Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 22.02.2019 in all areas

 1. 5 points
  Jalkapallo Valioliiga: West Ham - Fulham Alle 2.5 maalia @2.19 ComeOn! Klo 21.45 West Hamin kausi on ollut mielenkiintoinen. Manuel Pellegrinin suojatit ovat West Hamille hyvinkin tyypillisellä 10. sijalla. Peliesitykset ovat Hammersilla olleet kaikkea maan ja taivaan väliltä, välillä on nähty aivan loistofutista, mutta useammin joukkueen peli on näyttänyt siltä kun Itä-Lontoon pubeista olisi haetty juopuneita ukkoja pelaamaan. Joukkueella on sivussa Arsenalista hankittu Jack Wilshere, jonka loukkaantumisherkkyyss tiedettiin, mutta niin vain Hammers astui miinaan. Myös Yarmolenko ja Sanchez ovat sivussa. West Hamin materiaalin leveys on kuitenkin top-6 sijojen ulkopuolelta levein, kun joukkue saa lähes aina tasokkaan kokoonpanon jalkeille. West Hamin meno on ollut heikkoa, kun edellisesta voitosta liigassa on taas neljä ottelua. Fulham oli kauden alussa omissa papereissa ihan hyvä jengi mutta mitä vielä. Puolustus vuotaa aivan kauheasti, eivätkä hyökkäyspään nimimiehet ole kyenneet urotekoihin. Leicesterin sensaatiokauden mestarivalmentaja Ranieri on joutunut operoimaan sellaisella pelaajamateriaalilla että pisteitä on hankala saada, kun omiin menee niin hirveän paljon maaleja. Onhan joukkue top-10 alapuolelta nimeikkäin. Mitrovic, Vietto, Seri, Schurrle, Sessengnon ovat kavereita jotka moni muukin seura ottaisi avosylin vastaan. Vaikka tähän otteluun tekisi mieli laittaa overia, underissa on mielestäni paljon enemmän järkeä. West Hamilla maalinteko on ollut hankalaa viime aikoina. Edellisen kerran se on onnistunut tekemään kaksi maalia, viisi peliä sitten. Fulham taas päästää paljon maaleja, mutta vieraissa myös hyökkäys on ollut tosi heikkoa. Fulham on tehnyt koko kaudella vieraissa vain 8 maalia. Fulhamin on alettava keräämään pisteitä, mikäli se haluaa taistella säilymisestä, ero Cardiffiin on nimittäin jo 8 pistettä. En ihmettele vaikka Fulham lähtisi pakittelemaan jo aikaisin, toivoen tasapeliä ja hakevan vastaiskumaalia.
 2. 3 points
  Ottawa Vs. Columbus Vihje: Columbus Blue Jackets ML Kerroin: 1.60 Vedonlyöntiyhtiö: Veikkaus Alkamisaika: 02:00 NHL:n trade deadline lähestyy ja Ottawan toimet ovat sen mukaiset. Ottawan tähtipelaajia (Duchene, Dzingel, Stone) on pyöritelty siirtohuhuissa jo useampia viikkoja ja nyt ollaan edetty siihen pisteeseen, että pelaajia ei haluta enää Senatorsissa peluuttaa, ettei vain pelaaja loukkaantuisi ennen siirtotakarajaa. Kyseessä on joukkueen 3 eniten pelannutta hyökkääjää sekä myös joukkueen 3 parasta pistemiestä hyökkääjistä. Kyseinen peli on Senatorsille vielä B2B- peli, sillä joukkue urakoi eilen New Jerseyn vieraana. Tulos 4-0 kotijoukkue New Jerseylle kertonee ehkä tarvittavan Senatorsin vaarallisuudesta ilman kolmea tärkeintä hyökkääjäänsä. Esimerkiksi Moneypuck sivuston mukaan, Ottawa Senatorsin xG- lukema tuossa kyseisessä NJ pelissä oli 0,57 maalia siinä kohtaa peliä kun New Jersey latoi taululle 4-0 lukemat 2. erän loppupuolella. Tämän jälkeen Ottawa oli jopa pelin hallitsevampi osapuoli mutta voidaan myös pohtia kuinka suurella höngällä NJ enää jaksoi 4-0 tilanteessa lyödä päälle. Columbuksen tähtikaksikkoa; Bobrovskya ja Panarinia on myös pyöritelty siirtohuhuissa mutta vahva epäilykseni on, ettei Columbus ole siirtämässä heitä mihinkään. Columbus valahti viime yönä pudotuspelipaikan ulkopuolelle mutta käytännössä Sinitakeilla on vielä mahdollisuus jopa oman divisioonansa voittoon kovalla lopulla, joten motivoitumisongelmaa ei tässä kamppailussa pitäisi olla. Ottelussa on kyllä järisyttävän monta muuttujaa kun Ottawalla on nuo healthy scratchit, Columbuksella Panarinin pelaaminen epävarmaa (Illness) sekä Ottawan B2B- ottelu ja matkustukset molemmilla joukkueilla. Arvio tähän otteluun ei voi kenelläkään olla vedenpitävä vaan summa erilaisia skenaarioita. Jo pelkästään noiden kolmen hyökkääjän merkitystä Ottawalle yhdessä on todella vaikea arvioida. Omassa arviossa Panarin pelaaminen 50-50 (Illness), jolloin saan Columbuksen 65,5% suosikiksi voittamaan ottelun ja rajakertoimeksi näin 1,527. Veikkauksen markkinatoppi @1.60 siis peleille.
