Jump to content
 • galaksino-vp.png      

KHL & NHL PLAYOFF 2021


Recommended Posts

Noniin kevät on taas täällä ja lähdetään pelaamaan niistä oikeista asioista,  eli ensin Gagarin Cup metsästys Venäjällä  ja sen jälkeen aletaan ottaa selvää kuka voittaa kovimman kiekkoliigan amerikassa ja sen Stanley Cup. 

 

Gagarin Cup on ensin ja siihen lähdetään seuraavista asetelmista 

       GAGARIN CUP 

 

ITÄINEN KONFERENSSI 

Avtomobilist - Traktor Tseljabinsk 

Barys Astana -  Torpedo 

Magnitogorsk  -  Salavat UFA 

Avangard Omsk  - AK Bars Kazan 

 

LÄNTINEN KONFERENSSI 

CSKA Moskova  -  Vitjaz 

SKA Pietari  - Spartak Moskova 

Lokomotiv Yaroslavl  -  HK Sochi 

Jokerit  - Dynamo Moskova 

 

Mielenkiintoisia pareja ja joku näistä joukkueista juhlii Gagarin Cup voittoa. 

 

VEDONLYÖNTI 

KOSKA ollaan vetovihje sivuilla ja vedonlyönti on mukava harrastus,  niin tämän blogin Yksi suurimpia tarkoituksia on  - Saada ottelusarja betsejä oikein...  Yksittäisten otteluiden vetoja ei niinkään välttämättä näy, vaan kyseessä on blogi, jossa on pidempi kestoisempia betsejä ja ottelusarjoista tekstiä.. 

Saattaa olla, että kesken ottelusarjan muuttuu sarjasta kuva ja mikäli kertoimet on kohdillaan,  niin saattaa olla, että tänne juuri kirjoitan, että nyt tuo joukkue meneekin jatkoon ja sen jatkoon pääsyy saakin noin hyvän kertoimen.   Toki mikäli olen ennen sarjan alkua laittanut jommankumman menemään jatkoon sarjasta,  niin tuskin sitä lähden muuttamaan vaan mennää sillä hevosella loppuun asti.  

 

Tästä se lähtee...

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
 • Vastaukset 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Noniin kevät on taas täällä ja lähdetään pelaamaan niistä oikeista asioista,  eli ensin Gagarin Cup metsästys Venäjällä  ja sen jälkeen aletaan ottaa selvää kuka voittaa kovimman kiekkoliigan amerikas

SAN JOSE SHARKS  -   COLORADO AVALANCHE    Sharks nousi kuolleista voittoon Game 7 ottelussa,  kun Vegas kaatui lopulta 4-3.  Tuossa parissa G6-7 molemmat menivät aina jatkoille asti ja jopa

  AVANGARD OMSK  -  AK BARS KAZAN 

 

Tässä on paperilla tasainen pari.  Kummatkin joukkueet omaa pärjäämisen mahdollisuudet ja Omsk saa Kotiedun sarjaan, mikä luultavasti näkyy kertoimissa hieman liikaa. 

Kazan on viime vuoden mestari ja joukkue tietää kuinka näitä otteluita voitetaan.  Joukkueen suurin kysymys on tolppien välissä,  kun mikäli Emil Garipov ei pysty palaamaan taikka ei palaa täydessä iskussa,  niin onko tosipelien alla nuo muut niin hyviä?  

Kazan suurimpia valtteja on ollut poffeissa se, että joukkue on pystynyt nappaamaan voiton ainakin toisesta vieraissa käydystä ottelusta.  Tämä tapahtui viime vuonna jokaisessa sarjassa, että joukkue pystyi ottamaan vähintään yhden voiton niistä vieraspeleistä mitä käydään pelien G1-4 välillä.   Ja isossa kuvassa vuodesta 2015 poffeista lähtien 10/12 ottelusarjassa, eli tuo on iso juttu.   Tämä saattaa edesauttaa tässä sarjassa, kun saat otettua voiton alkuun, niin kotihallissa on kiva pelaa nuo G3-4 ottelut ja mikäli vakuuttava kotiyleisö on paikalla niinkuin viime vuonna,  niin kyllä tässä on kaikki eväät siihen,  että Kazan tulee menemään jatkoon. 

