Jump to content

Recommended Posts

Nyrkkeily

Kieron Conway - Gabor Gorbics

Conway by KO, TKO, or DQ, bet365, @5.00

Klo: 19:00

 

Conway lähtee suurena suosikkina lauantain matsiin, 22-vuotiaalle britille tämä on uran kymmenes ammattilaisottelu. 31-vuotias unkarilainen Gorbics (26 voittoa, 14 tappiota) on varsin tunnettu journeyman, joka on viime vuosina otellut monia muitakin brittinuorukaisia vastaan. Vaikka Gorbicsilla onkin vain 5 tyrmäystappiota niin nämä kaikki ovat tulleet reilun kahden viime vuoden sisällä. Mielestäni huomionarvoinen seikka on myös se, että brittikollegat Asinia Byfield ja Liam Williams tyrmäsivät Gorbicsin lyönneillä vartaloon, jonne myös Conway hakee aktiivisesti iskuja. Conwaylla on harhaanjohtava tyrmäysprosentti (3/9), mutta joukossa on ainakin 2-3 pisteille mennyttä neljäeräistä, joissa Conway piti sellaista tahtia että nuo tuskin olisivat kestäneet kahdeksaa erää. Yllätyin vähän, että tälle kohteelle saa näinkin hyvää kerrointa. Gorbics otti viime ottelussaan täydet erät melko kovalyöntisenä pidettyä Gary O'Sullivania vastaan ja luulen että tuo tulos näkyy myös näissä kertoimissa. Täytyy kuitenkin muistaa, että O'Sullivan koki vain pari kuukautta ennen brutaalin ensimmäisen erän tyrmäystappion David Lemieuxille ja en ihmettelisi jos hän olisi tarkoituksella ottanut pehmeän laskun takaisin peliin ja himmaillut tuossa Gorbics-matsissa, ja siltä se totta puhuen vähän näyttikin. Edellä mainittu Byfield ei myöskään ole etukäteen O'Sullivanin veroinen lyöjä ja hänkin löi Gorbicsin aivan pihalle viidessä erässä. Vitosen kertoimella ehdottomasti lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Yhdistetty MM klo 11:00

Saksa - Norja

Pelivalinta: Norja

Kerroin: 2,08 Nordicbet

Norjan joukkue: Bjoernstad, Graabak, Schmid, Riiber 

Saksan joukkue: Frenzel, Geiger, Riessle, Rydzek

Norjan joukkueesta löytyy vahvat mäkimiehet Riiber ja Bjoernstad. Graabak ja Schmid ovat hieman heikompia mäessä, mutta ladulla kovia menijöitä. 

Saksan joukkue on tasaisempi, mutta mäkiosuus on pieni arvoitus. Kaikki Saksan joukkueessa ovat vahvoja hiihtäjiä, mutta mäessä on epävarmuustekijöitä, joten Saksa voi jäädä mäkiosuudella ratkaisevasti Norjaan nähden. 

Viestissä hiihto-osuus vain 5km, joten suurta eroa on vaikea ottaa kiinni ladulla varsinkin kun Norjan joukkuekin Bjoernstadia lukuunottamatta kovia hiihtäjiä. Norjan Riiber on lisäksi todella hyvä loppukirissä, joten Norja on mielestäni ennakkosuosikki kisan voittajaksi. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Hiihdon MM naisten 30km vapaa 

