Jump to content

Recommended Posts

Australia A-League

Sydney FC - Brisbane Roar

Pelivalinta: Brisbane Roar +0,5

Kerroin: 2,80 Unibet

Australiassa Sydney kohtaa kotikentällään Brisbanen. Sydney on sarjassa kolmantena ja Brisbane toiseksi viimeisenä. 

Sydneyn alkukausi ollut hyvä ja joukkueen peliesitykset olleet pääosin vahvoja. Joukkue on materiaaliltaan sarjan kärkipäätä ja Sydney lähtee matsiin ennakkosuosikkina. 

Brisbane on alisuorittanut koko alkukauden. Joukkue on paljon parempi, mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää ja uskon Brisbanen parantavan otteitaan kauden edetessä. Brisbanelle sopii hyvin altavastaajan asema ja uskon, että matsista tulee paljon tasaisempi, mitä kertoimet antavat ymmärtää. 

Sydney asetettu liian selvän ennakkosuosikin asemaan ja Brisbanelle tarjolla hyviä kertoimia tasoituksella. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Maastohiihto TDS Toblach Sprintti naiset klo 13:00

Voittaja

Pelivalinta: Stina Nilsson

Kerroin: 1,65 Expekt

Tour de ski alkaa tänään vapaan sprinttien muodossa Toblachista.

Naisten puolella sprintti vaikuttaa ennakkoon melko selvältä, sillä palkintopalli sijoituksista taistelevat todennäköisesti Caldwell, Nilsson, Falla ja Diggins. Tästä nelikosta Nilsson ja Falla ovat ne kaksi kovinta, mutta Falla ei ole vielä huippukunnossa, jonka vuoksi Nilsson starttaa kisaan selkeänä ennakkosuosikkina. 

Nilsson oli Davosin sprintissä täysin ylivoimainen ja uskon saman vireen jatkuvan tänäänkin. Latuprofiili suosii Nilssonia ja en usko kenenkään pystyvän haastamaan Nilssonia Toblachin loppusuoralla.

Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL jääkiekko klo.12:00

Irbis  irbis - Ladya  Ladya

o5.5 @2.16 Pinnacle

MHL lätkää ja koitetaan väh.6 maalia otteluun.

Eilenhän joukkueet kohtasivat ja ratkaisu haetttiin valelaukauksien kautta Irbiksen lopulta voittaessa 4-3.Irbis on parantanut esityksiään ja tällähetkellä kuntopuntarin toisena.Irbis ei ole loistanut kotonaan tälläkaudella,mutta onnistuessaan pystyy kyllä voittamaan.Irbiksen 5 viimeisessä pelissä on tehty ihan hyvin maaleja ja kerran on jääty alle 6 maalin.Ladyan peleissä on on ollut niukempaa maaliensuhteen,mutta tämä sarja on välillä hyvinkin runsasmaalista.Luotan tässä Irbiksen tänhetkiseen hyvään vireeseen ja eilisen tapaan siltä niitä maaleja tänään jopa enempi mitä eilen.Ladyakin varmaa parit pystyy heittää.Molemmille on kaikkiaan yli 100 maalia jo isketty joka on paljon verrattuna muihin sarjan keskivaiheilla oleviin joukueisiin.Lopputulosveikkaus 4,5,6-2,3,4

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tsekki:Chance Liga jääkiekko klo.16:00

Slavia Praha  Slavia Praha - Litomerice  Litomerice

Slavia Praha @2.02 Coolbet

Tsekin kiekkoa ja kotivoittoa lähden hakee.

