Jump to content

Recommended Posts

Snooker Northern Ireland open klo 15:00

Lee, A - O'Sullivan, S

Pelivalinta: O'Sullivan, S

Kerroin: 2,30 Bet365

Pohjois-Irlannin snookerturnauksen avauskierroksella Sean O'Sullivan kohtaa Andy Leen. Molemmat kaverit pelanneet surkean alkukauden. Lee voittanut yhden matsin ja O'Sullivan hävinnyt kaikki pelaamansa ottelut.

O'Sullivan on kadottanut täysin pelivireensä. Vielä viime kaudella peli kulki kohtuullisen hyvin, mutta tällä kaudella ollut vaikeaa. Itseluottamus kateissa ja helppoja virheitä tulee liikaa. Viimeisissä otteluissa otteet hieman parantuneet alkukaudesta ja uskon, että O'Sullivan tulee parantamaan otteitaan jatkossa.

Andy Lee pelannut myös heikosti, vaikka toisinaan matsit olleet melko tasaisia kovempiakin pelaajia vastaan. Pari hyvää breikkiä Lee tehnyt tällä kaudella mutta muutoin ollut vaikeaa. Tässä matsissa ei korkeita breikkejä tulla näkemään ja uskon, että tasainen kamppailu luvassa.

Mielestäni ennakkoon matsi lähes 50/50 joten O'Sullivanin kertoimet liian korkeita.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

ITF tennis Nonthaburi Thaimaa klo 06:00

Ueda, R - Matsuda, M

Pelivalinta: Matsuda, M

Kerroin: 2,30 Marathonbet

Turnauksen neljänneksi sijoitettu Ueda kohtaa Thaimaan turnauksen avauskierroksella Matsudan.

Ueda pelaillut paljon tällä kaudella pieniä ITF kisoja ja menestys ollut vähäistä. Nelinpelissä muutamia finaali/semifinaalimatseja, mutta kaksinpelissä pelit päättyneet karsinnoissa/avauskierroksilla.

Matsuda pelaillut huomattavasti vähemmän. Karsinnat Matsuda selvittänyt helposti, mutta itse turnauksessa pelit päättyneet myös Matsudalla avauskierroksilla. 

Matsi vaikuttaa etukäteen todella tasaiselta ja Uedan ei pitäisi olla näin selvä ennakkosuosikki. 

Link to post
Share on other sites

Sibirskie  - Tolpar

9:00

MHL, Venäjä

Pelivalinta: Tolpar -1.5 @ 2.28 Unibet

Toissapäivänä Sibirskie otti sarjan kärkijoukkueesta 3-1 voiton, mutta harvemmin se on pystynyt voittamaan "ottelusarjan" kumpaakin kohtaamista. Tolpar ei myöskään ole tällä kaudella hävinnyt kuin kaksi vieraspeliä, eivätkä tappiot ole tulleet koskaa peräkkäisissä otteluissa. 

  • Tolpar on sarjan kärkijoukkue 42p, maaliero 93-41
  • Sibirskie on sarjassa kuudentena 26p, maaliero 59-45

Kohde menee oikein kunhan Tolpar voittaa vähintään kahdella maalilla. 

Link to post
Share on other sites

LIIGA

Saipa - Kalpa

Saipa/ 2.00 CoolBet

Klo 18:30

 

Kalpalle tauko tuli hyvään paikkaan sillä joukkue ei ole viimeiseen kymmeneen peliin voittanut kuin kerran jatkoilla muut on tullut takkiin (joista kaksi jatkoilla). Nytkään vastus ei ole mikään huono ja vielä Kalpan kannalta surkeaa se on vieraspeli sillä Kalpa ei ole vielä tällä kaudella vieraissa kolmen pisteen voittoa napannut, kahdesti se on voittanut toki jatkojen jälkeen vieraissa, mutta kahdeksan kertaa turpaan joista kaksi kaksi jatkojen jälkeen.

