Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihdon MM, naisten takaa-ajo klo 14.45

H2H Laura Dahlmeir - Anastasia Kuzmina 

Kuzmina @1.85 Nordicbet

Hyvin kummallista että tämä nähdään näin tasaisena parina. Dahlmeirin kunto on kaukana parhaastaan ja pikakisan pronssi oli maksimisuoritus häneltä. Toki hän on hyvä ampuja, mutta ohilaukausten sattuessa kohdalle ei tule pärjäämään nykyisellä hiihtovauhdilla.

Kuzmina taas kulkee ladulla tällä hetkellä todella kovaa ja voitti perjantaina pikakilpailun yhdellä sakolla. Ampumalla korkeintaan pari sakkoa tulee voittamaan myös tämän kilpailun. Pääsee takaa-ajoon 13 sekuntia ennen Dahlmeiria matkaan, mikä antaa jo hyvän etumatkan tähän vetoon.

Kohde osuu, kun Anastasia Kuzmina voittaa Laura Dahlmeirin.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto takaa-ajo naiset klo 14:45

Tandrevold - Davidova

Pelivalinta: Davidova

Kerroin: 2,20 Unibet

Tandrevold otti yllätysmitalin sprinttikisasta. Tandrevold ampui nollat, joka on todella harvinaista Tandrevoldille, sillä hän on varsin keskinkertainen ampuja. Hiihtovauhti on kohtuu hyvää, mutta ei aivan huippujen tasoa. Tandrevold tarvitsee tässäkin kisassa loistoammuntaa sijoittuakseen kärkipäähän, mutta tähän en usko. 

Davidova on nuori tsekkiläinen ampumahiihtäjä, joka on tällä kaudella upeasti nostanut tasoaan. Davidova oli aiemmin heikko ampuja, mutta ammunta on kehittynyt todella paljon ja tänä päivänä Davidova on jo kohtuu hyvä penkalla. Hiihtovauhti on myös hyvää, joten parilla ohilaukauksellakin voi taistella hyvästä sijoituksesta. 

Lähtötilanteessa naisten ero on 17 sekuntia Tandrevoldin hyväksi, mutta uskon, että jo avauslenkin jälkeen ero on kaventunut lähtötilanteesta selvästi.

Link to post
Share on other sites

ampumahiihto, takaa-ajo naiset 14:45

dahlmeier vs oeberg

pelivalinta: dahlmeier @ 1.80 unibet

dahlmeier oli pikakisan kolmas puhtaalla ammunnalla ja oeberg yhdellä sakolla neljäs häviten vain 0.6s pronssin.

dahlmeier on varmassa ampumakunnossa,  mutta hiihtovaudissa hän ei pärjää oebergille. Tänään ammutaan kuitenkin neljä kertaa joten oebergiltä tullaan vaatimaan venymistä ammuntapaikalla sillä dahlmeier ei tänään tule montaa sakkokierrosta kierrosta kiertämään.

Povaan että hyvä ammunta siivittää dahlmeierin jälleen hyville sijoille ja oeberg epäonnistuu enemmän tai vähemmän ammunnassa.

kohde menee oikein kunhan daehlmeier on oebergiä parempi loppusijoituksissa.

OIKEIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto

Monika Hojnisz - Veronika Vitkova

Valinta: Hojnisz, Marathonbet, @1.80

Klo:14:45

 

Vitkovan kausi on mennyt todella alavireisesti ja on ollut vain kerran kymmenen parhaan sakissa. Yhdysvaltojen kiertueella hän oli takaa-ajossa yhdeksäs ollen yksi kisan harvoista nolla-ampujista. Hojniszilla sen sijaan kausi on mennyt todella hyvin ja hän majaileekin kokonaiscupin seitsemäntenä ja sprintticupin kuudentena. Perjantain sprintissä kaksikko oli tasainen, kun kumpikin ampui kaksi sakkoa ja Hojnisz lähteekin takaa-ajoon vain kuusi sekuntia Vitkovaa edellä. Hojnisziin on kuitenkin ehdottomasti enemmän luottoa, sillä kyseessä on erinomainen ampuja ja ladullakin erot todennäköisesti kääntyvät hänen puoleensa, vaikka sprintissä kaksikon vauhti olikin tasaista. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL jääkiekko klo.12:00

