Jump to content

Recommended Posts

Ligue 2 / Ranska

Grenoble - Nancy

Valinta / BTTS Yes / @2.20 WIlliam Hill

Klo / 21.00

Tiistain BTTS Leeds peliin kusi, kun Reading jäi kotonaan nollille. Tänään lähdetään kuitenkin hakemaan jälleen molempien maalia, kun näin hyvää kerrointa on tarjolla.

Grenoble on sarjataulukossa sijalla 9, kun taas Nancy vasta sijalla 17. kamppailemassa sarjassa säilymisestä. Grenoble on pelannut koko kauden kohtalaisesti. Kotonaan joukkue on hävinnyt sarjan huippujengeille, mutta kaatanut heikommat. Tänään vastaan asettuu Nancy, joka on sijotuksestaan huolimatta pelannut erittäin hyvin. Nancy on tällä hetkellä 4 ottelun voittoputkessa ja nousi sarjan pohjalta pois pudotuspaikoilta. Joukkue teki näissä 4 ottelussa 12 maalia ja varsinkin viimekierroksen voitto yhtä sarjan vahvimpaa joukkuetta Lorienttia vastaan oli vakuuttava. Nancyn peli on kulkenut sillä tasolla, että en näe joukkueen jäävättä ainakaan maaleitta tänään. Grenoble ei kuitenkaan sarjan parhaimmistoon kuulu ja päästänyt maaleja hieman pääle kahden keskiarvolla per peli.

En kuitenkaan usko että Nancykaan nollia pystyy pitämään. Grenoble on paperilla parempi joukkue ja tehnyt maalin 7/8 edellisessä pelissään. Joukkueiden kohtaaminen alkukaudella päättyi 2-1 ja samankaltaiset numerot ovat todennäköisiä tänäänkin. 2.20 on ylikerroin molempien joukkueiden maalista, joten tartutaan siihen.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Indian Wells

Hubert Hurkacz - Roger Federer

Vihje: Alle 9.5 peliä 1. erässä

Kerroin: 1.84

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 21:00

- ATP Indian Wellsin puolivälierissä kohtaavat ATP Rankingin 67. Hurkacz ja ATP Rankingin 4. Federer. Nyt kun Djokovic turnauksesta tippui on Nadalilla tai Federerillä oiva tilaisuus tästä turnauksesta voitto napata itselleen. Federer on pelannut erinomaisesti tässä turnauksessa eikä mies hirveästi varmaankaan esittelyjä kaipaa. Hurkacz puolestaan on pelannut myös ihan hyvin ja voitti mm. ATP Rankingin 7. Nishikorin ja 25. Shapovalovin mutta nyt kun vastassa on Roger Federerin tasoinen pelaaja niin en näe nuorella puolaiaisella hirveästi mahdollisuuksia tässä ottelussa. Federer dominoi ottelua ja on ollut tässä turnauksessa etenkin ensimmäisissä erissä erinomainen, odotan trendin jatkuvan tässä sillä tasoeroa Federerin hyväksi on vain liikaa jotta Hurkacz ensimmäisessä erässä 4 peliä saisi. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Indian Wells

Karen Khachanov - Rafael Nadal

Vihje: Yli 9.5 peliä 1. erässä

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 21:00

- ATP Indian Wellsin puolivälierissä kohtaavat ATP Rankingin 13. Khachanov ja ATP Rankingin 2. Nadal. Nadal on otteluun iso suosikki kuin kuuluukin olla mutta pidän itse silti kovaa syöttävää Khachanovia hyvänä pelaajana. Molemmat pelaajat omaavat erinoimaiset syötöt jolla dominoivat peliä. Khachanov voitti viime ottelussan Isnerin suoraan 2-0 luvuin eikä edes tiebreikkiä tarvittu vaikka vastassa oli kuitenkin kovin ATP tason syöttäjä. Historian valossa kun Nadal ja Khachanov ovat kohdanneet ollaan nähty paljon tasaisia eriä jossa ollaan päädytty 7-5 tai tiebreikki lukuihin ja odotan tämän ottelun ensimmäisestä erästä samaa. Molemmat pelaajat ovat olleet erinomaisessa vedossa ja helppoja murtoja ei tulla ainakaan avauserässä näkemään kun molemmat pelaajat ovat vielä tuoreita. Khachanovilla on mielestäni ihan hyvät mahdollisuudet jopa erä saada hyvänä päivänä Nadalilta mutta tämä kerroin 1. erän vähintään molempien pelaajien 4 pelistä tuntuu taivaan lahjalta kun tietää miten nämä kaverit syöttävät ja miten on viime kohtaamisissa pelit menneet. Ilomielin tällä kertoimella Unibetilta tätä lapulle. Kertoimen pitäisi olla mielestäni lähempänä 1.6 lukemia kuin 2.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Bundesliiga

