Jump to content

Snooker

Aktiivi
  • Viestejä

    1 467
  • Liittynyt

  • Viimeksi paikalla

  • Päiviä voitettu

    38

Posts lähettänyt Snooker

  1. Ampumahiihto sekaviesti klo 15:25

    Saksa - Ruotsi

    Pelivalinta: Saksa

    Kerroin: 1,73 Coolbet

    Saksalla tasainen joukkue kasassa. Rees ja Doll ovat hyviä ampujia ja ladullakin vauhti kohtuu hyvää. Hyviä viestihiihtäjiä molemmat. 3 osuudella Schneider ja ankkurina Herrmann-Wick. Schneider epäonnistui Pokljukan pikakisassa, joten ehkä ainoa hieman epävarma lenkki viestijoukkueeseen.

    Ruotsilla Nelin, Ponsiluoma, Brorsson ja E.Öberg. 

    Nelin, Ponsiluoma molemmat ajoittain penkalla vaikeuksissa, hiihtovauhdit riittävät kärkitaistoon. Brorsson ei vakuuttanut pikakisassa, E. Öberg oli pikakisassa huippuvireessä.

    Ruotsin joukkueessa enemmän epävarmuutta, jonka vuoksi Saksa mielestäni suosikki tässä parissa.

     

     

     

  2. Maastohiihto TDS naisten yhteislähtö perinteinen 10km klo 12:45

    Jessie Diggins TOP 10

    Pelivalinta: Ei

    Kerroin: 1,57 Bet365

    Diggins ollut vaikeuksissa tällä kaudella perinteisen kisoissa. Tour de skin aiemmissa osakilpailuissa myös perinteisen hiihdot sujuneet heikosti, vapaa sujuu totuttuun tapaan hyvin.

    Perinteisen kisassa on useita kärkinimiä, jotka yrittävät varmasti irtiottoa matkalla. Digginsin mahdollisuudet paranisivat mikäli matkalla mentäisiin hidasta vauhtia ja ratkaisu nähtäisiin aivan lopussa. Tähän en kuitenkaan usko. Digginsiltä vaaditaan selkeää tasonparannusta mikäli top 10 sijasta aikoo taistella tässä kisassa.

  3. Jääkiekko nuorten MM klo 21:30

    Tsekki - Ruotsi

    Pelivalinta: Tsekki ML

    Kerroin: 1,86 Marathonbet

    Täysin samaa mieltä kohteesta kuin @Kemmu ylempänä. Tsekki lähtee suosikkina matsiin. Tsekki oli jo lohkovaiheessa Ruotsia parempi joukkue ja olisi tuossakin matsissa ansainnut voiton. Tsekin peliesitys puolivälierässä oli hyvin vakuuttava, vaikka ottelun alku olikin katastrofaalinen.

    Ruotsin peliesitys Suomea vastaan ei ollut mitenkään vakuuttava, loistavan maalivahtipelin ansiosta Ruotsi pääsi jatkoon.

    Tsekki ollut kisojen yksi parhaista joukkueista tähän mennessä ja uskon Tsekin jatkavan välierästä kohti finaalia.

    • Tykkäys 1
    • Kiitos 1
  4. 1 tunti sitten, Kemmu said:

    @Vedonlyönninammattilainen toikin toisaalta hyvä ehdotus, että tyyliin puolen vuoden otanalla vaikka voittais. Se vaatisi tasaisuutta.  Toki ehkä turhaan noin pahasti muuttaa hyvää perus käytäntöä. 

     

    lähinnä mietin asiaa näin.  Jos eletään vaikka 25päivää.  Enää 5pv jäljellä eli 10 vihjettä voi tehdä.  Tilanne olisi

    1.  +130.00

    2. +80.00

    3. +30.00

    4. +2.00

    5.  - 5.00

    6. -10.00

     

    Tuollaisessa skenaariossa käytännössä kakkonen voi koittaa saavuttaa voittajan.  Kolmonen  saattaa yhden päivän koittaa.  Vitos sijalla oleva luultavasti lopettaa vihjaamisen, kun ei voi voittaa ja sillai 2-3.sija kiinnosta, kun tavallaa mitään voita.   Taikka puhumatakaa kutos sijaa.

