Jump to content

Recommended Posts

La Liga 2, Espanja

Kuvahaun tulos haulle gijon logo Gijon - Lorca FC Kuvahaun tulos haulle lorca fc logo 

Valinta: Gijon @1.70 William Hill

Klo. 19.00

Taas yksi kohtaaminen jossa sarjaan pudonnut joukkue kohtaa sarjaan nousseen joukkueen. Mielestäni 1.70 kerroin loistava ja myös -1,0 asian handicap saa jopa @2.28 kerrointa, joka on myös riskin arvoinen

Gijon

Gijonin kotikentän suomalaiset jalkapallofanit varmasti muistavat Gijonin ihmeestä. Gijon tippui viimekauden lopuksi La Ligasta, mutta oli vain neljän pisteen päässä säilymisestä. Kauden 19 kotipelistä 10 kertaa vieraat lähtivät 3 pistettä mukanaan. Tämä kausi Gijonilta on alkanut ihan mukavasti kun viidestä ottelusta saldona 2-2-1. Viimekautiselta La Liga joukkueelta odottaisin kuitenkin parempaa ja uskon joukkueen olevan tänä kautena erittäin vahva kotonaan. La Liga 2 kotiedun vaikutus on suurempi, kuin suuremmassa osassa muissa liigoissa, tai ainakin näin itselläni tuntuu ja olen lukenut. Tänäkin kautena sarjan 56 kotipelistä vain 14 on hävitty ja näistäkin suurin osa on muutenkin "flopanneista" joukkueista. Gijon on pelannut 2 kotipeliä, joista toisen voitti 2-0 ja toinen oli 1-1 tasapeli Real Oviedoa vastaan. 

Gijonilla on suuri materiaalietu joukkuehan on kuitenkin La Ligassa pelannut jo pari kautta. Lorca taas pelasi viimekauden kolmannella sarjatasolla, joten siirtymä La Liga 2 on jo suuri materiaalinen ero joukkueiden välillä. Viimeviikolla Gijon hävisi tällä hetkellä sarjaa johtavalle Numencialle, joten joukkue tänään toivottavasti palaisi voiton teille.

Lorca FC

Lorca tosiaan nousi kolmannelta sarjatasolta La Liga 2. Lorca ei kuitenkaan edes voittanut nousukarsintoja vaan tuli toiseksi, jolla lunasti silti paikan La Liga 2. Lorcan saldo viiden ottelun jälkeen on 1-2-2 ja joukkue on hävinnyt molemmat vieraskamppailunsa yhteensä maalierolla 1-4.

Ei oikein muuta sanottavaa, mutta uskon materiaaliedun sekä kotiedun olevan suurempi mitä kerroin antaa olettaa.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Happee - OLS / Yli 12,5 maalia / 1,93 / Veikkaus

- Happee juoksee ja on tutusti isomaalinen joukkue. OLS on kehno vastus joten luulisi että hässäkkää syntyyn molempiin päihin. Viime kaudella molemmat keskinäiset päättyivät yli 12,5 maaliin.

Ässät - KalPa / moneyline Ässät / 1,63 / Veikkaus

- Kotietuun luotan ja onhan Ässät kaikki 3 kotiotteluaan voittanutkin, joukossa mukana 3-2 voitto Tapparasta. KalPan kausi alkanut vaisusti enkä näe syytä miksi he tänään Porista pisteet saisivat.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

