Jump to content

Kuroro

Aktiivi
 • Viestejä

  1 151
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  56

Posts lähettänyt Kuroro

 1. Euroviisut

  Paras balkanilainen

  Valinta: Serbia, Coolbet, @2.20

  Klo: 21:00

   

  Tämä kohde on käytännössä h2h-veto Serbian ja Kreikan välillä, sillä vaikka kolmas mukana oleva Balkan-maa Romania onkin aliarvostettu en usko sen kilpailevan ihan samoista sijoituksista näiden kanssa. Serbian laulu ja lavaesitys ovat kenties koko finaalin erikoisimpia, mutta yleisö tuntuu tykkäävän sillä esim. semifinaaliesityksellä on youtubessa jo 2.7 miljoonaa katselukertaa, mikä on toisiksi eniten heti Ukrainan jälkeen (ja tuplasti enemmän mitä Kreikalla).

  • Tykkäys 1
 2. Euroviisut

  H2H: Norja - Hollanti

  Valinta: Norja, bet365, @2.10

  Klo: 21:00

   

  Norjan biisistä on povattu yleisösuosikkia, mutta mielestäni tämä tulee saamaan reilusti myös tuomaristolta ääniä. Hollannin edustaja ei ole vakuuttanut itseäni ollenkaan, lavashow on hyvin tavallinen eikä itse laulukaan ole niin hyvä mitä sen pitäisi olla. En yllättyisi jos Norja saisi enemmän ääniä kummassakin kategoriassa.

   

  • Tykkäys 1
 3. Euroviisut

  H2H: Norja - Hollanti

  Valinta: Norja, bet365, @2.10

  Klo: 22:00

   

  Norjan biisistä on povattu yleisösuosikkia, mutta mielestäni tämä tulee saamaan reilusti myös tuomaristolta ääniä. Hollannin edustaja ei ole vakuuttanut itseäni ollenkaan, lavashow on hyvin tavallinen eikä itse laulukaan ole niin hyvä mitä sen pitäisi olla. En yllättyisi jos Norja saisi enemmän ääniä kummassakin kategoriassa.

   

  Väärään ketjuun meni tosijjaan.

 4. Euroviisut

  Menee finaaliin, Romania, bet365, @3.25

  Klo: 22:00

   

  Romanialla on melkoisen tarttuva ralli ja live-esityskin näyttää ok:lta. Pakko laittaa myös merkille kappaleen youtube-näyttökerrat (1.7 miljoonaa) mikä on selvästi enemmän mitä esimerkiksi Virolla (500 000), joka yksi varmimpia finaaliin menijöitä. Tällä kertoimella hyvin maistuva kohde.

 5. Euroviisut

  Menee finaaliin, Kypros, Unibet, @2.25

  Klo: 22:00

   

  Kyproksella on tasapainoinen esitys mukana ja niin biisi kun lavashow toimivat. Toka semifinaali on melko kovatasoinen, mutta näkisin Kyproksen kenties kovimpana potentiaalisena jatkoon menijänä heti kärkimaiden takana.

 6. Ampumahiihto, miesten yhteislähtö

  Boe J - Laegreid

  Valinta: Laegreid, Marathonbet, @3.04

  15:45

   

  Maralla on älytön kerroin tähän, Pinnaclella sama @2.32. Boe ei ole aivan viime kausien hiihtokunnossa, vaikka on yhä toki Laegreidia kovempi. Penkalla hän on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa epävarma suorittaja toisin kuin Laegreid, joka on yksi koko porukan varmaotteisimpia.

 7. Ampumahiihto, miesten yhteislähtö

  Fillon-Maillet - Samuelsson

  Valinta: Samuelsson, @2.53, Coolbet

  15:45

   

  Maailmancupin ykkönen ja kakkonen vastakkain, Fillon-Maillet kolme pistettä Samuelssonia edellä. Samuelsson on ollut koko kauden kovin hiihtäjä, kun taas Fillon-Maillet on ollut penkalla aivan kärkipäätä. Kaikki osa-alueet ovat kuitenkin molemmilla kunnossa ja siksi mielestäni selvästi tasaisempi hedari mitä coolbetin kertoimet ovat. 

   

   

   

 8. Nyrkkeily

  Zelfa Barrett - Bruno Tarimo

  Will The Fight Go The Distance, No, bet365, @3.00

  Klo: 21:00

   

  Tarimo on ehdottomasti raskaskätisempi mitä hänen 17 % tyrmäysprosenttinsa antaa olettaa ja betin tarjoama @8 kerroin hänen tyrmäysvoitolleen ei sekään aivan huono ole. Aivan täysin en ole kuitenkaan vakuuttunut vielä tämän 26-vuotiaan aussin tasosta ja vaikka Barrettia yliarvostettuna pidänkin on hän Tarimolle selvä tasonnosto viimeaikaisiin vastustajiin nähden. Barrettilta löytyy häneltäkin kaatoa ja koska ottelu on syystä tai toisesta 12-eräinen niin nämä kolmosen kertoimet kelpaavat sille ettei matsi näe täyttä aikaa.

