Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.2 - Sheffield Utd vs Middlesbrough (HammersFan) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Sheffield Utd - Middlesbrough

Vihjaaja: HammersFan
Liiga: Jalkapallo, Englanti
- Championship
Alkamisaika: 21:45

Sunderland peli päättyi harmillisesti tasuriin eilen, mutta tänään toivottavasti saadaan taas osuma.

Sheffield ja Boro ovat 4 pisteen erolla toisistaan sijoilla 3. ja 6. sarjataulukossa. Sheffield on ylempänä, mutta tasoltan joukkueet ovat lähes samantasoiset ja eroa onkin sen takia joukkueiden välillä vain 4 pistettä. Middlesbrough oli viikonloppuna voittamassa Leedisa 1-0 aivan ottelun loppuhetkiin saakka, kunnes Leeds tasoitti pelin 1-1. Middlesbroughin viidessä edellisessä ottelussa molemmat ovat tehneet maalin ja tämänpäiväiseen koitokseen tarjotaan myös kovaa kerrointa. 

Sheffield pelasi taas viikonloppuna Aston Villan kanssa 3-3 tasurin. Joukkue on pitänyt nollilla vastustajat kolme peräkkäistä kotiottelua, mutta vastustajina ovat olleet Bolton, QPR sekä Blackburn, jotka eivät tasoltaan vastaa Boroa. Sheffield on pelannut tällä kaudella 8 kertaa tällä hetkellä top 7 joukkueita vastaan ja on joka kerta päästänyt vähintään yhden maalin. Kauden alussa Middlesbrough voitti kotonaan Sheffieldin 3-0 enkä usko, että Sheffield voi tänään Boroa nollille jättää. Sheffield saa kuitenkin kotiedun ja Boro on päästänyt 8/10 edellisessä ottelussa maalin. 2.10 kertoimesta löytyy valueta joten se lapulle tänään

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin
Kerroin: 2.10
Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (200% bonus 20€ talletukselle TAI 300€ Bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 200% bonuksen 20€ asti TAI vaihtoehtoisestin jopa 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

MobileBet_vertical_colour-275135-no-bgr.png.9917d469b90ed534661355944825c63b.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...