Avangard Omsk on runkosarjassa hyvä, mutta on aika usein pudonnut viime aikoina 1/2- kierroksilla pois, mikä ei oikein vakuuta.  Paperilla myös ei joukkue ole mitenkään sen parempi kuin viime vuoden mestari.    Joukkueella on ollut suuri taipumus hävitä jompikumpi kotiottelu poffeissa näissä G1-4 sisällä, mikä antaa aika ison edun kaverille ja varsinkin tällaisessa parissa, jossa vastus on kova ja jonka kotihallissa on vaikea pelata, niin kotiottelun tappio vaikuttaa suuresti sarjan jatkoon.  

 

TÄMÄ PARIN HISTORIA 

2015   Kazan - Omsk  4-1 

Kazan hävisi ekan pelin kotonaan,  mutta voitti putkeen ottelut G2-5.  

2017   Omsk - Kazan 2-4

Omsk hävisi alkuun molemmat kotipelinsä ja lähti 0-2 tilanteesta vierasotteluihin, josta tuloksena oli vain yksi voitto ja kotona saivat ekan kuoleman vältettyä,  mutta toinen oli liikaa,  kun vieraissa oli pelattava. 

 

SUMMASUMMARUM

Tasainen pari, jossa minun papereissa Kazan lähtee pienenä suosikkina sarjaan ja oletan, että näistä ekoista kahdesta pelistä Kazan nappaa ainakin yhden voiton ja kotonaan poffeissa joukkue on sen verran kova ja tietää mitä voitot vaatii, niin oletan Omsk :ille vaikeita vieraspelejä ja jotenkin Avangard on sen verran runkosarja joukkue, että mielestäni vahvempi Kazan hoitaa tämän sarjan itselleen lopulta 

 

VEDONLYÖNTI SARJAAN

Kazan Jatkoon  1,95 ( PAF ) 

Sarjan tulos Kazan jatkoon voitoin 2-4     5,95 ( NordicBet ) 

Link to post
Share on other sites

:jokerit: JOKERIT  - DYNAMO MOSKOVA 

 

kova pari, jossa kummatkin omaa mahdollisuudet jatkoon.  Jokerit on ollut poffeissa vaikeuksissa ottelusarjojen alussa, mutta kääntäneet sarjan aikana pelin hyväksi ja osannut lopussa mahdollisuudet haastaa kenet vain, mutta se on liian myöhäistä ollut siinä kohtaa. 

Jokerit on pakko pelaa täydellinen ottelu illasta toiseen, jotta joukkue saa mahdollisuuden voittaa ja edetä jatkoon,  sillä keskinkertainen esitys on joukkueella niin paskaa.  Puolustus rakoilee ja kun molari ei olee maailman luokkaa, niin ei se pysty yksin voittoja nappaamaan kuin erittäin harvoin. 

 

Erikoistilannepelaaminen 

Tämä on tämän sarjan kovin juttu.  Dynamo Moskova on kovempi ylivoimalla ja mikäli nyt ei narrien alivoima toimi täydellisesti,  niin kesäloma kutsuu.  

Maalinedustan pelaaminen 

Tässä on toinen ratkaisu sarjaan ja mitä edellisiin vuosiin verrataan, niin maalinedustoilla Jokerit on usein hävinnyt kaikki poffi sarjansa.   Jormakka,  Regin,  Moses, Manninen,  O"Neill aikoinaan Kozun,  Omark,  Koukal katosivat kuvasta kun tosipelit alkaa.   Vastustajan isot kaverit pistää seinälle nuo pienet miehet ja kun narreilla ei ole omassakaan päässä tiivistä isoon puolustusta, niin narrit usein hävii juuri tällaisissa tapauksissa molemmissa päissä kenttää maalinedustan ja se on iso tappio poffeissa,  jossa juuri sarjat ratkeaa erikoistilannepelaamiseen että maalinedustan kovuuteen. 

