Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

CSKA Moskova  - Avangard Omsk 

 

Valinta :  X 2 ( Tasapeli tai Avangard Omsk ) 

Kerroin 2,28 ( NordicBet ) 

 

GAME 2.  CSKA johtaa sarjaa voitoin 1-0

 

Saattaa aika tylyt finaalit tulla itselleni, mutta pakko se on edelleen lyödä X2 merkki,  sillä Omsk ei ihan kaikkea potentiaalia näyttänyt ja uskonkin, että joukkue on vapautuneempi tänään ja se tuo positiivisemman tuloksen.   Kotijoukkueen Kerroin ei itselle kelpaa, kun tasaiseen peliin uskon, niin hakataan tällä tyylillä nyt toistamiseen. 

 

Kunhan Omsk EI HÄVIÄ Varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko/Liiga/välierät

:hifk:Hifk -:karpat: Kärpät

Pelivalinta::karpat: Kärpät ML @ 1.93 Marathonbet

18:30

Tasainen sarja jossa jokainen ottelu on päättynyt kotijoukkueen voittoon.

Kaikki paineet ovat nyt kuitenkin kotijoukkueella sillä sarja on ensi kertaa katkolla Oululaisille. Molempien joukkueiden maalivahdit ovat pelanneet loistavaa pudotuspeli kevättä ja tasaviisikoin ei tässäkään ottelussa tulla maaleja paljon näkemään joten erikoistilannepelaaminen ratkaisee luultavasti tämänkin ottelun voittajan. 

Olen sitä mieltä, että mitä pidemmälle ottelu tulee etenemään tasatuloksessa sitä paremmat ovat Kärppien mahdollisuudet, otteluiden alut ovat olleet Kärpille vaikeita ja mikäli se pystyy terävämmin pelaamaan ottelun alun kuin aikaisemmissa otteluissa niin on se tänään vahvoilla.

Lähden hakemaan tähän sarjaan ekaa vierasvoittoa joten kunhan Kärpät voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein.

OIKEIN :kaljaa: 

 

 

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

MLB klo 18:05

Boston Red Sox - Baltimore Orioles

Pelivalinta: Boston Red Sox -1,5

Kerroin: 1,75 Unibet

Boston lähtee selkeänä ennakkosuosikkina tähän kotiotteluun. 

Bostonilla aloittaa hyvä syöttäjä Velasquez, joten Baltimoren juoksut jäävät vähiin tänään. 

Baltimoren aloittava syöttäjä Straily on ihan ok syöttäjä. Kauden alku sujunut heikosti ja nyt kova vastus vastassa, joten hyvin pitää syöttää illan ottelussa. 

Red Soxin lyöntiosasto paljon Baltimorea parempi ja kun syöttäjäetu ja kotietu ovat myös Red Soxin puolella niin kyllä Red Soxin voittoa kannattaa pienellä tasoituksella kokeilla. 

Väärin

Link to post
Share on other sites

LIIGA

HIFK - Kärpät

HIFK ML/ 1.93 UniBet

Klo 18:30

 

Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla Kärpille kun tähän mennessä ollaan menty kotivoittojen tahtiin ja niin uskon tänäänkin käyvän sillä Hifk oli jo viime pelissä oulussa hyvä ja voittikin laukaukset tuossa ottelussa 18-31 ja parit tolpat/ylärimat vierailla oli, mutta kiekkoa ei vaan sisään saatu.

Hifk onnistui viime pelissä ainoan kerran ylivoimalla ja joukkue onkin ollut sarjassa parempi erikoistilannejoukkue ja nyt kun panokset kovenee niin tuo erikoistilannepelaaminen vaan korostuu entisestään.

Varmasti tiukka kamppailu jälleen eikä jatkoaika tänäänkään yllättäisi, mutta uskon Hifk:n tähän hoitavan kotiyleisön edessä sillä niin hyvä joukkue oli oulussa ja aikaisemmat kotipelit ovat olleet hyviä kotijoukkueelta.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 05.00

 

:avalance: Colorado Avalanche  - :flames: Calgary Flames 

 

Valinta :avalance: Colorado Avalanche 

Kerroin 2,80 ( Coolbet ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  1/2 

 

GAME 3. Sarja on tasan 1-1 

 

Colorado VS  Smith on lyhyesti sanottu versio tilanteesta.   Colorado on pelillisesti parempi ja luo paikkoja, mutta Smith tolppien välissä pitää Calgary pelissä mukana.  Se tasoittaa tulostaululla tilannetta paljon ja siksi puhumme edelleen tasaisesta sarjasta.  Colorado jos saisi hieman paremmalla prosentilla paikoista sisään, niin tuo Game 2 ei olisi ikinä mennyt jatkoille eikä puhuttaisi,  että Flames olisi ollut lähellä voittoa.  