H2H Anastasia Sedova - Ragnhild Haga

Ragnhild Haga @1.9 Unibet

Luvassa kisojen päätösmatka naisten osalta. Anastasia Sedova on näissä kisoissa jo esiintynyt useaan otteeseen, mutta Ragnhild Haga on lomaillut ja valmistaunut ilmeisesti vain tähän kisaan. Sedova tunnetaan parempana perinteisen hiihtäjänä ja uskon myös tiukan kisarupeaman painamaan naisen otteissa. Sedova tuskin tulee sijoittumaan ihan terävimpään kärkeen vapaan tyyliin kilpailussa. Haga pystyy varmasti lähtemään kilpailuun tavoittelemaan mitalia ja etenkin, kun pääsee tuoreena matkaan. Hän on kilpaillut tällä kaudella melko säästeliäästi ja sijoituksia naisten 10km kilpailuista maailmancupista löytyy 10 sijan tietämiltä. Näen kuitenkin melko isoksi tekijäksi urheilijan tuoreuden tälle raastavalle matkalle ja se korostuu entisestään, mikäli keli on yhtä kuuma kuin kisojen aikana on yleensä ollut. Haga sijoittui viime vuonna olympialaisissa perinteisen 30km 12 ja Sedova 11. Siitä viikkoa myöhemmin Haga oli vapaalla! kolmas holmenkollenin 30km kilpailussa. Norja saa varmasti taas urheilijoiden sukset toimimaan. Tyyli- ja tuoreusedun voimin lähdetään tähän kohteeseen.

Kohde osuu, kun Ragnhild Haga voittaa Anastasia Sedovan

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Yhdistetty MM klo 12:00

Ranska - Italia

Pelivalinta: Italia

Kerroin: 1,76 Coolbet

Italian joukkue kisaan: Buzzi, Pittin, Kostner ja Costa. 

Ranskan joukkue: Muhlethaler, Laheurte, Braud ja Gerard

Italian joukkueesta Buzzi ja Pittin kovia hiihtäjiä, mutta mäkiosuus on pieni kysymysmerkki näiden kavereiden kohdalla. Pittin on tästä mäestä hypännyt muutamia hyviä hyppyjä, joten uskon vahvaan suoritukseen tänäänkin. Costa, Kostner kaksikko hyviä mäessä, mutta ladulla eivät ole nopeimpien joukossa.

Ranskan joukkueessa ainoastaan Gerard on kova hiihtäjä ja Braud, Laheurte kohtalaisia menijöitä ladulla. Muhlethaler on heikko hiihtäjä ja sillä osuudella Italia saa varmasti eroa aikaiseksi Ranskaan nähden. 

Ranskalaiset eivät ole mäkiosuudellakaan vakuuttaneet tästä pienestä mäestä, joten ennakkoasetelmat ladulle lähdettäessä voivat olla haastavat. Ranskan pitäisi olla Italiaa parempi mäkiosuudella, mutta tämän hetken näyttöjen perusteella uskon, että mäkiosuuden jälkeen ero ei ole suuri ja Italia kuittaa eron hiihtomatkalla. 

Kohde menee oikein kun Italia voittaa Ranskan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääpallo

Venäjän super liiga

Klo 09.15

Dynamo moscow - Baykal Energy 

Valinta - 1X @3.05 (Unibet)

 

Tämmönen haku tilastojen perusteella, molemmat pelannut 27 ottelua ja Dynamo löytyy sarjataulukossa sijalta 2, 64 pisteellä. Baykal taas majailee sijalla 4, 51 pisteellä. 

Kuntopuntarissa Dynamo ykkösenä jaetusti 15 pisteellä, 5 ottelusta. Baykal puntarin neljäntenä, 12 pisteellä 5 ottelusta.

Dynamolla kotona 12/13 rekordi eli yksi tappio kuluvalla kaudella, kotiotteluissa.

Baykal vieraissa 5 voittoa 3 tasapeliä ja 5 tappiota.

Keskinäiset Dynamo vienyt kotona 8/11.

 

Kohde menee oikein kun dynamo moscow ei häviä ottelua.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Katowice

20:50

e53fb50fa8085e31fc57e2a631c5d1ae.pngMIBR - Astralis 86bcce9fb0b8fe5f569e95e0740ebcc7.png

Astralis -1,5 | 2,00 | bet365

 