Din. St Petersburg - MHC Spartak

Din.St.Petersburg-1.5 @2.12 Unibet

Venäjän MHL kiekon palyoffit käynnistyneet ja tähän testaan kotivoittoa väh,2 maalinerolla.Eilen Petersburg oli selvästi parempi ja voitti 4-1 numeroin.Petersburg oli kova kotijoukkue runkosarjassa ja uskoisin,ettei tässä otteluparissa myöskään häviä kotonaan Spartakille.Spartakille 2-0 otteluhäviöt kolmanteenpeliin sen kotikentälle olisi jo tiukempipaikka jatkoa ajatellen.En usko Spartakin vielä ryöstävän tätäpeliä.Kotonaan Spartak voittaa jos voittaa,mutta Petersburg tämän otteluparin vienee.Petersburgille 2-0 johto olisi maukastilanne mentäessä Spartakin kotikentälle ja sitä se takuulla tulee yrittää.Maalieroilla ei ole enää väliä ja tappioasemassa oleva joukkue vetönee herkästi mokenpois tasoituksen/kavennuksen toivossa.Petersburgin voitto eilen oli 5 peräkkkäinen kotivoitto Spartakista ja sitä kuudetta odotellessa.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten takaa-ajo

Simon Eder - Jakov Fak

Valinta: Fak, Unibet, @2.30

Klo: 17:30

 

Fak lähtee takaa-ajoon seitsemän sekuntia Ederin perään. Eder ampui nollat ja Fak yhden sakon, eli tsekkiläisen vauhti ladulla oli hyvää. Fak ei ole vuodenvaihteen jälkeen juurikaan kilpaillut, joten hänen kuntonsa oli ennen sprinttiä pieni kysymysmerkki, mutta mies näyttää olevan aika lailla alkukauden kunnossa, jolloin hän otti hyviä sijoituksia. Eder on erinomainen ampuja, mutta hiihtovauhti ei ole parasta mahdollista ja kun Fak tunnetaan myös hyvänä ampujana niin tämä hedari on mielestäni tasaisempi kuin unkan kertoimet antavat olettaa. Monilla muilla bookereilla tarjotaankin tähän 50/50 kertoimia.

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Hiihto naisten 30km perinteinen klo 12:45

Sedova, A - Ishida, M

Pelivalinta: Sedova, A

Kerroin: 1,65 Rizk

Sedova on hyvä perinteisen hiihtäjä ja pärjää hyvin näissä massalähtökisoissa. Seefeldissä yhdistelmäkisan perinteisen osuuden jälkeen Sedova oli peräti sijalla 5.

Seefeldissä 10km perinteisen väliaikalähdön kisassa Sedova oli lähes minuutin Ishidaa nopeampi. Muutenkin tällä kaudella Sedova ollut perinteisen kisoissa Ishidaa vahvempi. 

Uskon, että Sedovan vahva vire perinteisellä jatkuu ja Sedova tulee taistelemaan jopa top 6 sijoituksesta. 

Edit. Sedova ei osallistukaan kisaan. 

Link to post
Share on other sites

Bundesliiga / Itävalta

Austria Wien - Rheindorf Altach

Austria Wien @ 1.91 Expekt

Alkaa 18:00

Wien on voittanut kolme viimeistä kotona pelattua sarjaotteluaan maalierolla 10-3. Joukkue on 20 pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 3. .  Tämän illan vastustaja sarjan häntäpääjoukkue Altach on onnistunut voittamaan kauden aikana ainoastaan yhden pelaamastaan kymmenestä vierasottelusta. Joukkue on kerännyt vieraissa koko kauden aikana vain kahdeksan pistettä kymmenestä tarjolla olleesta pojosta. Altach hävisi viime viikonloppuna kotonaan sarjan toiseksi viimeisellä sijalla olevalle Admira Wackerille 1-0. Tämän illan joukkueet kohtasivat toisensa viime lokakuussa jolloin Altach voitti kotonaan käydyn ottelun maalein 2-0. Tämä yllättävä rökitys on varmasti Wieniläisten muistissa ja joukkue tuleekin kampeamaan tänään kotonaan 2-0 voiton. Expektiltä markkinatoppi.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Belgia:Jupiler League jalkapallo klo.19:00