 9. Ampumahiihto, naisten takaa-ajo

  Eckhoff - Alimbekava, Alimbekava, Unibet, @2.00

  Klo: 15:30

   

  Eckhoffin hiihtovauhti on ollut kaukana viime kausien tasosta ja ammuntakin on ollut haparoivaa. Alimbekava sen sijaan on suoriutunut penkalla mainiosti ja on ollut kisoissa jopa Eckhoffia nopeampi. Takaa-ajoon kaksikko lähtee samaan aikaan, samoilla sakoilla Alimbekava on vahvoilla tässä hedarissa ja omissa papereissani suosikki viime vuoden mestari Eckhoffia vastaan.

 10. Ampumahiihto, naisten takaa-ajo

  Hanna Sola, Podium finish Yes/No, No, bet365, @2.50

  Klo: 15:30

   

  Sola voitti sprintin ylivoimaisesti ja lähtee takaa-ajon jopa 47 sekunnin etumatkan turvin. Sola on ollut tällä kaudella yksi nopeimpia hiihtäjiä, mutta hän on ampunut kaksi viime kautta alle 70% tarkkuudella. Tämän kauden tarkkuus on hänellä ollut 83%, ja uskoisin että aivan noin kovaa tulosta hän ei tule tällä kaudella tekemään kun kisoja kertyy lisää. Tämän kauden onnistumiset ovatkin tulleet juuri sprinteissä ja kauden kahdessa neljän ammunnan kisassa hän on ampunut yhteensä kahdeksan ohilaukausta. Etumatka päivän kisaan on toki kova, mutta Solalle myös täysin uusi tilanne lähteä matkaan yksin ja voittajan paineilla. Saa nähdä miten ammunta tulee hänellä sujumaan ja takaa tulee sen verran kovia naisia että palkintosijakin on vaarassa.

 11. Nyrkkeily

  Vasyl Lomachenko - Richard Commey

  Valinta: Lomachenko by decision or technical decision, bet365, @5.50

  Klo: 06:00

   

  Betillä tarjotaan kohteelle räikeää toppia, kun muualla kertoimet ovat aika lailla linjassa 3.50-4.00 eikä oikeastaan muuta erityistä perustetta vedolle ole. Vielä reilu vuosi sitten laajalti maailman parhaaksi arvioitu Lomachenko on taidollisesti valovuosia Commeyta edellä. Lyöntivoimaa Commeylla kuitenkin löytyy ja mitä enemmän varuillaan Lomachenko on, sitä todennäköisemmin tämäkin ottelu venyy pisteille. Lomachenko ei itse ole koskaan ollut mikään yhden iskun tyrmääjä vaan keskeytysvoitot ovat usein tulleet volyymilla otteluiden jälkipuoliskolla ja myös Commeyta vastaan tämä skenaario on todennäköisin lopputulos.

 12. Nyrkkeily

  Kudratillo Abdukakhorov - Cody Crowley

  Valinta: Crowley, ComeOn, @4.65

  Klo: 03:00

   

  Tässä hyvä esimerkki ottelusta, jossa on kaksi voittamatonta nyrkkeilijää vastakkain ja nimekkäämpi osapuoli on laitettu mielestäni aivan liian suureksi suosikiksi. Viime vuosina on noussut pinnalle useita uzbekistanilaisia taitureita kuten Murodjon Akhmadaliev, Israil Madrimov ja Shohjahon Ergashev. Abdukakhorov usein mainitaan samassa tuon porukan kanssa, mutta hän ei kyllä kuulu kykyjensä puolesta ihan samaan kastiin. Kanadalainen Crowley on maineensa puolesta aivan toista maata, sillä hän on 19 ottelustaan huolimatta todella nimetön ja tällä hetkellä varsinainen musta hevonen välisarjaan. ComeOnilla saa miehelle melko selkeää toppia (tasurit voidiksi) ja muualla kertoimet ovat aika lailla painuneet jo nelosen alle.