kookoo.v23eff93d.pnglukko.vc85190d5.png

Jääkiekko, Liiga

KooKoo - Lukko

Lukko o 2,5 maalia @2.15 UniBet

KLO: 18.30

Kouvolan KooKoo iskee tänään eilen pelannutta Lukkoa vastaan. Kotijoukkue on aloittanut kautensa positiivisesti ja pisteitäkin on tullut kiitettävästi. Joukkue on siis saanut huilata ja harjoitella rauhassa ennen tätä kamppailua. Kotijojukkueen kaksi edellistä peliä venyi yli varsinaisen ajan ja molemmista tarttui matkaan yksi piste. KooKoon kokoonpanossa ei huolia näyttäisi olevan ja joukkue lähtee valmiina illan koitokseen. Maalissa aloittaa tänään isännillä Juha Järvenpää ja vierailla Kaapo Kähkönen. KooKoo on vahvistanut hyökkäystään tällekaudelle ja viisikkopelaaminen on toiminut hyvin. Kotijoukkueen ongelmat ovat olleet nähtävissä ainoastaan erittäin kurinalaisesti puolustavia joukkueita vastaan ja tänään tuollainen vastus Kouvolaan saapuukin. Lukko on aloittanut kautensa vahvasti, eikä joukkue ole kärsinyt vasta kuin yhden tappion. Jyväskylässä JYP oli parempi lukemin 4-1. Muuten Lukko on painanut voitosta voittoon ja joukkueen hyökkäyspeliä on ollut ilo katsella. Eikä puolustuksestakaan oikein pahaa sanaa löydy. 10 päästettyä maalia omiin ja kirjaimellisesti lukkona on toiminut Kaapo Kähkönen. Raumalaisten maalinteko on ollut myös hyvällä tasolla ja Vahalahden johtama ylivoimakin (7 YV-osumaa Lukolla) on tuottanut odotettua tulosta. Vastakkain on mielestäni tänään kaksi hyökkäävää joukkuetta, joka lupaa paljon maalintekotilanteita molempiin päihin. Mikäli raumalaisten jalka ei ole tänään kovin raskas niin jälleen joutuu KooKoo taistelemaan pisteistä ihan tosissaan. Raumalaisten hyökkäys on kuitenkin osoittanut kovaa kuntoa ja verkko on heilunut yhteensä 6 ottelussa 22 kertaa. Vaikka vieraat pelasivatkin eilen, niin hyvässä vireessä painava joukkue jaksaa taistella tänäänkin. Mielenkiintoinen yksityiskohtakin tähän löytyy sillä Raumalaiset eivät ole koskaan voittaneet KooKoota kouvolassa Liigan runkosarjassa. Tätä apinaa lähtee vieraat tänään repimään selästä. Lukko on parempi 2/3 osa-alueesta ja mikäli väsymyksen merkkejä ei näy ilmassa niin tuo kolme maalia on tosiasia. Veikkaan että Lukko myös voittaa tämän ottelun tänään ja vahvistaa asemiaan liigan kärkipäässä. 

Kohde menee oikein kun Lukko tekee ottelussa vähintään 3 maalia varsinaisella peliajalla

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Yunier Dorticos - Dmitry Kudryashov

Kohde: Maahanlyönti ottelun ensimmäisessä erässä?

Valinta: Kyllä, betsson, @29

Klo 05:00

 

Vähän isompaa kerrointa vaihteeksi. Näissä maahanlyöntikohteissa on usein lähellä kolmeakymmentä olevat kertoimet riippumatta siitä, mistä matsista on kyse. Nyt on tosin sellainen parivaljakko kyseessä, että mielestäni hyvinkin pelattava kohde. Kudryashovia pidetään laajalti koko lajin tämän hetken kovalyöntisimpänä nyrkkeilijänä, ja ottelusaldokin on sen mukainen: 22 ottelusta kaikki ovat päättyneet tyrmäykseen ja vain kaksi kertaa siihen on mennyt yli viisi erää. Dorticosin saldo on hyvin samanlainen: 21 ottelua ja 20 tyrmäystä, kolmesti käynyt yli 5 erää. Kummallakin näistä on mahdollisuus käyttää toista lattiassa jo varhaisessa vaiheessa, etenkin kun Kudryashovin suojaus on usein surkeaa ja vastustajien iskuista noin 80 % tuntuu osuvan maaliin. Kudryashovin taas ei tarvitse osua kuin kerran puhtaasti ja se saattaa hyvinkin olla menoa. Dorticosin leukaa ei ole vielä kunnolla testattu ja ei kauheasti yllättäisi jos tämä osoittautuisi kuubalaiseksi lasiksi. Varsinkaan Kudryashovilla ei myöskään ole tapana aloittaa matsia tunnustellen vaan sieltä lähtee iskut alusta lähtien arskatäysiä. Mitään 50% todennäköisyyttä tämän kohteen osumiselle ei saa, mutta @29 kerroin kelpaa kyllä mainiosti. 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

