Jump to content

Recommended Posts

KHL, Playoffit

Ufa - Jekaterinburg

Pelivalinta: Jekaterinburg @ 2.50 Coolbet

16:00

Samoilla teeseillä kuin maanantain otteluun, mikään ei ole muuttunut.

Manantain kamppailussa Ufa pääsi pelaamaan 14min ylivoimaa ja se ei onnistunut tekemään ainuttakaan ylivoima maalia, Jeka puolestaan rokotti alivoimalla ja niittasi ottelun 1-1. Jatkoilla Ufa onnistui tämän pelin viemään ja johtaa nyt sarjaa 2-1 joten viimeistään nyt Jekan pitää herätä sieltä horroksesta ja alkaa iskemään sitä kiekkoa Ufan reppuun mikäli se vielä tosissaan haluua tasitella Gagarin Cupin mestaruudesta.

Tämä kohde menee oikein kunhan Jekateriburg voittaa varsinaisella peliajalla.

Lainaus maanantain 18.3 vihjeestäni

"Vähämaalinen vääntö ennakkoon ajateltuna.

Metsola antaa Ufalle mahdollisuuden voittaa näitä pelejä vaikka paperilla Jeka onkin  lähtökohtaisesti kovempi joukkue. Metsolan  torjunnat takasivatkin tuon sarjan avausottelun 0-1 voiton Jekateringburgissa. Toisen kohtaamisen lauantaina Jeka onnistui kuitenkin voittamaan 2-0 numeroin ja tasoittamaan sarjan 1-1

Laukaukset tässä sarjassa ovat 75-49 Jekan hyväksi, maaleja ollaan nähty vain 3kpl joten puolusutspelaamien noussut suureen rooliin tässäkin otteluparissa, mutta myös niitä maaleja pitäisi pystyä tekemään ja näkisin, että Jekaterinburgilla on tässä suhteessa selvä etulyöntiasema. Metsola ei voi illasta toiseen kannatella Ufaa ja sen hyökkäksen vajavaisuus pitäisi alkaa näkymään selvemmin tulostaululla kunhan tämä sarja vain etenee.

Pelkillä torjunnoilla UFA ei tätä sarjaa pysty voittamaan ja olettaisin että sen huono viimeistely tulee korostumaan tänään enemmän mitä aiemmissa peleissä.”

VÄÄRIN 

:tonni:

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo U19 EM-kilpailut

Irlanti U19 - Romania U19

Pelivalinta: Irlanti @ 2.10 Unibet

11:00

Unkalta saa vielä yli @2 kerrointa muualla laskenut jo reilusti alle @2.

Irlanti voitti oman karsintalokonsa ja Romania sijoittu täpärästi kisoihin oltuaan oman lohkonsa toinen.

Irlannin lohkossa pelasivat Hollanti, Bosnia Hertsegovina ja Fäärsaaret.

Romanian lohkossa pelasivat Kreikka, Bulgaria ja Gibraltar.

  • Irlanti on voittanut 4/5 viime ottelustaan ja maaliero on vakuuttava 10-2. Esimerkiksi se on pystynyt näissä peleissä voittamaan Hollannin, Bosnia ja Hertsegovinan ja Walesin kaltaisia joukkueita.
  • Romania on voittanut 2/5 viime pelistään, kerran pelannut tasan ja kahdesti hävinnyt, mutta voitot ovat tulleet Kyproksen ja Gibraltarin jengeistä joten nämä eivät paljon huurraa huutoja aiheuta. 
Irlanti selkeä ennakkosuosikki tässä ottelussa joten unkan tarjoama kerroin kelpaa vielä mainiosti peleille.
 
E: Kyseessä on EM jatkokarsinnat, ei varsinaiset EM-kilpailut.
  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

WTA Miami (hard)

Evgeniya Rodina - Samantha Stosur

Samatha Stosur 2-0  @ 2.25 Unibet

Alkaa 21:15

Vastakkain maailmanlistan sijat 69. ja 83. Stosur voitti näiden naisten kaksi aiempaa keskinäistä kohtaamista häviämättä erääkään (6-1 6-1 hard ja 6-3, 6-2 massa). Kumpainenkaan pelaaja ei ole ollut viime aikoina erityisen hyvässä vireessä mutta Rodinalla on tästä kaksikosta selvästi vaikeampaa tällä hetkellä. Venäläinen on hävinnyt yhdeksän viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Kuudessa noista tappioista Rodina ei voittanut erääkään. Entinen maailmanlistan nelonen Stosur on tästä kaksikosta selvästi parempi nopeilla alustoilla. Naisella on tänään hyvä mahdollisuus kääntää Miamin auringon alla heikohkosti alkanut kausi parempaan suuntaan. Rodinalta uupuu itseluottamusta  selvästi naisen aiemmin kukistanutta Stosuria vastaan. Aussi voittaa ottelun erin 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Playoffs 

