Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:fpanthers:Florida Panthers  -  :oilers: Edmonton Oilers 

 

Valinta : Edmonton Oilers :oilers:

Kerroin : 2,80 ( PAF ) 

 

Nyt on hyvä paikka ottaa se vierasvoitto Oilers joukkueella.   Vieraat ovat nyt hävinneet molemmat kiertueen pelit, kun vastassa on ollut kivenkovat Washington sekä Tampa Bay.  Tänään huomattavasti taso vastustajassa putoaa.  Nuo olivat toki B2B pelit, mutta silti välipäivän kautta on hyvä lähteä tähän peliin.   Nälkää luulisi olevan. 

Florida on NHL pohjalla ja joukkue pääsi tänne Suomeen pelaamaan viime viikolla,  joten siksi on ollut hiljaisempaa peliohjelmassa.   Tämä on toki on antanut taukoa, mutta aikaero on ollut aika suuri ja sen kääntäminen on vienyt varmasti pari päivää noista lepopäivistä.   Myöskin tänään Oilers saapuu kiertueella, joten etulyöntiasema voi olla hyvinkin vierailla, sillä tuo lähes viikon huili on varmasti pistänyt jalat bussiin sekä aikaero vaatii oman työnsä, niin ei ihme, jos vieraat saisivat peliin paremman alun, kun ovat pelanneet säännöllisesti ja ilman suuria aikaeroja. 

Ottelun yksi yksinäinen ratkaisu voi olla erikoistilannepelaaminen

Ylivoima %

:fpanthers: Kotonaan 5,9% 

:oilers: Vieraissa 23,3% 

Alivoima 

:fpanthers: Kotonaan 56.3%

:oilers: Vieraissa 71,9 % 

 

Niinkuin kaikki muistaa, niin Florida hävisi täysin sen ensimmäisen ottelun Suomessa puhtaasti erikoistilannepelaamisessa.   Joukkueella on vaikeuksia alivoimalla ja tänään,  mikäli  McDavid,  Draisaitil saavat mukavasti ylivoima - aikaa, niin kyllä se niin on, että silloin Oilers voittaa tämän ihan helpohkosti.   Toki pitää muistaa,  että tuo Oilers alivoima on aika surkeeta ollut vieraissa, niin ei tänään myöskään kotijoukkue Florida ylivoimakaan kauheasti vaikeutta anna. 

Edmonton on mielestäni astetta kovempi ja kirjelmän laajempi, sekä molarit 50-50, niin erikoistilannepelaaminen saattaa olla isossa roolissa, niin vaakakupissa omat rahat kääntyy aika selvästi loppujen lopuksi Edmonton suuntaan. 

 

Kunhan Edmonton Oilers  (:oilers:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:bruins: Boston Bruins   - :canucks: Vancouver Canucks 

 

Valinta : Boston Bruins :bruins:

Kerroin : 1,72 ( PAF ) 

 

Bruins on erittäin vahva kotijoukkue. Kotonaan 5/6 voittoa on kova lukema ja joukkue osaa kyllä kotonaan pelaa voittamaan kiekkoa.  Halak aloittaneen maalissa, niin se entisestään nostaa kotijoukkueen luottoa, sillä tämä molari on kuuma tällä viikolla.  Taistelee ihan vakavasti Vezina-Trophyn voitosta, josta saa muuten 18 ( NordicBet ) kerrointa.  Pastrnak - Bergeron - Marchand on tehnyt tuhoa tälläkin kaudella ja siinä on jälleen kerran tämän vuoden Frank selkie - voittaja,.  

Canucks on ollut alkukauden piristys sekä toivottavasti kauden musta hevonen.  Kuitenkin joukkue on aika paljon molarinsa varassa, että tässä joukkueessa ei taida muita olla kuin tulokas-pistin omistaja.   

Boston on sen verran laadukas ja kovempi materiaalia,  niin kotivoitosta lähdetään liikkeelle.  Varsinkin kotonaan Bruins on vahva ollut joka vuosi erikoistilannepelaamisessa,  joten eiköhän pari ylivoima maalia siivitä kotijoukkueen voittoon, mutta en nyt siihen lähde vaan laitetaan rahat vaa kiinni normi voittoon. 

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL

Philadelphia Flyers - Arizona Coyotes  

Philadelphia @ 2.15 Unibet

Klo 02.00

 

Flyers ja Coyotes ottavat revanssin viime matsistaan joka Arizonassa pelattiin, ja peli päättyi Flyersien 2-5 voittoon. Ensi yön matsi pelataan Philadelphiassa. Kotonaan Flyers ei ole tällä kaudella vielä vakuuttanut, 6 ottelusta 2 voittoa. Joukkueella on kuitenkin todella hyvä hyökkäys ja paljon enemmän tulosta pitäisi syntyä varsinkin Giroux, Voracek, Couturier johdolla. 

