Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.7 - Kevin Anderson vs John Isner (Snooker) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Kevin Anderson - John Isner

Vihjaaja: Snooker
Liiga: Tennis, ATP - Wimbledon

Alkamisaika: 15:00

Wimbledonin semifinaalissa kohtaavat todelliset syöttötykit Anderson ja Isner. Anderson voitti viime kierroksella Federerin upean ottelun päätteeksi 3-2 luvuin ( viimeinen erä 13-11). 

Nyt Andersonia vastaan asettuu täysin erilainen pelaaja mitä aikaisemmilla kierroksilla. Isnerin peli perustuu loistavaan syöttötyöskentelyyn ja Isnerin syöttö on yksi kiertueen vaikeimmin murrettavista.

Isner kohtasi viime kierroksella Raonicin, joka on myös täysin hyvän syöttötyöskentelyn varassa. Isner voitti ottelun luvuin 3-1.

Isner tulee otteluun huomattavasti tuoreemmalla jalalla ja tästä on varmasti suuri etu Andersonia vastaan pelatessa. Ottelu venyy todennäköisesti 4-5 erään ja tiebreakeja nähdään useampia.

Palautuspelissä Isner pelaa riskialtista peliä usein ja pitää pallot mahdollisimman lyhyinä. Usein Isner onnistuukin muutamassa murrossa pelin aikana, mikäli vastustajan syöttö lainkaan tökkii ja Isnerin lyönnit osuu kohdalleen.

Mielestäni Isner lähtee otteluun ennakkosuosikkina, Andersonin voittoa Federeristä on mielestäni arvostettu liikaa. Lisäksi Andersonin raskas Federer ottelu nostaa Isnerin osakkeita.


Valinta: John Isner
Kerroin: 1.87
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (150€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 150€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.5cfaf2b7586fb5a3f7861d81a07b0ca7.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...