Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 23.1 - Sport vs Pelicans (poronvoima) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Sport - Pelicans 

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jääkiekko, Liiga

Alkamisaika: 18:30

Täytyy ottaa peleihin tämä. Hurja kerroin tähän otteluun saatu Sporalle. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja on aika katkoa kolmen matsin tappioputki. Illan vastustajalla on kirjaimellisesti lento päällä ja Lahtelaisten verkkoon ei ole tehty maaliakaan kahteen viimepeliin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella jo kahdesti. Vaasalaiset ovat ottaneet voiton molemmista. Kuntopuntaria katsoessa tähän toki saadaan tuo kerroinasetelma näinpäin, mutta itse voimasuhteet on mielestäni melko tasan. Jopa hiukan enemmän Sportille. Järvinen vs Olkinuora kääntyy vieraille, mutta ylivoimalla ja tasakentällisin Sportin tulee olla parempi. Vaasalaisten tosin kannattaa itsellä pysyä pois boxista sillä alivoimalla joukkue on todella huono. 

Sport on noussut tappioista huolimatta yhdeksi todennäköiseksi pudotuspelijoukkueeksi ja tulee tänään olemaan vahva kotonaan. Pelicansin puolustustaika on Sportin pelityylillä luontaista saada sekaisin. Tästä esimerkkinä kauden aiemmat kohtaamiset. Sportin vahva maalinteko on ollut hukassa ja tähän osioon on myös lupa odottaa parannusta. Vaikka Pelicans onkin voittanut 9/10 edellisestä pelistään niin merkillepantava seikka on myös se että Lahtelaisten vaikeimmat illat ovat olleet juurikin vieraissa. Ja Kookoon Jukureiden Saipan sekä Ilveksen tasoisia nippuja vastaan. 

Loppuu se Pelikaanin lento joskus ja mielestäni se loppuu tänään. Ennakkoon kallistun Sportin puoleen ajankohdan, terveystilanteen, kotiedun sekä oletetun ryhtiliikkeen vuoksi. Kurinalaisuutta ei varmasti ole liikaa painotettu. Se pitää tulla selkärangasta. 

Kohde menee oikein kun Sport voittaa varsinaisella peliajalla

Valinta: Sport
Kerroin: 2.75
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.5cfaf2b7586fb5a3f7861d81a07b0ca7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...