  • MIBR (FalleN, fer, coldzera, TACO, felps) on vaikean viime vuoden jälkeen palannut vanhaan konseptiinsa ja jälleen täysin brasilialainen kokoonpano on jo nyt näyttänyt paremmalta kuin miltä edellinen versio MIBR:stä missään vaiheessa näytti.
    • MIBR:n taival Major-turnauksessa on ollut nousujohteinen. Avausottelussa rumin lukemin kärsityn tappion jälkeen MIBR on hoidellut vastustajansa pois tieltään juuri sillä tyylillä ja identiteetillä millä joukkue aikanaan oli maailman paras. Etenkin coldzera ja fer ovat palanneet sille tasolle, missä he parhaimmillaan pystyvät olemaan. Eilinen Renegades-ottelu oli MIBR:ltä tyylipuhdas suoritus lukemin 2-0, vaikka toki heitä avitti isosti se fakta, että Renegadesin karttaveto meni aivan päin honkia ja MIBR pääsi pelaamaan kahta parasta karttaansa. Joka tapauksessa MIBR:n peliin on löytynyt pitkään puuttunut koheesio, josta joukkueen on hyvä jatkaa taivaltaan takaisin kohti maailman huippua.
  • Astralis (Xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, Magisk) on pitänyt hallussaan maailman parhaimman joukkueen titteliä jo yli vuoden eikä ole väärin sanoa, että kyseessä on kaikkien aikojen parhain joukkue missään CS:n versiossa. Ylivoimaiset tanskalaiset ovat siis luonnollisesti ylivoimainen ennakkosuosikki jokaiseen otteluun lähdettäessä.
    • Astralis on pelannut toistaiseksi Major-turnausta tehokkaalla rutiinilla ilman tappioita. Ainostaan Renegades onnistui yhden kartan voittamaan ottelusarjassaan Astralista vastaan, sekin niukasti lukemin 16-14. Eilen NiP:iä vastaan Astralis laittoi ensimmäisessä kartassa klinikan pystyyn voittaen Miragen ensimmäisen puoliskon 15-0 ja oli yhden tapon päässä päättää kartan lukemin 16-0, mikä oli jatkumoa alkusarjassa nähdylle 16-0 -voitolle Cloud9:a vastaan. Kun lisätään tähän vielä se, että Astralis on playoff-peleissä viime Major-turnaus mukaanlukien kartoissa 8-0 -rekordilla, edellämainitut tilastot kertovat juuri siitä, kuinka järkyttävän ylivoimainen Astralis voi parhaimmillaan (tai pahimmillaan) olla.
  • Karttavetossa on tässä ottelussa mielestäni kaksi eri skenaarioita mitä voi tapahtua. MIBR:n ja Astraliksen karttavalikoimat eivät täysin kohtaa toisiaan, mikä itse asiassa antaa MIBR:lle pienen yllätysmahdollisuuden, mutta Astralis voi tämänkin pienen edun poistaa rohkealla karttavetolla. Astraliksen permabanni on nimittäin Cache, mutta sitä ei MIBR oikeastaan itsekään pelaa, joten Astralis voi Cachea kelluttamalla poistaa yhden MIBR:lle vahvan kartan.
    • Skenaario 1: MIBR bannaa Nuken, Astralis bannaa Cachen. MIBR valitsee Dust2:n, jossa joukkue näytti erittäin vahvalta Renegadesia vastaan. Astralis valitsee Infernon, joka on Nuken ohella joukkueen paras kartta ja jossa heillä on peräti 13 ottelun voittoputki. Kolmantena karttana mahdollisesti Mirage.
    • Skenaario 2: MIBR bannaa Nuken, Astralis bannaa Dust2:n. MIBR valitsee Trainin, joka on ollut perinteisesti joukkueelle vahva kartta. Astralis valitsee Infernon. Kolmantena karttana Mirage.
    • Oli sitten skenaario mikä vain, Astraliksen karttavalikoima on sen verran luja, että joukkue osaa pelata mitä tahansa karttaa ja vastustajan on ylitettävä itsensä voittaakseen edes oman karttavalintansa. MIBR ei tähän tee poikkeusta, vaikka heillä on omissa vahvoissa kartoissaan aito mahdollisuus haastaa Astralis.
  • MIBR ja Astralis ovat toisilleen hyvin tuttuja vastustajia. Joukkueilla on erittäin pitkä keskinäisten otteluiden historia, mutta otan tässä otannaksi viimeiset 13 karttaa, jolloin MIBR-ydinpelaajat pelasivat Astralista vastaan nykyisessä organisaatiossaan. MIBR on itse asiassa tällä ajanjaksolla ollut yksi ainoista joukkueista, joka on säännöllisesti Astralista onnistunut haastamaan. Mutta kun sanon tämän, niin tarkoitan sillä sitä, että Astralis on silti voittanut keskinäisistä 13 kartasta peräti 10, joista viimeisin päättyi Astraliksen 2-0 -voittoon. Muistissa on muun muassa viime Major-turnauksen keskinäinen ottelu, jossa Astralis voitti MIBR:n käsittämättömällä esityksellä luvuin 16-0.

