Jump to content

Recommended Posts

Hiihdon Maailmancup, Cogne miesten 15km p klo 13.30

Voittaja: Iivo Niskanen @2.05 Coolbet

MM-kisat Seefeldissä lähenee ja pidot paranee. Pätee ainakin Suomen ykköstykki Iivo Niskaseen, joka totutusti osaa ajoittaa kuntonsa kaudrn tärkeimpään kisaan. Viimeinen kilpailu ennen ensi viikolla alkavia MM-kisoja hiihdetään Iivon mielimatkalla ja mielityylillä. Tällä matkalla Iivo on tällä hetkellä maailman kovin ja vain kultamitali on tavoitteena myös MM-kisoista tältä matkalta. 

Kuukausi sitten Viron Otepäässä hiihdettiin täsmälleen sama matka samalla tyylillä ja Iivo otti silloin voiton 15 sekunnin erolla kovimpaan haastajaansa Venäjän Aleksander Bolshunoviin. Voitto ratkaistaan tänäänkin erittäin todennäköisesti näiden kahden välillä. 

Kohde osuu, kun Iivo Niskanen voittaa kilpailuun

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Hiidon maailman cup cogne 13:30

Miehet, 15km Perinteinen

pelivalinta: niskanen bolshunov - Niskanen @ 1.60 unibet

Niskanen otti Otepäässä niskalenkin Bolshunovista ja uskonkin, että näin MM-kisojen alla Niskanen on vain pystynyt parantamaan kuntoaan ja tekemään pesäeroa Venäläiseen.

kohde menee oikein kunhan Iivo on loppusijoituksissa Bolshunovia parempi.

:putin1:

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Katowice

20:30

71378f8055731747e63ecea3b88d917c.png Cloud9 - Winstrike 028d82ba0a36c84d0925b5ec4358af34.png

Winstrike | 2,29 | Nordicbet

 

  • Cloud9 (flusha, kioShiMa, RUSH, autimatic, Zellsis) onnistui eilen kaatamaan Furian eliminaatio-ottelussa lukemin 2-1. Ottelu itsessään oli todella omituinen, sillä Furia voitti ensimmäisen kartan 16-1, jonka jälkeen Cloud9 voitti toisen kartan täsmälleen samoilla lukemilla. Lopulta viimeisessä kartassa Cloud9 rutisti voiton lukemin 16-10.
    • Ottaen huomioon sen, että Cloud9:n olisi pitänyt mennä helposti jatkoon tästä turnauksen vaiheesta, tämänhetkinen tilanne kertoo siitä, että joukkueen pelissä on vieläkin aukkoja. Erityisesti eilisessä 1-16 -karttatappiossa Furiaa vastaan joukkueen terroristipuoli näytti todella lattealta. Sama ilmiö nähtiin myös ViCiä ja TyLoota vastaan aikaisemmin turnauksessa, joten Cloud9:lla on paljon työnsarkaa mikäli joukkue aikoo tästä jatkoon edetä. Lisäksi huolestuttavaa on ollut joukkueen amerikkalaisten pelaajien alisuorittaminen, joten yksilötasollakaan kaikki ei tällä hetkellä natsaa.
  • Winstrike (WorldEdit, wayLander, Kvik, Boombl4, n0rb3r7) on ollut yksi turnauksen positiivisimmista yllättäjistä tähän asti ja ovat vielä New Challenger Stage-vaiheen viimeisenä pelipäivänä taistelemassa mahdollisuudesta edetä 16 parhaan joukkoon. Viimeisin ottelu ENCE:ä vastaan päättyi 2-1 -tappioon, missä joukkue hävisi Dust2:n 11-16, voitti Miragen 16-7 ja hävisi lopulta Trainin lukemin 16-13.
    • Mikään häpeä ENCE:lle häviäminen ei ole ja itse asiassa joukkue on hävinnyt tässä turnauksessa vain ENCE:lle ja NRG:lle, joista molemmat olivat ylivoimaisia suosikkeja voittamaan ottelunsa. Winstrikella on tässä turnauksessa ollut erinomaiset CT-puolet, joiden avulla joukkue on kyennyt ottamaan suuria johtoasemia ja lopulta pitämään ne terroristipuolillaan. Joukkueen pelaajista etenkin Boombl4 on ollut yksi New Challenger Stagen parhaimmista pelaajista, joten yksilötaitoa joukkueesta löytyy. Ainoa miinus on joidenkin joukkueen pelaajien kokemattomuus, mutta tähän asti Winstrike ei ole osoittanut hermoilun merkkejä.
  • Karttavalikoimissa antaisin edun Winstrikelle. Cloud9:lla on ammottava aukko karttavalikoimassaan, sillä he eivät pelaa Nukea eikä Dust2:ta. Winstrikella on puolestaan kohtalaisen hyvä karttavalikoima, joka voi tänään nousta heille arvoon arvaamattomaan.
    • Karttavetossa Cloud9 bannaa todennäköisesti Nuken ja Winstrike bannaa Infernon. Cloud9 valinnee joko Miragen tai Cachen, jotka ovat etukäteen ajateltuna Cloud9:lle edullisia valintoja, mutta joissa joukkueen todellinen iskukyky on hieman kysymysmerkki. Winstrike valinnee Dust2:n, joka on tilastollisesti yksi heidän parhoista kartoistaan ja jota Cloud9 on pelannut tasan kertaalleen viime vuoden aikana. Kolmantena karttana todennäköisin vaihtoehto on Train, jossa Winstrike on osoittanut olevansa todella vahva ja joka on tilastollisesti yksi Cloud9:n heikoimpia karttoja.

