Jump to content

Recommended Posts

Esports CS:GO, IEM Katowice 2019

Aiheeseen liittyvä kuva ENCE - G2 Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 14:00

Valinta: G2 voittaa 2-0 @4.50 (Veikkaus)

Lyhyet ja nopeat omat näkemykset tähän peliin. Suomalaiset ovat erittäin innoissaan kun ENCE pääsi majoriin. Viimeksi suomalainen joukkue majoreissa oli 3DMAX 2014 vuonna. ENCE:n joukkue koostuu ihan hyvistä pelaajista, kaksi kärkipelaajaa sergej ja allu ovat joukkueen tähtipelaajat. ENCE ei ole kuitenkaan vielä hirveän kauan yhdessä pelannut, kuten ei G2:kaan mutta kokemusta ranskalaisilla on paljon enemmän kuin ENCE:llä. Se on tämän pelin isoin seikka omasta mielestä, ENCE on laitettu tässä selväksi suosikiksi, joka on mielestäni aivan väärin. Paineet alkaa tässä kasvamaan ja ENCE meinasi hävitä 0-2 ottelunsa BIG:iä vastaan 2-0, mutta juuri ja juuri suomalaiset kampesi voittoon. G2 ei ole vielä joutunut paras kolmesta otteluita pelaamaan mutta tässä se ensimmäinen "virallisen majorin alkaessa". ENCE ei ole tässä vielä parasta pelaamistaan näyttänyt, mutta paineet voi olla liian kovat, että sitä parasta ei saadakkaan irti vielä tässä vaiheessa. Pakko lähteä ottamaan G2 2-0 voittoa kun kerroin on hävyttömän isokin. Näistä asetelmista lähdetään, vaikka kuinka toivoisinkin että ENCE jatkaisi vielä, mutta usko ei riitä.

LYCKA TILL!

Link to post
Share on other sites

La Liga 2 / Espanja

Albacete - Real Oviedo

Valinta / Albacete DNB / @1.61 Coolbet

Klo / 17.00

Eilen ja toissapäivänä ei ollut aikaa kirjotella, mutta tänään taas vihjeiden parissa. 

Albacete on tälläkin kierroksella mukava pelivalinta, kun joukkueen vastaan saapuu Real Oviedo. Albacete on sarjataulukon ykkösenä edelleen, mutta kaikki top5 joukkueet ovat tällä hetkellä 2 pisteen sisällä toisistaan, joten sijoja voi pudota nopeasti alaspäin. Albacete on pelannut erittäin hyvää jalkapalloa tällä kaudella ja joukkue on kotona toistaiseksi voittamaton tällä kaudella. Oviedo on taas sarjassa kuudentena, mutta voisi olla pari sijaa alempanakin. Joukkue on pelannut viimepelinsä hyvin, mutta paperilla Albacete vie kyllä näiden joukkueiden välisen taistelun.  1.61 kerroin DNB:stä on hyvä kerroin, joten se lapulle.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Middlesbrough - QPR

Valinta / Middlesbrough yli 1.5 maalia / @2.07 Unibet

Klo / 17.00

Middlesbrough pyrkii jo toista kauttaan takaisin Valioliigaan ja toivo elää, kun joukkue on 32 pelin jälkeen sarjataulukossa viidentenä. Tänään Riverside Stadiumille vastaan tulee surkeasti tällä kaudella pelannut QPR. QPR on sijalla 6 ja hävinnyt nyt edelliset 6 peliään. Tämä häviöputki jossain kohtaa loppuu, mutta en usko että se päivä on tänään. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on päästänyt 15 maalia. Boro on ollut tällä kaudella vähämaalinen joukkue, joka vaikutti varmasti tämänpäiväiseenkin kertoimeen. Joukkueiden välillä on kuitenkin niin suuri tasoero, QPR on kriisissä ja Boro saa kotiedun, että uskon Middlesbroughin hieman yli kerran kahdesta yli kaksi maalia tekevän. 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Plymouth Argyle - Rochdale

Plymouth  @ 2.30 bet365

Alkaa 17:00

Plymouth oli jossain vaiheessa kautta sarjan pahnanpohjimmaisena(24.) mutta joukkueen otteet ovat piristyneet selvästi vuodenvaihteen jälkeen. Plymouth on tällä hetkellä sarjassa sijalla 16. ja Rochdale paikalla 20. Rochdale on hävinnyt seitsemän viimeisestä yhdeksästä ottelustaan. Joukkue hävisi myös seitsemän vierasottelua putkeen kunnes joukkue voitti kotikentän ulkopuolella Walsallin(18.) numeroin 2-1. Sen jälkeen Rochdale otti kotonaan nokkaan Coventrylta(9.) 1-0 ja sarjan tämän hetkiseltä häntäpääjoukkue Wimbledonilta maalein 4-3. Rochdale on päästänyt sarjassa omiinsa selvästi eniten maaleja(67). Seuraavaksi eniten on soinut Gillinhamin verkossa(57) joten tuo ero on melko merkittävä. Plymouth on voittanut viisi viimeisestä kahdeksasta ottelustaan. Joukkue vei viime joulukuussa vieraspisteet  Rochdalelta maalein 2-1 sama suunta jatkuu tänäänkin hyvässä iskussa olevan kotijoukkueen hyväksi 2-0 päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League One / Englanti

