Jump to content

Recommended Posts

Ruotsi:AllEttan Playoffit jääkiekko klo.20:00

Hudiksvalls HK - Östersund IK

Hudiksvalls HK @1.98 Coolbet

HockeyEttanin loppusarjaa mennään ja näillä joukkueilla on tänään 1.osaottelu.Coolbetin melkein 2.00 kerroin kelpaa lapulle,kun esim.Unibet ja bet365 antavat 1.85 kotivoitosta.Hudiksvalls pudotti jo Kopingin otteluvoitoin 2-1 ja sen jälkeen Piteån 2-0.Östersund puolestaan tiputti Forshagan otteluvoiton 2-1.Hudiksvallsilla on 1 lepopäivä enemmän ja lisäksi kotietu.Pidän Hudiksvallsia hitusen vahvempana voittamaan tänään,vaikkakin Östersund voitti kauden 2 kohtaamista ja toisen niistä JA:lla.Tilanne on tuosta muuttunut.Östersund oli huono tai sitten vaan töpeksi runkosarjanvoiton viimeisillä kierroksilla.Hudiksvalls oli kuntopuntarissa Östersundin edellä 10 ottelunotannan mukaan.Lisäksi täytyy mainita,että Hudiksvalls vahvisti äskettäin joukkuettaan kokeneella Conny Strömbergilla.Strömberg on pelannut Hudiksvallsissa vasta 6 peliä,mutta tehoja Conny on noissa tehnyt jo 1+9 joista playoffeissa tehot 1+5.Strömberg vaikuttas siis kovalta pelimieheltä tähänsarjaan vaikka ikää on 43v.Hudiksvalls on voittanut 4 edellistä peliään ja paljon juuri Conny Strömbergin ansiosta.Conny vetää siis nuoruuden hurmiossa ja saattaa olla tärkeässä roolissa,kun Hudiksvalls jatkaa tästäparista.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Championship / Englanti

Reading - Leeds

Valinta / BTTS Yes / @1.87 ComeOn

Klo / 22.00

Tiistai-ilta tarkoittaa myös uutta Championship kierrosta ja tänään Readingin ja Leedsin välisestä pelistä löytyy hyvä kohde.

Leeds on sarjataulukossa toisena. Joukkue menetti pisteitä ja kärsi loukaantumisista alkuvuodesta, mutta nyt peli kulkee jo paremmin. Joukkue on pitänyt vastustajat nollilla nyt kaksi ottelua putkeen, mutta kolmatta en näe tulevan. Reading on kolme pistettä pudotusviivan yläpuolella, mutta kaksi edellispeliä joukkue näytti erittäin vakuuttavalta. Ensin kaatui Ipswich 2-1 ja lauantaina joukkue heilutti Wiganin verkkoja kolmesti kotonaan. Leeds on selvästi vahvempi näistä kahdesta joukkueista enkä usko Readingin ainakaan nollia tänään pitämään. Leeds on kuitenkin päästänyt vieraspeleissä reilusti päälle yhden keskiarvolla maaleja per peli ja uskon Readingin hyödyntävän hyvää virettään. Leeds voitti lauantaina Bristol Cityn 1-0, mutta pelillisesti joukkue ei ollut omalla tasollaan. Leedsillä on ollut vaikeuksia päästä pelillisesti alkukauden tasolle. Joukkue on päästänyt viimepeleissä maaleja mm. QPR:lle, Boltonille sekä Rotherhamille, jotka ovat myös sarjan pohjasakkia. Reading on hävinnyt tämän vuoden puolella pelatuista 5 kotipelistään vain 1 ja vaikka tänään toinen häviö tulisikin, niin uskon joukkueen vähintään yhden maalin tekevän. 1.87 on oman arvion mukaan hieman yli, joten tartutaan siihen

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

LIIGA

Sport - TPS

Sport/ 2.65 NordicBet

Klo 18:30

 

Mielenkiintoinen ottelu Vaasassa illalla etenkin kotijoukkueen kannalta sillä viimeinen säälipleijari paikka on ihan vaasalaisten omissa käsissä. Sportilla on kaksi ottelua jäljellä ja jos kummastakin joukkue nappaa varsinaisella ajalla voiton niin silloin joukkue on sääleissä mukana kun se ohittaa Jypin pisteellä vaikka Jyp nappaisiki tänään kolme pistettä viimeisestä ottelustaan.

Kotijoukkueella on siis varmasti motivaatio tänään kunnossa kun se isännöi turkulaisia ja kotiyleisö varmasti antaa tukensa tänä iltana Sportille. 