Mönchengladbach - Freiburg

Vihje: Mönchengladbach

Kerroin: 1.63

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 21:30

- Mönchengladbach isännöi Freiburgia perjantaisessa illassa. Mönchengladbach on bundesliigassa sijalla 4. ja hyvissä asemissa mestarienliigan lohkovaihepaikkaa ajatellen. Viime kierroksilla kotijoukkueen pelit eivät ole menneet kovinkaan hyvin mutta uskon että suunta muuttuu kun vastaan asettuu surkea Freiburg jonka vierasottelu saldo on 2-4-6. Mönchengladbach tarvitsee pisteitä säilyttääkseen hyvän asetelman tuota mainitsemaani lohkovaihepaikkaa ajatellen ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa kuin yöllä ja päivällä. Mönchengladbach haluaa varmasti pestä kasvonsa räpeltämisen jälkeen ja näyttää minkälainen joukkue on omille kotifaneilleen. Mönchengladbach voittaa ottelun rutiinilla ja tasoerolla ja kertoimen pitäisi olla mielestäni siinä 1.50 tienoilla niin pientä ylikerrointa saadaan Coolbetilta tähän otettua.  Hyviä vetoja on myös kotijoukkueen maalintekijöitä, Hazardin ja Plean muodossa, uskon että Gladbach ainakin sen 2-3 maalia iskee tässä ottelussa kuitenkin.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Heikosti on tipsit osunut tässä kuussa mutta yritetään kääntä kelkka näin viikonlopun kunniaksi :kaljaa:

Adelaide United - Perth Glory

10:50 

Perth Glory @ 2.35 Coolbet

Heikosti pelannut Adelaide isännöi Perth Glorya joka ei ole hävinnyt vieraissa tällä kaudella kertaakaan ja edellinen vierastappiokin helmikuulta 2018 joten ihan ansaistusti Perth tähän otteluun lähtee ennakkosuosikkina.

  • Adelaide on sarjan kuudenneksi paras kotijoukkue 
  • Viidestä edellisestä ottelusta Adelaide on onnistunut ainoataan yhden pelin voittamaan, kaksi tasuria ja kaksi tappiota
  • Kuntopuntarissa Adelaide on kahdeksantena,  maaliero 6:9 5p
  • Sarjataulukosta Adelaide löytyy sijalta viisi, 31p ja maaliero 27:26

 

  • Perth on sarjan paras vierasjoukkue
  • Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut kolme ja kahdesti pelannut tasan
  • Kuntopuntarissa Perth on ykkösenä, maaliero 12:4  11p
  • Perth johtaa A-liigaa tällä hetkellä kuuden pisteen erolla ennen Sydney FC:tä, kasassa sillä on 48p ja maaliero 45:20

Vahva on ollut Perthin meno ja uskoisin että se jatkaa tänään tappiotonta putkeaan voiton merkeissä, Adelaiden peli ei vakuuta ja ongelmia on ollut niin maalinteossa kuin puolustuspelaamisessa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Bundesliiga 21:30

Mönchengladabach - Freiburg

Pelivalinta: Kotijoukkueen maalit yli 2.5 @ 3.05 Unibet

Mönchenin viime matsit eivät ole sujuneet ja saldona on ainoastaan yksi voitto viidestä viime pelistä. Viime lauantain vieraspelissä Mainzia vastaan se sai kuitenkin tappioputkensa poikki ja parempaan suuntaan on joukkueen pelaaminen menossa. 

