Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.4. - FaZe vs NaVi (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

FaZe - NaVi

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CS:GO - Blast Pro Series

Alkamisaika: 20:20

  • FaZe (AdreN, olofmeister, GuardiaN, NiKo, rain) aloitti turnauksen tappiolla Liquidia vastaan ja pelasi tasapelin MIBR:iä vastaan. Finaalisaumat ovat siis todella ohuet, kun ottaa huomioon, että joukkue ei ole kohdannut vielä Astralista. FaZen taival viimeisten kuukausien aikana on ollut vaikeaa, eikä merkittävää menestystä ole tullut lainkaan. Joukkueen ongelmat juontanee IGL-roolin löytämisestä, sillä nykyinen IGL NiKo kertoi avoimesti haastattelussa, että hän ei halua johtaa joukkuetta, mutta tekee sitä pakon edestä. Kaikesta joukkueen tekemisestä huokuu se, että muutoksia kaivataan ja tulokset ovat siten olleet varsin kehnoja FaZen kaltaiselle joukkueelle.
  • NaVi (Edward, Zeus, flamie, s1mple, electronic) aloitti oman turnaustaipaleensa voitolla MIBR:iä vastaan ja tappiolla Astralista vastaan. NaVilla on edelleen hyvät mahdollisuudet päästä finaaliin, kun alla on yksi voitto ja Astralis-ottelu on alta pois. NaVi tuli tähän turnaukseen hyvässä formissa, sillä he onnistuivat voittamaan viikko sitten StarSeries-turnauksen hyvällä pelillä ja tuon turnauksen jälkihöyryissä tähtipelaaja s1mple mainitsi, että NaVin organisaatiossa tehtiin muutoksia, joiden tarkoitus on helpottaa pelaajien työtä ja tuoda uusia elementtejä mukaan, kuten esimerkiksi psykologin tuominen joukkueeseen. Kenties muutoksilla on ollut positiivinen vaikutus, sillä NaVin peli on näyttänyt taas vaihteeksi hyvältä.
  • Karttana pelataan Overpass, joka on etu NaVille. FaZella on 40% voittorekordi 5 ottelusta, joista voitot ovat tulleet selvästi heikompitasoisempia vastuksia vastaan. NaVin voittoprosentti näyttää lukemaa 67% 3 ottelusta. Vaikka NaVi ei ole karttaa paljoa viime aikoina pelannut, joukkue on silti hyvänä päivänä yksi kovimmista Overpassia pelaavista tiimeistä ja siksi heille on annettava tässä otteluparissa karttaetu.

 

YHTEENVETO

  • FaZe ja NaVi ovat molemmat parhaimmillaan erittäin taitavia joukkueita, joista kuitenkin NaVin viimeaikaiset suoritukset ja tulokset ovat huomattavasti FaZea parempia. Siinä missä FaZella on ollut vaikeuksia roolituksensa kanssa jo jonkun aikaa, NaVi näyttäisi löytäneen pelinsä takaisin sille tasolle, missä he parhaimmillaan pystyvät operoimaan. Karttaetu menee myös tässä tapauksessa NaVille. FaZella on mahdollisesti finaalimahdollisuudet käytännössä kadonneet tähän otteluun mentäessä, kun taas NaVilla on realistiset mahdollisuudet edetä finaaliin. Kohde menee oikein, kun NaVi voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla.

Valinta: NaVi (-2,5)
Kerroin: 1.80
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...