Tässä Chance ligassa on ollut kotiedulla iso vaikutus ja kokeillaan sitä tähänotteluun.Joukkueet ovat taulukossa peräkkäisillä sijoilla.Litomerice viimeisellä playoff paikalla 8 ja Praha juuri viivaalla pisteenperässä.Praha ollut nyt pirteämpi viimepeleissään,mitä vastustaja Litomerice.Prahalla on menossa hyvä jakso kotonaan ja 3 kertaa putkeen kotona on voitettu.Litomerice ei niin hääppöinen vieraissa ole ollut,vaikkakin nyt on 2 kertaa peräkkäin vieraissa voitettu,mutta ne voitot ovat tulleet sarjan häntäpään joukkueista.Slavia Praha on nousussa ja osoituksena siintä mm.kotona voitettu sarjakolmonen Kladno.Litomerice ei ole koskaan voittanut Slavia Prahaa vieraissa,mutta kerta se on ensimmäinenkin,mutta ei nyt kummiskaan vielä tänään vai onko?Kauden eka kohtaaminen päättyi Prahan 2-0 voittoon ja siihen pyritään tänäänkin.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga/Jalkapallo

Tottenham - Wolves

17.00

Tottenham -1

Kerroin: @ 1.78 Comeon

Tänään lähtee käyntiin tämän vuoden toiseksi viimeinen rysäys Valioliigaa. 

Viimeksi vihjattii Tottenhamille -1.5 ja tämä osuikin mukavasti Tottenhamin voitettua 5-0 Bournemouth kotona.

Tottenham ottaa tänään vierakseen Wolvesin. Tottenham on pelannut tällä kaudella aivan erinomaisesti ja napannut kotona kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa ja pelannut kaksi tasuria. Tottenhamin maalirekordikin kotona on mukavat 17-6.  Tottenham on sarjataulukossa toinen kun taas Wolves tulee vastaan vasta sijalla kaksitoista.  Wolvesin vieras rekordi ei hirveästi säväytä 3-3-3. Tottenhamin Kanen pelaaminen osoittaaa vain maaleja Tottenhamille, myös edellisiin matseihin Tottenhamin Son on nousuttu jopa suurmpaan rooliin kuin Kane tekemällä kolmessa ottelussa nyt putkeen maalin ja kahdessa viime ottelussa 2-maalia.

Uskon Tottenhamin pystyvän voittamaan Wolvesin kahden maalin erolla.

Link to post
Share on other sites

Serie A / Italia

Napoli - Bologna

Valinta / Alle 3.0 maalia / @1.79 ComeOn

Klo / 19.00

Tänään pelataan viimeinen kierros Serie A:ta ennen uutta vuotta ja Bologna saapuu Napolin vieraaksi. 

Napoli on sarjataulukossa toisena, kun taas Bologna on pudotussijoilla. Alle 3 maalistatarjotaan kuitenkin tänään mielestäni hieman liian suurta kerrointa. Napoli hävisi viimepelin Interille 1-0 ja tätä edelsi kaksi 1-0 voittoa SPALista sekä Cagliarista. Joukkueen 18 pelistä 5 on tehty yli 3.5 maalia, kun taas Bolognan 18 pelistä vain 4 on tehty yli 3.5 maalia. Napolilla on kuitenkin poissaoloja, jotka tulevat vaikuttamaan peliin aivan välttämättä. Joukkueen toiseksi eniten maaleja tällä kaudella tehnyt Lorenzo Insigne sekä ykköstoppari Koulibaly on pois punaisten korttien takia sekä Marek Hamsik on loukkaantuneena. Napoli tulee tämän todennäköisesti viemään, mutta ainakaan neljää maalia en usko näkevän.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Middlesbrough - Ipswich

Valinta / Middlesbrough yli 1.5 maalia / @1.80 Unibet

Klo / 17.00

Jälleen kerran Middlesbroughin maaleist vetoa. Middlesbrough on sarjataulukossa viides, mutta voisi olla ylempänäkin. Materiaaliltaan joukkue on sarjan top 3 jengeissä ja joukkue on ollutkin hieman epäonninen tällä kaudella. Tänään joukkue saa vastaansa sarjan pohjalla olevan Ipswichin. Ipswichin maaliero tällä kaudella on 19-41 ja viimekierooksella joukkue otti QPR:ltä 3-0 turpaan. Joukkue on päästänyt nyt 11 vieraspelissä putkeen vähintään 2 maalia enkä näe putken loppuvan tänäänkään. Tasoero näiden joukkueiden välillä on suuri ja Boro saa vielä kotiedun. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella Ipswichin kotona jolloin Middlesbrough voitti 2-0.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Englanti/Valioliiga

Liverpool - Arsenal

Aasialainen tasoitusveto Liverpool -1

Kerroin: @1.64 Betsafe

Liverpool lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Liverpoolin joukkue on tällä hetkellä erinomainen, he pelaavat laadukkaasti yhteen ja saavat avattua maalipaikkoja hyvin joista hyökkääjät pääsevät tykittämään pallon aina verkkoon.