 3. 2 points
  Jääkiekko, Mestis Keupa HT - Leki Keupa HT @1.96 Nordicbet KLO: 18.30 Keupa edelleen kiinni Playoff-paikassa. Omissa käsissä on tuo juttu. Leki kaatunut jo kahdesti kuluvaa kautta. Pari heikompaa peliä alla, mutta tänään omaan päähän ongelmansa kasaava Lempäälä saa juuri ja juuri rosterin kasaan illan koitokseen. 4pakkia ei ole liiaksi esimerkiksi. Tilanne on siis se että Leki on kevään peleissä ja ehdolla vahvasti runkosarjan voittajaksi. Tähän peliin joukkue ei nähtävästi juuri panosta eikä odotuksia juuri ole. Isännät taisteluilmeellä kohti pudotuspelejä. Keupan kerroin on jostain syystä vieläpä nousussa, mutta tähän ajankohtaan kaikinpuolin tämän pitäisi olla kotijoukkueen heiniä. Pelillisiin juttuihin on turha keskittyä sillä erittäin erilainen on rosteri vierailla. Keupa lappuun. Rutiinivoitto. Tulosveikkaus: 5-2 Kohde menee oikein kun Keupa HT voittaa varsinaisella peliajalla OIKEIN
 4. 1 point
  Skiathlon naiset klo 12:00 Heidi Weng - Anastasia Sedova Pelivalinta: Anastasia Sedova Kerroin: 1,80 Unibet Skiathlon kisa sopii hyvin Sedovalle, joka on hyvä niin perinteisellä kuin vapaallakin. Sedova pärjännyt hyvin perinteisen massalähdöissä, joten uskon Sedovan pysyvän kärkiryhmässä mukana. Weng parantanut hieman otteitaan viime aikoina, mutta en silti usko Wengin menestykseen yhdistelmäkisassa. Weng ei kuulu perinteisellä parhaiden hiihtäjien joukkoon ja uskon, että Weng saattaa jäädä kärkiryhmästä, jolloin Wengiltä tarvitaan ilmiömäinen vapaan osuus, jotta saa porukan kiinni. Wengin vapaa ei ole myöskään ollut parhaassa iskussa, joten uskon Wengin floppaavan kisassa. Sedovan pitäisi lähteä tähän pariin selvänä suosikkina.
 5. 1 point
  Kellyä käyttäessä suosittelen käyttämään jakajaa jos tavoitteena maksimaalinen kassan kasvu. Syitä miksi jakajaa esim. 3-5 kannattaisi käyttää voit löytää netistä googlaamalla mutta yksinkertaistettuna kassalle huonompi vaihtoehto on liian suuri kuin liian pieni panos. Jos ja kun arviointivirheitä otteluihin tulee niin välillä kellyllä panostettaessa tuo panos kasvaa todella suureksi ja on kassalle pidemmän päälle turmiollista. Ei ole siis sattumaa, että useimmat kellyä käyttävät ammattivedonlyöjätkin käyttävät jakajaa. Peukku NHL kokeilulle. Kova markkina, jonka vuoksi vain pitkäjänteinen työ palkitaan, joten ei kannata heti luovuttaa vaikka tulos ei olisi toivottua.