Freiburg on pelannut paljon taspapelejä  vieraissa ja peräti kuudesta viimeisimmästä vieraspelistä neljä on päättynyt tasatulokseen, edellinen Freiburgin vierasvoitto on viime vuodelta joulukuussa jolloin se kaatoi surkean Nurnbergin 0-1. 

Tasoerolla tämä peli menee kotijoukkueelle ja tason nostolla se  pitäisi pystyä Freiburgin verkkoon jopa kolmea maalia tänään iskemään, luulisi että surkean jakson jälkeen joukkueella on kova näyttämisenhalu faneilleen kuten ylempänä @vedonlyönniammattilainen totesi.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat lokakuussa jolloin  Freiburg voitti ottelun peräti 3-1 joten nyt olisi paikka maksaa samalla mitalla takaisin.

Mönchen on vain 3p edellä hyvin pelannutta Frankruttia joten voitto olisi tästä ottelusta otettava jotta mestareiden lohkovaiheen paikka ei vaarannu.

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo Euroliiga klo 19:00

CSKA Moskova - Panathinaikos

Pelivalinta: CSKA Moskova -10

Kerroin: 1,90 Bet365

CSKA Moskova materiaaliltaan Panathinaikosta vahvempi ja kotikentällä suursuosikki. 

CSKA Moskova on hyvä kotijoukkue kun taas Panathinaikos ollut heikko vieraissa. Kotiedun merkitys ottelussa todella suuri. 

Panathinaikos pelaa sunnuntaina tärkeän matsin Kreikan liigassa Olympiakosta vastaan. Tuo ottelu on pelaajille tosi tärkeä ja tässä matsissa saatetaan osaa avainpelaajista lepuuttaa, mikäli Moskova karkaa selvään johtoon. 

Kohde menee oikein kun Moskova voittaa väh. 11 pisteellä. 10p voitto = void. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESEA Europe

19:00

c556f733999cf3cbd453ec6d6d8f4493.png ENCE - Vitalityf9c60c81550383e6d1b467454cd851da.png

Vitality -3,5 | 2,03 | Pinnacle

 

  • CS-maailman puolella pelaillaan tällä hetkellä muutamia online-sarjoja viime kuussa käydyn Major-turnauksen jälkeen. Tässä ESEA-sarjan pelissä ENCE ottaa yhteen Vitalityn kanssa.
  • ENCE (allu, Aerial, xseveN, Aleksib, sergej) yllätti koko CS:ää seuraavan maailman mielettömällä Major-runillaan, joka päättyi vasta finaalissa Astraliksen käsittelyssä. Finaalipaikan hankkiminen maailman kovatasoisimmassa turnauksessa oli osoitus ENCEn tekemästä kovasta duunista ja nyt suomalainen joukkue on tukevasti maailmankartalla.
    • Paluu Major-turnauksesta onlinepeleihin on sujunut ENCE:ltä keskinkertaisesti. Jo ennestään hieman heikkona online-joukkueena tunnettu ENCE on pelannut kourallisen ESEA-otteluita tällä viikolla, joista on tullut voittoja, mutta myös noloja tappioita monta tasoa alempia vastustajia vastaan. Joukkueen rekordi ESEA-sarjassa on tällä hetkellä varsin vaisu 8-7, mikä toisaalta tuskin paljoa ENCEä painaa, sillä sarjassa ei heille juuri panosta ole ja ensi viikolla joukkue matkustaa Brasiliaan pelaamaan Blast-turnausta.
  • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on tehnyt tasaisen varmaa nousua kohti maailman top 10:ä ja esitti positiivisia otteita viime kuun Major-turnauksessa, jääden niukin naukin pudotuspelien ulkopuolelle. Ranskalaisjoukkue on löytänyt yhteisen sävelen peliinsä ja jatkaa hyviä otteitaan myös online-pelien puolella.
    • Vitality on ESEA-sarjan kärkipaikalla rekordilla 14-1, joka on heikosta vastuksien tasosta huolimatta hyvää suorittamista, etenkin kun ottaa huomioon kierroserotuksen, joka on peräti +115. Joukkue on siis selvästi osannut asennoitua oikealla tavalla online-otteluihin, joita joidenkin joukkueiden on vaikea ottaa tosissaan. Erityisesti joukkueen tähtipelaaja ZywOo on kotonaan online-otteluissa ja hän onkin sarjassa tilastollisesti ylivoimaisesti paras pelaaja.
  • Pelattavana karttana tässä Bo1-ottelussa on Nuke, joka on ENCEn toiseksi vähiten pelatuin kartta. Joukkue on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut karttaa vain 2 kertaa, kun Vitality on pelannut sitä 8 kertaa samalla ajanjaksolla. Joukkueiden rekordit ovat suurin piirtein samanlaiset, mutta pienehkön edun voi antaa Vitalitylle siitä, että he ovat pelanneet karttaa hieman aktiivisemmin.