 

Jotta ei liikaa haukuta,  niin Dynamo Moskova on tasapaksu joukkue,  jossa on Kagarlitsky,  Shipachev ne suurimmat ja muut roikkuu perässä ja koittaa puolustaa,  mutta se saattaa riittää tässä sarjassa,  sillä Jokereilla on vaikeuksia olla juuri kova omassa päädyssä,  että kun vastassa on kivikova puolustus,  niin usein narrit poffeissa hakkaa päätä seinään. 

Kalnins on debyytti poffeissa, että toivottavasti ei ala jännittää ja Zapolski on jo floppi, niin  se tarkoittaa 1-2 helpohkoa maalia omiin ja kun on maalit tiukassa, niin tulostaululla nuo osumat saattaa näkyä karulla tavalla vaikka hyvin pelattaisiinkin. 

Mikäli Jokerit onnistuu molareista hyvin ja pelaa hyvää hyökkäyspeliä ja onnistuu hiljentämään kaverin ykkösketjun,  niin jatkoonpääsy on lähellä.  Pahin uhka on erikoistilannepelaaminen että maalinedusta ja Jokerit itse itsensä peikko 

 

VEDONLYÖNTI MIETTEET

Dynamo Moskova Jatkoon   2,16 ( PAF ) 

Sarjan tulos Dynamo Moskova Jatkoon voitoin 2-4   5,45 ( NordicBet ) 

---

Sarjan tulos :jokerit: jatkoon voitoin 4-2      5,65 ( NordicBet ) 

 

Narrit hävii muutaman pakosti, mutta pystyy menee jatkoon joko 6-7 pelissä vasta, mutta kuitenkin on olemassa erittäin hyvä mahdollisuus 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

KHL 1,KERROS 

On 24.2.2019 at 08.50, Kemmu said:

  AVANGARD OMSK  -  AK BARS KAZAN 

 

VEDONLYÖNTI SARJAAN

Kazan Jatkoon  1,95 ( PAF ) 

Sarjan tulos Kazan jatkoon voitoin 2-4     5,95 ( NordicBet ) 

Tämä oli suuri yllätys, että Omsk oli noinkin ylivoimainen. 

 

On 24.2.2019 at 10.35, Kemmu said:

:jokerit: JOKERIT  - DYNAMO MOSKOVA 

 

VEDONLYÖNTI MIETTEET

Dynamo Moskova Jatkoon   2,16 ( PAF ) 

Sarjan tulos Dynamo Moskova Jatkoon voitoin 2-4   5,45 ( NordicBet ) 

---

Sarjan tulos :jokerit: jatkoon voitoin 4-2      5,65 ( NordicBet ) 

 

Narrit hävii muutaman pakosti, mutta pystyy menee jatkoon joko 6-7 pelissä vasta, mutta kuitenkin on olemassa erittäin hyvä mahdollisuus 

Tämä sarja oli aika hyvin luettavissa ja itse pelejä vihjattiin myös 4/6 Osumis-tarkkuudella.

Dynamo olisi pitänyt olla suosikki, mutta vedonlyöjät kiitti näistä lahjoista, mitä Moskovan Dynamo antoi. 

 

2,kierros alkaa

Tässä on pari mielenkiintoista paria 

SKA Pietari - Lokomotiv 

CSKA Moskova - Dynamo Moskova 

Näihin voisi koittaa saada jotain jännittävää. 

Link to post
Share on other sites

KHL 2,KIERROS 

 

SKA PIETARI  - LOKOMOTIV 

 

SKA  lähtee tähän pariin isona suosikkina ja vaikka kuinka koittaa olla neutraali, niin kyllä tuo tuomari hieman veti SKA - Spartak sarjassa kolmannesta ottelusta lähtien hieman enemmän SKA pussiin.   No kuitenkin parempi joukkue meni jatkoon ja vastus hieman kovenee. 