Liverpool on sarjataulukon ensimmäinen ja ottelu rekordi on kaunis 16-3-0 ja maalirekordi 43-7. Kotona Poolin peli on kulkenut todella hyvin, kotimaalirekordi on 22-2, kotirekordi myös 8-1-0. Liverpoolin kolme tasuria tällä kaudella on kaksi tullut vierasotteluista, nämä olivat Arsenalia ja Chelseaa vastaan. Ainoa koti tasuri pelattiin Manchester Cityn kanssa. Salahin ja Manen maalinteko osaamista ei varmasti tarvitse edes kauheasti availla mutta se on ollut kaunista katseltavaa ja Salah on toiseksi paras maalintekijä tällä hetkellä heti Aubemayangin (Arsenal) Jälkeen. Vieraissa Arsenal on päästänyt 16-maalia vain 9-ottelussa ja hävisi mm.Southamptonille joka on paljon huonompi joukkue kuin Liverpool.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

KooKoo - Jukurit 

YV-maalit yli 1,5 @2.10 Nordicbet 

KLO: 17.00

Eiliset pelit alla ja etenkin Jukurit osoitti vahvuutensa ylivoimalla. Mikkeliläisten pelissä nähtiin yhteensä 4yv-maalia ja KooKoon puolestaan 1. Kouvolan yyvvee kaipaa tänään kohennusta mikäli joukkue mielii voittoon tästä pelistä. Rangaistuksilta tässä ei vältytä ja omasta mielestäni tämä ratkotaan nimenomaan erikoistilanteilla. Strömwallin pyssy on ollut hetken aikaa piilossa eikä Haatajakaan ole osunut lempipaikaltaan. Jukurit taas vyöryttää tuttua kuviota ja Tavi esimerkiksi on ollut mies paikallaan. Roine toisena mestarina. Edellinen näiden välinen kamppailu oli vähämaalinen jossa ei yyveellä juhlittu. Odotan tästä pelistä kuitenkin maalirikasta kamppailua jossa Järvenpää sekä Rajaniemi joutuu tosissaan töihin. Kookoo on pieni suosikki otteluun, mutta tämä valinta tähän peliin on kertoimensakin puolesta kaikista sopivin. Maaleja siis ylivoimilla. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-maalia

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Alkaa siis 18.30
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Sport - Tappara 

Pisteentekijä: Otso Rantakari @2.00 Nordicbet 

KLO: 17.00 

Kirvesrinnat 5 ottelun tappioputkessa ja Sport taas kovassa taistelumoodissa. Oletuksena on että Tappara tämän Klaaraa itselleen. Rantakari pelaa isoja minuutteja ja on jäällä myös erikoistilanteissa. Puolen pisteen tahdilla on herra esiintynyt tähän saakka. Nousee mielellään tukemaan hyökkäyksiä eikä epäröi käyttää laukaustaan. Mistään kriisistä ei Tapparan kohdalla voida vielä puhua, mutta tämä matsi on jo voitettava. Ojamäki saa pisteelle @1.80 samaisesta nordicbetistä joten nämä kaksi sööriä lähtee allekirjoittaneen lappuun. Sport on ollut omassa päässä toisinaan ongelmissa, vaikka omaa hyvän hyökkäyksen. Tappara lähtee tähän hyvin todennäköisesti puolustuksen kautta ja pyrkii hyödyntämään mahdolliset ylivoimat. Siinä osiossa Rantakari on mies paikallaan. Otso lappuun hyvällä kertoimella. 

Kohde menee oikein kun Otso Rantakari merkauttaa pisteen ottelussa  (sisältää mahdolliset jatkot)

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...