UFA - Avtomobilist 

BTTS 1.ERÄ @3.65 Unibet 

KLO: 16.00 

Blokki tuossa ylempänä vihjaakin, mutta tartun itse tähän. Vuonna 2017 ollaan viimeksi näiden kahden välillä tehty avauserässä maalit molempiin päihin. Edellisen ottelun avauserä tarjosi eniten laukauksia ja hyviä paikkoja. 0-0 silti. Joukkueet ovat vääntäneet nyt kolme sunnuntaimatsia ja yhteensä näissä ollaan nähty vaivaiset 6 maalia. Jeka tähän on suosikiksi saatu ja joukkue on kovan paikan edessä. 2-2 tilanteesta on huomattavasti parempi lähteä kotimaisemiin kuin 3-1 tappiosta. Voitoista puhuttaessa meinaan. Metsola on ollut mies paikallaan eikä herralle usein lapsuksia livahda selän taakse. Kovaria toisessa päässä unohtamatta. 

Muutoksia tässä tullaan näkemään ainakin vieraiden osalta. Jekan on päästävä enemmän paikoille sillä samalla jos jatkaa niin tappio odottaa. UFA on tyyliltään juuri niin ärsyttävä kuin otteluiden maalimäärät kertoo. Kemppainen - Hartikainen - Omark on kuormitettu, mutta syystäkin sillä heidän ympärillään homma pyörii. 

Avtomobilist näytti kauden aikana pystyvänsä kovaan jälkeen hyökkäyspäässä. Tähän saakka UFA on pystynyt tuohon vastaamaan. 

En millään jaksa uskoa 1-2 maalin peliin. Ottelun merkitys muuttaa lähtökohtia sen verran että otetaan avauserään maalit molemmille. Selvää on että Jeka käy päälle kuin yleinen syyttäjä alusta asti. Pieni yliyrittäminen kuitenkin kostautuu helposti joten Ufalla siinä iskun paikka. 

Kaikin puolin tässä tullaan näkemään eniten riskejä ja rohkeaa peliä jos aiempiin peleihin katsoo. Ketsuppipullo auki ja menoks! 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet maalaa 1.erässä

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Miami (hard) / karsinta

Noah Rubin - Mikael Ymer

Mikael Ymer  @ 1.80 bet365

Alkaa 16:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 146. ja 198. Ruotsia edustava 20 -vuotias Ymer  voitti kaksi näiden miesten aiempaa keskinäistä kovalla alustalla oteltua kamppailua( 2019, 2017) puhtaasti 2-0 (6-3, 6-3 ja 6-4, 6-2).  Ymer on pelannut kahtena viime vuotena Miamin pääturnauksessa. Edellisessä turnauksessa nuorukainen yllätti Jan-lennard Struffin(45.) erin 2-1. Tämän turnauksen karsinnat mies avasi voittamalla isäntämaan Harrisonin(104.) suoraan erin 2-0 (6-1, 6-3). Kotiyleisön edessä pelaava 23 -vuotias Rubin ei ole koskaan selvinnyt Miamissa karsintoja pidemmälle. Mies voitti toissapäivänä turnauksen avauksessaan Dellienin(74.) 2-0 (6-3, 6-3). Hyvässä nousussa oleva erinomaista potentiaalia omaava ruotsalaispeluri on kuitenkin tästä kaksikosta selvästi parempi. Lukemat tulevat olemaan tänään samankaltaiset kuin pari kuukautta sitten pelatussa 2-0 päättyneessä ottelussa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Playoffs 

Omsk - Barys 

Barys 1.erä yli 0,5 maalia @2.12 Unibet 

KLO: 18.30 

Tässä sarjassa tilanne myös 2-1. Omsk jyräsi viimepelissä Astanan ylitse ja taululla nähtiin 60min jälkeen tulos 5-0. Se siitä. Fakta on se ettei Barys ole läheskään niin hyvin vastannut omskin liikkeeseen kuin ollaan totuttu näkemään. Fakta on myös se ettei Astana ole tehnyt noissa kolmessa edellisessä maalia avauserässä. Edellinen "kuuskymppinen" tosiaan kiikareilla koko joukkueelta joten lienee sanomattakin selvää mihin osioon tänään panostetaan. Oma mielipiteeni on se että Barys vääntää tästä voiton ja maalaa avauserässä. Yli 1,5 @7.50 testiin pienellä myös. Uskallan odottaa että Barys on vahva tänään. Selkä on seinää vasten. Muistetaan että Barysilla on potentiaalia todella paljon parempaan. Korvien välissä on ollut ongelmat tähän asti. 

Kohde menee oikein kun Barys tekee maalin 1.erässä 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Mestis Playoffs 

LeKi - RoKi 

RoKi X2 @2.50 Bet365 

KLO: 18.30 

Lempäälässä jatketaan eiliseen tapaan. Ottelun kokonaisuudessaan katsoneena on todettava että vieraat olivat pelin päällä huomattavasti paremmin kuin kotijoukkue. Rokilla oli muutama hyvä paikka laittaa ottelu pakettiin, mutta huono viimeistely koitui kohtaloksi. Ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä, jossa myös raitapaidat ottivat roolia. Tällä tasolla ei useasti näe noin pihalla olevaa nelikkoa, mutta Lekin kannalta ilta oli heille edullinen. Tämän lisäksi rovaniemeläiset sortui pariin virheeseen josta LeKi rokotti välittömästi. Edelleen joukkueiden ero ei ole noin suuri mitä bookkerit antaa ymmärtää. 