Toki tepsillekään tämä peli ole ihan merkityksetön sillä joukkue kummiskin taistelee vielä liigan kakkos paikasta, mutta se vaatisi Tapparalta jo pieniä apuja ja takaa voi vielä tulla HIFK ohi jos turkulaiset jatkaa tappioitaan runkosarjan loppuun, mutta top5 TPS tulee olemaan joka tapauksessa.

Sport on ollut Tepsille hankala vastus aiemminkin niin nyt uskon sen olevan vielä vaikeampi sillä Sportilla on tässä pelissä motivaatio-, koti- ja vireysetu puolellaan niin tuolla kertoimella pakko ottaa peleihin mukaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League Two / Englanti

Colchester United - Forest Green Rovers

Colchester United @ 2.55 bet365

Alkaa 21:45

Sarjasta sijalta 6. löytyvä Colchester on voittanut joukkueiden kolme viimeistä keskinäistä kohtaamista (0-1, 1-2, 5-1). Joukkue voitti komeasti kotiareenallaan viime lauantaina sijalla 12. sarjataulukossa majailevan Newportin Maalein 3-0. Colhester ei ole myöskään hävinnyt otteluakaan viimeiseen seitsemään sarjamatsiin. Forest Green on hävinnyt neljä viimeisestä viidestä kamppailustaan. Joukkue ei ole tehnyt maaliakaan viimeiseen kolmeen vierasotteluun. Play off -karkeloihin kovasti halajava hyvävireinen Colchester nappaa voiton erittäin heikosti viime aikoina esiintyneestä Forest Greenistä  maalein 2-0.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 01.00

 

:penguins: Pittsburgh Penguins -  :capitals: Washington Capitals 

 

Valinta : :capitals: Washington Capitals 

Kerroin : 2,85 ( PAF 

 

Pittsburgh pelaa ilman Letang,  Määttä ja muutenkin viime aikoina tuo puolustuspäässä on ollut aika riskialtis.  Tänään vastassa on hyvä hyökkäys,  joten yksinkertaisesti uskon, että Capitals tulee voittamaan tänään puolustuksen ja molarin kautta. 

Tärkeä Konferenssi sekä Divisioonan sisäinen ottelu molemmille ja omassa lasissa vaakakuppi kääntyy vieraille.  Capitals omaa yhtä hyvän hyökkäyksen, mutta varsinkin puolustuspäässä näistä joukkueista Capitals on parempi.   Tilastollisesti joukkueet on samoissa luvuissa,  mutta mielestäni kyllä Capitals omaa tällä hetkellä varmemman alakerran ja sitä kautta heillä on etu.   Tasainen ottelu ennakkoon,  missä kotiedun turvin on Penguins laitettu suosikiksi,  mutta pakko on tuohon vierasjoukkueen kertoimeen tarttua, sillä omissa papereissani kyllä Capitals lähtee peliin vahvempana ja omaa erittäin hyvän mahdollisuuden voittaa tämän ottelun. 

 

Kunhan Washington Capitals  (:capitals:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 01.30 

 

:canadiens: Montreal Canadiens - :redwings: Detroit Red Wings 

 

Valinta :  Montreal Canadiens :canadiens:

Kerroin : 1,68 ( PAF ) 

 

Montreal kävi häviämässä eka 5-2 Sharks joukkueelle ja viimeksi 8-2 Ducks otti helpot pisteet.  Nyt kotihallissa on näytettävä, että tämä joukkue haluaa poffeihin.  Joukkueella on oiva mahdollisuus päästä poffeihin, mutta jos sinne haluat, niin kotonaan on ihan pakko voittaa Detroit tasoinen joukkue, joka on ihan kuutamolla.  Tatar palaa luultavasti kokoonpanoon kotijoukkueelta mikä nostaa koska pelattavuutta.   Red Wings on sen verran vitsi tälläkin kaudella,  että yksinkertaisesti Montreal on pakko ottaa kotonaan tästä voitto ja kahden tappion jälkeen uskonkin, että kotonaan pestään hieman kasvoja ja otetaan elintärkeää kaksi pistettä.  Poffijunaan jos haluat, niin kotijoukkueen on pakko voittaa kotonaan nämä ottelut.

 

Kunhan Montreal Canadiens  (:canadiens:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

NHL

:ducks: ducks - :predators: preds

4:00

pelivalinta: preds @ 2.05 bet365

Kaksi heikosti lähiaikoina esiintynyttä läntisen konferenssin joukkuetta kohtaavat!

