Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 12.3. - Reading vs Leeds (HammersFan) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Reading - Leeds

Vihjaaja: HammersFan
Liiga: Jalkapallo, Englanti - Championship

Alkamisaika: 22:00

Tiistai-ilta tarkoittaa myös uutta Championship kierrosta ja tänään Readingin ja Leedsin välisestä pelistä löytyy hyvä kohde.

Leeds on sarjataulukossa toisena. Joukkue menetti pisteitä ja kärsi loukaantumisista alkuvuodesta, mutta nyt peli kulkee jo paremmin. Joukkue on pitänyt vastustajat nollilla nyt kaksi ottelua putkeen, mutta kolmatta en näe tulevan. Reading on kolme pistettä pudotusviivan yläpuolella, mutta kaksi edellispeliä joukkue näytti erittäin vakuuttavalta. Ensin kaatui Ipswich 2-1 ja lauantaina joukkue heilutti Wiganin verkkoja kolmesti kotonaan. Leeds on selvästi vahvempi näistä kahdesta joukkueista enkä usko Readingin ainakaan nollia tänään pitämään. Leeds on kuitenkin päästänyt vieraspeleissä reilusti päälle yhden keskiarvolla maaleja per peli ja uskon Readingin hyödyntävän hyvää virettään. Leeds voitti lauantaina Bristol Cityn 1-0, mutta pelillisesti joukkue ei ollut omalla tasollaan. Leedsillä on ollut vaikeuksia päästä pelillisesti alkukauden tasolle. Joukkue on päästänyt viimepeleissä maaleja mm. QPR:lle, Boltonille sekä Rotherhamille, jotka ovat myös sarjan pohjasakkia. Reading on hävinnyt tämän vuoden puolella pelatuista 5 kotipelistään vain 1 ja vaikka tänään toinen häviö tulisikin, niin uskon joukkueen vähintään yhden maalin tekevän. 1.87 on oman arvion mukaan hieman yli, joten tartutaan siihen

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin
Kerroin: 1.88
Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

betsson logo.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...