Lokomotiv on astetta kovempi joukkue hyökkäyksessä mitä aikaisempi Spartak oli, mutta kuitenkin tuntuu, että kyllä tästä parista jatkoon menee edelleen SKA Pietari. 

Keskinäisissä poffeissa 

2014 SKA Pietari - Lokomotiv 2-4.... Tällä samaisella toisella kierroksella Lokomotiv pääsi yllättämään. 

2016 Lokomotiv - SKA Pietari 1-4... SKA oli ihan ylivoimainen 

2017 SKA Pietari - Lokomotiv 4-0... Lokolla oli alla kivikova CSKA sarja alla, niin tämä oli hieman väsynyt kautta ylikävely SKA:lle 

2018 SKA Pietari - Lokomotiv 4-1. .. Materiaali jyllää jatkoon. 

 

SKA Pietari on ollut kova vastus Lokolle,  mutta tänä vuonna mielestäni tuo SKA ei ole ollut mikään ylivoimainen,  vaan joukkue on ollut vaikeuksissa.  Taitoa on mutta ei sitä äijjämäisyyttä,  millä juuri Spartak horjutti.  Lokomotiv omaa taitoa, mutta vähän pelkään,  että se äijjämäisyys puuttuu, jolloin SKA tulee olemaan parempi ja tehokkaampi hyökkäyspäässä.  

Lokomotiv saa hyvän kokeilemisen arvoisen kertoimen jatkoonmenijäksi,  mutta en heihin kuitenkaan usko, niin pakko lyödä SKA kohteita.  Vieraat pystyy muutaman nappaa, mutta ei kuitenkaan horjuta.  

 

SARJAAN BETSI VIHJE

SKA PIETARI jatkoon voitoin 4-2   4,40 ( NordicBet ) 

Link to post
Share on other sites

AVTOMOBILIST -  UFA

 

Mielenkiintoinen pari kohtaa idän puolelta tässä 2,kierroksella. 

Avtomobilist pudotti Traktor joukkueen, mikä oli odotettavissa,  kun taas UFA joutui pudottamaan Magnitogorsk joukkueen, joka on paljon kovempi juttu. 

Avtomobilist oli alkukaudesta ylivoimainen ja sen ansiosta joukkue pääsi sarjataulukossa helposti noin ylös kuin tuli.   En vähättele,  mutta mielestäni UFA on kovempi joukkue. 

Hartikainen,  Omark,  Kemppainen, Burmistrov, Larsen on sellasia taitureita, jotka voi viedä pitkälle joukkueensa.  Metsolan on onnistuttava maalissa ja mikäli pelaa hyvällä tasolla,  niin kyllä tuon kärjen johdolla UFA voi hyvin mennä tästä jatkoon.  

Da Costa, Dawes,  Sexton on myös sellasia mitä ei pidä väheksyä.  Avtomobilist on joukkueena kova ja tasainen,  sillä maalissa on Kovar , joka osaa torjua. 

Kovar vs Metsola ratkaisee pitkälti tämän sarjan, sillä molemmilla on kova kärki osaaminen,  niin puolustuspäässä ratkotaan isoja asioita.  

Avtomobilist meni helposti jatkoon, mutta oli helppo vastuskin.  Ufa sai hyvän lämmön alussa ja jotenkin mielestäni UFA on joukkueista mielestäni sellainen, joka vie itsensä tästä jatkoon.  Mikäli Metsola ei sula,  niin kyllä on pakko lähtee Salavatin kelkkaan. 

 

Sarja Betsi VIHJEET

UFA jatkoon    2,55 ( NordicBet ) 

UFA jatkoon voitoin 2-4    8,15 ( NordicBet ) 

sarjassa pelataan YLI 5,5 PELIÄ    1,90 ( NordicBet ) 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
On 10.3.2019 at 04.23, Kemmu said:

KHL 2,KIERROS 

 

SKA PIETARI  - LOKOMOTIV 

 

SARJAAN BETSI VIHJE

SKA PIETARI jatkoon voitoin 4-2   4,40 ( NordicBet )  ( VÄÄRIN ) 

Ei pystynyt Lokomotiv sitä yhtä vielä ottaa ja kusi..