Ducks on 10-ottelun otannassa kuntopuntarissa sijalla 13 ja Preds sijalla yksitoista.

Viiden ottelun otannassa Ducks on sijalla kuusi ja Preds vasta sijalla kolmetoista

Ducks otti turpiin toissa yönä losilta 2-3 ja preds puolestaan otti päivää aiemmin 3-5 selkään carolinalta. Preds siis saanut huilata päivän enemmän mitä ducks, mutta ducksilla on myös yks lepopäivä alla  joten energiavarastoja ovat molemmat joukkueet päässeet lataamaan.

Ducksille ottelu neljäs peräkkäinen kotiottelu, kolmesta edellisestä ottelusta on irronnut ainoastaan yksi voitto.

Nashville puolestaan aloittaa kolmen ottelun vierasrundin jossa se tulee kohtaamaan vielä tämän ottelun jälkeen Losin ja San Josen.

Ducks on selkeä altavastaaja tähön otteluun lähdettäessä mutta John Gibsonin torjunnat voivat silti pitää Ducksia mukana ottelussa yllättävän pitkään. Predsin materiaalilla pitäisi pisteet matkata loppujen lopuksi kuitenkin Nashvilleen rutiinilla kun takana on vielä muutama lepopäiväkin niin olettaisin että sitä virtaa ja mielenkiintoa löytyy Ducksin tasoisen joukkueen kaatamiseen.

Kunhan Preds voittaa varsinaisella peliajalla niin tämä kohde menes oikein

 

VÄÄRIN

 

Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Indian Wells

Aryna Sabalenka - Angelique Kerber

Vihje: Angeligue Kerber

Kerroin: 2.21

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 05:00

- Indian Wellsin neljännesvälierissä kohtaavat WTA Rankingin 9. Aryna Sabalenka ja WTA Rankingin 8. Angelique Kerber. Naisten ensimmäinen kohtaaminen vastakkain ja hieman yllättäenkin on laitettu Angelique Kerber altavastaajaksi tähän otteluun. Alkuvuodesta on Kerber päässyt Sydneyssä puolivälieriin, Australian Openissa neljännesvälieriin ja Dohassa välieriin. Kokemusta ja taitoa Kerberiltä löytyy ja onhan hän lukeutunut jo vuosia aivan kärkinaisiin. Tässä turnauksessa Kerber on kaatanut WTA Rankingin 47. Putintsevan 2-0 luvuin 6-0,6-2 pelein ja WTA Rankingin 112. Vikhlyantsevan 2-1 luvuin 3-6, 6-1, 6-3 pelein. Kerberin pelaaminen tässä turnauksessa ei ole ollut vielä ihan kaikista terävintä ja parasta Kerberiä ei ole vielä nähty tässä turnauksessa mutta nyt kun on saatu kenttään hyvin tuntumaan parin ottelun ajan ja vastassa on hyvä pelaaja syttyy Kerber varmasti tähän peliin ja turnauksen edetessä parantaa otteitaan. Sabalenkan alkuvuosi on mennyt myöskin hyvin ja nuoresta iästä huolimatta on kokemusta ja taitoa myös Sabalenkalla, ei tietenkään yhtä paljon kokemusta kuin Kerberillä mutta kuitenkin. Sabalenka voitti heti uudenvuoden vaihteen jälkeen Shenzhenin turnauksen jonka jälkeen hän on päässyt Australian Openissa 1/16 finaaliin ja Pietarissa välieriin. Tässä turnauksessa Sabalenka on kaatanut WTA Rankingin 44. Tomljanovicin 2-1 luvuin 6-3, 4-6, 6-0 pelein ja WTA Rankingin 28. Tsurenkon 2-0 luvuin 6-2, 7-5 pelein. Molemmat naiset ovat erinomaisia pelaajia ja tasaista tästä ottelusta odotan. Sabalenka on mielestäni ollut tässä turnauksessa paremmassa vireessä mutta muuten kun katsotaan tätä vuotta ja yleiskuvaa on Kerber ollut nuorukaista pelillisesti edellä. Kerberillä on kokemusta enemmän ja hän myös sietää paremmin paineita kun Sabalenka, niin uskon että tämän ottelun ratkaisuhetkillä kokemus vie voiton ja Kerber etenee tästä ottelusta eteenpäin, Sabalenkan hyvä turnaus päättyy tähän sillä Kerber on paljon edellä hänen aikaisempia vastustajiaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...