Kojoottien kausi on alkanut odotettua paremmin, ja oli jopa 5 voiton putkessa kunnes Flyers sen lopetti. Vieraspelaaminen kuitenkin heikkoa kuten viime kaudetkin, ja 6 ottelusta 3 voittoa jotka kuitenkin tämän kauden alisuoriutujua vastaan. (Columbus, Chicago, Anaheim). Joukkueen rosteri on muutenkin mielestäni heikompaa tasoa. Antti Raanta on myös loukkaantunut, ja vaikka Darcy Kuemper on tällä kaudella esiintynyt vahvasti 4 pelaamassaan ottelussa .936% torjuntaprosentilla en usko että hän pystyy torjumaan Flyersin hyökkäystä. 

Näillä perusteilla odotan Flyersille voittoa kotona.

 

Kohde menee oikein kunhan Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla. 

VÄÄRIN

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Esports

CS:GO ( Intel Extreme Masters )

KLO: 19:45

 

BIG - mousesports

Valinta : mousesports

Kerroin :  1,68 ( Unibet ) 

 

Vaikka eilen mousesports hävisikin Team Liquidille, voittivat he Liquidiä vastaan oman karttansa ja osoittivat välillä hyviä merkkejä muissakin kartoissa. Nyt vastaan asettuu ennakkoasetelmia ajatellen paljon heikompi vastus BIG:n muodossa. 

 

Viime aikoina mousesports on osoittanut hyviä otteita paikoittain STYKOn palattua kokoonpanoon. Kokoonpano ei ole vielä saavuttanut maksimipotentiaaliaan, mutta pelaajien yksilötaidot ovat sen verran kovalla tasolla, että he pystyvät viemään yksittäisiä karttoja heikompia tiimejä vastaan pelkästään niillä. mousesportsilla on myös mielestäni enemmän karttoja paremmin hallussa ja näin ollen paras kolmesta sarjan pitäisi suosia heitä.

 

BIG taas voitti NaVin 2-0 ottelussa joka lähetti maailman toisiksi parhaaan tiimin tällä hetkellä kotiin. Tästä ei kuitenkaan mielestäni voi vetää mitään isompia johtopäätöksiä BIG:stä vaan se kertoi enemmän NaVin huonosta valmistautumisesta turnaukseen. Ensimmäisellä kierroksella BIG kuitenkin hävisi fnaticille 9-16 ja näyttivät matsissa aika eksyneiltä.

 

Koska sarja on paras kolmesta en usko, että BIG tulee mousesportsia yllättämään. mousesports tulee olemaan hereillä eilisen Liquid tappion jälkeen ja en yllättyisi jos he voittavat ottelun suoraan 2-0 voitoinkin. Jos peli menee kolmanteen karttaan pitäisi mousesportsilla olla siinäkin etu sillä he saavat bannia kartan viimeisenä, näin ollen viimeinen kartta on luultavasti ainakin hieman suotuisampi mousesportsille jos sitä tarvitaan.

 

Kohde menee oikein kun mousesports voittaa ottelun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA 05:30

Golden State Warriors - Milwaukee Bucks

Pelivalinta: Golden State Warriors -7,5

Kerroin: 2,21 Marathonbet

Golden State kohtaa Milwaukeen aamuyön korismatsissa.

Golden State on materiaaliltaan NBA:n kärkeä ja joukkueen pelit ovat sujuneet alkukaudella hyvin. 11 ottelua joista 10 päättynyt Golden Staten voittoon. Joukkueesta löytyy huippupelaajia kuten Curry, Durant, Thompson yms. Golden Staten penkiltäkin löytyy hyviä pelaajia, jotka voisivat olla jonkin toisen NBA joukkueen avauksessa.

Milwaukee aloittanut kauden myös hyvin. 10 ottelua joista 8 voittoa. Kotiottelut ovat sujuneet erityisen hyvin, 6 ottelua 6 voittoa, mutta vieraskentällä ollut vaikeampaa. Joukkue on pitkälti tähtipelaaja Antetokounmpon varassa ja jos hänellä heikompi päivä niin matsista tulee todella vaikea. 

Golden State on kotikentällään vaikeasti voitettavissa ja en usko Milwaukeella olevan juuri mahdollisuuksia tässä matsissa. Tasoituksella Golden Statelle saa hyviä kertoimia.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...