    Mutta jos 2/3.sijasta saisi vaikka jotain muuta kuin vp-pisteitä, niin lähtisikö/ kiinnostaako vitos sijalla olevaa enempi vihjata ja koittaa päästä kolmen joukkoo, eikä vain "hupi' vihjaa taikka oottaa seuraavaa kuutta. 

     

    Toki ensiksi pitäis varmaa kysyy, että onko @Vetomestari valmis muuttaa palkintoja, jos tähän löytyis muiltakin käyttäjiltä  ideoita taikka boostii vaihtaa palkinto juttuja?   

     

    kunhan aattelin näin vuoden vaihees nostaa ideoita kehiin..  ei sillai pakko muuttaa, mut nyt on 2/3 sija saanut vaa vp-pisteitä, jolla ei vissii ssa edes ostettuu mitään :D

     

    @KemmuEikös näillä vp pisteillä voinu ostaa niitä  rahapalkintoja? Ainakin aiemmin pystynyt.

    Mun mielestä nykyinen kuukausi skaba on ollut hyvä ja nykyinen pisteidenlasku järjestelmä on erinomainen. @Jacksonille iso kiitos kun jaksaa ylläpitää tilastoja näinkin tarkasti.

     @Vedonlyönninammattilainen ehdottama pidempi esim 1/2v tai 1v mittainen kisa olisi siinä mielessä hyvä, että näkisi pitkässä juoksussa kenen vihjeet osuu parhaiten ja yhden kuukauden tuloskikkailulla ei olisi niin suurta merkitystä. Toinen vaihtoehto loppukuukauden jännityksen lisäämiseen voisi olla päivittäisen vihjemäärän maksimin nosto 3 vihjeeseen nykyisestä 2, jolloin pystyisi realistisesti kirimään jopa n. 80 pistettä 2 päivän aikana jos erinomainen tuuri käy.

  5. NBA klo 21:30

    Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers

    Pelivalinta: Dallas Mavericks -7,5

    Kerroin: 1,92 Coolbet

    Dallasilla muutamia tärkeitä miehiä sivussa, mutta kohtuu hyviä korvaajia kuitenkin penkiltä löytyy. Dallas on hyvä kotijoukkue ja monissa kotimatseissa Dallas ottanut selkeitäkin voittoja.

    Lakers ollut kyllä pettymys koko kauden ajan. Vieraspeleissä etenkin meno ollut takkuista. LeBronilta vaaditaan huippupeliä, mikäli voitosta mielii Lakers taistella. Itse uskon Dallasin selkeään kotivoittoon.

    • Tykkäys 1
  6. Jääkiekko Sveitsi NLA klo 20:45

    Lugano - Zug

    Pelivalinta: Lugano ML

    Kerroin: 1,85 Bet365

    Lugano voittanut molemmat keskinäiset tällä kaudella ja lähtee tähänkin matsiin mielestäni suosikkina. Zugilla ollut paljon otteluita CHLn takia, joten pelaajien kuormitus melko suurta. Lisäksi joukkueen viime aikaiset otteet olleet heikkoja.

    Luganon peli ailahdellut, mutta monissa matseissa paikkoja on pystytty luomaan riittävästi, viimeistelyyn kun saa pientä tarkkuutta niin voittojakin pitäisi tulla enemmän. Kotikentällä Lugano ollut ihan ok vireessä. Zug ei vieraissa erityisen hyvä.

    Lugano voisi olla selkeämpikin suosikki.

     

  7. MM-kisat klo 17:00

    Argentiina - Ranska

    Turnausvoittaja:

    Pelivalinta: Ranska

    Kerroin: 2,00 Bet365

    Tänään MM-kisat huipentuu ennakkoon todella tasaiseen finaaliotteluun. Argentiina on parantanut peliä kisojen edetessä ja on pystynyt selvittämään tien finaaliin asti. Messi joukkueen avainpelaajana on pystynyt kovissa paikoissa nostamaan pelitasoa.

