Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, Liiga Playoffs 

Lukko - JYP 

Lukko @2.17 Coolbet 

KLO: 17.00 

Palataan sorvin ääreen ja haetaan tähän heti Raumalaisten voittoa. Joukkueella oli heikommat ottelut kookoota ja jukureita vastaan, mutta runkosarja saatiin voittoisasti päätökseen, Ilveksen kustannuksella. Lukko on mielestäni selvä suosikki. Joukkue on ennakkoon vahvempi jokaisella osa-alueella, eikä tuo melko tuore 3-6 voitto JYPistä ollut tuuria. Tuuria sen sijaan on ollut JYPillä. Joukkue oli jäädä ulos näistä karkeloista, mutta Sportin hävittyä omansa, jäi JYP viivan päälle. Muutenkin kauden loppu oli hankalaa, eikä homma kertakaikkiaan toimi. Dufvan "ansiota" ei tämä Playoff-paikka ole, eikä JYP olisi sitä mielestäni edes ansainnut. Viimeisin vajaa kuukausi alamäkeä plus hieno sulaminen vielä Kouvolassa päätöspelissä, joka päättyi lopulta kuitenkin jyväskyläläisille. 

Todella vaikea nähdä tässä vierailla jakoja. Äijänsuolla on taatusti tänään vahva kotijoukkue vastassa. Merkillepantavaa on mielestäni JYPin suurinumeroiset tappiot Saipalle ja Pelicansille viimeisillä kierroksilla. Lukon pelatessa tasollaan, on tässä Playoff-teemasta huolimatta, mahdollisuus vastaavaan. 

Erittäin korkea kotikerroin Lukolle, joka viimeksi painoi 6 kaappia JYPiä vastaan. Ihmeitä pitää tapahtua, jotta vieraat tässä haastaisi. 

Kohde menee oikein kun Lukko voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga Playoffs 

Ilves - SaiPa 

SaiPa @3.40 Coolbet 

KLO: 17.00 

Katsomatta keltamustien lasien läpi, tätä tulevaa "sarjaa" niin pidän Saipaa suosikkina. Kausi päättyi tappioon turussa, mutta tuon pelin kokoonpanoa voi jokainen vilkaista eli se siitä. Tämä on nyt sitten se puntari koko kauden työstä. Molemmissa leireissä. 

Ilves ansaitusti näissä peleissä. Kovia heilahteluja kauden aikana. Ymmärrettävää nuorelle joukkueelle, mutta on muistettava myös tosiasiat. Karri Kivi on varmasti roolissa siinä että useampi nuori jantteri on iskenyt itsensä läpi liigassa tänä kautena. Jo nyt. Jatkui pelit tai ei. Ville Meskasen tavoin, luulen että joku nähdään vielä taalajäillä. Ilveksen lähes ainoat heikot kohdat liittyy puolustukseen ja etenkin alivoimaan, joka oli runkosarjan heikoin. Kokemus lienee se toinen esiin nostettava, mutta muutoin joukkue on valmis. Nuoruuden into ja taito nähdään jäällä kotijoukkueen toimesta. Varmasti Saipalle kova vastus etenkin liikkeestä puhuttaessa. Ipa on myös vaarallinen vastaisku joukkue. Nuoret ovat parhaimmillaan niissä ja tämä on kauden aikana nähty useaan otteeseen. Riittääkö mentaalipuoli? Se jää nähtäväksi. Vahva Ilves kuitenkin kotijäällä odotettavissa. 

Sputnik. Voi luoja on heilunut otteet tuloksellisesti kauden aikana. Poissaolojen taakse on turha mennä, sillä niin niitäon ollut muillakin. Lehterän ajama pelitapa tuppasi unohtumaan monet kerrat pitkin kautta, mutta väittäisin, että sitä Saipaa mitä Koutsi haluaa nähdä, ollaan nyt loppukaudesta nähty. Rosteri on elänyt, mutta idea säilynyt. Josta tullaankin päivän kokoonpanoon. Saipa on selkeästi hakenut jokaiseen hyökkäystrioon yhden puolustavamman hyökkääjän. Tämä kertoo siitä, että tupsukorvien vastahyökkäyksiin pyritään reagoimaan tiiviimmällä puolustuksella. Pakisto hyvällä mallilla ja etenkin Seppälän hankinta osui oikeaan paikkaan. Mies on hyvä lisä myös hyökkäyksessä. Oman maalin edusta pitäisi pysyä puhtaana. Kichton tärkeä osa kokonaisuutta. Tuohimaa. Vähemmän huonoja arvosanoja loppukauteen. Pidän takuuvarmana. 

