7. 1 point
  Jääkiekko - @2.55 Coolbet KLO: 03.00 Viimeöisen ottelunsa Philadelphiassa 0-3 voittoon päättänyt Blues kohtaa Dallasin. Bluesin Viimeöisen voiton takuumiehenä hääri sittenkin keltanokka maalilla. Allen palanee maalille tähän peliin luulisin. Blues on raapinut parempia tuloksia kuin alkukaudesta ja ainoastaan Bozakin tilanne on epäselvä tähän peliin. Merkillepantavaa tähän kuitenkin sellainen huomio että Blues pelasi viimeyönä ja on kolmessa viimeisessä pelissään esittänyt fyysisesti raskasta pelitapaa. Kuluttavaa mielestäni ja näkynee tässä ottelussa. Stars on viimeajat pelannut hyvin vaikka alla on tappio Jetsille. Tämä oli odotettavissa mielestäni ja ohipeli oli se. Dallasin vieraspelit ovat olleet vaikeita eikä nuo muutamat poissaolot ainakaan eduksi ole. Stars on kuitenkin fyysisesti valmiimpi tähän peliin ja joukkue on erityisesti jalalla nopea. Heiskanen - Hintz esimerkiksi pelaa ylivoimaa. Viimepelin heikkous on myös huomioitava ja tähän on tultava eri latauksella. Bishop vie tässä taiston veskareista jos aloittaa, mutta suurimmassa roolissa tässä on kuitenkin liike ja fysiikka, joka ajankohtaan nähden sopii paremmin Starsille. Kauden ensimmäinen kohtaaminen jos ei syyskuun harjoituspelejä lasketa. Bluesin kärkimiehet kun väsähtää ja ottaa penaltia niin Dallas marssii yli. Kohde menee oikein kun Dallas voittaa varsinaisella peliajalla OIKEIN
 8. 1 point
  Khimki Moscow-Fenerbahce (19:00) Player Performances: Nicolo Melli over8.5 points kerroin 2.10@bet365 Tuli löydettyä tälläinen hieman hämmentävä kerroin selatessa pelivalintoja eurokoriksiin. Melli on kahdessa edellisessä fenerbahcen ottelussa saanut runsaasti vastuuta, peliaikaa kentällä on kertynyt oman liigan pelissä Banvittia vastaan 36minuuttia, ja edellisessä euroliigan ottelussa baskoniaa vastaan 29minuuttia. Annettu vastuu on lisäksi tuottanut tulosta. Mies teki Banvittia vastaan 22pistettä,1syötön ja 6 levypalloa. Baskoniaa vastaan syntyi 19pistettä,1 syöttö ja 4 levypalloa. Tätä ennen Darussafakaa vastaan vastuu jäi pieneksi vain 18min kentällä, mutta siinäkin ajassa onnistui mies tekemään 8 pistettä. Edellisessä keskinäisessä ottelussa lokakuulta sai mies myös paljon vastuuta. 32minuuttia peliaikaa, jossa syntyi 16pistettä, 2 syöttöä ja 3 levypalloa. Uskon että edellisessä kahdessa ottelussa tulleiden hyvien otteiden myötä myös tänään tulee miehelle paljon peliaikaa ja mikäli on lähelläkään sellaista virettä kuin edellisessä keskinäisessä tai fenerbahcen kahdessa viimeisessä ottelussa niin pitää tuolla linellä ja yli kahden kertoimella ottaa ehdottomasti italialaiselle overia lapulle.