 

YHTEENVETO

  • MIBR ja Astralis ovat molemmat ajan mittaan runsaasti menestystä kartuttaneita joukkueita, mutta näistä toinen on vielä pienessä uudelleenrakennusvaiheessa, kun taas toinen on ollut yksimielisesti ja suurella erolla maailman paras joukkue jo vuoden ajan. MIBR on hyvistä otteistaan huolimatta selvä altavastaaja tässä ottelussa ja keskinäisissä otteluissa Astralis on ollut niskan päällä. Ainostaan MIBR:n omassa karttavalinnassa joukkue voi päästä haastamaan Astralista, mutta totuus on se, että Astralis on jokaikiseen karttaan mitä tahansa joukkuetta vastaan mentäessä ennakkosuosikki voittamaan kyseisen kartan. Näin ollen Astraliksen 2-0 -voitosta saatava kerroin on maistuva. Astralis nimittäin ei sula niin kuin eräs Liquid erästä ENCEä vastaan pari päivää sitten. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 2-0.

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Espanjan laliga

Real Madrid - FC Barcelona

FC Barcelona @2.5 Coolbet

Vuorossa on viikon toinen ElClasico. Keskiviikkona Barcelona viimeisteli tylyn kliinisesti ja loppunumeroiksi jäi komeilemaan 0-3. Tuossa ottelussa Real oli niskan päällä ja pystyi luomaan laadukkaitakin maalipaikkoja, mutta viimeistely oli heikkoa. Barcelona taas iski kovalla prosentilla rakentelemistaan laadukkaista paikoista. 

Tänään Realilla on käytännössä pakkovoitto mikäli meinaa vielä taistella liigan voitosta ja Barcalle taas tarjotaan jo lähes voittopokaalia mikäli se onnistuu nappaamaan voiton. Panosta ei ottelusta puutu.

Barcelona pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Realilla taas luottotoppari Raphael Varane sai pientä kolhua ja hänen pelaamisensa yllä on tänään kysymysmerkkejä. Kokoonpanoista Varanen pelatessa ei ole kumpaankaan suuntaa huolia.

Luulen että Barcelona laittaa Umtitin Lengletin tilalle illan peliin. Lenglet oli puolustuspäässä melkoisesti helisemässä tututtuun tapaansa ja moni Realin hyvistä paikoista aukeni Lengletin heikon puolustustekemisen vuoksi

Barcelona sai valtavan itseluottamusbuustin keskiviikon välierästä ja tämä on tänään tärkeä, kun se lähtee tänään uudestaan vierailemaan Bernabeulle. Real taas on todella tukalan tilanteen edessä ja joukkueen sisällä fiilikset eivät ole kovin korkealla.

Kohde osuu, kun Barcelona voittaa ottelun

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Columbus - Oilers 

Columbus -1,5 @2.15 Coolbet 

KLO: 20.00 

Nyt tulee Edmontonille kova paikka sillä kolmas peli kolmeen päivään. Joukkue voitti Ottawan toissayön kamppailussa 2-4 erittäin nihkeän esityksen jälkeen. Paremmalla viimeistelyllä olisi pisteet jääneet Senatorsin haaviin, mutta näin tällä kertaa. Todella heikot lähtökohdat Oilersille. Puljun poissaolo plussaa mutta Khairasta miinusta. Koskinen tuskin aloittaa maalilla. 