 

YHTEENVETO

  • Cloud9 on alisuorittanut tasoonsa nähden eikä merkkejä paremmasta ole nähty kuin väläyksittäin. Joukkueella on vaikeuksia saada peliään käyntiin etenkin terroristipuolilla ja yksilöt eivät suorita omalla tasollaan. Winstrike sen sijaan on suorittanut varsin mainiosti potentiaaliinsa nähden ja heidän tiiviit CT-puolet voivat olla tänään pahinta myrkkyä Cloud9:lle. Karttavalinnoissa etu menee vääjäämättä Winstrikelle, sillä Cloud9:n karttavalikoima on tällä hetkellä varsin vajaa. Tämän turnauksen otteiden perusteella Winstrike on ollut näistä kahdesta se parempi joukkue, joten Winstriken voittomahdollisuudet ovat mielestäni vähintään 50-50. Altavastaajat ovat toistaiseksi pärjänneet varsin hyvin tässä turnauksessa, joten en ihmettelisi vaikka tässä ottelussa kävisi sama juttu. Kohde menee oikein, kun Winstrike voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto sekaviesti klo 23:05

Voittaja

Pelivalinta: Norja

Kerroin: 1,70 Coolbet

Norjalla paras kokoonpano tässä sekaviestissä ja joukkueessa hiihtää Christiansen, J. Bö, Eckhoff ja Roeiseland. Koko porukka hyviä hiihtäjiä, J. Bö on jopa ylivoimainen miesten puolella.  Uskon, että Norja voittaa vaikka ammunnat menisivät odotettua heikommin. Ladulla Norja kuitenkin ylivoimainen. 

Ainoat todelliset haastajat ovat Ranska ja Saksa. Ranskalla on miesten puolella hyvä kaksikko Fillon Maillet, Desthieux mutta naisten puolen kaksikko Aymonier, Chevalier on selvästi Norjan kaksikkoa heikompi. Ranskalaisilla ollut ammuntapaikoilla vaikeaa, joten ammuntojen pitää onnistua tänään, mikäli voitosta aikovat taistella. 

Saksalla Lesser, Doll, Hildebrand ja Herrmann nelikko, jossa on potentiaalia kärkipään sijoitukseen, jos ammunnat onnistuvat. Porukassa kuitenkin useita epävarmoja ampujia. 

Tämän porukan ulkopuolelta Venäjä voi olla korkealla, mikäli onnistuvat ampumapaikoilla. 

Norjan kuuluu olla viestiin selvä ennakkosuosikki ja jos Norja onnistuu ampumapaikoilla edes kohtuullisesti niin voitto on hyvin todennäköinen. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto pariviesti klo 19:05

Italia - Itävalta

Pelivalinta: Itävalta

Kerroin: 2,90 Unibet

Pariviestissä Italialla kova kaksikko Wierer/Hofer jotka ovat ladulla ennakkoon kaikkein vahvimpia. Wierer ollut ammuntojen kanssa suurissa vaikeuksissa viikonlopun aikana ja Hofer on myös epävarma ampuja, joten kyseenalaistan Italian selvän suosikkiaseman. 

Itävallalla hyvä kaksikko Hauser/Eder, jotka ovat nopeita ja tarkkoja ampujia. Ladulla jäävät hieman Italialaisille, mutta ammuntapaikalla ovat paljon varmempia. 