 9. 1 point
  Jyväskylä Toto5 ravit lähtö 4 Proud Of The Queen-Enzo De Vonnas valinta 1 kerroin 1.65@bet365 Iikka Nurmonen on on tällä hetkellä erittäin hyvässä vireessä rattailla ja ajaa suosikeilla lähes voitosta voittoon tai ainakin totosijoille, aina kun vähänkään kykenevä hevonen on alla. Ossi Nurmosen tallin hevoset olivat loppuvuodesta hienossa kunnossa ja vaikka se tulee pikkutauolta tähän kilpailuun, on se luokaltaan kuitenkin aivan omaa luokkaansa tähän lähtöön. Se saanee takarivin lähtöpaikasta huolimatta heti jonkinlaisen paikan parijonosta, ja iskee kyllä mikäli on edes lähellä sitä mitä ennen taukoa niin erittäin terävällä kirillä vähintään totoon tässä lähdössä. Se on juossut lähes kaikki viisi viimeistä starttiaan kengät jalassa, joten se ei ole ongelma hevoselle. Vehviläisen ohjastama Enzo De Vonnas on ihan hyvä kehittyvä hevonen, ja onnistui viimeksi viidennestä ulkoa pujottelemaan peräti kakkoseksi. Mutta minkäänlaista loistoa ei starteissa ole ollut vaan ne on ollut tasaisia hyviä suorituksia. Parantaa Vehviläisen ajokin täytyy tai sitten suosikin yllä täytyy olla jotain murheita mutta edes lähellä normaalia ei vehviläisen ajokilla pitäisi olla saumoja tässä hedarissa.
 10. 1 point
 11. 1 point
  * Ruotsi - Suomi X2 @2,10 /0,75 (bet365)
 12. 1 point
  Englanti EFL Cup/Jalkapallo Tottenham - Chelsea Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Kotijoukkue voittaa Klo. 22.00 Kerroin: @4.20 Unibet Tottenham ottaa tänään vieraakseen Chelsean Englannin Cupin välierissä. Tottenham on tällä hetkellä erittäin hyvä joukkue ja onkin sarjataulukon kolmas Valioliigassa heti Cityn ja Liverpoolin jälkeen. Tottenhamin maalinteko on erittäin kovaa Kanen, Sonin ja Eriksenin johdattelemana. Tottenham on tehnhyt maalin melkeinpä jokaisessa ottelussa ja maalisaldoksi onkin jäänyt mukava 46-21 Valioliigassa. Joukkueista on otettu monia murskavoittoja kun otteluita on esim voitettu 2-6 (Everton). Kuitenkin Tottenhamin puolustus on vuotanut jonkin verran kuten maalirekordista näkee, 21-päästettyä maalia. Chelsea on myös erittäin kova ja on Valioliigassa heti neljäs Tottenhamin kintereillä. Chelsean Hazard on pelannut erittäin hyvin ja tehnyt paljon maaleja. Uskon että Tottenham tämän Englannin Cupin välierä matsin voittaa aika mukavasti mutta uskon myös näkevämme vähintään yhden maalin Chelsealta.
 13. 1 point
  Jääkiekko, NHL - @1.94 Unibet KLO: 03.30 Pikkuhiljaa piristynyt Blackhawks voitti viimeöisen mittelön pittsburghissa, vaikka oli pari ekaa erää jopa hiukan kipsissä. 3-5 voitto kuitenkin ja pojot himaan. Pitkä on Chicagolla kuitenkin matka jos pudotuspeleihin halajaa. Maalille ollaan jo ilmoitettu Collin Delia, joka ei juuri ole änärin puolella pelaillut. Kysymysmerkki kyllä tämä sööri. Samalla Chicagon puolustus? Onko piimää pohkeissa tähän peliin? Liikaa myös Kanen ympärillä pyörii tehot joukkueella. Calgary. Oman divisioonan kärki. Muutama ns heikompi matsi on mahtunut sekaan, mutta muuten joukkue etenee vakuuttavasti eteenpäin. Maalinteon tuskaa ei Flames ole joutunut kokemaan eikä sitä joudu tässäkään. Joukkue omaa vahvemman nipun ennakkoon kuin illan isännät. Jokaisella osa-alueella on Flames edellä. Historian 5 edellistä vääntöä mennyt Calgaryyn. Tämän kauden 2 kohtaamista Calgarylle niin kotona kuin vieraissakin. Ottelu tulee Blackhawksille kohtuu nopeaa sillä joukkue pelasi siis viimeyönä. Voimasuhteet vieraille ja historia puolella. Vaikea nähdä Chicagoa edes haastajana tässä. Kohde menee oikein kun Calgary voittaa varsinaisella peliajalla OIKEIN
×
×
 • Create New...