 6. 1 point
  Hiihdon MM-kisat Seefeld Miesten hiihdon yhdistelmäkilpailu klo 13.30 Iivo Niskasen sijoitus 1-3 @13.00 Unibet Iivo julkisti tänään hieman yllättäenkin hiihtävänsä huomenna yhdistelmäkilpailussa. Alunperin oli oletus, että Niskanen huilaa yhdistelmäkisan ja kerää voimia sunnuntaiseen mitalilajiin parisprinttiin. Iivo tuskin lähtisi hiihtämään tätä matkaa, ellei hän tietäisi pystyvän mitalivauhtiin. Perinteisellä Iivo on joukon toiseksi kovin menijä ja vapaakin on tällä kaudella kulkenut hyvin edellisiin kausiin verrattuna. Tästä esimerkkinä kuukausi sitten Iivo oli Ulricehamnissa kuudes 15kilometrin vapaalla jääden kärkeen vain 20 sekuntia. Molemmat tyylit pitäisi olla siis hallussa, joten tällä kertoimella pakko kokeilla mitalikahvien huumaa.
 7. 1 point
  Nyrkkeily Joe Joyce - Bermane Stiverne Alle 3.5 erää, Unibet, @2.10 Klo: 23:00 Viime ottelussaan Deontay Wilderiä vastaan Stiverne painoi 115 kiloa, joka oli hänelle jo aivan liikaa. Tuon ottelun hän hävisi ensimmäinen erän tyrmäyksellä. Tänään painoa oli punnituksessa 124 kiloa eli B-Ware on ilmeisesti valmistautunut otteluun lähinnä Burger Kingissä, sillä hyvä ottelupaino Stivernellä on ollut siinä 108-110 kg paikkeilla. Joyce on suhteellisen kokematon ja hidas, mutta todella raskaskätinen, ja hänellä on ollut tapana pippuroida vastustajiaan kovilla iskuilla jo ensimmäisestä erästä lähtien. Hyvässä kunnossa Stivernellä olisi ollut kelpo mahdollisuudet jopa voittoon, mutta näyttää siltä, että hän on tullut tähän matsiin vain keräämään palkkashekin. Joycella on usein aukkoja suojauksella ja huonommatkin vastustajat ovat saaneet kovia iskuja perille, joten yhä pieni mahdollisuus on sillekin, että Stivernekin saisi brittiä satutettua. Joycen seitsemästä ammattilaisottelusta kaksi on kestänyt yli kaksi erää. Uran ensimmäinen matsi Ian Lewisonia vastaan kesti kahdeksanteen ja Lewison on nimenomaan tunnettu kestävyydestään. Iago Kilazde kesti viisi erää pitkälti hyvän liikkeen ansiota. Stiverne ei ole viime otteluissaan osoittanut kovinkaan hyvää kestävyyttä eikä todellakaan hyvää liikettä. Yhdeksän minuuttia Joycen kanssa tulee olemaan todella pitkä aika ja en usko, että tämä ottelu ehtii kovin kauaa vanheta.
 8. 1 point
  Khl Omsk - sibir pelivalinta: yli 4.5 maalia @1.74 coolbet 18:30 kauden viimeinen peli sibirille, mitään panosta sillä ei tässä pelissä ole koska se menetti edellisellä kieroksella mahdollisuuden poffeihin. Luulen ettei vierailla vaan jaksa kiinnostaa enään tämä mitätön päätöskamppailu yhtään ja omsk ottaa selvän voiton tästä parista. Eli eiköhän että tuo viiden maalin raja saavutetaan tässä kamppailussa. OIKEIN!
 9. 1 point
  Nyrkkeily Yomar Alamo - Manuel Mendez Valinta: Mendez, betfair, @3.00 Klo: 00:00 Alamo on toistaiseksi voittamaton viidessätoista ottelussaan, Mendezin saldo kuusitoista voittoa, neljä tappiota ja kolme tasapeliä. Kertoimissa tuntuu näkyvän Alamon puhtaampi lista, sillä Mendez on kiistatta otellut useampia kovatasoisia otteluita, joista hän on osan voittanut ja osan hävinnyt niukasti. Alamon rekordi on täysin pehmustettu eikä sieltä löydy hyvätasoista vastustajaa etsimälläkään. Miehen pari viimeisintä ottelua olen nähnyt ja tyrmäysvoitoista huolimatta eivät hänen otteensa todellakaan vakuuttaneet. Monilla bookereilla Mendezin kertoimet ovat siellä 2.5 paikkeilla, mikä on mielestäni lähempänä totuutta.
