Jump to content

Recommended Posts

Australia A-League klo 8:00

Central Coast Mariners - Newcastle Jets

Pelivalinta: Newcastle Jets

Kerroin: 1,85 Unibet

Australia A-Leaguen 9. Kierroksella pelataan F3 derby, jossa CCM kohtaa Newcastlen. 

CCM:n kauden alku ollut todella huono. 8 ottelusta kasassa vain 2 pistettä. CCM on materiaaliltaan sarjan heikoin joukkue, mutta ihan näin huonoa alkua tuskin kukaan odotti. 

Newcastlen kauden alku ei ole myöskään ollut hyvä. Toki Newcastle ottanut pari voittoa ja pari tasuria, mutta silti joukkueella potentiaalia parempiin tuloksiin. Nyt on loistava paikka ottaa voitto heikosta CCM:sta

Newcastle saa otteluun takaisin pelikiellosta hyökkääjä O'Donovanin. CCM:llä on useita poissaolijoita mm. McCormack ja Oar

Newcastle voittanut lisäksi 3 viimeistä keskinäistä kamppailua ja eiköhän voitto tule tälläkin kertaa. Kertoimet tulevat todennäköisesti vielä laskemaan.

Link to post
Share on other sites

 Yhdistetty klo 10:00

Espen Andersen - Yoshito Watabe

Pelivalinta: Espen Andersen

Kerroin: 1,85 Coolbet

Yoshito Watabe on erinomainen mäkimies, mutta ladulla häviää muille kärkimiehille. Jos joutuu yksin hiihtämään niin takaa tulevat voivat saada tosi suurenkin eron kirittyä kiinni, mutta jos Watabe pääsee peesaamaan kovempia hiihtäjiä niin voi pysyä yllättävän hyvin mukana. 

Norjan Andersen on myös hyvä mäkimies ja ladulla pärjää paljon Yoshito Watabea paremmin. Harjoituksissa Watabe ollut aavistuksen parempi mäessä, mutta hiihtoajoiksi muutettuna ero ei ole kuitenkaan ollut merkittävä. 

Jos molemmat pääsevät hyppäämään tasapuolisiin olosuhteisiin ja onnistuvat omalla tasollaan, niin ero tulee olemaan sen verran pieni ladulle lähdettäessä, että Andersenin pitäisi saada Watabe kiinni. 

Mielestäni Andersenin kuuluu olla suosikki tässä parissa. 

 

Link to post
Share on other sites

KHL

Kunlun - Vitjaz

Vitjaz/ 3.25 NordicBet

Klo 09:00

 

Kotijoukkue Kunlun on viimeisestä kymmenestä ottelustaan voittanut ainoastaan kaksi ja vaikka muutama  tappio onkin tullut vain maalin erolla niin se vain kertoo siitä ettei Kunlun tällä hetkellä pysty kääntämään tiukkoja pelejä itselleen hyödyksi.

Vierailija Vitjaz on ollut kovassa iskussa sillä joukkkue tulee tähän otteluun viiden ottelun voittoputkessa ja edelliseen kymmeneen otteluun Vitjaz on voittanut seitsemän kertaa.

Kunlunin peli takkuilee kun taas vieraat tulevat otteluun hyvällä pelipäällä voittojen jälkeen ja siksi yli kolmen kerroin tarvitsee poimia

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Turkki:1.lig jalkapallo klo.12:30

Osmanlispor  Osmanlispor - Adanaspor  Adanaspor

Osmanlispor ah -1 @2.15 Pinnacle

Lähdetääs Turkin 1.ligasta liikkeelle ja kotivoitosta ja yhdenmaalinvoitolla panostakaisin.

Vierailla on pahoja loukkaantumisia ja paljon on poissa tästä ukkoja.Osmanlispor on lisäksi pelannut ihan hyvin ja joukkue keikkuukin kuntopuntarin ykkösenä.Adanaspor on taulukossa 11 ja ei ole kummoisesti esiintynyt vieraspeleissään.Osmanlispor on parantanut otteitaan nyt kotipeleissään ja se on 8 kotipelistään nyt kolme voittoa napannut 5 edellisestä,eli parannusta on selvästi tullut niihin.Osmalispor ei ole hävinnyt 5 viimeiseenotteluun ja puolestaan Adanaspor ei ole voittanut kuin kerran viieiseen 6 otteluun.Tasurivaarahan tässä piilee,mutta kun ottaa huomioon Adanasporin kokoonpano huolet niin kotivoitosta on lähdettävä.Turkissa kotietu on sanamukaisesti etu ja Osmanlispor on voittanut lisäksi 3 edellistä keskinäistä.Osmanlisporin jantterit voitti Adanasporin 4-1 ni koitetaan jospa isot tekis samantempun.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten yhteislähtö

Mona Brorsson - Monika Hojnisz

Valinta: Hojnisz, Marathonbet, @2.18

Klo: 15:30

 