jukurit.v7fafc89d.pngilves.vae3257ad.png

Jääkiekko, Liiga

Jukurit - Ilves

ILVES DNB @1.92 UniBet

KLO: 17.00

Taas mennään Mikkelissä. Kotijoukkue otti eilen hienon voiton HIFKin kustannuksella. EX-Hifk Teemu Tallberg nousi ratkaisijaksi ja näin Jukureilla alla kaksi voittoa, erittäin synkän kauden avauksen jälkeen. Oma mielipiteeni eilisestä on puhtaasti se, että HIFK oli yksinkertaisesti haluton voittamaan kaksinkamppailut ja itse ottelun. Jukurit kiitti ja täts it! Joukkue alkaa pikkuhiljaa omaksumaan Dufvan pelitavan, mutta vieläkö sillä menestytään? Hyvä mittari saadaan tänään Tampereelta, kun levännyt Ilves lähtee hakemaan pisteitä. Joukkueen kokoonpano näyttää lupaavalta ja nyt viimeistään odotan Sandell/Rautiainen kaksikolta onnistumisia. Eemeli Suomi on myös esiintynyt edukseen ja hän kantaakin ansaitusti joukkueen kultakypärää. Tupsukorvien nelostakaan ei sovi unohtaa ja uskallan väittää että tällä nelosella on tänään oma roolinsa lopputuloksen suhteen. Molemmat joukkueet ovat tehneet vasta 9 maalia kuluvalla kaudella ja tämä osa-alue lienee molemmille se akilleen kantapää. Maalissa Jukureilla tänään Sami Rajaniemi ja vierailla Antti Lehtonen. Koska asetelma otteluun ei ihan tasainen ole johtuen Jukureiden eilisestä pelistä niin oletan joukkueen joutuvan rikkomaan tänään poikkeuksellisen paljon tuorejalkaista ilvestä vastaan. Varmaa on se että Jukurit pyrkii iskemään avauserään ja tekemään tarvittavat maalit. Samaan taktiikkaan lähtee myös ilves joten erittäin mielenkiintoinen avauserä on luvassa. Ottelun kulkua arvioin senverran, että kahden hienon voiton jälkeen Jukurit joutuu tänään nöyrtymään. Ilves hakee edelleen siis sitä avausvoittoa varsinaisella peliajalla ja nyt lähtökohdat tuolle voitolle on pedattu kuntoon. Kilpajuoksu tämä matsi tulee totisesti olemaan ja valmiimpi tamperelaisryhmä kairaa tästä tänään voiton. Koska kummatkin joukkueet painii lähinnä samojen ongelmien kanssa niin tasapelin mahdollisuutta ei pidä laskea pois. Henkilökohtaisten oman pään virheiden karsimiseksi ollaan ainakin Jukurileirissä kiinnitetty huomiota, mutta minä väitän että jalka painaa tänään liikaa kuitenkin. Joukkueiden tasoero on hyvin marginaalinen joten DNB varmistuksella tupsukorvat lapulle kelpo kertoimella. 

VOID

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

saipa.v5d00017f.pnghifk.v128a7a97.png

Jääkiekko, Liiga

SaiPa - HIFK

HIFK @2.10 UniBet

KLO: 18.30

Tuohimaa vs. Engren. Ja pidemmän korren vetää Engren. Kotijoukkue käväisi eilen lahdessa katselemassa miten jääkiekkoa pelataan ja miten maaleja tehdään. Menneen talven miehellä Jussi Markkasella ei ollut se paras päivä ja itse olen sitämieltä että luistimet naulaan ja kiitos! Työsi Saipan eteen kentällä on tehty. Tuohimaa onneksi siis pelaa tänään niin voi olla että numerot pysyy inhimillisinä. Materiaalinsa puolesta HIFK on päivän selvä suosikki tähän kamppailuun. Joukkue toden totta pelasi eilen kotonaan kohtuu haluttomasti ja päävalmentaja Ari-Pekka Selin olikin antanut joukkueelle erittäin raikkaan palautteen matsin päätyttyä. Mikäli IFK ei tästä ala piristymään niin Selinin palli heiluu ja tack och adjö. SaiPa puolestaan painii suurien ongelmien kanssa. Materiaali riittäisi varmasti parempaan, mutta Tero Lehterän luotsaama sputnikryhmä ei vain saa valmista aikaiseksi ja paketti repeilee pitkin peliä jatkuvasti. Aiemmat esitykset huomioiden, sekä kokoonpano, potentiaaliset maalintekijät, maalivahtipeli, erikoistilanteet ja asenne ovat tänään Petopaitojen puolella joten ilman tämän kummempia lässytyksiä HIFK tuolla kertoimella on saletti valinta. Sputnikit on jälleen muokanneet kokoonpanoaan, mutta järkikin sen sanoo ettei joka otteluun eri rosterilla lähdettäessä niitä voittoja kauheasti tartu, eikä pelaajisto pääse toteuttamaan pelitapaa. SaiPa jatkaa tänään ongelmien parissa siinä missä HIFK on kasvanut yhdessä yössä valtavasti. Tulosveikkaus 1-4 vieraille ja SaiPa jatkaa taapertamistaan. 