Kauden aikana on kohdattu neljä kertaa. Voitot tasataan 2-2 noista väännöistä. Saipa vei ensimmäiset 2 ja Ilves viimeiset. Tuorein päättyi Ilvekselle 2-3 vieraissa. Kokoonpano on kuitenkin tänään saipalla toista maata. 

Kyseessä siis kova kamppailu, joissa pienet asiat ratkaisee. Perustekemisen pitäisi olla molemmilla 110%. Saipa vie ennakkoon MV-pelin, ylivoiman, sekä tuon kokemuspuolen. Plus tuo rosteri on muovattu juuri ipaa vastaan. 

Ilves taas kotietu, pari voittoa saipasta kaudella, vahva taitotaso hyökkäyksessä. Karri Kivi mainittava. Osaa toimia näissä peleissä. 

Molemmat siis pelaa tänään vahvuuksillaan kuten olettaa saattoi. Kurinalaisuus suurin teema. Tätä noudattaen odotan näkeväni vahvan saipan, molempiin suuntiin. 

Ilvekselle povaan hankaluuksia jos sputnikin idea on juurikin välttää vasta -ja ylivoimahyökkäykset. Jos merimiina taas räjähtää ja leviää ympäriinsä on ipalla voitto taskussa. 

Mitä pidemmälle ottelu etenee niin aika käy saipan hyväksi. En odota näkeväni yltiöpäisesti hyökkäävää saipaa, vaan odottavaa ja kärsivällistä. Ylivoiman kautta tämä on mahdollista hoitaa helpommin ja uskallan väittää, että asiaan on panostettu. 

Saipa on pitkin kautta ollut melkoinen mörkö itselleni, mutta vielä yritetään. 

Saipan taktiikka vakuuttaa allekirjoittaneen joten muuten 50-50 ottelu tarjoaa ylikertoimen. 

Kohde menee oikein kun Saipa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. 

PS. Ei mennä katki, vaikka väärin menisi. Henkilökohtaisesti päivän kovin kohde. 

VÄÄRIN 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Detroit - NY Islanders 

Detroit ML @2.85 Coolbet 

KLO: 19.00 

Tämä kausihan on Red Wingsin osalta pulkassa joten pelaillaan menemään. Hyvä haasto Tampaa vastaan ja vain maalin tappio edellisestä pelistä. Joukkueen yksi maalintekijöistä, Abdelkader on sivussa, mutta Larkin pääsee takaisin askiin niskavamman jälkeen. Selvänä altavastaajana tässä Detroit jokatapauksessa on. Ainoa sauma on iskeä vastaan ja antaa kiekkoa enemmän vieraille. Muuten sitä saa roiskia kulmiin koko 60min. Sen verran kelju on NYIn taktiikka hyvin usein. Mantha, Larkin, Athanasiou ja Bertuzzi kovia kavereita askissa. Peli-ilo näkyy joukkueessa, tappioista ja koko kaudesta huolimatta. 

Islanders, voitolla oman divarin piikkipaikalle. Onhan Isles yksi kauden komeetoista, mutta puututaan muutamaan seikkaan jotta tämä joukkue saadaan kenties kaadettua. Alla kotivoitot. Greiss ollut maalissa vakuuttava, mutta Lehneriä odotan tolppien väliin, sillä viimepelissä herra availi jo luukkua. Osittainen väsy on paistanut vieraiden tekemisessä ja kaksi viimeisintä matsia ovat olleet lähinnä torjuntavoittoja. Raudan kova kuri pitää joukkueen toiminnassa, mutta liike tulee säilyttää, sillä kauden huipennus on edessä myös änärissä. 

Joulukuussa pelatut 2 kohtaamista päättyivät maalin voittoihin kumpainenkin, Islesin hyväksi. Noista ajoista on etenkin Red Wings muuttunut ja mielestäni yllätysvalmis. 

Red Wingsin paineeton tila, kotietu, ottelun alkamisajankohta, Greiss vai Lehner? Larkinin panos? NYIn liike? 

Useampi kysymysmerkki ja muutama fakta. Pieni rasitusetu vierailla, mutta tähän hetkeen yllätysvalmis Detroit kelpaa kokeiluun. Maalinteossa on näkynyt parannusta eikä Isles ole ollut oma itsensä. 