Hojniszilla on ollut kelpo alkukausi ja hän on kolmesti ollut viiden parhaan joukossa. Perjantain sprintissä hän oli vasta 40. mutta nousi takaa-ajossa sijalle 16. Brorsson sijoittui molemmissa kisoissa neljä sijaa korkeammalle, mutta sprintissä hän ampui yhden sakon Hojnisziä vähemmän, joten puolalainen piti tuolloin hyvää vauhtia. Kokonaisuudessa kaksikko on ollut hiihtovauhdissa käytännössä tasoissa, mutta Hojnisz on ampumapaikalla ollut parempi jopa 92 % tarkkuudellaan Brorssonin 86 % verrattuna. Bet365 ja Coolbet tarjoavat tasabookkia, mutta niukasti kallistun puolalaisen puoleen tässä parissa.

 

Link to post
Share on other sites

Talviurheilu 

Ampumahiihto,  Naiset 

KLO 15.30

 

Dorethea Wierer Voittaa kilpailun 

Kerroin : 3,75 ( PAF ) 

 

Wierer on ollut koko alkukauden hyvä,  sillä hän on ollut erittäin tasainen yhdessä Mäkäräinen kanssa,  mutta nyt vaikka hieman tuulee ja tihuttaa vaikka lunta, niin ei Wierer romahda.  Ammunta on ollut erittäin tasainen ja huitelee siellä 0-2 sakon tuntumassa,  niin mielestäni tähän yhteislähtöön on yksi suurimpia suosikkeja voittamaan, niin päälle kolmen kertoimella hyvä haku. Dahlmeier on ehkä suurin uhka yhdessä Mäkäräinen kanssa,  mutta en usko Kaisan onnistuvan ammunnassa. 

 

Kunhan Wierer voittaa kilpailun, niin tämä kohde menee oikein, 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten yhteislähtö

Anastasiya Merkushyna - Vita Semerenko

Valinta: Merkushyna, betsson, @1.90

Klo: 15:30

 

Ukrainalaisnaisten alkukausi ei ole sujunut aivan nappiin ja kärkipään sijoitukset ovat toistaiseksi jääneet saavuttamatta (lukuunottamatta Semerenkon seiskasijaa perjantain sprintissä). Pidän Merkushynaa kuitenkin hivenen vahvempana tästä kaksikosta ja tilastollisestikin nainen on ollut Semerenkoa parempi niin ladulla kuin ampumapenkallakin. Eilisessä takaa-ajossa Semerenko ei erityisesti vakuuttanut. Hän pääsi lähtemään 20 sekuntia ukrainalaiskollegaansa edellä, kumpikin ampui kolme sakkoa, mutta Merkushyna oli maalissa 25 Semerenkoa edellä. Merkushyna on ollut parempi ampuja ja samalla sakkomäärällä uskoisin hänen olevan tänään vahvoilla tässä parissa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Saksan Bundesliiga

Klo: 19.00

Hoffenheim - Mainz

Valinta: Yli 3.5 maalia

Kerroin: 2.02 PAF

 

Saksan jalkapallon Bundesliigaa. Puhdas tilastoveto. Kuusi edellistä keskinäistä mennyt tuon rajan yli. Viime aikoina Hoffenheimin peleissä hieman maalit jääneet piippuun, mutta luotetaan että taas keskinäisessä soi vähintään neljästi.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Belgian Jupiter Pro

Klo: 19.00

Eupen - Genk

Valinta: Genk yli 2,5 maalia

Kerroin: 2.35  PAF

 

Belgian jalkapallon pääsarjaa. Joukkueilla huima tasoero ja Genk on sarjan yksi isoista. Paukutellut halutessaan kolmea, neljää maalia vastustajien verkkoihin. Nyt luulisi halua olevan, kun europelit tauolla. Eupen pelannut vielä heikosti viime aikoina, niin ei muuta kuin maaleja vieraille!

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:blackhawks: Chicago Blackhawks - :fpanthers: Florida Panthers 

 

Valinta : :blackhawks: Chicago Blackhawks -1,5 

Kerroin : 3,25 ( PAF ) 

 

Chicago on nyt voittanut kolme peliä putkeen ja vieläpä Nashville,  Dallas,  Colorado,  joten varmasti ilo on asia mikä on kotijoukkueen pukukopissa.   Tänään kotiottelu ennen joulua, niin varmasti halutaan lähteä ilolla lomille.   Vastassa on B2B peliä pelaava Florida joka voitti viime yönä Detroit 1-2 viime yönä,  mutta hävisi vedot 34-23, joten alakynnessä ovat olleet ja rimpuilevat Luongo torjunnoiden kautta,  että veikkaanpa, että vieraat ovat painamalla jalalla liikkeellä ja jotenkin tuntuu, että kotivoitto on tässä ja lopussa se ero tulee pariin maaliin. 

 

Kunhan Chicago Blackhawks  (:blackhawks:) voittaa yli yhdellä maalilla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...