Saipa on liigan toiseksi paras kotijoukkue heti Kärppien jälkeen. Yhdeksästä kotipelistä on irronnut kahdeksan voittoa (2 jatkojen jälkeen) ja ainoastaan kerran on tappio tullut kisapuistossa. Ennen taukoa Saipa voitti kotonaan HIFK:n 4-2 ja viimeiseen kymmeneen matsiin joukkue on voittonut sekä hävinnyt viisi kertaa.

Joukkueet kohtasivat Kuopiossa lokakuun alussa ja tuolloin Saipa vei voiton rankkereiden jälkeen 3-4. Tänään en usko että jatkoaikoja tarvitaan sillä en usko että Kalpa on peliään niin paljon parempaan suuntaan saanut tauon aikana että onnistuisi kovan kotijoukkueen kaatamaan.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, :nhl:

NY Islanders:islanders: - Vancouver:canucks:

NY Islanders @2.07 Coolbet 

KLO: 02.00

Viimeöisen tappion Rangereita vastaan kohdannut Canucks pelaa toista New Yorkin ihmettä vastaan. Lähtökohdat vieraille ovat loukkaantumisten, kalenterikiireiden sekä pitkän vieraskiertueen vuoksi hankalat. Luisteluvoimaa puuttuu ja se näkyy. Yleisesti Vancouver on pelannut hyvin ja monelle jopa liiankin hyvin. Joukkue nojaa kuitenkin liikaa tiettyihin pelaajiin ja tähän saumaan on hyvä iskeä vastaan. 5 vieraspeli Canucksille siis edessä. Markström pelasi viimeyön joten oletan että ei tätä. 

NYI lähtee matsiin kevyemmän kalenterin kanssa ja joukkue on hävinnyt 3 edellistä peliään. Tiukkoja kamppailuita, eikä vieraissa ole helppoa. Isles on kuitenkin ärsyttävä joukkue ja pelaahan siellä ehtoon puolella olevia ukkoja aina suomalaisista kanukkeihin. Joukkue toisaalta noudattaa syystemiään hyvin ja vaikka jalka ei liiku kuten nuoremmilla, on peliäly ja sijoittuminen valttia. Bailey, Lee sekä Barzal ovat olleet hyvässä kunnossa sekä ärsyttävä Nelson tekee tasaista jälkeä. Kotijoukkue pääsee tähän mielestäni paremmista lähtökohdista, eikä kauden ensimmäisestä kohtaamisesta näiden välillä, tule sähköä puuttumaan. Ottelun loppuakohden NYI saa edun ja mikäli ottelun avauserä ei mene penkin alle niin joukkue voittaa tämän perus tekemisellä. Vancouver istuu mieluummin boxissa. 

Järkevästi pelattuna, tämän pitäisi tuottaa kotijoukkueelle helpohko voitto. Luotto siihen. 

Kohde menee oikein kun NYI voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN! 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Liiga

Jukurit - Tappara 

18:30 

Pelivalinta: Tappara @ 2.19 NordicBet

Joukkueet kohtaavat ekaa kertaa tälle kaudelle, kotijoukkue Jukurit on sarjassa yhdeksäntenä ja vierasjoukkue Tappara kuudentena, piste-eroa joukkueiden välillä ainoastaan kahden pisteen verran. Tappara kärsi CHL:ssä ruman 5-1 tappion Tsekkiläiselle Kometa Brno:lle mutta on kuitenkin liigassa kahden ottelun voittoputkessa. Jukurit puolestaan on neljän ottelun voittoputkessa ja se on hävinnyt ainoastaan 1/5 viime pelistään. Tänään uskon kuitenkin, että Jukureiden lento loppuu sillä Kirvespaidat ovat olleet Jukureille historian saatossa todella vaikea vastustaja. Tappara hommasi myös takalinjoilleen Ben Bloodin tauon aikana joten Veri Pena tuo varmasti väriä Tapparaan ja hakametsään.

