Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 05.00

 

:sharks:  San Jose Sharks -  :knights: Vegas Golden Knights 

 

Valinta : :sharks: San Jose Sharks ML 

Kerroin :  1,76 ( NordicBet ) 

 

KEMMU VIHJANNUT SARJAA :  1/2 Osumis-tarkkuus 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1. 

 

Game 1:  :knights: sai unelma alun otteluun ja johti 3-0 jo ajassa 6.02. Sekä ottelu oli jo taputeltu ajassa 11,43, kun kotijoukkue johti jo 4-0.. Vegasilta mitään pois ottamatta,  niin kyllä tämä ottelun alku meni ihan ohi Sharks joukkueelta ja varsinkin Martin Jones nukkui hai-maalilla.  Fleury oli hyvä kotijoukkueen maalilla, sillä kuvaavaa oli, että 1,erä päättyi kotijoukkueen hyväksi 4-0, vaikka vierasjoukkue voittikin laukaukset samassa erässä 9-17.  kotijoukkue voitti ottelun lopulta 7-0. 

Game 2:  :sharks: oli tullut uudestaan paikalle ja tällä kertaa,myös molari Martin Jones saapui heränneenä maalille.  Toki kotijoukkue Vegas sai taas hyvän alun. Hyvä erä tuotti tulosta, sillä joukkue meni 1-0 johtoon avauserän lopussa.  2,erän ihan alkuun kotijoukkue yllätti ja meni jo 2-0 johtoon.   Sitten heräsi vihdoin vieraiden tukirangat Burns  ( 2+1) Pavelski (0+2) Couture teki 2+0, joista toinen ratkaiseva jatkoaika maali.   :sharks: siis voitti lopulta jatkoilla ottelun 3-4.   

Huomioitavaa 

- Fleury (:knights: vs Jones ( :sharks::   molaritaistoa johtaa selvästi Fleury.  Tämä on käynyt hyvin selväksi,  sillä Fleury ei ole päästänyt yhtään helppoa oikeastaan koko poffien aikana, kun taas Jones nukkui täysin G1 pelin ja oli kyllä huonompi molari myös G2 ottelussa.  Tuleeko tässä sarjassa käymään, niin, että Fleury on se joka kääntää merkittävästi  tämän sarjan joukkueelleen ? 

:sharks: heräsi vihdoin sarjaan ja mikäli joukkue haluaa pärjätä,  niin Juuri kyseiset Pavelski,  Burns,  Couture,  Heartl  on oltava hyviä, mitä tuossa G2 pelissä juuri nähtiin.  

:knights:on  Pelillisesti hyvä.  Joukkueella on erittäin tasainen 4-ketjun ruletti,  jota on helppo pyörittää.  Jotkut jopa sanoo, että joukkueessa on yksi 1-ketju ja kolme kappaletta 2-ketjuja.  Varsinkin tuo luisteluvoima on suuri ase tällä joukkueella ja se on saanut myös Sharks joukkueen näyttämään huonolta. 

 

:sharks: KOTIKENTÄLLÄ 

:sharks: sai nyt sen kotiedun ja siitä olisi hyvä pitää kiinni.  Vegasista on vaikea hakea voittoa, joten nyt on tärkeät G3 /4  joukkueella edessä.  

:sharks: on ollut suhteellisen hyvä Kotikentällään juuri tässä poffien yksittäisessä G3 ottelussa.  Joukkue on murjoi viimeksi 1,kierroksella  :ducks: tässä kyseisessä ottelussa 8-1.   Myös 2016 finaaleissa :penguins: vastaan joukkue oli toki silloin  sarjassa 2-0 tappiolla ja tämä G3 ottelu oli :sharks: Kotikaukalossa ja :sharks: onnistui voittamaan tuon ottelun jatkoilla 3-2.   kova paikka ja pystyivät voittamaan.   Nyt tuota tarvitaan taas, nimittäin voittoa juuri kovasta paikasta.  Ei olisi hyvä menettää kotietua juuri kun se ollaan hankittu.  

Yhteenveto 

:sharks: on hyvä kotijoukkue ja joukkue omaa kaikki mahdollisuudet mennä jatkoon tästä sarjasta, niin nämä kotipelit olisi hyvä hoitaa onnistuneesti.   Joukkue on myös parantanut ainakin otetta tässä sarjassa,  sillä joukkue on noussut takaa ja saanut tärkeän voiton sarjassa.  

:knights: on ollut hyvä ja on sitä varmasti jälleen. Joukkue pelaa oikeasti hyvää jääkiekkoa ja Fleury on maalissaan jumala-moodissa,  niin saa kyllä "särjet " tehdä oikeasti kovan työn jokaisen maalin eteen. 

Jones sinun on parannettava peliäsi.  Burns,  Couture,  Heartl,  Pavelski teidän on jatkettava hyviä otteita, mitä esititte G2 ottelussa  ja joukkue saa tähän otteluun myös Evander Kane takas pelikiellosta,  joten maalinteko potentiaali sen kuin kasvaa. 