    Ranska on pelannut hyvää peliä läpi turnauksen, vaikka ajoittain peleissä ollut heikkojakin ajanjaksoja. Ranskalla kokenut joukkue, osa pelaajista voittanut mestaruuden viime MM-kisoissa, tuo kokemus varmasti helpottaa tähän otteluun lähtemistä.

    Argentiina saatu niukaksi suosikiksi ja Argentiinalla enemmän paineita ottelussa. Voittoa odotetaan kovasti Etelä-Amerikassa.

    Mielestäni Ranskalla on vielä enemmän parannettavaa pelissä ja potentiaalia nostaa pelitasoa. Mbappe ei ole viime peleissä häikäissyt, odotan etenkin häneltä tasonnostoa vielä tänään.

    Ranskalla kokonaisuutena mielestäni parempi joukkue kasassa ja odotan Ranskan MM-voittoa kisoista.

  8. NBA klo 22:00

    Boston Celtics - Orlando Magic

    Pelivalinta: Orlando Magic ML

    Kerroin: 5,00 Unibet

    Lähdetään hakemaan isompaa kerrointa NBAn puolelta. Toissapäivänä joukkueet kohtasivat myös Bostonissa, tuolloin Orlando otti tärkeän vierasvoiton, enkä pitäisi lainkaan mahdottomana voiton toistamista.

    Toissapäiväiseen otteluun muutoksena Bostonilta puuttuu tähtipelaaja Tatum kokoonpanosta. Tatumin poissaolo on erittäin merkittävä asia Bostonille.

    Orlandon pelaajat saivat varmasti paljon lisää itseluottamusta hyvästä voitosta ja mikäli pystyvät pelaamaan yhtä hyvää peliä kuin toissapäivänä, voittoon on hyvät mahdollisuudet. Mielestäni 5,00 kerroin on liikaa vierasjoukkueelle.

  9. Ampumahiihto, Miesten takaa-ajo klo 13:10

    Johannes Dale TOP 10

    Pelivalinta: Ei

    Kerroin: 1,83 Bet365

    Dale lähtee kisaan sijalta 9, takaa tulossa kuitenkin paljon hyviä hiihtäjiä, jotka hieman epäonnistuivat pikakisassa.

    Dale on ok tason hiihtäjä, makuuammunta sujuu yleensä hyvin, mutta pystypaikalla on Dalen suurimmat ongelmat. Neljän ampumapaikan kisa ei mielestäni ole paras mahdollinen Dalelle, sillä huippuammuntoja nähdään harvoin. Tänään Dalelta vaaditaan hyvää ammuntasuoritusta, mikäli top 10 sijasta halutaan taistella, sillä suuri määrä urheilijoita lähdössä Dalen takaa pienillä eroilla. Kärki taas on melko suurilla eroilla karussa muista.

    En usko Dalen yltävän top 10 sakkiin tänään.

     

  10. Ampumahiihto naisten viesti klo 12:30

    Norja - Italia

    Pelivalinta: Italia

    Kerroin: 1,72 Unibet

    Italialla meni kauden avausviesti penkin alle, tosin tuosta joukkueesta puuttui joukkueen parhaimmistoon kuuluva Wierer.

    Norja yllätti avausviestissä 3. Sijallaan. Tuossa kisassa Norjalla olikin selkeästi nimekkäämpi joukkue, mitä tämän päivän kilpailussa.

    Italialla tänään Passler, Wierer, Comola, Vittozzi. Vittozzi ja Wierer selkeästi joukkueen parhaat hiihtäjät, mutta Passler ja Comola ovat ampuneet monissa kisoissa hyvin ja hiihtovauhtikin ollut kohtalaista.

    Norjalla tänään Knotten, Kalkenberg , Erdal ja Tandrevold. Tandrevold joukkueen ankkurina paljon vastuussa menestyksestä, Knotten myös ajoittain väläytellyt osaamistaan. Kalkenberg / Erdal kaksikon hiihtovauhti heikompaa ja ammuntavarmuuskaan ei ole huipussaan.