  •  Tappara on voittanut joukkueiden kuusi tuoreinta vääntöä.
  • Jukurit on voittanut edellisen kerran Tapparan marraskuussa 2016.
  • Jukurit ei ole tehnyt historiassaan kertaakaan Tapparaa vastaan kolmea maalia enempää.
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL

Frölunda HC - Skellefteå

KLO 20.00

Frölunda ML 1.80@Unibet

 

Tänään jatkuu maajoukkuetauon jälkeen taas Ruotsin puolella SHL. Otetaan lapulle siis kotijoukkue Frölundan lopullista voittoa.

Frölunda esiintynyt tälläkin kaudella vahvasti, ja onkin tällä hetkellä sarjataulukon toinen. Peli on kulkenut hyvin ja ykkösketjun Lasch ja Lundqvist olleet hyvässä iskussa. Kotonaan joukkue pelaa vahvaa peliä, ja tällä kaudella 7 ottelusta 5 voittoa, kaikki varsinaisella peliajalla.

Skellefteå pelannut mielestäni kauden alun vähän liian huonosti, koska tasoa pitäisi löytyä parempaan. Sarjataulukoissa tällä hetkellä sijalla 11. Vieraissa Skellefteå pelaa kuitenkin hyvin tasaisesti, ja pisteitä on tullut lähinnä jatkoajalle menemisestä. 7 vieraspeliä, 4 tasuria. Eipä oo kyllä tullut vielä vastaan mitään ykkösjengejä joten en usko vierailla olevan tässä pelissä mitään saumaa ainakaan voittoon. Otetaan lopullinen voitto Frölundalle monen tasurin takia, SHL kierrokset saattaa yllättää aina miten vaan.

 

Kohde menee oikein kun Frölunda voittaa ottelun.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.21:30

Rögle  Rögle - Färjestad BK  Färjestad BK

Tekee pisteen Daniel Zaar @1.95 Unibet

SHL kiekosta Röglen Zaarin pojoo kokeillaan.

Pikkutauko takana ja tänään jatkuu monenmaan pääsarjakiekot.Rögle oli mukavassa tikissä ennentaukoa ja toivotaan,ettei Röglen hyviäasoita pienitauko katkaise vaan hommaa jatketaan siitä mihin jäätiin.Röglel on alla 4 suoraavoittoa ja 3 niistä on vielä otettu noista jos ei ihan kärkipään porukoista niin ainakin sen yläpuolella olevista joukkueista.Röglen ketju jossa pelaa laidoilla Zaar sekä Bristedt ja keskellä Brithen on huimassavedossa.Nämä ukot tekee pisteitä/maaleja ja ovat olleet Röglen voitoavaimina nyt monessaottelussa.Ketju on iskenyt yhteensä 29 tehopistettä 10 edellisessä pelissä.Bristedt on ollut noissa 10 pelissä paras 11 pisteellä ja Zaarilla niitä taitaa olla 9 ja Britheninilla myös 9.Kovia lukuja siis tämä ketju iskenyt pöytään.Zaar tykkää namutella ketjutovereilleen ja onkin joukkueensa paras syöttelijä.Färjestad on taulukossa kuudentena ja Rögle voittamalla suoraan tänään kavetaa eron 1 pisteeseen Färjestadiin.Ei tästä pitkäaika ole kun Rögle kävi vierailulla Färjestadissa ja hävisi 5-2.Tuossa ottelussa Zaar,Bristedt ja Brithen teki yhteensä 5 pistettä.Revanssin paikka nyt Röglellä ja ainakin ketju Zaar,Bristedt ja Brithen päässee pisteille tänäänkin.