Ammuntasuoritukset ovat merkittävässä roolissa pariviestissä, joten Itävallalla on hyvät mahdollisuudet olla ennen Italiaa maalissa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Espanja

Rayo Majadahonda - Malaga      

Valinta / Malaga DNB / @1.70

Klo / 19.00

Molemmat eiliset La Liga 2 pelit osuivat ja tänään toivottavasti jatketaan samaa rataa.

Malaga on yksi täksi kaudeksi sarjaan pudonneista joukkueista ja oli ennen kauden alkua yksi noususuosikeista. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 5, mutta voitolla tänään voisi kiivetä sijalle 2 sarjataulukossa. Majadahonda on taas yksi sarjaan nousseista joukkueista ja laatu on aika vähäistä joukkueella verrattuna Malagaan joka monta vuotta La Ligassa pyöri. Malaga voitti alkukaudesta joukkeuiden kohtaamisen 1-0 ja tänään odotan samankaltaista tulosta. Majadahonda saa tänään kotiedun, mutta Malaga ei ole pelannut huonosti vieraissa vaan hävinnyt 4/12 vieraspeleistään joka on kohtalainen saavutus tässä sarjassa. Malaga ei itseasiassa ole hävinnyt vieraspeliä sitten viimevuoden marraskuun enkä usko putken katkeavan nytkään. Malagalla on kolme tasuria alla lähdettäessä tämänpäiväiseen peliin. Vastukset tosin olivat tasokkaampia kuin Majadahonda. 

Majadahonda lähtee kohtalaisella vireellä päivän peliin. Edellisestä viidestä pelistä saldo on 1-3-1, mutta 4 näistä peleistä oli sarjan jumbonelikkoa vastaan. Majadahonda on tällä hetkellä sijalla 17 enkä yllättyisi jos joukkue putoaisi tällä kaudella. 1.70 kerroin DNB:stä Malagalle on hieman yläkanttiin, joten otetaan ilomielin lapulle.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Minnesota - St.Louis 

Minnesota @2.40 Unibet 

KLO: 22.00 

Pakkohan se on lähteä hakemaan putkien katkaisua. Wildin tapana ei ole hävitä kotonaan niin monesti putkeen että heikompaa hirvittää ja faneja vituttaa. Ei myöskään tyypillistä koko liigassa(Anaheimia lukuunottamatta). Wild painii poissaolojen kanssa ja kirjaimellisesti melkein voitti viimepelin. Askel lähempänä voittoa siis, voisi sanoa näin. Kauden aiemmat keskinäiset Wildille. 

Blues kovassa vauhdissa ja voittoputkessa, mutta myös rasituksen myötä joutuu tässä tasoitusta antamaan. Ns normaalitilanteessa Blues olisi viimeaikojen näytöillä täysin selvä suosikki, mutta kalenteriin ja Wildin tappioputkeen vedoten on vastassa varmasti sinnikäs kotijoukkue. Arizona eikä Colorado saaneet maaliakaan Bluesia vastaan kotona tehtyä ja nyt tosiaan on Minnesotan aika laittaa touhulle päätös. 

Paljon painaa tässä mielestäni tuo Wildin lähes pakkovoitto ja Bluesin kolmas matsi yhtä moneen päivään. Tilastonippinä menee. 

Kohde menee oikein kun Minnesota voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

:ducks: Ducks - :capitals: Washington 

Pelivalinta: WSH @ 1.91 unibet

4:00

Bob Murrayn valmennus uran alku ei ollut lupaava kun Ducks otti lauantaina 0-3 turpaan Bostonilta . Tänään vastaan luistelee San Jose Sharksin 1-5 kaatanut Washington joka on saanut myös pari päivää huilata rauhassa. 

Ducksin focus on jo kääntynyt ensi kauteen ja Bob Murray myönsikin jo haastatteluissa että heidän kautensa tulee päättymään runkosarjaan. Tämä lausunto ei varmastikkaan paranna joukkueen mielialaa ja nähtäväksi jää voittaako Ducks Murrayn alaisuudessa tällä kaudella montaakaan peliä. 

Ducks on hävinnyt 8/9 viime pelistään ja lähtee tähän otteluun selvänä altavastaajana. Myös Ducksin maalinteko ja puolustuspelaaminen tökkii ja maaliero viidestä viime ottelusta on karu 4:17. 

Washington on napannut viidestä viime ottelusta seitsemän pinnaa, maaliero on 19:16.

Washington on minun papareissa selvä ennakkosuosikki ja tulee se tämän kamppailun myös voittamaan.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...