Kohde menee oikein kun HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Aiheeseen liittyvä kuvaSaiPa - HIFK Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:30

Valinta: HIFK -1.5 @3.00 (Unibet)

Kisapuistossa pelataan tänään lätkää ja vastakkain astuu erittäin huonosti pelannut SaiPa ja täysin flopannut HIFK. SaiPa on voittanut tällä kaudella 2 ottelua, yhden täyden pistepotin ja yhden rankkarivoiton. SaiPan voitot tulivat ylättäenkin TPS:iä vastaan, joka oli erittäin tehoton tuolloin. SaiPan toinen voitto tuli Ilveksestä, joka johti otteluaan 2-0, mutta lopetti pelaamisen ja hävisi 2-3. SaiPan viimeisintä 2 ottelua on päättynyt maalierolla 3-12, joka on uskomattoman huono saldo. Puolustus vuotaa ja maaleja ei onnistuta tekemään tarpeeksi. Helpotusta siihen tulee kun pelikiellosta pääsevä Cody Kunyk pääsee jäälle. HIFK on ollut täysi farssi ja ottanut yhden täyden pistepotin ja 2 kertaa jatkoajalla/rankkareilla hävinnyt. HIFK:illä on erittäin hyvä rosteri, mutta ykköspelaajat ovat olleet täydessä pimennossa. Thorell ja Carlssonilla on yhteensä 3 pistettä 7 ottelussa ja justiinsa näiltä pelaajilta odotetaan eniten. Tänään on erittäin hyvä mahdollisuus antaa SaiPalle runtua ja paljon. HIFKillä on paljon potentiaalia, mutta puolustuksessa on ollut virheitä ja hyökkäys on ollut unessa ja ei ole saanut hyvistäkään paikoista sisään. Tänään on melkein pakko kurssi kääntyä, koska vastassa on järkyttävän huono SaiPa. 

Tässä on vain pakko lähteä pelaamaan HIFKiä, koska se on kokonaisuudessaan parempi joukkue. Pelaajat ovat varmasti erittäin tyytymättömiä näytöksiinsä. Uskon että tänään tulee vahva HIFK ja SaiPa saa taas hävitä. Tämä betsi osuu kun HIFK voittaa vähintään kahdella maalilla.

LYCKA TILL! :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL

Aiheeseen liittyvä kuvaHV-71 - Linköpings Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 16:15

Valinta: Tekee vähintään yhden pisteen ottelussa: Mattias Tedenby @2.20 (Unibet)

Viime vuoden SHL mestari HV-71 kohtaa tänään kotonaan kaksi kertaa hävinneen Linköpingsin. Linköpings on hävinnyt tällä kaudella jo kaksi kertaa, mutta kummastakin on tullut piste kun molemmat Linkö jatkoilla hävisi. HV-71 on ollut taas hyvä ja on ottanut kahdesta pelistä täydet kuusi pistettä. HV-71 on vahvistunut taas, esimerkiksi kaksi suomalaista on liittynyt joukkoon Topi Jaakola ja Max Wärn. Nämä joukkueet ovat pelanneet todella tasaisia vääntöjä menneisyydessä ja tästä uskon samanlaista. Mutta tähän peliin isketään pistenikkaria, kun ne on hyvin osuneet. Kyseessä on siis Mattias Tedenby, joka ei ole vielä saanut pistetiliään auki. Viime kaudella Mattias teki 49 ottelussa 31 tehopistettä ja playoffseissa 6 pistettä sihen lisäksi. Tedenby varattiin 2008 änäriin ja siellä hän on pelannutkin New Jersey Devilsissä 120 pelin verran, aluksi Tedenbyllä meni hyvin, mutta myöhemmin Mattias joutui pelaamaan farmijoukkueessa AHL:ssä ja sitten lähtö tuli Ruotsiin HV-71 riveihin. 

