Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 1.1 - Blackhawks vs Bruins (Oksanen94) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Chicago Blackhawks - Boston Bruins

Vihjaaja: Oksanen94
Liiga: Jääkiekko, NHL

Alkamisaika: 20:00

NHL Winter Classicit ovat jo vähän nähtyjä otteluita. Tänäkin vuonna ottelussa esiintyy jo siellä niin monesti nähty 2010-luvun dynastia Chicago Blackhawks. Boston Bruins on ulkoilmaotteluissa esiintynyt kahdesti 2010-luvulla.

Itse tämän tiistai-illan otteluun. Molemmat joukkueet ovat ailahdelleet melkoisesti, eikä kumpikaan ole saanut vielä NHL:n runkosarjan ensimmäisen puoliskon aikana kunnon rytmistä kiinni. Blackhawksilta sitä ei kukaan odottanutkaan, mutta loistavan viime kauden pelanneen Bruinsin niskassa on jo suuria odotuksia.

Ottelun vierasjoukkueen ailahdellut alkukausi voidaan tylysti pistää toki loukkaantumisten piikkiin, sekä ykkösmaalivahti Tuukka Raskin heikkojen otteiden taakse. Loukkaantuneina ovat alkukauden aikana olleet muun muassa Patrice Bergeron, sekä puolustajat Brandon Carlo, Torey Krug ja tänäänkin sivussa oleva Charlie McAvoy. Kun parhaimmillaan kolme puolustajaa ja sarjan paras kahden suunnan keskushyökkääjä ovat olleet sivussa, on loistavan viisikkopelin luominen äärettömän vaikeaa.

Blackhawksin aika on ajanut jo aika rajusti ohi. Sen on osoittanut jo kaksi edellistä kautta. Viime kaudella tason selkeä lasku konkretisoitui, kun kestomenestyjä jäi ulos pudotuspeleistä. Tällä kaudella joukkuetta aloitettiin tekohengittämään päävalmentaja Joel Quennevillen kyseenalaisilla potkuilla. Kun joukkuetta et voi vaihtaa, niin valmentajan aina voi. Uuden päävalmentajan Jeremy Collitonin alaisuudessa Blackhawks ei ole ollut yhtään sen parempi, mitä oli Quennevillen kanssa, mutta väliaikainen muutos oli tehtävä. Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin johtaman joukkueen tilannetta ei helpota se, että kaksinkertainen Stanley Cup -mestari, maalivahti Corey Crawford on kärsinyt tälläkin kaudella loukkaantumisista ja on sivussa aivotärähdyksen takia tästäkin pelistä.

Intiaanipaidat ovat selvästikin jo asettuneet "tank-moodiin" Jack Hughesia tavoitellakseen. Henri Jokiharjun päästäminen nuorten MM-kisoihin edustamaan Suomea on suuri merkki tästä. Jokiharju on ollut joukkueen paras puolustaja yhdessä ykköspuolustja Duncan Keithin kanssa. 

Itse tämän illan ottelusta on odotettavissa äärimmäisen tasaista, kuten kaikki Winter Classicit ovat aina olleet. Olosuhteet ovat aina kysymysmerkkejä ja tänäänkin esimerkiksi kiekonliikuttelu voi vaikeutua huomattavasti, mikä vaikeuttaa maalintekoa. Näissä peleissä lataus on aina kova joukkueilla, eikä näihin peleihin tulla kuin normaaleihin matseihin, joten laadukasta puolustuspelaamista on myös odotettavissa. Siitä syystä odotetaan ottelusta vähä maalista, kun kertoimet ovat aivan valtavat näihin kohteisiin.

Valinta: Alle 5,5 maalia
Kerroin: 2.05
Vedonlyöntitoimisto: SpeedyBet (Lyö vetoa ilman tilin avaamista)

speedybet-logo1.png.7baa7b274821942c5716a3cedd4faabd.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...