Jotenkin itsellä on tunne, että :sharks: tulee esittämään hyvän kotipelin ja minun muistiini on jäänyt se, että joukkue on hyvä juurikin tässä G3 ottelussa, mikä on vielä pelattu juuri kotikaukalossa,  niin oikeastaan on pakko laittaa vedot kotijoukkueen puolesta.  Kotijoukkue omaa kaikki avaimet mennä jatkoon tästä sarjasta ja vielä niitä avaimia ei ole näkynyt,  niin kotona jos missä,  niin niiden avoimien on oltava näkyvissä,  jos Sharks meinaa mennä tästä sarjasta jatkoon. 

 

Kunhan San Jose Sharks  ( :sharks:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tampa Bay LightningBoston Bruins

Jääkiekko, NHL Playoffs (0-1)

Tampa Bay - Boston

Tekee pisteen ottelussa: Ondrej Palat @2.10 Unibet

KLO: 02.00

Veren maku suussa joutuu Tampa tähän matsiin lähtemään jos mielii mukaan koko touhuun. 2-6 selkään avauksesta ei lupaa toisaalta hyvää. 36-24 Laukaukset Tampalle, mutta Rask oli kovassa iskussa. Jälleen kerran. Otetaan kokeiluun kotijoukkueen Palatia. Kuuteen peliin neljä pistettä, kertoo pudotuspelien tilastot tuolta saralta. Viimepeli täysin penkin alle sitten taas tehotilaston muodossa. Sinne lukema -4. Positiivista kuitenkin 5 laukausta maaliakohden ja peliaikaakin mukavasti. Näihin asioihin vedoten voitaisi olla jo pisteillä ensiyönä. Parantaa siis täytyy helvetisti ja maalipaikoista pitää osua. Kakkosyyveessä viihtyvä laituri on takuulla katsonut peiliin viimepelin jälkeen ja niin oikeastaan koko kakkosketjun trion. Tampa on tosin tälläkaudella pystynyt voittamaan Bruinsin ainoastaan kertaalleen joten on tämä koko sarja helvetinmoinen työmaa jos jatkoon tästä joukkue mielii. Kovin odotuksin siis tähän kohteeseen ja harvemmin Palat kahta paskaa matsia pelaa peräkanaa. Kovaa kerrointa kaverille. Runkosarjassa yli 0,5 pistettä / ottelu. Laukoo takuulla tässäkin matsissa paljon.

Kohde menee oikein kun Ondrej Palat tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

San Jose SharksVegas Golden Knights

Jääkiekko, NHL Playoffs (1-1)

San Jose - Vegas

Tekee pisteen ottelussa: Joonas Donskoi @2.10 Unibet

KLO: 05.00

Huikea sarja on tästä nähtävästi tulossa ja jokatapauksessa saadaan suomalainen pelaaja tästä parista jatkoon. Onko se Donskoi niin sitä en tiedä. Donskoi siis testiin. Kolmeen viimeiseen pelattuun pudotuspeliin kiikaritehot ja tehotilastossa lukema -4. Otetaan huomioon, että kakkosyyveen miehiä ja ykkösketjun herroja. Reippaat 16min vastuuta jäällä, mutta ei pisteille. Donskoi on päässyt pisteille tasan yhdessä pleijarimatsissa ja se oli Anaheimia vastaan. 1+2 yhteen matsiin ei ole huono. Thornton on tekemässä pikkuhiljaa paluuta takaisin Sharksin kokoonpanoon ja omasta mielestä Joonaksen viimepelien otteilla saattaa paikka ykkösessä kohta vaihtua. Ellei mies ala osoittamaan parempaa tekemistä pisteiden valossa. Toki miehen rooli on selvästi puolustavampi hyökkääjä kuin esimerkiksi Pavelski. Omasta mielestä vastuuseen ja peliaikaan sekä ketjukavereihin nähden olisi jo aika alkaa saamaan itsensä pöytäkirjoihin muidenkin kuin jäähyjen muodossa. Veikkaan ottelusta tasaista kamppailua jossa maaleja tehdään molempiin päihin. Donskoi! Lunasta odotukset ja tee maali. 

Kohde menee oikein kun Joonas Donskoi tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

Edited by poronvoima
VOID Donskoi ei ollut kokoonpanossa
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada/USA - WHL

Lethbridge Hurricanes - Swift Current Broncos

Valinta: Lethbridge Hurricanes (1X2)

Kerroin: 2.79 Marathonbet

Alkamisaika: 04:00

Kyseessä on WHL:n itäisen konferenssin finaalin 6. ottelu, jossa vastakkain ovat konferenssin toinen ja toiseksi vähiten pisteitä runkosarjassa kerännyt pudotuspelijoukkue. Tästä huolimatta sarja on ollut tasainen Swift Current Broncosin viedessä kotiottelunsa niukasti 3-2, 4-3 (jatkoajan jälkeen) ja 4-3, Lethbridge Hurricanesin viedessä puolestaan kotiottelunsa selvemmin 5-1 ja 5-1.

Pientä rasitusetua Hurricanesille etenkin sarjan pitkittyessä tuo se, että Broncos joutui pelaamaan kahdessa aiemmassa pudotuspelisarjassaan täydet 7 ottelua kummassakin. Hurricanes selvisi molemmistaan viidellä ottelulla.

Hurricanes on toistaiseksi voittanut kaikki kotiottelunsa näissä pudotuspeleissä, joten tarjotussa kertoimessa painaa aivan liikaa runkosarja ja oletettu ero voimasuhteissa. Näkisin tarjotun kertoimen todella reippaana ylikertoimena.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...