    Pidän Italiaa tässä parissa hieman selkeämpänä suosikkina. Parhaimmillaan nämä joukkueet taistelevat tänään podium sijoituksesta.

     

    • Tykkäys 1
  11. MM-kisat klo 21:00

    Englanti - Ranska

    Pelivalinta: Ranska etenee semifinaaliin

    Kerroin: 1,87 Marathonbet

    Illan huippuottelussa Englanti kohtaa Ranskan. Molemmat pelasivat ok matsit neljännesvälierissä ja tästä puolivälierä matsista voidaan odottaa myös tasaista taistoa.

    Englannin puolustus on toiminut aiemmissa peleissä hyvin. Tänään haaste kuitenkin huomattavasti kovempi kun vastassa Griezmann, Mbappe, Giroud yms. Pääpelissä Englanti vahvoilla, nopeudessa Ranskalla paikka iskeä.

    Ranskalla hyvä puolustus, Englannin hyökkäys toiminut ajoittain kohtuu hyvin, mutta toisinaan pelistä puuttunut täysin mielikuvitus.

    Pidän Ranskaa suosikkina tähän matsiin ja uskon Ranskan etenevän tästä parista jatkoon semifinaaleihin Marokkoa vastaan.

    • Kiitos 1
  12. NBA klo 04:00

    Utah Jazz - Minnesota Timberwolves

    Pelivalinta: Minnesota Timberwolves ML

    Kerroin: 1,95 Marathonbet

    Utahilla tärkeitä pelaajia poissa, Sexton, Markkanen, Fontecchio. Utahin materiaali on äärimmäisen kapea ja jo NBA alkuvaiheessa huomionarvoista ollut se, että penkiltä ei ole löytynyt riittävän hyviä apuja kärkimiehille.

    Timberwolvesilla on laadukas joukkue kasassa ja sarjasijoitus voisi olla parempikin. Timberwolvesilla on potentiaalia parantaa sarjasijoitusta selvästi ja nyt on hyvä paikka napata pisteet Utahista.

    Utah ylisuorittanut alkukauden, eiköhän kohta ala enemmän tappioitakin tulemaan, varsinkin jos poissaolojen määrät pysyy näin suurina.

  13. Mäkihyppy Titisee Neustadt HS 142 Event 1 klo 11:00

    Voittaja: Dawid Kubacki

    Kerroin: 2,50 Coolbet

    Mäkihypyn MC jatkuu tänään Saksassa ja odotan Kubackilta jälleen voittoa. Kubacki ollut alkukaudella uskomattoman hyvässä vireessä ja pysäyttäjää ei tunnu löytyvän.

    Harjoituksissakin Kubacki ollut omaa luokkaansa ja suoritukset ovat kerta toisensa jälkeen tasaisen varmoja.

    Kovimmat haastajat ovat Granerud, Lanisek sekä muutamat muut, mutta harvat pystyvät yhtä varmoihin suorituksiin mitä Kubacki.

    Kubackille tarjolla hyvää kerrointa kisan voitosta.

     

    • Tykkäys 2
  14. Ravit Färjestad lähtö 9 klo 22:24

    Timotejs Jackpot - Kong Amok

    Pelivalinta: Timotejs Jackpot

    Kerroin: 1,55 Bet365

    Timotejs Jackpot lähtee tähän lähtöön yhtenä suosikeista. Timotejs Jackpot juossut kelpo juoksuja ja tässä lähdössä top 3 sijoitus vaikuttaa etukäteen todennököiseltä, jos juoksusta ei tule äärimmäisen haastava.

    Kong Amok ei kuulu kuumimpiin pelisuosikkeihin ja sen menestys olisi kyllä melkoinen yllätys. 

    Timotejs Jackpot lähtee radalta 6 ja Kong Amok radalta 5, joten jos Timotejs Jackpotin juoksu ei luonnistu tuolta radalta mitenkään, niin silloin yllätyssauma on olemassa.