 

YHTEENVETO

  • ENCE ja Vitality ovat molemmat laadukkaita joukkueita, jotka onnistuivat odotuksiin nähden hyvin viime kuun Major-turnauksessa. Nyt kyseessä on kuitenkin online-ottelu Bo1-formaatilla, joka sopii ehdottomasti paremmin Vitalitylle kuin ENCE:lle, jonka motivaatio pelata näitä pelejä on kyseenalainen nyt kun joukkue on päässyt nauttimaan menestystä ja kunniaa isoissa parrasvaloissa. Pelattava kartta saattaa myös suosia hieman Vitalitya, joka on Nukea pelannut hieman ahkerammin kuin ENCE. Näin ollen pidän todennäköisenä sitä, että Vitality klaaraa paremman vireen, motivaation ja karttaedun myötä voiton itselleen muutaman kierroksen tasoituksen kera. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla. 

 

TULOS: 17-19

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Bundesliga / Saksa

Mönchengladbach - Freiburg

Valinta / Mönchengladbach -1 (AH) / @2.01 Bet365

Klo / 21.30

Laitetaan oma näkemys tähän peliin ja itse pidän parhaimpana vaihtoehtona -1 asian handicappia Mönchengladbachille.

Mönchengladbachia on tullut monta kertaa tällä kaudella pelattua ja jälleen kerran tarjotaan valueta kerrointa. Mönchengladbachilla oli 4 ottelun vototon putki, joka loppui viimekierroksella 1-0 voitolla Mainzista. Tänään joukkue palaa kotikentälleen ja oletan vähintään kahden maalin voittoa. Joukkue pääsee lähes täydellisellä kokoonpanolla peliin ja viimekierroksen peli näytti erittäin hyvältä aikaisempaan verrattuna. Freiburg voitti alkukaudesta joukkueiden kohtaamisen 3-1 ja tänäänlähdetään varmasti hakemaan revanssia. 

Freiburg ei ole kuitenkaan tasoltaan lähelläkään Mönchengladbachia ja Mönchengladbach saa tärkeän kotiedun tänään. Ennen edellistä 3 kotipeliä joukkue oli kuitenkin voittanut 9/9 kotipeleistään, joka onäärimmäisen hyvä tulos. Maalierokin oli 25-3. Mönchengladbach on tosiaan sarjataulukossa neljäntenä kun taas Freiburg vasta sijalla 12. Freiburgilla on myös ollut onnea tällä kaudella ja joukkue voisi olla yhtä hyvin olla sijalla 15. samoilla peliesityksillä kuin nyt. Koen -1 olevan turvallisin ja parhaiten arvoa tarjoava kohde, joten se lapulle.

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

NHL klo 01:00

Toronto - Philadelphia

Kotijoukkue voittaa oltuaan maalin häviöllä - Varsinainen peliaika

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 4,75 Unibet

Toronto lähtee tähän matsiin ennakkosuosikkina. Ottelusta odotettavissa runsasmaalinen taisto ja en yllättyisi yhtään vaikka Philadelphia tekisi avausmaalin tai johtaisi ottelua esim 1-2 luvuin. 

Toronto ollut usein pelien loppupuolella erityisen vahva ja uskonkin Toronton ottavan matsista voiton. Toronton maalivahtipeli ollut ailahtelevaa, joka lisää Philadelphian avausmaalin todennäköisyyttä. 

Unibet tarjoaa mukavaa kerrointa siitä, että Toronto voittaa matsin oltuaan sitä maalin tappiolla. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...