Anderlecht - Kortrijk

Ottelussa tulee rangaistuspotku @2.90 Unibet

Otetaas testiin Belgian futiksesta pilkkua.

2 kierrosta on jäljellä ja Belgian nimekkäisiin huippuseuroihin kuuluva Anderlecht on vasta kuudentena ja Champaari lohkovaihe ei ole vielä taskussa.Gent tulee pisteen perässä ja sillä on tänään myös peli kotonaan Oostendea vastaan,joka ennakkoon vaikuttas Gentin voitolta.Anderlecht kohtaa päätöskiekalla juuri Oostenden,jolla ei ole juurikaan panosta jäljellä olevissa otteluissa.Gent puolestaan kohtaa vielä St.Truiden,joka onkin sitten jo hankalampi peli.Kortrijk on taulukossa 8 ja Anderlechtiin sillä on eroa 5.pistettä ja Gent on näitten joukkueittenvälissä,eli mikään ei ole vielä varmaa ja 6 sakkiin on tungua.Se on varmaa,että tänään tulee tiukka ja kova ottelu Anderlechtin ja Kortrjik välillä.Kortrjik on esittänyt hyviä otteita ja vire on sillä hyvä.Anderlecht kuiteskin kotonaan on suosikki ja voi olla,että tuomareilla käy käsi rintataskussa tänään Jupiler kierroksella ja tämä ottelu voisi olla 1 niistä,jossa 11metrinen tulee.

 

Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Indian Wells

John Isner - Alexei Popyrin

Vihje: John Isner -1.5

Kerroin: 1.71

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 01:10

- Indian Wellsin 1/32 finaalissa kohtaavat ATP Rankingin 8. John Isner ja ATP Rankingin 131. Alexei Popyrin. John Isner on viime aikoina ollut hyvässä pelivireessä, yhden kovimmista syötöistä ellei kovimman omaava Isner pääsi Delray Beachin turnauksessa sekä Acapulcon turnauksessa välieriin asti mutta molemmissa loppui tie siihen. Acapulcossa ATP Rankingin 33. Nick Kyrgios vei erittäin tasaisen ottelun nimiinsä 2-1 luvuin. John Isnerin syöttöpelaaminen on ihailtavaa katseltavaa ja syöttövuoroaan hän häviää erittäin arvoin. Murtopelaaminen ei ole Isnerillä aivan parasta mutta toisaalta, ATP kärkimiesten otteluissa murtoja tulee todella harvoin joten ei muutkaan kärkipelaajat hirveämmin murtopelaamisessa Isneriä parempia ole mutta jonkun verran kuitenkin. Nyt on kuitenkin Isnerillä vastassa ATP Rankingin 131. Alexei Popyrin joka on pelannut ihan hyvää tennistä mutta hänen vastustajansa ovat olleet aivan eri päästä kun tämän ottelun vastustaja Isner. Vasta 19-vuotias Popyrin on ihan hyvä pelaaja mutta kuitenkin hän on ailahdellut heikompiakin pelaajia vastaan ja kun vastassa on aivan kärkipelaajiin lukeutuva Isner en näe hänellä pahemmin mitään mahdollisuuksia tässä ottelussa vaan Isner ottaa tästä vakuuttavan 2-0 voiton.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • PGL Major Copenhagen PK: Cloud9 - Vitality | Cloud9 | 2.27 (Coolbet)   PK: Spirit - FaZe | Spirit -1.5 | 2.25 (bet365)
    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
×
×
  • Create New...