Jump to content

Vedonlyönninammattilainen

Aktiivi
  • Viestejä

    3 313
  • Liittynyt

  • Viimeksi paikalla

  • Päiviä voitettu

    129

Posts lähettänyt Vedonlyönninammattilainen

  1. Pöytätennis, Setka Cup

    Mezera - Hucko

    1. Erä Menee Jatkopalloille: Kyllä

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 4.50

    Alkamisaika: 21:45

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Mezera sekä Hucko, todella tasainen kaksikko tässä kohtaa toisensa ja ratkaiseva 5. erä on hyvin lähellä, molemmilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja odotan tässä kyllä paljon pisteitä ja tasaisia eriä nähtävän eikä avauserän jatkopallot tasaisten vaiheiden jälkeen 10-10 tilanteessa yllättäisi pienten marginaalien ottelussa.

  2. Pöytätennis, Setka Cup

    Cherevko - Melnyk

    Cherevko Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 7.00

    Alkamisaika: 21:35

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Cherevko sekä Melnyk. Melnyk tähän otteluun lähtee varsin suurena suosikkina 1.30 kertoimella mutta näen etenkin ottelun avauserässä hyvät saumat Cherevkolla. Cherevko ollut otteluiden alussa todella terävä ja vaikka on tässä altavastaajan asemassa eikä todennäköisesti ottelua tule voittamaan niin näen avauserän menevän ratkaisuhetkillä Cherevkolle ja Cherevko tästä nappaa avauserän nimiinsä tasaisten vaiheiden jälkeen pienellä 3-4 pisteen marginaalilla 11-7/11-8 luvuin, Melnyk on pelaajista parempi mutta ei ole avauserissä ollut vahvimillaan ja tasoero ei kuitenkaan ole niin suuri että Melnykillä on varaa tässä puolivaloilla pelata niin näen kyllä hyvin mahdollisena Cherevkon avauserän voiton pienellä marginaalilla.

  3. Pöytätennis, Setka Cup

    Datsenko - Zhurba

    Datsenko Voittaa 1. Erän & Ottelun

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 4.75

    Alkamisaika: 19:30

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Datsenko sekä Zhurba. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.50 - 1.28 Zhurballe mutta mielestäni Zhurba lähtee aivan liian suurena suosikkina tähän kyseiseen otteluun tultaessa. Zhurba on ollut kaukana parhaimmastaan ja pelannut tasolleen varsin heikosti, Datsenko puolestaan pelannut parasta peliään aikoihin ja esiintynyt hyvin edukseen, Datsenko sekä Zhurba kohtasivat jo tänään kertaalleen ja Datsenko voitti tuon ottelun suoraan 3-0 luvuin joten juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa kun Zhurba ei ole ollut parhaimmillaan niin kerroinasetelmassa on Zhurba asetettu aivan liian suureksi suosikiksi tähän otteluun tultaessa. Datsenkon uskon tässä jatkavan hyviä otteitaan heti alusta asti ja voittavan avauserän sekä koko ottelun pienoisena 'yllättäjänä'

  4. Pöytätennis, Setka Cup

    Fiser - Tuma

    Tuma Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 4.00

    Alkamisaika: 19:20

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Fiser sekä Tuma. Tuma lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina. Fiser pelannut viime otteluissaan todella heikosti ja voittanut vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan siinä missä Tuma pelannut todella hyvässä vireessä viime aikoina ja hallinnut myös näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia, uskon Tuman ottavan homman hallintaansa heti avauserästä lähtien selkeällä vähintään 11-6 voitolla.

  5. Pöytätennis, Setka Cup

    Kotsyumbas - Syniavskyi

    Kotsyumbas 3-0

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.75

    Alkamisaika: 10:55

    - Kotsyumbas sekä Syniavskyi kohtaavat Setka Cupin puolella. Kotsyumbas tähän otteluun lähtee varsin suurehkona suosikkina 1.36 kertoimella ja näen myös Kotsyumbasin tämän ottelun voittavan selvästi. Kotsyumbas on näistä pelaajista parempi jokaisella osa-alueella ja tulee tähän otteluun fantastisessa vireessä ja 6 ottelun voittoputkessa, Syniavskyilla puolestaan kulkenut selvästi heikommin ja kun keskinäisiä otteluita katsotaan niin Kotsyumbas on niitä dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin ja nyt tulee tähän otteluun vielä tässä vireessä niin vaikeaa on nähdä tässä ottelussa selvästi heikommna Syniavskyin erääkään voittavan.