On 12.3.2019 at 17.25, Kemmu said:

AVTOMOBILIST -  UFA

Sarja Betsi VIHJEET

UFA jatkoon    2,55 ( NordicBet )  ( OIKEIN )

UFA jatkoon voitoin 2-4    8,15 ( NordicBet )  ( VÄÄRIN 

sarjassa pelataan YLI 5,5 PELIÄ    1,90 ( NordicBet ) VÄÄRIN 

Meni aika odotetusti ja UFA meni jatkoon,  mutta yllättävää, että noin helposti,  että Avtomobilist ei ollut oikeastaan ollenkaan palaa matkassa. 

 

Konferenssin finaalit 

Liian pieniä kertoimet ja vaikeita,  että en lyö mitään. 

 

NHL KUN alkaa, niin lisää ennakkoarvio vetoja tiedossa 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

NHL PLAYOFF 

 

:flames: Calgary Flames -  :avalance: Colorado Avalanche 

 

Tasainen pari edessä ja tavallaan mielenkiintoinen.  Calgary oli alkukaudesta hyvä ja tasainen,  mutta loppukaudesta oli tuskaa erikoistilannepelaamisessa ja muutenkin jännä nähdä pystyykö joukkue menemään jatkoon, vaikka voitti Läntisen Konferenssin.  Erittäin usein NHL runkosarjassa Konferenssin voittaja on vaikeuksissa poffeissa.  

Colorado sai hyvän loppukauden ja sitä kautta pääsivät poffeihin.  Joukkue saa Mikko Rantanen takaisin kehiin ja saa nähdä kuinka tuo Landeskog - McKinnon - Rantanen toimii tosipeleissä. 

MAALIVAHTI on tässä parissa keskiössä ja mielestäni Varlamov pystyy voittamaan vastustajien Smith / Rittich parin.  Myös se ihan kärkiosaaminen on tässä parissa tasaiset,  mutta jotenkin tuntuu, että Calgary ei omaa sitä poffi-taikaa mitä pitää olla mukana.  Colorado lähtee mielestäni ennakkosuosikkina tähän pariin ja sitä kautta lähdetään pelaamaan. 

 

SARJA BETSI VIHJEET 

Colorado menee Jatkoon ,,,,  3,00 ( NordicBet ) 

Link to post
Share on other sites

:bruins: BOSTON BRUINS  - :leafs: TORONTO MAPLE LEAFS 

 

Pitkään on ollut varmaa, että nämä joukkueet kohtaavat toisensa.  Täten loppukaudesta ei ollut pelattavaa kummallakaan.  Kotiedun turvin Boston on suosikki,  mutta kyllä se on muutenkin.  

Toronto omaa hyviä pelaajia Matthews,  Nylander,  Marner, Tavares  mutta se ei riitä.  Kärki on tasainen,  mutta missä Boston on edellä on poffikiekko ja molaripeli.  Näiden kautta tämä sarja tulee menemään Boston Bruins nimiin.  Bergeron,  Marchand,  Pastrnak,  Krecji on kovia poffeissa ja joukkueen pelikin on fyysisempää,  mitä juuri poffeissa tarvitaan myös.  Niitä alaketjujen rouhujoita tarvitaan.  Toronto omaa nuoren joukkueen ja opintomatka tulee olemaan se tarina, sillä kaveri on kovempi ja molaripelissä Halak, Rask on kovempi kuin Andersen.  Kaikki jutut huomioiden, niin  Toronto antaa kaikkensa, mutta isossa kuvassa tässä on selvä jatkoonmenijä.    Vähän kuin Dynamo Moskova vs Jokerit,  jossa toinen oli kokoajan edellä,  vaikka yksittäisessä ottelussa se on tiukkaa. 