 10. 1 point
  Esports | CS:GO | IEM Katowice 14:00 Renegades - Vitality Yli 2,5 karttaa | 1,95 | Betsafe Renegades (jks, AZR, jkaem, Gratisfaction, Liazz) on ollut yksi tämän turnauksen positiivisimmista yllättäjistä. Challenger-vaiheesta 3-0 -rekordilla tullut aussijoukkue on jatkanut hyviä otteitaan myös New Legends Stagen aikana. Renegades avasi tämän turnauksen vaiheen ENCEä ja FaZea vastaan lukemin 16-13 ja 16-14, kunnes eilen joukkue hävisi Astralikselle 1-2. Tappiosta huolimatta eilinen esitys Astralista vastaan saattoi olla joukkueen paras ottelu, sillä yhdenkin kartan voittaminen maailman parasta joukkuetta vastaan on kivenkova suoritus. Renegades on osoittanut erinomaista peliä etenkin CT-puolilla, jossa joukkue tuntuu olevan hyvin ajan tasalla siitä, milloin kuuluu tehdä rotaatiota ja milloin olla aggressiivinen. Lisäksi joukkueen Nuke on osoittautunut erittäin varteenotettavaksi karttavaihtoehdoksi Astralis- ja ENCE-pelien perusteella. Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on niin ikään ollut odotuksiin nähden paremmassa iskussa. Ranskalaisjoukkueen taival sekä Challenger-vaiheessa, että New Legends Stagessa ei ole ollut helppo, mutta joukkue on näyttänyt taisteluluonnetta pitkin matkaa. Suurin kysymysmerkki ennen Major-turnausta Vitalityn osalta oli se, että pystyykö kukaan muu nostamaan tasoaan ZywOon tasolle. Tähän ollaan saatu viimeisen kahden viikon aikana vastaus ja se on kyllä. Etenkin apEX on toden teolla alkanut haalarihommiin ja kantanut yhdessä ZywOon kanssa Vitalityn näinkin pitkälle. Vitality voitti BIG:n ja Cloud9:n lukemin 16-11 ja 16-14, joiden välissä joukkue hävisi NaVille 22-25. Joukkue ei siis todellakaan vierasta tiukkoja otteluita, joissa tarvitaan henkistä lujuutta, mikä on jokseenkin harvinaista ranskalaisjoukkueelta. Karttavalinnoissa molemmat joukkueet saattavat saada etua toisiinsa nähden. Renegades poistaa Overpassin ja Vitality poistaa Trainin. Renegades valinnee kartakseen Cachen tai Miragen, joista edellämainitut kartat ovat perinteisesti olleet Renegadesin vahvimpia karttoja. Vitality saattaa valita kartakseen Dust2:n, joka olisi enemmänkin ns. "punish pick" eli sillä rankaistaan sitä, että Renegades ei ole juuri pelannut karttaa lainkaan. Kolmantena karttana nähtäneen Inferno tai ehkä jopa Nuke. YHTEENVETO Tässä ottelussa pelaa kaksi positiivisesti esiintynyttä joukkuetta, jonka voittajaa on vaikea veikata. Joukkueet ovat molemmat pelanneet tiukkoja otteluita koviakin joukkueita vastaan ja kumpikin joukkue näyttäisi olevan sinnikkäällä asenteella liikkeessä. Karttavalinnoissa molemmat joukkueet pääsevät nauttimaan vähintään pientä karttaetua vastustajaansa nähden, mikä jo ennestään tasaisessa otteluparissa nostaa karttaoverin todennäköisyyttä. Tämän turnauksen ja viime viikon otteiden perusteella pn vaikea nähdä skenaariota, jossa jompi kumpi joukkue kykenisi tämän ottelun suoraan kahdessa kartassa voittamaan. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. TULOS: 2-1
 11. 1 point
  khl vladi - amur pelivalinta: yli 5 maalia @ 2.32 comeon 11:30 lähdetään hakemaan kuutta maalia tähän peliin sillä tämä on kauden viimeinen peli näille joukkueille joten en jaksa uskoa että tässä aletaan tyhjää nysväilemään. Maaleja mätetään ja siinä sivussa ratkotaan idän jumbosijan kohtalo. kohde menee oikein kunhan ottelussa nähdään kuusi maalia, 5 maalia = void. (Nysväys 1-0 eli VÄÄRIN)
×
×
 • Create New...