Jump to content

Recommended Posts

NHL

Los Angeles Kings - Columbus Blue Jackets

Pelivalinta: Los Angeles Kings @ 2.68 Marathonbet

4:30

Tosiaan Kings on pelannu todella surkea alkukauden ja paljon huonommin ei voisi enään mennä. Quickin loukkaantuminen on ollut paha takaisku joukkueelle ja varamokke Jack Campbell ei ole vakuuttanut. Esimerkiksi Rangersia vastaan viime sunnuntaina Campbell päästi helppoja maalejaja ja Losin peli näytti jo olevan pelattu kunnes toisessa erässä Dustin Brown ja Ilja Kovalchuk herättivät kotijoukkueen komeilla ylivoima osumilla. Tuossa ottelussa losi pelasi ihan ok kiekkoa ja oli pelilliseti Rangersia huomattavasti parempi. Voittaminen on vaikeaa jos veskaripeli ei toimi ja se saa koko joukkueen epävarman oloiseksi. 

Columbus on pelannut ihan ok alkukauden ja viidestä viime pelistä saldona on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Viidestä viime vieraspelistä se on napannut jopa neljä voittoa, mutta tilastoihin mahtuu myös yksi 8-2 murskatappio Tampa Baylle.

Blue Jackets on ollut vuosien saatossa Kingseile kuitenkin mieluinen vastustaja sillä 7/10 peleistä on päättynyt Kingsin voittoon.

Kings on ennakkoon ajateltuna selvä altavastaaja otteluun mutta maalivahtipelin kerrankin onnistuessa sillä on ihan hyvät mahdollisuuset voittoon, Kings myös luo paikkoja otteluissa ihan kiitettävästi mutta viimeistely on ollut koko kauden todella heikkoa. Ylivoimalla joukkue on kuitenkin onnistunut kahdessa viime pelissä tekemään peräti kolme maalia kun taas puolestaan Columbus ei ole viimeiseen kolmeen peliin onnistunut ylivoimalla kertaakaan.

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Derby - Birmingham

Valinta / Derby / @2.10 Coolbet

Klo / 17.00

Derby on pelannut loistavasti tällä kaudella Frank lampardin alaisuudessa ja joukkue havittelee sarjanousua Valioliigaan. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudes, mutta voitolla on mahdollista nousta jopa toiseksi. Joukkue tippui keskiviikkona Cupissa Chelsealle niukasti 3-2, mutta nyt joukkueella on keskittyminen 100% Championshipissä. Derbyn voitosta tarjotaan yllättävän hyvää kerrointa. Birmingham on voittanut nyt 4 ottelua putkeen, mutta tälle en anna niin suurta painoarvoa kuin muut. Vastassa on ollut Sheffield Wed, Reading, Stoke sekä Rotherham, jotka ovat sijoilla 22., 21., 16. sekä 14. Sitäpaitsi 3 näistä 4 voitosta on ollut kotipelejä. Derby taas on pelanut loistavasti paineen alla kovia jengejä vastaan. Edellisessä viidessä pelissä joukkue on kohdannut Sheffield Unitedin, Norwichin, West Bromwichin sekä Middlesbroughin, jotka ovat sarjataulukossa sijoilla. 1,3,4 ja 5. Näistä 4 pelistä Derby voitti 2 ja pelasi 2 tasan. Myös Cupissa Derby pelasi hyvin pudottaen ManU:n 3-2 eikä 3-2 häviö Chelseallekkaan ole huono tulos. Birmingham oli vielä hetki sitte sarjan alempaa keskikastia ja uskon että joukkueen voittoputki todella katkea tänään

 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

NHL klo 20:00

Buffalo Sabres - Ottawa Senators

Pelivalinta: Buffalo Sabres yli 3,5 maalia

Kerroin: 2,23 Unibet

Buffalo kohtaa illan matsissa Ottawan. Joukkueet kohtasivat pari päivää sitten Ottawassa ja tuolloin Ottawa oli 4-2 luvuin vahvempi. Buffalo laukoi ottelussa peräti 48 kertaa, mutta Anderson oli Ottawan maalilla huippuvireessä.

Buffalo on materiaaliltaan Ottawaa parempi ja kotikentällään selvä suosikki. Buffalon ykköskenttä todella kova Jack Eichelin johdolla.

Molemmat pelanneet runsasmaalisia otteluita ja tämänkin matsin maaliodotusarvo on korkea. Buffalon yli 3,5 maalista tarjolla Unibetilla hyvää kerrointa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports

CS:GO ( ECS EU )

KLO: 21:45

 

Virtus Pro - North

Valinta : Virtus Pro

Kerroin :  3,05 ( Unibet ) 

 

Eilinen Renegades veto menikin sitten väärin, koska se oli Rengadadesin illan ainoaan huonoon peliin. Mutta ei se mitään, tänään on taas hyviä kohteita tarjolla ja itselle eniten osui silmään kamppailu Virtus Pron ja Northin välillä. Pelkästään kerrointa katsomalla uskoisi että Virtus Pro on suurikin altavastaaja tähän otteluun. Näin ei kuitenkaan ole. Puolalainen Virtus Pro on viime aikoina pelannut erittäin vahvasti ja mielestäni kertoimet eivät ole vielä ihan reagoineet tarpeeksi heidän hyviin otteisiin. Viimeisimmistä vastuksista on voitot esimerkiksi kaksi kertaa Fnaticia vastaan 2 kertaa ja voitto ja jatkoaikatappio Fazea vastaan.