 

SARJA BETSI VIHJEET 

Boston menee Jatkoon, ,,  1,72 ( NordicBet ) 

Link to post
Share on other sites

:capitals: WASHINGTON CAPITALS  - :huricanes: CAROLINA HURRICANES 

 

2009 viimeksi Carolina pääsi poffeihin ja siitä tämä joukkue on muuttunut paljon.  Vaikka Aho, Teräväinen, Svechnikov, Williams löytyy, niin silti tässä parissa on selvä suosikki Washington Capitals.   Vaikka kuinka koittaa saada Carolina viemään tämän, niin  se ei tule tapahtumaan,  sillä Capitals omaa paremman molarin ja alaketjut.   Capitals tietää miten näitä voitetaan ja tuo laajuus on helvetin kova.  Sarjan alussa Carolina omaa mahdollisuudet,  mutta neljä voittoa on vaikea ottaa ja aika luottavaisena saa luottaa, että Ovechkin,  Oshie,  Backstrom hoitaa sarjan yhdessä molari Holtby kanssa 

 

SARJAN BETSI VIHJEET 

Washington menee Jatkoon, ,,,  1,65 ( PAF ) 

Link to post
Share on other sites
 • Kemmu changed the title to KHL & NHL PLAYOFF 2021

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

 • Uusimmat viestit

  • League Two / Jalkapallo Englanti Salford - Rochdale Salford @ 1.88 Unibet Alkaa 17:00 Salford(5.) voitti kolme viimeistä kotiotteluaan pitäen noista kahdessa viimeisessä kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Nuo voitot tulivat sarjataulukon keskikastin paremman puoliskon joukkueista jota tämän päivän vastus Rochdale(24.) ei sarjan hännänhuippuna todellakaan edusta. Joukkue hävisi kahdeksan viimeisestä yhdestätoista ottelustaan. Tiukasti sarjanoususta kamppaileva Salford  ottaa tänään rutiinivoiton maalein 1-0. 2-1
  • Tilanne 3.2 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 1 1 0 0 193,00% 9,64 € 2.   Pasanen67 6 3 0 3 92,43% -4,92 € 3.   vormulafani 4 2 0 2 88,70% -5,10 € 4.   Oksanen94 4 0 0 4 0,00% -19,94 € Yhteensä 15 vihjettä (6 - 0 - 9) netto -20,31 € palautus 85,52 %
  • IEM Katowice VP: FaZe - Spirit | FaZe -1.5 | 1.90 (Veikkaus)   PK: Vitality - Ninjas in Pyjamas | Yli 2.5 karttaa | 2.17 (Pinnacle)   VP: OG - MOUZ | OG | 2.25 (bet365)   PK: Liquid - IHC | IHC +1.5 | 2.55 (Coolbet)
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 20:30   OG - MOUZ  OG | 2.25 | bet365   OG (nexa, NEOFRAG, F1KU, degster, flameZ) leimasi lippunsa pääturnaukseen lyömällä Play-In -vaiheessa Sproutin ja fnaticin. Joukkue onnistui tällä kertaa pelaamaan omalla tasollaan ja jopa ylittämään itsensä, ainakin hienosti päättyneessä fnatic-ottelussa. Toisaalta BLAST-turnauksen otteluissa OG:n otteissa oli sen verran ailahtelua, että joukkuetta tuskin voidaan pitää suurimpien ennakkosuosikkien joukossa pitkässä juoksussa. MOUZ (dexter, frozen, torzsi, xertioN, JDC) taitaa olla turnauksen ainoa joukkue, joka aloittaa tämän vuoden pelinsä tässä vaiheessa. Joukkueen edellisestä ottelusta on nimittäin peräti kolme kuukautta aikaa. MOUZ löysi viime vuoden loppupuoliskolla oikein mukavan vireen ja joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta tähän turnaukseen joukkueen iskukykyä on etukäteen mahdoton arvioida.  Karttavetossa OG poistaa Nuken. MOUZ:in karttabanni on täysi arvoitus. OG:n karttavalinta voi osua Infernoon, Mirageen, Overpassiin tai Ancientiin. MOUZ:in karttavalinta voi olla käytännössä mikä vain. Karttavetossa on siis todella suuria kysymysmerkkejä, mikä voi luoda yllätyselementin tähän otteluun.   