Tedenby on hyvä pelaaja ja pisteelle @2.20 on todella hyvä kerroin ja se maistuu. Toivotaan että saadaan putkelle jatkoa ja Tedenby sen pisteen tekee.

LYCKA TILL! :good: ei saanut HV maaleja aikaiseksi

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Baseball MLB

Houston Astros - Los Angeles Angels

Vihje: Alle 9,5 juoksua

Kerroin: 1,80

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 20:05

Houston Astros ja Los Angels Angels jatkavat ottelusarjaansa.

- Houston Astrosin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Charlie Morton jonka tämän kauden saldo on 12-7 3.75 Eralla. Charlie Morton on viime aikoina syöttänyt hyvin.

- Los Angeles Angelsin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Bud Norris jonka tämän kauden saldo on 2-5 4.53 Eralla. Bud Norris on viime aikoina syöttänyt ihan ok ja tällä kaudella syöttänyt hyvin Astrosia vastaan.

-  Houston Astros on viimeiseen viiteen kotiotteluun tehnyt keskimäärin 3.6 juoksua per peli.

- Los Angeles Angels on viimeiseen viiteen vierasotteluun tehnyt keskimäärin 2 juoksua per peli.

- Illan kamppailussa kaksi hyvässä vireessä olevaa syöttäjää kohtaavat. Kummankaan joukkueen lyöntipeli ei ole ollut ihan parhaimmalla mahdollisella mallilla viime aikoina enkä usko tästäkään pelistä tulevan kovinkaan suuri juoksuista Norrisin ja Mortonin kohdatessa. Mainittakoon vielä että nämä joukkueet ovat kohdanneet viime vuosina tiheään tahtiin Astrosin kotikentällä ja viimeisestä 10 pelistä 7 on päättynyt underiin..

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Joseph Parker - Hughie Fury

Valinta: Hughie Fury by Decision or Technical Decision, betsson, @3.00

Klo: 00:00

 

25-vuotias uusiseelantilainen Parker ja 23-vuotias britti Fury tappelevat tänään  WBO-liiton mestaruudesta. Ottelun järjestäminen on ollut yhtä suurta farssia ja alun perin tätä oli kaavailtu viime toukokuulle puolustavan mestarin Parkerin kotikehässä, mutta Fury peruutti ottelun vedoten "selkävaivoihin". Nyt matsi käydäänkin sitten briteissä ja näkisinkin että pisteille mentäessä Furylla on selvä kotietu. Parker tarvitsee käytännössä tyrmäysvoiton, sillä hiukankin tasaisempi vääntö kääntyy pistekorteilla Furyn eduksi. Parkerin tyrmäysvoittoon taas on vaikea uskoa, koska mies on kärsinyt olkapää- ja kyynärpäävaivoista, jotka ovat usein tuhoisia nyrkkeilijöiden iskuvoiman kannalta + Furyn ottelutyyli on hyvin puolustuspainotteinen hyvällä jalkatyöllä ja ylävartalon liikkeellä. Parker kävi viime toukokuussa hikiset 12 erää C-luokan vastustajaa vastaan ja tuo esitys ei kauheasti herättänyt luottamusta. Fury on alkuasetelmissa niukka altavastaaja (kertoimet noin 1.8 - 2.2) ja tasaisessa kamppailussa @3 luokkaa oleva kerroin kotikehän ottelijan pistevoitolle on usein aika pelattava kohde.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Sprint PK: Voittaja | Max Verstappen | 1.70 (Coolbet)   PK: Kevin Magnussen - Nico Hülkenberg | Nico Hülkenberg | 1.95 (Coolbet)   PK: Lewis Hamilton - Sergio Perez | Sergio Perez | 1.75 (Coolbet)   PK: Fernando Alonso - Charles Leclerc | Charles Leclerc | 2.00 (Coolbet)   PK: Zhou Guanyu - Lance Stroll | Lance Stroll | 1.85 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | George Russell | 1.85 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
×
×
  • Create New...