  6. Pöytätennis, Setka Cup

    Mytsyk - Populovskyi

    Populovskyi & Yli 75.5 Pistettä

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.75

    Alkamisaika: 10:50

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Mytsyk sekä Populovskyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Mytsykin hyväksi mutta en allekirjoita tätä Mytsykin suosikkiasemaa kylläkään, kaksi hyvin tasaista pelaajaa tässä kohtaavat ja voisi jopa argumentoida että Populovskyi on pelannut paremmin viime aikoina kuin Mytsyk. Näiden pelaajien keskinäiset ottelut olleet aina todella tasaisia ja usein ratkaisua on haettu ratkaisevasta 5. erästä ja erät venyneet usein jatkopalloille joten pisteitä uskon tässä ottelussa kyllä nähtävän ja molempien vähintään yhden erän tässä voittavan. Populovskyilla kulkenut nyt todella hyvin ja tulee tähän otteluun voitettuaan 8 viimeisestä 10 pelistään. Pelaajat kohtasivat eilen ja Populovskyi vei tuon ottelun nimiinsä 3-1 erin joten uskotaan Populovskyin vahvan vireen tässä tiukassa ottelussa jatkuvan, pisteitä haetaan tähän paljon ja lopulta Populovskyi tästä ottelusta tulee poistumaan voittajana.

  7. Pöytätennis, Setka Cup

    Reznychenko - Chepurnyi

    Reznychenko 3-0

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 4.50

    Alkamisaika: 07:25

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.

    • Tykkäys 1
  8. Pöytätennis, Setka Cup

    Khandetskyi - Hrynenko

    Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 2.10

    Alkamisaika: 06:05

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.

    • Tykkäys 1
  9. Jalkapallo, La Liga

    Athletic Bilbao - Granada

    Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin

    Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

    Kerroin: 2.28

    Alkamisaika: 22:00

    - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.

    • Tykkäys 1
  10. Pöytätennis, Setka Cup

    Chadima - Coubal

    Chadima

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 1.83

    Alkamisaika: 21:45

    - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.

    • Tykkäys 1
  11. Pöytätennis, Setka Cup

    Melnik - Hil

    Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 4.50

    Alkamisaika: 21:25

    - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.

  12. Pöytätennis, Setka Cup

    Kuzmych - Sydorak

    Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 4.50

    Alkamisaika: 21:05

    - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.

  13. Pöytätennis, Setka Cup

    Gudimenko - Babenko

    Babenko Voittaa 1. Erän & Ottelun

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.20

    Alkamisaika: 20:20

    - Gudimenko sekä Babenko kohtaavat Setka Cupin puolella. Babenko lähtee tähän otteluun kertoimissa pienoisena altavastaajana 2.25 kertoimella mutta en näe kyllä ollenkaan Babenkoa tähän otteluun tultaessa altavastaajana, Gudimenko ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan eikä ansaitsisi olla suosikki tähän otteluun, näen Babenkon vievän tämän ottelun sekä avauserän.

    1-3 mutta avauserä Gudimenkolle

  14. Pöytätennis, Setka Cup

    Zhurba - Honchar

    Honchar Voittaa 1. Erän & Ottelun

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.10

    Alkamisaika: 20:00

    - Zhurba  sekä Honchar kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.61 - 2.20 Zhurban hyväksi mutta itse näkisin ottelun ihan tasabookkina tai jopa Honcharin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Honchar tulee tähän otteluun 2 hyvää voittoa alla ja voittanut viime päivinä Zhurban kahdesti suoraan 3-0 luvuin joten näen tässä kyllä Honcharilla hyvät saumat jatkaa hyviä otteita heti alusta lähtien ja voittaa koko ottelu.

    1-3 mutta avauserä Zhurballe

  15. Pöytätennis, Setka Cup

    Derevianko - Nazarov

    Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 5.50

    Alkamisaika: 22:20

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.

  16. Pöytätennis, Setka Cup

    Strutinskiy - Haysenyuk

    1. Erä Yli 18.5 Pistettä

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 1.83

    Alkamisaika: 20:35

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.

  17. Pöytätennis, Setka Cup

    Kovalchuk - Novak

    Novak 3-0

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 2.37

    Alkamisaika: 20:25

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Kovalchuk sekä Novak. Novak lähtee tähän otteluun jättiluokan suosikkina 1.14 kertoimella ja täysin ansaitusti. Novak on näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempi jokaisella osa-alueella ja mitään muuta en näe tässä kyllä tulevan kun Novakin suora 3-0 voitto ja siitä tarjotaan mielestäni hitusen liian kovaa kerrointa kun itse näen tämän -2.5 erää/3-0 vedon tasabookkina.