Eilisen ottelun perusteella on vierailla tässä samat tsäänssit kuin Lekillä. Lempäälä on kenties hyökkäyspäässä vahvempi, mutta jos RoKi karvaa kolmella ja ylhäältä kuten eilen niin ottelu tulee pysymään tasaisena. 

Linkitän tähän vielä pienen uutisen aiheesta. Se, vaikuttaako tämä tähän peliin tai koko sarjaan, jää nähtäväksi. Pelaajat pelaa lähinnä henkilökohtaisesta kunniasta. 

https://www.is.fi/mestis/art-2000006041245.html?ref=rss

Kohde menee oikein kun ottelu on 60min jälkeen tasan / Roki voittaa

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ystävyysottelu

Saksa - Serbia

Valinta / BTTS Yes / @1.88 Unibet

Klo / 21.45

Saksa kohtaa Serbian ystävyysottelussa ennen EM-karsintojen alkua.

Saksan pelaajarunko on muuttunut radikaalisti ja Low on tuonut paljon uusia nuoria pelaajia mukaan. Saksan hyökkäykseen otteluun on merkattu Reus, Sane sekä Werner, jotka kaikki maailmanluokan pelaajia. Puollustus on silti kyseenalainen ja en usko pelillisesti Saksan olevan paras tänään. Puollustukseen Low on nimennyt Ginter, Kehrer, Rudiger, Schulz, Sule, Stark, Tah, Halstenberg sekä Klostermanin, joten tuttuja konkareita kuten Boateng ei enää kentällä nähdä. Saksan MM kisat olivat floppi ja Nations Leaguessakin joukkue hävisi 2 peliä ja pelasi 2 tasan. Vaikka Saksa on huomattavasti tasokkaampi joukkue kuin Serbia, niin Low lähtee tänään kokeilemaan uusia taktiikoita, jonka seurauksena Serbia voi hyvinkin yhden maalin tehdä.

Serbialla taas on pitkästä aikaa loistava maajoukkue. Saksa otteluunkin on nimetty hyökkäyspään tähtiä kuten Jovic, Tadic sekä Milinkovic-Savic, jotka ovat kaikki laatupelaajia. Jovic on esimerkiksi tehnyt tällä kaudella 15 maalia 24 Bundesliga ottelussa. Alkuun Alle 3 maalia vaikutti hyvältä, mutta mennään BTTS valinnalla, sillä uskon kummankin joukkueen tekevän maalin.

  • Tykkäys 4
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue Magnus jääkiekko klo.21:05

Amiens - Grenoble

Amiens o2.5 @2.25 Unibet

Ranskan pleijareita ja vedetään kotijengille väh.3 maalia.

Amiens pelaa tänään selkäseinää vastaan,sillä Grenoble johtaa ottelusarjaa voiton 3-0.Joukkueet pelasit eilen ja siinä tehtiin yhteensä 10 maalia ottelun päättyessä Grenoblelle 3-7.Tänäänkin maaleja saatetaan nähdä ja uskoisin Amiensin tulevan hyvällä sykkeellä tänään.Amiens pystyy kyllä iskee maaleja,mutta puolustuspelaamisessa olisi parannettavaa.Runkosarjan viimeisessä kohtaamisessa Amiens voitti Grenoblen 5-2 ja nyt siltä vaadittaisiin samanlaista,että pelit vielä jatkuisi.Vaikea Amiensin tilanne on tuolta nousta,mutta en usko sen luovuttavan helpolla.Grenoblella on varaa vielä hävitä ja yrittää ratkaisua sitten kotona.Grenoblen ajatukset saattaa olla seuraavassa vastustajassa ja siinä olisi Amiensin iskunpaikka jos Grenoble jo alkaa löysäilee.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Iso-Britannia:Elite league jääkiekko klo.21:30

Dundee - Coventry

Dundee @2.11 Nordicbet

Britti lätkää ja kotivoittoa hakuseen.

Tiukka matsi tulee olee ja vääntöä playoff paikasta.Dundeella ottelu vähemmänpelattuna,mitä Coventrylla ja joukkueilla on 1 piste eroa vierailijoiden eduksi.Kumpitahansa voittaa tänään niin joukkue nousee ainakin toistaiseksi 8 sakkiin.Dundee napsii kotonaan niitä pisteitä ja muutenkin näyttäs,että tässä sarjassa kotiedulla on iso merkitys.Reilu 2viikkoa sitten Dundee voitti 4-3 ja on vieny kotonaan 2 edellistä keskinäistä.Coventry on 27 vieraspelistään voittanut 7.Dundee voittanut 28 kotimatsistaan 11.Tasavertaiset jengit vastakkain,mutta kotonaan pelaavalle Dundeelle om annettava selvästi etua.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...