Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 8.2 - Grenoble vs Lorient (HammersFan) [OIKEIN]

Recommended Posts

Grenoble - Lorient

Vihjaaja: HammersFan
Liiga: Jalkapallo, Ranska - Ligue 2

Alkamisaika: 21:00

Jälleen kerran Ranskan Ligue 2 parissa ja Lorient lähtee haastamaan Grenoblea vieraissa.

Kerroinasetelmat ovat jännät ja toiset bookkerit ovat asettaneet Grenoblen suosikiksi, kun taas toiset Lorientin. Coolbet tarjoaa Lorient DNB:stä markkinatoppia ja kertoimessa on valueta. Lorient on sarjan kolmantena, mutta nousukarsintapaikoista käydään kovaa taistelua eikä piste-erot ole suuria. Lorient palasi joulutauoltaan voittamalla 3/4 edellisistä peleistään. 

Grenoble taas on menettänyt pisteitä ja joukkueen peli näyttää tökkivän. Voittoa ei ole tullut kuuteen otteluun ja joulutauon jälkeen joukkue on pelannut 4 tasuria. Joukkueen vastustajista vain 2/5 ovat sarjataulukon paremmalla puoliskolla, eikä kumpikaan näistä kahdesta joukkueesta ole Lorientin tasoinen. Grenoble onkin yksi täksi kaudeksi sarjaan nousseista joukkueista ja tasoonsa nähden joukkue ylisuoritti alkukaudesta. Nyt joukkue on tippunut pari sijaa ja uskon että loppukaudesta tulee tippumaan vielä enemmän. Joukkue on tällä hetkellä sarjan yhdeksäs.

Lorient voitti alkukaudesta Grenoblen 1-0, eikä asetelmat ole suuresti tästä muuttuneet. Grenoble pääsee tänään pelaamaan kotikentällään, mutta en koe joukkueen saavan tästä suurenmoista etua. Lorient on sarjan neljänneksi paras vierasjoukkue, kun taas Grenoble on pelannut kotonaan tasaisesti. 1.94 kerroin DNB:stä on liian suuri, joten tartutaan siihen.

Valinta: Lorient (tasapeli=ei vetoa)
Kerroin: 1.94
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...