  18. 🏐 14.4 15:45  Puola Plusliga: Projekt Warszawa - Luk Lublin: 1. Erä Luk Lublin +4.5 Pistettä 1.76 Pinnacle /

    🏐 14.4 17:0 Mestaruusliiga Naiset: Pölkky Kuusamo - LP-Kangasala: LP-Kangasala +1.5 Erää 2.10 Bet365 /

    🏐 14.4 18:30  Puola Plusliga: Rzeszow - Gdansk: Gdansk +1.5 Erää 2.50 Pinnacle /

    🏐 14.4 18:30  Puola Plusliga: Rzeszow - Gdansk: 1. Erä Gdansk +3.5 Pistettä 1.75 Pinnacle / 

    🏐 14.4 19:0 Italia Superlega: Trentino - Monza: Trentino -1.5 Erää 1.66 Bet365 /

  19. Pöytätennis, Setka Cup

    Vyvatenko - Tkachenko

    Tkachenko 3-0

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.40

    Alkamisaika: 09:55

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Vyvatenko sekä Tkachenko. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.40 - 1.30 Tkachenkon hyväksi ja näen myös itse Tkachenkon varsin suurena suosikkina tähän otteluun tultaessa ja tämän matsin suoraan 3-0 voittavan. Mielestäni kaksi aivan eri tason pelaajaa tässä kohtaavat ja match up sopii hyvin myös Tkachenkolle vahvana syöttäjänä kun vastassa on astetta heikompi palautuspelissä oleva Vyvatenko. Uskon tässä ottelussa Tkachenkon nimenomaan syötöllään hallitsevan ja jatkavan erinomaista virettään pöydällä kun Tkachenko tulee tähän otteluun erinomaisessa vireessä voitettuaan 8 viimeisestä 10 pelistään, pelaajat kohtasivat myös eilen ja Tkachenko oli suoraan 3-0 parempi ja uskon tämän ottelun päättyvän myös samoihin lukemiin.

    • Tykkäys 2
  20. Pöytätennis, Czech Liga Pro

    Bradac - Fabini

    Fabini Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.75

    Alkamisaika: 22:00

    - Czech Liga Pro:n puolella kohtaavat Bradac sekä Fabini. Fabini lähtee tähän otteluun 1.44 kertoimisena suosikkina mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina sillä en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Fabini. Fabini tulee tähän otteluun fantastisten otteiden saattelemana ja 5 ottelun voittoputkessa, Fabini on myös näiden pelaajien keskinäisiä otteluita vienyt nimiinsä miten on tahtonut viime aikoina joten uskon Fabinin tätä ottelua vievän heti alusta asti, Fabini ottaa heti jo 1. erässä luulot pois ja voittaa tylyyn tyyliin vähintään 11-6 avauserän.

  21. Pöytätennis, Setka Cup

    Mishchenko - Chuliukov

    Mishchenko Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

    Vedonlyöntitoimisto: Bet365

    Kerroin: 3.40

    Alkamisaika: 21:55

    - Setka Cupin puolella kohtaavat Mishchenko sekä Chuliukov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.30 - 3.40 Mishchenkon hyväksi ja näen myös itse Mishchenkon selvänä suosikkina otteluun tultaessa. Mishchenko mielestäni näistä kahdesta pelaajasta huomattavasti parempi lähes jokaisella osa-alueella enkä näe tässä ottelussa juuri tähän saumaan kyllä Chuliukovilla pahemmin mahdollisuuksia, Mishchenko dominoi ottelua heti avauserästä asti ja voittaa sen selkeästi vähintään 11-6 luvuin.

  22. 🏐 11.4 18:3 Mestaruusliiga Naiset: LP-Kangasala - Pölkky Kuusamo: Pölkky Kuusamo -1.5 Erää 2.10 Bet365 /

    🏐 11.4 19:20  Puola Plusliga: Gdansk - Rzeszow: Rzeszow -1.5 Erää 1.77 Unibet /

    🏐 11.4 21:0 Ranska Ligue A: Tourcoing - Toulouse: Tourcoing -1.5 Erää 1.93 Unibet /

    🏐 11.4 21:3 Italia Superlega: Milano - Perugia: Yli 181.5 Pistettä 1.83 Bet365 /

    🏐 11.4 21:3 Italia Superlega: Monza - Trentino: Trentino -1.5 Erää 1.85 Unibet /

    🏐 11.4 22:00  Puola Plusliga: Luk Lublin - Projekt Warszawa: Yli 181.5 Pistettä 1.83 Bet365 /

  23. 🏐 10.4 19:20  Puola Plusliga: Olsztyn - Jastrzebski: Jastrzebski -2.5 Erää 2.11 Pinnacle /