 13. Nyrkkeily

  Sergiy Derevyanchenko - Carlos Adames

  Kestääkö ottelu täyden ajan, Ei, betsson, @3.30

  Klo: 03:00

   

  Derevyanchenko on varsin vähäisestä ottelusaldostaan (16) huolimatta ehtinyt otella jo kolme kertaa MM-vyöstä keskisarjan huippuja vastaan. Kaikki kolme kertaa päättyivät niukkaan pistetappioon, joten "The Technician" ei mikään turha mies ole. Nyt ei otella vyöstä, mutta vastus on silti suhteellisen kova. Ainoassa tappiossaan Adames hävisi niukasti brasilialaiselle Patrick Teixeiralle melkoisen sodan jälkeen. Ottelun jälkipuoliskolla Adames oli ajoittain pahoissa vaikeuksissa ja seitsemännessä erässä hän kävi niin raskaasti kanveesissa että moni tuomari olisi jo keskeyttänyt ottelun. Adames nousi kuitenkin vielä taistoon mukaan ja selvisi täydet erät, vaikka oli pariinkin otteeseen vielä huterilla jaloilla. Hieman aktiivisempana Teixeira olisikin todennäköisesti tuosta ottelusta tyrmäyksen saanut, mutta brasilialainen otti välillä pitkiäkin hengähdystaukoja eikä viitsinyt muutenkaan lähteä hakemaan tyrmäysiskuja. Uskon että Derevyanchenko saisi samassa tilanteessa tyrmäyksen kairattua, sillä hän on lyöntimääriltään ja -voimaltaan Teixeiraa kovempi ja jaksaa painaa kovalla temmolla loppuerissäkin. Suoralle tyrmäysvoitolle ei kuitenkaan saa juuri isompaa kerrointa (@4), joten mielestäni tällä kohteella on hieman parempi arvo.

 14. Nyrkkeily

  Gervonta Davis - Isaac Cruz 

  Alle 6.5 erää, Pinnacle, @2.27

  Klo: 05:00

   

  Davis on yksi tämän hetken kovalyöntisimpinä pidettyjä nyrkkeilijöitä, jolta yleensä nähdään  alkuerien tyrmäys. Hänen 2/3 viime ottelustaan on kuitenkin edennyt jopa yli kymmenen erän, kun vastassa on ollut selviytymään tullut veteraani Yuriorkis Gamboa ja kaksi painoluokkaa ylempänä otteleva Mario Barrios. Nyt on kuitenkin edessä aivan erilainen vastus, sillä Cruz on aggressiivinen ja hyökkäyspainoitteinen ottelija joka marssii eteenpäin pyssyt paukkuen. Mielestäni tyyli sopii kovalyöntiselle Davisille erinomaisesti, sillä nyt hänen ei tarvitse jahdata vastustaajansa ympäri kehää, kuten Gamboaa ja Barriosia vastaan vaan Cruz tulee olemaan hänen edessään vastaamassa tuleen tulella.

   

   

 15. Nyrkkeily

  Lyndon Arthur - Anthony Yarde

  Ei mene tuomariäänestykseen, Unibet, @2.15

  Klo: 00:15

   

  Kaksikon toinen kohtaaminen kyseessä. Ensimmäinen päättyi viime vuonna Arthurin pistevoittoon tasaisen väännön jälkeen. Tuolloin Arthurilla oli ilmeisesti oikean käden vamma ja hän turvautuikin lähinnä jabiinsa, mikä riitti Yardea vastaan. Kovalyöntinen Yarde kuitenkin satutti Arthuria pariinkin otteeseen eikä Arthurin kestävyys ole muutenkaan parhaasta päästä. Luulen että tänään on hieman erilainen ottelu luvassa ja Yarde on kenties viimekertaista aggressivisempi. Jos ja kun Arthurin oikea käsi tällä kertaa toimii niin myös hänelle tulee luultavasti paikkoja osua hyvin ja tyrmätä Yarde. Mielestäni hyvät mahdollisuudet että ottelu päättyy ennen 12 erää ja myös Arthurin tyrmäys on kelpo kohde @8-9 tyylisillä kertoimilla.

  • Kiitos 1
 16. Nyrkkeily

  Brad Strand - Piotr Gudel

  Kokonaisten erien yhteismäärä, At least 2, 888sport, @1.90

  Klo: 23:15

   

  Osui tällainen kohde silmään, jos joku tuolla saitilla sattuu pelaamaan.  Erälinja on aika alhainen tässä ottelussa, Gudel ei ihan noin mätisäkki ole vaikka tulikin viime ottelussaan tyrmätyksi ensimmäisessä erässä. Tuolloin oli vastassa toinen britti Nick Ball, joka on myös monipuolisempi ja kovalyöntisempi kuin Strand. Bet365 tarjoaa 2.5 erän overiin @1.61 kerrointa, mikä antaa tälle kohteelle hieman perspektiiviä.

  • Tykkäys 1
×
×
 • Create New...