YHTEENVETO OG ja MOUZ ovat rakenteellisesti hyvin samantyyliset joukkueet, mutta MOUZ:in viimevuotinen nousu kohti maailman kärkeä osoitti, että joukkueella on ehkä hieman korkeampi potentiaali kuin OG:lla ja siksi MOUZ on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi. En täysin allekirjoita tätä näkemystä näistä lähtökohdista, sillä MOUZ:illa on todella pitkä tauko allaan kilpailullista peleistä, mikä voi näkyä käynnistymisvaikeuksina. OG on luonteeltaan ailahteleva joukkue, mutta Play-In -vaiheessa joukkue pelasi sen verran tasapainoisesti, että OG:ta ei kannata lainkaan aliarvioida. Koska ottelun asetelma on lähtökohtaisesti tasainen ja OG:lla on huomattavasti enemmän pelejä allaan tältä vuodelta ja Play-In -vaiheesta, viretila suosii OG:ta ja siksi tämän ottelun pelivalinnaksi maistuu OG:n otteluvoitto. Kohde menee oikein, kun OG voittaa ottelun. 
  • Esports | CS:GO | IEM Katowice 17:00   FaZe - Spirit  FaZe -1.5 | 1.90 | Veikkaus   FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) lähtee Katowiceen puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Joukkue onkin yksi potentiaalinen voittajasuosikki, sillä FaZe on jälleen täydellä kokoonpanolla mukana ja viretila vaikuttaisi olevan hyvä jos vuoden avannutta BLAST-turnausta on uskominen. FaZe pelasi kyseisessä turnauksessa varamiehisenäkin sen verran hyvin, että joukkueen voidaan uskoa olevan hyvässä iskussa, kun pelit lähtevät käyntiin. Spirit (magixx, chopper, s1ren, Patsi, w0nderful) eteni viimeisenä joukkueena Play-In -vaiheesta pääturnaukseen, mihin vaadittiin voitot Grayhoundia ja Sproutia vastaan. Joukkue ei kuitenkaan Play-In -otteluissa jättänyt kovin mairittelevaa kuvaa itsestään, sillä peliesitykset olivat jokseenkin vaisuja ja mukaan mahtui myös surkea tappio Ninjas in Pyjamasia vastaan. Spirit ei näin ollen kuulu ennakkoon pääturnauksen potentiaalisimpiin joukkueisiin, vaan sen pitää petrata peliään melko paljon, jotta paikka pudotuspeleissä aukeaisi.  Karttavetossa Spirit bannaa Infernon ja FaZe poistaa Vertigon. Spirit ottanee karttavalinnakseen Overpassin tai Ancientin. FaZe puolestaan valinnee kartakseen joko Miragen tai Nuken. Karttaveto tuskin tuottaa yllätyksiä kummallekaan osapuolelle eikä mitään merkittäviä karttaetuja synny.   YHTEENVETO FaZe lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Yksi turnauksen voittajasuosikeista on todennäköisesti heti valmiina pelaamaan täydellä teholla ja perustasoltaan FaZe on tunnetusti ehkä koko maailman paras joukkue. Spiritin osalta on pakko antaa pientä miinusta joukkueen esityksistä Play-In -vaiheen peleissä ja mikäli yhtäkkistä kehitysaskelta ei yhdessä päivässä tapahdu, joukkue voi joutua tässä ottelussa pulaan. Karttaveto on siinä mielessä neutraali, ettei se juuri vaikuta tähän kohteeseen. Pelivalinnaksi otetaan siis FaZe:n karttatasoitus ja kunhan joukkue pelaa jotakuinkin normaalilla tasollaan, Spirit pudonnee molemmissa kartoissa kyydistä ja ottelu tulee loogisimpaan lopputulokseensa. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun lukemin 2-0. 
×
×
 • Create New...