    🏐 10.4 19:20  Puola Plusliga: Olsztyn - Jastrzebski: 1. Erä Alle 45.5 Pistettä 1.81 Pinnacle /

    🏐 10.4 21:3 Italia Superlega: Lube Civitanova - Verona: Lube Civitanova -1.5 Erää 2.17 Unibet /

    🏐 10.4 22:00  Puola Plusliga: Stal Nysa - Zawiercie: Stal Nysa +1.5 Erää 2.92 Pinnacle /

     

  24. 10.4 20:10  Minnesota Twins - Los Angeles Dodgers: Minnesota Twins 2.49 Pinnacle

    10.4 20:10  Minnesota Twins - Los Angeles Dodgers: Minnesota Twins Yli 3.5 Juoksua 1.97 Pinnacle

    10.4 22:07  Toronto Blue Jays - Seattle Mariners: Toronto Blue Jays Yli 3.5 Juoksua 1.73 Pinnacle

    11.4 01:10  Cleveland Guardians - Chicago White Sox: Cleveland Guardians -1.5 1.90 Pinnacle

  25. Baseball, MLB

    Minnesota Twins - Los Angeles Dodgers

    Minnesota Twins Tekee 1. Juoksun & Voittaa

    Vedonlyöntitoimisto: Unibet

    Kerroin: 4.35

    Alkamisaika: 20:10

    - MLB:n puolella kohtaavat Minnesota Twins sekä Los Angeles Dodgers. Los Angeles Dodgers lähtee tähän otteluun vieraissakin sellaisena 1.55 - 1.60~ kertoimisena suosikkina. Dodgers on Dogers, joukkue on talenttia pullollaan ja Dodgers on yksi liigan parhaimmista ellei paras joukkue. Dodgers on pelannut 10-4 rekordilla tällä kaudella, Twins puolestaan myös hyvä joukkue muttei yllä Dodgersin tasolle kyllä materiaaliltaan, Twins on aloittanut tämän kauden odotuksiin nähden heikosti mutta uskon kyllä Twinsin kelkan kääntyvän tästä kun kausi etenee, Twins pelannut 3-6 rekordilla tällä kaudella. Dodgers voittanut tämän ottelusarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista, nyt ottelusarjan viimeinen peli ja tästä Dodgers suuntaa takaisin Losiin valmistautumaan sarjaansa San Diego Padresia vastaan viikonlopulle, moving day ja aikainen päivä peli vieraissa on paha yhdistelmä, Twins ei ole tällä kaudella vastannut vielä odotuksia eikä ole ainuttakaan kotipeliä tällä kaudella vielä voittanut 4 yrittämästä joten kyllä se kotivoittokin on sieltä tuloillaan varmasti, Dodgersin aloittavana syöttäjänä tässä ottelussa on Bobby Miller, parhaimillaan erinomainen mutta viime startissa tämän lyhyen vieraskiertueen aikana Chicagossa oli todella heikko ja pommitettiin aikaisessa vaiheessa pois kummulta, tasonnostoa on luvassa mutta en usko lyhyessä ajassa heti seuraavaan starttiin olevan parhaimillaan, Twinsin aloittavana syöttäjän puolestaan on Chris Paddack, ok tason syöttäjä ja aloitti kautensa ihan ok esityksellä Brewersin vieraana, uskon startin alle saatuaan olevan vähän vielä parempi tässä ottelussa ja sitä myös tarvitaan kun vastassa on Dodgersin tähdet. Tasaista ottelua odotan mutta näen tässä kyllä Twinsillä hyvät mahdollisuudet ottaa kauden ensimmäinen kotivoitto ja voimasuhteet mielestäni paljon tasaisemmat tähän otteluun tultaessa kun noihin kahteen aiempaan otteluun Dodgersia vastaan kun pelataan aikainen päiväpeli, samalla moving day ja syöttäjä matchuppi. Lisää kerrointa haetaan Paddackin hyvällä ottelun alulla jota Twins todella tarvitsee pystyäkseen tässä taistelemaan voitosta ja olla juoksuja päästämättä kunnes kotijoukkue Twins ottelun ensimmäisen juoksun tekee, Dodgers vierasjoukkueena aloittaa lyömällä mutta Paddack kun onnistuu Dodgersin tähdet nollaamaan ja Twins saa heti alusta lyöntikalustonsa toimivaan heikosti viime pelissä syöttänyttä Milleriä vastaan niin Twinsillä on kyllä hyvät saumat napata kauden avausvoitto kotonakin.

    • Tykkäys 1
×
×
  • Create New...