Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 1.2 - Capitals vs Flames (Hihhuli) [OIKEIN]

Recommended Posts

  Capitals - Flames

Vihjaaja: Hihhuli
Liiga: Jääkiekko, NHL

Alkamisaika: 02:00

Lähdetään taas kokeilemaan miten mopo rullaa moottoritiellä. Pinnaclea vastaan pelaaminen ei useastikaan tuota hymyä vaan alati jatkuvaa itkua ottelun jälkeen. Yritetään nyt silti.

Washington Capitals rullasi itsensä All-Stars tauolle ujossa seitsemän (7) ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tuona aikana se menetti Metropolitanin selkeän kärkipaikkansa ja on nyt jopa vaarassa jäädä Wild Card- paikoille tai jopa niiden ulkopuolelle. Peli on ollut Tammikuussa todella sekaisin eikä vähintään siksi, että joukkueen 1. sentteri ja viime vuoden playoffien MVP (Kyllä, MVP vaikka Conn Smythe jaettiinkin Ovechkinille) Evgeny Kuznetsov on ollut todella sekaisin oman pelinsä kanssa. Alkukauden pelit kuitenkin osoittivat sen, että kyllä Capitalsista edelleen tasoa löytyy. Myös kaksi viimeisintä ottelua ennen taukoa Sharkseja sekä Maple Leafsia vastaan olivat peliesityksien puolesta jo selkeästi parempaa Capitalsia mitä tappioputken viisi ensimmäistä peliä. Rankkaan Capitalsin tällä hetkellä sen ydinkärjen taakse, joka todella taistelee mestaruudesta tällä kaudella. Capitalsilla on tosin kaikki eväät sinne nousta, mutta veikö viime vuoden mestaruus sittenkin sen suurimman kipinän, jonka vuoksi Capitals ei tällä kaudella aivan viime kautiseen lentoonsa kykene? Anyway, tauko tuli joukkueelle hyvään paikkaan ja tämä ottelu on Capitalsille erittäin hyvä mittari tauon jälkeen näyttämään mihin suuntaan voimme olettaa Capsien loppukauden suuntautuvan.

Flames on ollut yksi kauden suurimpia yllättäjiä positiivisessa mielessä. Lännen piikkipaikka ei yli 50 ottelun jälkeen ole sattumaa vaan Flames pelaa oikeasti todella tehokasta sekä ennen kaikkea viihdyttävää lätkää. Jos etsitään neutraalia katsojaa, joka haluaisi kannattaa joukkuetta joka on hyvä, käytännössä pieni altavastaaja sekä pelaa viihdyttävää peliä niin Calgary Flames istuu tuohon muottiin täydellisesti. Flamesista voisi nostaa esiin useita onnistujia mutta kyllä ykkösenä pitää nostaa esille Mark Giordano, joka pelaa 35- vuotiaana uransa selkeästi parasta kautta. 

Calgaryssa tapahtuvia ja tapahtuneita positiivisia asioita voitaisiin purkaa läpi pitkään mutta tässäpä teille toinen uutinen: Flames ei voita Läntistä konferenssia. 

Calgary Flamesin tulokset ovat viime aikoina jatkuneet juuri niin hyvinä kuin alkukaudellakin mutta peliesitykset eivät Tammikuussa olleet enää sitä luokkaa mitä vielä vuoden 2018 puolella. Varsinkin ennen taukoa ottelut Buffaloa, Detroitia ja Carolinaa vastaan olivat täysin eri Flamesia kuin aiemmin tällä kaudella. Joukkue oli onnekas voittaessaan noista otteluista 2/3. Toki kyseessä voi olla vain pieni let down heikompia jengejä vastaan ennen taukoa mutta mielestäni pitkällä aikavälillä Flamesin peliesitykset ovat heikentyneet (tai kehittyneet vähemmän kuin muilla) ja täten uskon Flamesin tulevan sarjataulukossa vielä alaspäin ennen runkosarjan loppua. Flames on omassa rankingissani ikään kuin välitilassa, sillä joukkue on Washington Capitalsin johtaman haastajaryhmän sekä Stanley Cup- kandidaattien välissä. 

Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja, joten loukkaantumiset eivät paina vaakakuppia kumpaankaan suuntaan. Flames on mielestäni Capitalsia tällä hetkellä parempi joukkue mutta vain niin niukasti, että Capitalsin kotietu kääntää Capsit tähän otteluun suosikiksi. Oma arvioni on, että Washington Capitals voittaa ottelun 54,5% todennäköisyydellä joka vastaa rajakerrointa 1.835. Pinnaclen @2.030 kelpaa tässä kohtaa allekirjoittaneen lapulle komeasti.

 

Todella iso suositus kyllä tämän ottelun katsomiselle! Kuten mainittu: Kaksi lähes tasavahvaa joukkuetta NHL:n kärkipäästä, joiden molempien tämän hetkinen pelitaso on pienoinen kysymysmerkki. Tauon jälkeen varmasti luvassa viihdyttävä ja energinen kamppailu.

Valinta: Capitals (moneyline)
Kerroin: 2.05
Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 10€ talletukselle! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

1zqemon.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...