Jump to content

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10.03.2019 in all areas

 1. 2 points
  Ampumahiihdon MM, naisten takaa-ajo klo 14.45 H2H Laura Dahlmeir - Anastasia Kuzmina Kuzmina @1.85 Nordicbet Hyvin kummallista että tämä nähdään näin tasaisena parina. Dahlmeirin kunto on kaukana parhaastaan ja pikakisan pronssi oli maksimisuoritus häneltä. Toki hän on hyvä ampuja, mutta ohilaukausten sattuessa kohdalle ei tule pärjäämään nykyisellä hiihtovauhdilla. Kuzmina taas kulkee ladulla tällä hetkellä todella kovaa ja voitti perjantaina pikakilpailun yhdellä sakolla. Ampumalla korkeintaan pari sakkoa tulee voittamaan myös tämän kilpailun. Pääsee takaa-ajoon 13 sekuntia ennen Dahlmeiria matkaan, mikä antaa jo hyvän etumatkan tähän vetoon. Kohde osuu, kun Anastasia Kuzmina voittaa Laura Dahlmeirin.
 2. 2 points
  Tilannepäivitys: Kohteita: 97 kpl Nais-ampumahiihto: 130.83 % Mies-ampumahiihto: 102.40 % Yhteensä: 120.10 %
 3. 2 points
  Bundesliiga / Itävalta Austria Wien - Rheindorf Altach Austria Wien @ 1.91 Expekt Alkaa 18:00 Wien on voittanut kolme viimeistä kotona pelattua sarjaotteluaan maalierolla 10-3. Joukkue on 20 pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 3. . Tämän illan vastustaja sarjan häntäpääjoukkue Altach on onnistunut voittamaan kauden aikana ainoastaan yhden pelaamastaan kymmenestä vierasottelusta. Joukkue on kerännyt vieraissa koko kauden aikana vain kahdeksan pistettä kymmenestä tarjolla olleesta pojosta. Altach hävisi viime viikonloppuna kotonaan sarjan toiseksi viimeisellä sijalla olevalle Admira Wackerille 1-0. Tämän illan joukkueet kohtasivat toisensa viime lokakuussa jolloin Altach voitti kotonaan käydyn ottelun maalein 2-0. Tämä yllättävä rökitys on varmasti Wieniläisten muistissa ja joukkue tuleekin kampeamaan tänään kotonaan 2-0 voiton. Expektiltä markkinatoppi.
 4. 1 point
  Ampumahiihto, miesten takaa-ajo Simon Eder - Jakov Fak Valinta: Fak, Unibet, @2.30 Klo: 17:30 Fak lähtee takaa-ajoon seitsemän sekuntia Ederin perään. Eder ampui nollat ja Fak yhden sakon, eli tsekkiläisen vauhti ladulla oli hyvää. Fak ei ole vuodenvaihteen jälkeen juurikaan kilpaillut, joten hänen kuntonsa oli ennen sprinttiä pieni kysymysmerkki, mutta mies näyttää olevan aika lailla alkukauden kunnossa, jolloin hän otti hyviä sijoituksia. Eder on erinomainen ampuja, mutta hiihtovauhti ei ole parasta mahdollista ja kun Fak tunnetaan myös hyvänä ampujana niin tämä hedari on mielestäni tasaisempi kuin unkan kertoimet antavat olettaa. Monilla muilla bookereilla tarjotaankin tähän 50/50 kertoimia.
 5. 1 point
  Venäjä:MHL jääkiekko klo.12:00 Din. St Petersburg - MHC Spartak Din.St.Petersburg-1.5 @2.12 Unibet Venäjän MHL kiekon palyoffit käynnistyneet ja tähän testaan kotivoittoa väh,2 maalinerolla.Eilen Petersburg oli selvästi parempi ja voitti 4-1 numeroin.Petersburg oli kova kotijoukkue runkosarjassa ja uskoisin,ettei tässä otteluparissa myöskään häviä kotonaan Spartakille.Spartakille 2-0 otteluhäviöt kolmanteenpeliin sen kotikentälle olisi jo tiukempipaikka jatkoa ajatellen.En usko Spartakin vielä ryöstävän tätäpeliä.Kotonaan Spartak voittaa jos voittaa,mutta Petersburg tämän otteluparin vienee.Petersburgille 2-0 johto olisi maukastilanne mentäessä Spartakin kotikentälle ja sitä se takuulla tulee yrittää.Maalieroilla ei ole enää väliä ja tappioasemassa oleva joukkue vetönee herkästi mokenpois tasoituksen/kavennuksen toivossa.Petersburgin voitto eilen oli 5 peräkkkäinen kotivoitto Spartakista ja sitä kuudetta odotellessa.
 6. 1 point
  Ampumahiihto, naisten takaa-ajo Hojnisz - Vitkova, Hojnisz, Marathonbet, @1.80 Brorsson - Tandrevold, Brorsson, Unibet, @2.10 Herrmann - Mäkäräinen, Mäkäräinen, Guts, @2.00 Chevalier - Hildebrand, Hildebrand, Guts, @2.00
 7. 1 point
  Ampumahiihto Monika Hojnisz - Veronika Vitkova Valinta: Hojnisz, Marathonbet, @1.80 Klo:14:45 Vitkovan kausi on mennyt todella alavireisesti ja on ollut vain kerran kymmenen parhaan sakissa. Yhdysvaltojen kiertueella hän oli takaa-ajossa yhdeksäs ollen yksi kisan harvoista nolla-ampujista. Hojniszilla sen sijaan kausi on mennyt todella hyvin ja hän majaileekin kokonaiscupin seitsemäntenä ja sprintticupin kuudentena. Perjantain sprintissä kaksikko oli tasainen, kun kumpikin ampui kaksi sakkoa ja Hojnisz lähteekin takaa-ajoon vain kuusi sekuntia Vitkovaa edellä. Hojnisziin on kuitenkin ehdottomasti enemmän luottoa, sillä kyseessä on erinomainen ampuja ja ladullakin erot todennäköisesti kääntyvät hänen puoleensa, vaikka sprintissä kaksikon vauhti olikin tasaista.
 8. 1 point
  kisapäivä 4 naiset takaa-ajo mäkäräinen vs herman / mäkäräinen @1.80 panos:35e VÄÄRIN oeberg vs wierer / wierer @ 2.10 panos: 20e VÄÄRIN
 9. 1 point
  ampumahiihto, takaa-ajo naiset 14:45 dahlmeier vs oeberg pelivalinta: dahlmeier @ 1.80 unibet dahlmeier oli pikakisan kolmas puhtaalla ammunnalla ja oeberg yhdellä sakolla neljäs häviten vain 0.6s pronssin. dahlmeier on varmassa ampumakunnossa, mutta hiihtovaudissa hän ei pärjää oebergille. Tänään ammutaan kuitenkin neljä kertaa joten oebergiltä tullaan vaatimaan venymistä ammuntapaikalla sillä dahlmeier ei tänään tule montaa sakkokierrosta kierrosta kiertämään. Povaan että hyvä ammunta siivittää dahlmeierin jälleen hyville sijoille ja oeberg epäonnistuu enemmän tai vähemmän ammunnassa. kohde menee oikein kunhan daehlmeier on oebergiä parempi loppusijoituksissa. OIKEIN
×
×
 • Create New...