Kohde menee oikein kun Detroit voittaa ottelun 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Pittsburgh - St Louis 

St Louis 1.erä @3.25 Unibet 

KLO: 19.00 

Otetaan raskaamman kalenterin omaavaa pensiä vastaan tämä avauserä. Siellä on hyvän olon tunnetta kun voittoja tulee ja edellinen vieläpä oma pää puhtaana. Mitään pensiltä pois ottamatta, on tuuriakin ollut matkassa ja vastustajilla ei niinkään. Ottelun kertoimet ovat erittäin erikoiset. Blues on mielestäni ennakkoon vahvempi, vaikka tuloksellisesti voi olettaa toista. Viimeisimmät pelinsä joukkue on nimenomaan hävinnyt tuurin puutteen ja huolimattomuuden vuoksi. Tekeminen etenkin hyökkäyspäässä on ollut todella korkealla tasolla, eikä muutamasta tappiosta pidä olla huolissaan. Päinvastoin. Joukkue on varmasti nälkäinen ja haluaa revanssin kauden aiemmasta rumasta tappiosta pensille. Molemmat kärsii merkittävistä poissaoloista tähän peliin lähdettäessä ja etenkin Tarasenkon poissaolo selittänee kertoimia. 

Blues on eräkohtaisesti ollut todella vahva ja hävinnyt lähinnä ottelun sisällä tapahtuneiden erikoisuuksien takia. Uskon näkeväni väkevän Bluesin tänään jäällä ja vievän tuon avauserän itselleen. Mikäli joukkue pelaa kuten viimepelin 1 ja 3 erässä niin Pensillä tulee olemaan vaikeaa. 

Blues on ollut viimeajat vahvempi kuin tulokset kertoo. Pens päinvastoin. Vieraat tietää että jatkamalla samaa, palkinto tulee jossain vaiheessa. Tänään on sen aika. Avauserän voitto toimikoon suuntana. 

Kohde menee oikein kun Blues voittaa 1.erän 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Italia:Serie A jalkapallo klo.19:00

Spal - AS Roma

Tekee maalin Dzeko&Roma voittaa @3.55 Unibet

Lähdetääs testaa tähän Roman  voittoo Dzekon ollessa yhtenä maalintekijänä.

Romalla olisi jälleen saumat napata voitto hävityn Lazio pelin jälkeen.Roma kyllä yleensä on pystynyt hoitelee näitä häntäpään joukkueita ihan hyvin viimepeleissään ja nytkin siihen olisi pystyttävä,ettei ero edellä olevaan Interiin kasvaisi lisää.Vastustaja Spal olisi ainakin siihen sopiva,muttei kuiteskaan istestäänselvyys.Romalla oli ennen Lazio tappiota vastassa vieraissa Frosinone ja Chievo,jotka se voitti ja teki molemmissa 3 maalia.Dzeko oli noissa molemmissa myös yhtenä maalintekijänä.Dzeko huilasi yhden ottelun korttien täytyttyä,mutta on valmis pelaa jälleen tänään.Eiköhän Dzeko ole aloituksesta ja valmis jälleen pelaa,koska Roman olisi vaan nämä ottelut voitettava tai muuten jää haaveeksi Mestarienliiga paikat.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Chris Arreola - Jean Pierre Augustin

Will Fight Go The Distance, No, bet365, @2.20

Klo: 01:00

 

Arreola otteli viime joulukuussa ensimmäisen matsinsa yli kahteen vuoteen ja tänään on luvassa hänen comeback-taipaleensa ensimmäinen kovatasoisempi ottelu. Augustin on toistaiseksi voittamaton seitsemässätoista ottelussaan, mutta hänen kohtaamansa vastustajat ovat olleet lähes käsittämättömän huonoja, joten miehen varsinainen taso on vielä kysymysmerkki. Arreola on hänkin kaukana parhaista päivistään, kahdeksasta viime ottelustaan hän on käytännössä hävinnyt viisi, vaikka kahdessa saikin apuja pistetuomareilta. Nyt 38-vuotiaana asiat tuskin ovat muuttuneet parempaan ja tänään voi hyvin olla ruma tappio luvassa. Augustinkaan ei aivan täysin vakuuta nykykertoimilla, mutta ottelun päättyminen ennen täyttä aikaa mielestäni hyvinkin todennäköinen skenaario puolin jos toisin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
×
×
  • Create New...