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Linköping HC  Linköping HC - Växjö  Växjö

Tekee pisteen Derek Roy @1.95 Unibet

Otetaas testiin toinen pojohaku SHL kiekosta

Kotijoukkueelle tauko tuli varmasti oikeaanaikaan sillä Linköping ei voittanut viiteenotteluun,tosin jatkoilla hävisi niistä pari,kunnes jäätiintauolle.Kaudenalussa Linköping oli vaikea voitettava ja joukkue ei hävinnyt 16 ensimmäisestäottelustaan kuin kerran.Linköping on kummiskin sarjanparas kotiporukka ja tappiosarake kotona näyttää vielä pyöreätä 0 ja noista 5 edellisestähän se pelasi 4 vieraissa.Kanukki hyökkääjä Derek nakutteli noissa 5 viimeisessä pisteitä ottelussa kuin ottelussa,vaikka Linköping ei kyennyt voittoja ottaa.Amerikkalainen Whitney ja Derek pelaa samssa ketjussa ja ovatkin Linköpingin parhaat pistemiehet.Derek tod.näk olisi Linköpingin paras jos olisi pelannut kaikkiottelut,kuten Whitney,sillä Derekillä on 3 ottelua vähemmän pelattuna.Roy on tainnut kerran jäädä ilman pistettä,kun Linköping on kotonaan pelannut,mutta muissa Roy yleensä on pisteen tehnyt ja muutamassa ottelussa jopa parikin.Växjö on ollut surkea tänkauden vierasmatseissaan ja 7 niistä se on voittanut ainoastaan kaksi.Whitney ja Roy nakuttelee noit pisteitä mukavasti,vaikkei oma joukkue voittaskaan,niin mites sitten kun joukkue pystyy voittaa ja kotona Linköping on niin tehnyt.Linköpingin paras syöttelijä Roy 11 syötöllä on tämäottelun jälkeen 12-13 syötönmies.

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Nizhni - TsSKa 

Btts 2 maalia / 60min @2.25 Unibet 

KLO: 18.00 

Maaottelutauon jälkeen tositoimiin pääsee kaksi maalien muodossa onnistunutta joukkuetta. Kummankin joukkueen tehtyjen maalien ka. hitusen yli 3/ottelu. Nizhni tehnyt kotipeleissään tällä kaudella 14/15 kertaa tuon rajan 2 maalia. Tseska vieraissa 11/14 pelistään tuo 2 maalin raja. Nizhni oli väkevä maalinteossa mm Jokereita Ufaa sekä Kazania vastaan joten miksei Tseskaakin. Moskovalaisten puolustus on kenties liigan vahvin, mutta hyvän tauon jälkeen on kotijoukkueella täysi mahdollisuus tuohon kahteen maaliin. Historian valossa tuo on kuitenkin useimmin onnistunut kuin epäonnistunut. Tseskan kohdalla voidaan mielestäni todeta että lähes kiveen kirjoitettu tuo 2 maalia vähintään. KHL on tarjonnut toisinaan vähämaalisia vääntöjä eikä tässäkään tuo 2-2 ajatuksena huono ole. Ei lopputuloksena niinkään mutta tilanteena taululla jossain vaiheessa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kyseessä näiden kahden välillä ja Torpedo voi mielestäni paineitta lähteä suuren kaatoon. Molempien joukkueiden terveystilanne on hyvä. Viihdyttävä peli tulossa, jossa ylivoimamaaleja nähdään. Tseska tämän luultavimmin hoitaa nimiinsä sillä tasan 1 ottelun ovat moskovalaiset vieraskentällä hävinneet. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekee vähintään 2 maalia varsinaisella peliajalla

VÄÄRIN! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
    • Snooker klo 12.00 Luca Brecel - David Gilbert Brecel -1.5 1.89 (Veikkaus)   Nyt se alkaa, maailmanmestaruuskisat. Brecel hallitsevana mestarina aloittaa ensimmäisenä päivänä heti pelit ja hän kohtaa rankingissa sijalla 31 olevan Gilbertin. Brecel menee jatkoon eikä tässä parissa nähdä kaikkia freimejä, joten -1.5 osuu.    
    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
×
×
  • Create New...