Blackpool - Oxford United

Blackpool  @ 2.40 Unibet

Alkaa 17:00

Sarjassa sijalla kahdeksan majaileva Blackpool ei ole hävinnyt otteluakaan viimeiseen seitsemään kamppailuun mutta voittamisen kanssa joukkueella on ollut ongelmia mistä osoituksena noista seitsemästä kamppailusta on neljä tasapeliä. Joukkue piti oman pään puhtaana viidessä noista matseista. Sarjataulukon sijalta 22. löytyvä Oxford on kahden ottelun tappioputkessa. Sitä ennen joukkue pelasi kolmesti tasan. Joukkue ei ole myöskään voittanut yhtäkään tällä kaudella pelaamastaan 16 vierasottelusta.  Blackpoolin otteluissa on nähty tällä kaudella sarjassa vähiten maaleja joten pieni tasurin riski tässäkin haisee. Blackpool on kuitenkin hävinnyt ainoastaan yhden viimeisestä 14 kotiottelustaan Oxfordia vastaan voittaen noista yhdeksän. Blackpool voittaa kelpo kertoimella ottelun tänään niukasti maalein 1-0.

Link to post
Share on other sites

5c71795c4342b_NHLlogo.png.daf2790cd94d46b0ca681bf81715e3f0.png

NYRangers.png.85577316258a7bc7c160bccd6708d100.png Rangers Vs. Devils NJ.png.330d97749119df1b5e01afec8d46b0b2.png

Vihje: NY Rangers ML

Kerroin: 1.751

Vedonlyöntiyhtiö: Pinnacle

Alkamisaika: 20:00

 

Pidetään vihje lyhyenä ja yritetään sulloa asia kompaktiin muotoon.

NY Rangers ja New Jersey Devils eivät kumpikaan enää taistele pudotuspelipaikasta, sillä joukkueet ovat miehittäneet Metropolitan- divisioonan kaksi viimeistä sijaa. Rangersilla pisteitä tässä vaiheessa kautta 60 ja New Jerseylla pelin enemmän pelanneena 56. New Jerseyn kautta on varjostanut tähtipelaaja Taylor Hallin loukkaantuminen, joka on näkynyt joukkueen otteissa hyvinkin selkeästi. 

NY Rangers on omasta mielestäni markkinoilla aliarvostettu joukkue. Joukkue sai vähän aikaan sitten pakettiin neljän ottelun vieraskiertueen, jossa se onnistui voittamaan altavastaajana Buffalon sekä Carolinan. Yhden maalin häviöt Winnipegille ja Pittsburghille, jotka minun silmääni olisivat voineet kallistua maalintekopaikkojen puolesta kummalle tahansa. Viimeisin ottelu kotona Minnesotaa vastaan päättyi lukemiin 1-4 mutta lukemia paremmin Rangers tuossakin ottelussa esiintyi. 

Vastustaja New Jerseyn lähtökohdat ovat otteluun karmeat. Poissa on edelleen ykköstykki Taylor Hall ja hänen lisäkseen loukkaantuneina pois ovat 1. puolustaja Vatanen sekä Pavel Zacha. Joukkueen top6 hyökkääjä Marcus Johansson on myös healthy scratch (Suomeksi siis poppariosastolla), sillä New Jersey on valmis kauppaamaan Johanssonin sopivan kauppatavaran löytyessä eivätkä he halua ottaa mitään loukkaantumisriskiä Johanssonin suhteen. 

Tällä hetkellä New Jerseyn joukkue näyttää suoraan sanottuna todella surkealta, vaikka peliesitykset viimeisimmissä peleissä ovat olleet ihan kohtuullisia. Noiden poissaolojen johdosta New Jersey on tällä hetkellä rankattava NHL:n 2. huonoimmaksi joukkueeksi juuri Ottawan edelle. Kotijoukkue on materiaalia ja peliesityksiä verrattaessa tällä hetkellä selkeästi parempi joukkue. Maalilla Georgiev-Schneider.