    Pidän kuitenkin Timotejs Jackpottia selkeänä suosikkina tähän pariin.

  15. Ravit Färjestad lähtö 8 klo 22:03

    Mellby Jewel - Ticket Brodda

    Pelivalinta: Mellby Jewel

    Kerroin: 1,60 Bet365

    Mellby Jewel on juossut tauon jälkeen pari starttia ja viime kisassa tuli voitto hieman yllättäen. Mellby Jewel on lähdön suurin suosikki voittajaksi, joten jos juoksu vaan yhtään onnistuu niin vähintään top 3 sijoitus on todennäköinen.

    Ticket Brodda menestynyt heikkotasoisemmissa kisoissa, myös ravin kanssa ollut ajoittain haasteita. En usko Ticket Broddan pystyvän haastamaan Mellby Jeweliä tässä lähdössä, jos Mellby Jewel on läheskään yhtä hyvä mitä viime startissa.

    Mellby Jewel lähtee selkeänä suosikkina tähän pariin.

  16. Jalkapallon MM klo 21:00

    Englanti - Senegal

    Pelivalinta: Senegal etenee jatkoon

    Kerroin: 4,35 Coolbet

    Täällä jo vihjailtu muutamaan otteeseen Englantia, mutta lähdetään hakemaan vastapalloon Senegalin jatkopaikkaa.

    Englannilla oli helppo alkulohko, Walesia ja Irania vastaan suurimaaliset voitot, USAa vastaan Englanti oli vaikeuksissa. Senegal puolustaa hyvin ja iskee terävästi vastaiskuilla, Englannin puolustus oli jo USAa vastaan tiukoilla. Uskon Senegalin tekevän vähintään 1 maalin ottelussa

    Senegal ei missään nimessä vakuuttanut alkulohko matseissa, mutta näkisin että potentiaalia on vielä parantaa paljon peliesityksiä.

    Englanti lähtee toki ansaitusti suosikkina matsiin, mutta itse en tätä kovin selvänä pelinä etukäteen näe. Uskon tasaiseen taistoon, jatkoaika hyvinkin mahdollinen.

    Senegalin jatkopaikasta tarjolla hyviä kertoimia.

     

  17. Ampumahiihto miesten takaa-ajo klo 13:15

    Vetle Sjastad Christiansen TOP 6

    Pelivalinta: Kyllä

    Kerroin: 2,50 Coolbet

    Christiansen lähtee takaa-ajoon sijalta 10 vaikka ampui pikakisassa 2 ohilaukausta. Hiihtovauhti on siis hyvällä tasolla. Christiansen tunnetaan myös hyvänä ampujana, jolle takaa-ajo kilpailumuotona sopii hyvin. Ainoastaan 2 norjalaista selkeästi muista karussa, Bö ja Lägreid, joten top 3 sijasta käydään kovaa taistelua ellei kärkimiehet epäonnistu.

    Christiansenilla on mielestäni hyvät mahdollisuudet nostaa sijoitusta takaa-ajokilpailussa ja nousta vähintään 6. Sijalle.

     

  18. Maastohiihto miehet klo 13:45 vapaa 10km Lillehammer

    Holund - Musgrave

    Pelivalinta: Holund

    Kerroin: 1,50 Unibet

    Holund on mielestäni Krugerin kanssa suurimmat voittajakandidaatit päivän kisaan. Holund on äärimmäisen hyvä vapaan hiihtäjä ja väliaikalähtö kilpailumuotona sopii hyvin Holundille.

    Musgrave oli hyvä Rukalla käydyissä kilpailuissa, mutta väliakalähdössä en usko Musgraven pystyvän Holundin vauhtiin. 

    Holund voisi olla hieman selkeämpi suosikki parissa.

     

  19. Maastohiihto naiset klo 12:00 10km vapaa Lillehammer

    Rosie Brennan TOP 6

    Pelivalinta: Kyllä

    Kerroin: 1,83 Coolbet

    Rosie Brennan on vapaan erikoisosaaja ja nimenomaan väliaikalähtö 10km kisa sopii Brennanille erityisen hyvin. Brennan ei täysin vakuuttanut vielä Rukan vapaalla, mutta uskon Brennanin parantavan selvästi Lillehammerin laduille siirryttäessä.