 

North sen sijaan hävisi Fazelle kaksi kertaa selvin numeroin  toissapäivänä ja ei todellakaan ole näyttänyt mahdottomalta voittaa. He ovat toki erittäin varteenotettava tiimi, he pystyivät esimerkiksi nappaamaan Astralikseltakin jatkoaikavoiton tällä viikolla, mutta eivät ole olleet tasaisia suorittajia illasta toiseen. 

 

Karttana on Virtus Pron valintana Dust 2. Molempien voittoprosentit kartassa ovat aika tasoissa. (Virtus Pro 56%, North 50%) Viime aikaisten otteiden perusteilla pidän tätä paljon tasaisempana ja Virtus Prolle antaisin jopa edun omassa karttavalinnassaan. Näin ollen 3,05 kerroin on erittäin pelattava.

 

Kohde menee oikein kun Virtus Pro voittaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Montreal - Tampa Bay

Montreal ML/ 2.14 NordicBet

Klo 01:00

 

Itäisessä konferenssissa pelataan kärkiottelu kun ykkönen Tampa vierailee konferenssi kolmosen Montrealin vieraana.

Montreal aloitti kotiputken tappiolla Dallasille 1-4, mutta viime pelissä perjantai yönä joukkue voitti hienosti hallitsevan stanley cup mestari Washingtonin 6-4. Montreal on ollut kotiaskissaan vahva sillä seitsemästä pelistä on tullut viisi (1 ja.) voittoa ja kahdesti joukkue on kokenut tappion, maaliero kotiaskissa on 24-21.

Tampalle tämä ottelu on ensimmäinen vieraskiertueelle. Kaksi edellistä ottelua joukkue pelasi kotonaan voittaen ensiksi Devilsin peräti 8-3, mutta Nadhville palautti Tampan maan pinnalle voittaen 1-4. Tampan vieraspelit alkukauteen on mennyt ihan hyvin sillä viiteen vieraspeliin joukkue on napannut kolme voittoa ja voittejen lisäksi on tullut tappio varsinaisella ja toinen jatkoilla.

Kahden kokonaisvaltaisesti hyvin pelanneen joukkueen kohtaaminen jossa uskon kotiedun nousevan ratkaisevaan rooliin ja siksi Mobtrealia lapulle hyvällä moneyline kertoimella.

Link to post
Share on other sites

Darts, World Series Finals

Mensur Suljovic - James Wade 

Vihje: James Wade

Kerroin: 2.36

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 00:40

- Dartsin World Series Finalsien neljännesvälierissä kohtaavat Maailmanlistan 7. Suljovic ja Maailmanlistan 6. Wade.

- Molemmat ovat erinomaisia Dartsin pelaajia mutta viime aikoina James Wade on ollut huomattavasti paremmalla pelipäällä ja tarkkoja heittoja ennenkaikkea paljon 180 on tullut heitettyä, Wade on pitänyt oman tasonsa viime aikoina erinomaisesti ja heittänyt paremmin kuin pitkään aikaan ja voittanut aivan kärkipelaajia kuten hän itsekkin on, Wade voitti tuossa juuri EM-Kisat joka on erittäin kova temppu ja varmasti motivaatiota ja voiton nälkää kasvattava tekijä. Mensur Suljovic puolestaan on ollut kaukana parhaasta tasostaan pidemmän aikaa viime aikoina eikä ole muutenkaan lähiaikoina pahemmin vakuuttanut mutta on kuitenkin vuosien saatossa vienyt otteluita pitkälti näiden pelaajien välllä. Nyt kuitenkin huomattavasti paremmassa vireessä uskoa puhkuen Wade onnistunee Suljovicin kaatamaan ja jatkamaan tietänsä eteenpäin tässä turnauksessa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

 Calgary Flames - Chicago Blackhawks

Vihje: Tekee vähintään kaksi pistettä ottelussa Matthew Tkachuk (varsinainen peliaika)

Kerroin: 3.20

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 04:00

- Flames isännöi Blackhawksia

- Haetaan tähän otteluun paria pistettä varsinaisella peliajalla Tkachukille. Tkachuk on erinomaisessa  vireessä aloittanut tämän kauden tekemällä 14 otteluun tehot 5+12.  Kerroin on mielestäni kohteelle erittäin korkealla kun ajattelee missä vireessä Tkachuk pelaa tällä hetkellä ja kuinka hyvin hän on päässyt viime otteluissa luomaan tekopaikkoja. Tkachuk lukeutuu Flamesin tärkeimpiin pelaajiin ja taitoa nuorukaiselta löytyy yllin kyllin, Tkachuk pelaa niin tasaviisikoin kuin erikoistilanteissa ja on joka ilta isossa roolissa joukkueensa pelaamisessa. Flames on kotijäällään pelannut hyvin viime otteluissa tehden paljon maaleja kun puolestaan Blackhawks on tällä hetkellä 4 ottelun tappioputkessa ja muutenkin peli vierailla rakoilee pahasti etenkin vieraskaukalossa niin uskon että Flames tästä ottaa kotonaan rutinoivan voiton iskemällä paljon maaleja. Tkachuk on Flamesin yksi parhaita pisteentekijöitä ja on isossa roolissa joka ottelussa ja uskon että myös tässäkin, historiafaktana vielä että Tkachukilla on pelikulkenut loistavasti Blackhawksia vastaan Flamesin kotihallissa joten toivottavasti sama meno jatkuu nytkin sillä Tkachuk on erittäin kuuma pelaaja

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...