Kotiedun ja poissaolot huomioiden saan NY Rangersin 61% suosikiksi voittamaan ottelun, joka vastaa rajakerrointa 1.639. Pinnaclen 1.751 menee siis itselleni heittämällä peleille. (Matchbookilta saa jopa hieman parempaa)

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

James DeGale - Chris Eubank Jr

Valinta: Eubank Jr, Pinnacle, @1.869

Klo: 00:00

 

Eubank on ollut pienoinen painajainen vedonlyöntimielessä, sillä miehen yllä on aina ollut paljon hypeä ja usein odotukset eivät ole aivan realisoituneet. Viime vuonna George Grovesia vastaan hän lähti pienenä suosikkina, mutta otti lopulta lähes nöyryyttävän koulutuksen vastaan. Toisen kovan matsinsa Billy Joe Saundersia vastaan Eubank myös hävisi, mutta tuo oli hyvin tasainen vääntö, jonka Saunders voitti hajaäänituomiolla. Tämänpäiväinen vastus on normaalisti ainakin Saundersin ja Grovesin tasolla, mutta hänen otteissaan on näkynyt paljon lipsumista, josta kertoo muun muassa reilu vuoden takainen tappio Caleb Truaxille, joka ei aivan maailmanluokan nyrkkeilijöihin kuulu. DeGalella on aika kovia ja kuluttavia taistoja takana viime vuosilta ja hän onkin myös puhunut siitä, että tämä jäisi hänen viimeiseksi ottelukseen. Eubankilla olisi voiton myötä vielä kenties uran parhaat hetket edessä. Kyseessä on kuitenkin teknisesti raakile tapaus ja kyse onkin pitkälti siitä, onko DeGale hiipunut tarpeeksi, että Eubankin vahvuudet riittäisivät viemään hänet voittoon asti. Groves onnistui neutralisoimaan Eubankin vahvuudet täysin pelkällä hyvällä jabilla ja sitomalla lähitilanteissa. DeGale parhaana päivänään pystyisi aivan samaan, mutta nykyään hän ei ole kyennyt ylläpitämään taktiikkaansa täydet 12 erää, vaan paketti hajoaa kasaan ennen puoliväliä. Näkisin, että Eubankilla on paremmat mahdollisuudet ottaa voitto niin tyrmäyksellä kuin pisteilläkin. Ennen Groves-matsia Eubank valmensi vielä itseään, mutta nyt hänelle on löytynyt valmentaja, joten toivottavasti pahimpia vikoja on korjattu ja tekemiseen on löytynyt uusia ideoita. Saman menon jatkuessa tästäkin matsista voi koitua samanlainen koulutus kuin Grovesia vastaan, mutta se vaatisi myös DeGalelta parasta suoritusta moneen vuoteen. Tasapelillä kohde menee voidiksi.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Philadelphia - Pittsburgh

Pittsburgh/ 2.20 Coolbet

Klo 03:00

 

Kyseinen ottelu on ulkoilmaottelu, joten sinänsä ihan oma pelinsä muiden joukossa.

Molemmat tulevat otteluun tappio niskassaan ja Philadelphialla niitä on jo kaksi putkeen tullut. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet vierasjoukkueen juhlaa, mutta tässä nyt ei varmaan sellaisesta koti vieras asetelmasta voida puhua kuin mitä se hallissa on.

Molemmille joukkueille tärkeä peli pisteiden kannalta ja uskonkin Pittsburghin tästä nappaavan kaksi pistettä sillä omasta mielestä joukkue on kummiskin Philadelphiaa laadukkaampi joukkue.

Link to post
Share on other sites

NHL

Vancouver - Islanders

Islanders/ 2.30 NordicBet

Klo 05:00

 

Islanders on ollut hyvässä iskussa kuluvan kuukauden aikana ja onkin noussut itäisessä konferenssissa jo kolmannelle sijalle ja eroa toisena olevaan Bostoniin on vain neljä pistettä. Vancouver puolestaan alkaa olemaan siinä tilanteessa ettå pisteitä pitäisi alkaa tulemaan jos mielii keväällä pelata vielä.

Islanders on voittanut 2/5 edellisestä matsistaan kun taas Vancouverin samainen saldo on 1/5. Vancouver kyllä kiusaa isompiaakin juuri kotonaan ja joukkue juuri venyy useasti tasuriin vähintään kotonaan,mutta ei Islanderskaan huono vierasjoukkue ole ja myös taistelee useasti sen pisteen edes vierasmatkoiltaan. 

Ottelussa on melkoinen tasuri riski, mutta on se vaan niin että Islanders tarvitsee nämä pisteet juuri heikommilta joukkueilta jotta kärkisijoilla pysyminen olisi taattu.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...