    Ruotsin kaksikko Karlsson/Andersson taistelevat tiukasti voitosta ja myös Diggins laskettava mukaan voittotaisteluun. Tämän kolmikon jälkeen taistelu tiukkaa, mutta mielestäni Brennanilla on hyvät mahdollisuudet top 6 sijoitukseen. Palkintopallisijoituskaan ei itseäni yllättäisi.

  20. Jalkapallon MM 2022 klo 21:00

    Iran - USA

    Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

    Kerroin: 2,34 Coolbet

    Pian alkavaan otteluun haetaan yli 2,5 maalia.

    USA ollut hyvä hyökkäyssuuntaan ja 2 tasapelistä huolimatta esitykset vakuuttaneet minut. Potentiaalia on vielä paljon ja tilanteiden pitäisi alkaa pian kääntymään maaleiksi.

    Iran myös pelannut positiivisesti ja tuskin tänäänkään jää maaleitta. USA tarvitsee voiton, joten peli varmasti hieman avoimempaa ja lopussa tullaan näkemään riskinottoa joukkueiden taistellessa jatkopaikasta.

    Yli 2,5 maalista tarjolla hyvää kerrointa.

     

  21. Snooker Scottish Open klo 12:00

    O'Connor - Xintong

    Pelivalinta: O'Connor

    Kerroin: 3,40 Bet365

    O'Connor ollut ihan mukavassa vireessä viime aikoina ja karsintaottelut sujuneet tuloksellisesti hyvin. O'Connorin peli ailahtelee melkoisesti, mutta hyvänä päivänä breikkipeli on mallikasta ja safety pelikin kohtuu hyvää. 

    Xintong on ansaitusti suosikki, Xintong on äärimmäisem hyvä breikintekijä, safety pelikin parantunut viime vuosina paljon. Viimeaikainen vire hyvä, tosin viime peleissä vastustajat olleet heikkotasoisia.

    Tämä matsi pelataan paras 7 kaavalla, joten lyhyt matsi kyseessä. O'Connorin yllätysmahdollisuudet nousevat merkittävästi. Xintongin kuuluu olla suosikki, mutta ei näin suuri, mitä kertoimet antaa ymmärtää.

    • Tykkäys 1
  22. Jalkapallon MM klo 21:00 

    Portugali - Uruguay

    Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

    Kerroin: 2,39 Coolbet

    Uruguay ei saanut hyökkäyspeliään Etelä-Koreaa vastaan kunnolla kulkemaan, mutta nyt hyvä sauma tämän illan matsissa kun Portugali tulee vastaan. Portugalin vahvuudet hyökkäyspäässä, puolustus ei täysin vakuuta. 

    Portugali erinomainen joukkue hyökkäyssuuntaan ja tilanteita tullaan varmasti näkemään molemmissa kenttäpäädyissä. Molemmille joukkueille ottelu on tärkeä, kumpikaan ei halua ottelua hävitä. Mielestäni yli 2,5 maalista tarjolla liian suuria kertoimia.

     

  23. Ravit, Joensuu lähtö 7

    Anything Goes - Holy Jack

    Pelivalinta: Anything Goes

    Kerroin: 1,72 Bet365

    Anything Goesin viime startit olleet nousujohteisia. Viimeksi oli kovatasoinen lähtö kyseessä, joten tuloksellisesti tulos ei häikäissyt, tänään helpommassa lähdössä top 3 sijoitus aivan mahdollinen.

    Holy Jack ei ole ollut hirmuisen hyvässä vireessä ja nyt lähtöpaikka on huono. Kasiradalta nappijuoksun saaminen on todella vaikeaa.

    Mielestäni tässä parissa Anything Goesilla hyvät mahdollisuudet sijoittua Holy Jackia paremmin.

×
×
  • Create New...