CBJ. Duchene - Dzingel tulleet hyvin sisään valmiiksi vahvasti hyökkäävään nippuun. Blue Jackets etsi itseään muutaman väännön ja mielestäni tähän peliin heillä on kaikki enemmän kuin valmiina. Vaikka Flyers kaatui viimepelissä  vasta jatkoajan jälkeen niin oli isännät silti pelin päällä huomattavasti enemmän kuin phillies. Laukaukset kirjattiin isännille, mutta pientä huolimattomuutta oli omassa päässä. Bobrovsky on ollut luukulla 5peliä putkeen ja Korpisaloa odotan maalille. Tämä syö kohteen pelattavuutta hieman. 

Fyysisesti vahvempi CBJ kun pysyy kiekossa väsynyttä Oilersia vastaan niin tämä homma ei muuta tarvi. Edmonton on alakynnessä ennakkoon jokaisella osa-alueella joten vahvistunut CBJ otetaan lappuun. Muutosten tuomat alkukankeudet selätettiin toissayönä. 

Liike + lepoetu + kotietu + materiaalietu columbuksella. 

Kohde menee oikein kun Columbus voittaa ottelun vähintään 2 maalilla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.19:00

HV-71  HV71 - Djurgården  DjurgÃ¥rden

Tekee pisteen Markus Ljung @1.95 Unibet

Eilen ei Bromen pojo natsannu,vaik Mora ottelun voittikin ja jatketaan SHL kiekolla.

Joukkueet ovat vielä ainakin 6sakissa,mutta takana hengitetään niskaan.Djurgårnenin tilanne  pikkaisen helpompi,ku joukkue on 5 sijalla 74pisteellä.HV on 70pisteellä kuudentena,mutta samoissa on myös takana tulevilla Skellellä ja Malmö.HV:llä on 3 ottelun tappio päällä ja myöskin kotona on hävitty 3 ottelua peräkkäin.Djurgården on puolestaan nyt hävinnyt kahdestiputkeen.Molemmat haluaa kovasti päästä voittojentielle ja mielestäni HV kotonaan todella haluaa voittaa tänään.Ljung on HV:n paras pistemies.Ljung saalisti viimeksi 2 syöttöä vaikka hävisikin kovassaottelussa Malmöta vastaan.Djurgården on tuttu seura Ljungille,sillä 7 kautta siellä pelattuaan Ljung siirtyi HV:n riveihin.Ainakin tänkauden 3 keskinäisessäottelussa Ljung on osoittanut osaavansa pelata entistäseuraa vastaan ja onnistunut tekemään niissä tehot 1+3 niin kokeillaan jatkaako Ljung samaalinjaa.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

:bluejackets:Columbus Blue Jackets vs :oilers:Edmonton Oilers

pelivalinta: artemy panarin tekee maalin @2.5 unibet

20:00

Columbuksen Money Line kertoimet eivät enään nappaa joten lähden kokeilemaan pelaaja vetoa tähän peliin.

Kotijoukkue on tänään selvä ennakkosuosikki ja myös ylivoima aikaa on varmasti luvassa joten lähden kokeilemaan josko Venäläisen ruuti olisi tänään kuivaa. Ennakkoon ajateltuna tämän pitäisi olla kotijoukkueelle helppo peli mutta kuten ollaan aikaisemminki huomattu niin Sinitakkien esitykset ovat vaihdelleet todella paljon ja useasti ratkaisua joudutaan hakemaan jatkoilta joten suoran voiton kerroin ei myöskään houkuttele.

Edellisessä ottelussa Panarin viimeisteli yhden maalin Philadelphiaa vastaan 4-3 jatkoajalla päättyneessä ottelussa joten josko Venäläiselle maistuisi myös tänään maalinteko.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...