Colorado sai haettua edes yhden voiton ja tuli lopussa takaa ja jatkoilla voitto, niin varmasti se tuo extra hyvän fiiliksen joukkueeseen tähän kotipeliin.  Flames joutuu parantaa peliään ja joutuu kovaan paikkaan vieraskaukalossa.   Kertoimet on tavallaan ihan ok, mutta jos avauspelejä katsotaan ja millä fiiliksellä joukkueet tulevat peliin, niin kyllä tällä kertoimella on ihan pakko ottaa kotijoukkuetta lapulle. 

 

Kunhan Colorado Avalanche  ( :avalance:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:leafs: Toronto Maple Leafs - :bruins: Boston Bruins 

 

Valinta :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin 2,02 ( Coolbet) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  1/2 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1 

 

Boston nosti fyysisyyttä peliin ja heti alkoi itku ja valitus vaahtera lehdillä.  Tämä johti lopulta Kadri ylilyöntiin.   En tiedä tuliko pelikieltoa, mutta sillä ei isoa vaikutusta ole, että pelaako vai ei.   Mikäli Bruins jatkaa fyysisyyttä ja ei anna tilaa, niin silloin  Toronto on lähes aseeton ja peli menee Bruins laariin.   Jotenkin haisee, että vieraat voittaa ainakin toisen, niin kokeillaan nyt jo tähän vieraita. 

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue 2 jalkapallo klo.21:45

Paris FC  Paris FC - Lorient  Lorient

 btts @2.45 Bethard

Ranskan 2.ligasta molempien osumaa.

Mukavaa kerrointa tarjolla tähän otteluun molempien maalista ni kokeillaan.Isohko kerroin johtunee Parisin kotonaan pelattuaan hyvää puolustupeliä.Paris on 15 kotiottelussaan päästänyt omiinsa vain 4 maalia,joka on todella vähän.Kummatkaan ei kylläkään enää suorastanoususta tule taistelee,sillä eroa on jo sen verran Metziin ja Brestiin,jotka ei takuulla hävii montaa jäljellä olevista otteluista.Joukkueet ovat samoissapisteissä sijoilla 4 ja 5 nousukarsintapaikoilla.Nämä paikat halutaan pitää ja piste molemmille olisi tästä mieluisa tulos.Vaikka Paris ei ole montaa maalia kotonaan päästänyt omiinsa niin Lorient on kummiskin pystynyt tekee yli 10 maalia enemmän,mitä Paris.Lorientille puolestaan on tehty lähes puolet enmmän,mitä Parisille.Paris on kolmessa edellisessä kotimatsissa onnistunut pitämään maalinsa koskemattomana,joten eiköhän tänään ole aika se rikkoa.Lorient on 10 viimeisessään pystynyt iskemään maalin vastustajalle niin miksei nytkin.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Italia:Serie B jalkapallo klo.22:00

Livorno  Livorno - Brescia  Brescia

btts @1.73 William Hill

Italian serie b:stä myös molempienosumaa testiin.

Tärkeitä pelejä molemmilla edessä,sillä Livorno on putoajanpaikalla,mutta ero edelläoleviin on hävyttömän pieni.Brescia johtaa sarjaa joutuu taistelee suorastanoususta,sillä Palermo on vaarallisen lähellä.Livorno on yksi sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue,mutta näinä tärkeinä hetkinä niitä maaleja nyt tarvitaan.Livorno onkin viime kotipeleissään onnistu ihan hyvin maalinteossa,mutta on myös viime kotimatsissaan kuudesta 5 kertaa pitänyt maalinsa puhtaana.Brescia on kova ja tulivoimainen porukka ja se on jokaisessa 15 vieraspelissään tälläkaudella tehnyt maalin ja lisäksi noissa 15 sen vieraspelissä 14 kertaa on btts toteutunut.Livornon kotietu antanee sille mahdollisuuden ainakin kerran onnistumiseen.Brescia pelannut paljon tasureita vieraissa ja siihen pisteidenjakoon molemmat olisi varmasti tänään ihan tyytyväisiä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NBA klo 03:00

Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets

Pelivalinta: Brooklyn Nets

Kerroin: 4,30 Marathonbet

Nets voitti avausottelun 9p erolla hyvän pelin jälkeen.

Philadelphia on kotikentällään ottelun ennakkosuosikki, mutta kyllä Netsille tarjotut yli 4 kertoimet ovat liikaa. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat neljästi ja molemmat ottivat 2 voittoa. 

Materiaaliltaan Philadelphia on aavistuksen vahvempi, mutta kyllä Netsilläkin hyviä pelimiehiä on kokoonpanossa. Nets pelasi loppukaudella runkosarjassa hyvää koripalloa ja playoffeissa Netsillä hyvät mahdollisuudet edetä toiselle pudotuspelikierrokselle. 

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Carolina - Washington 

YV-Maaleja yli 1,5 @2.23 Nordicbet (sis ja) 

KLO: 02.00 

Sarja jatkuu ja tämä osa-alue, nimeltä ylivoima, korostuu entisestään. Edellisessä kamppailussa nähtiin vain yksi sellainen, useista paikoista huolimatta. Näkemykseni tähän otteluun on kotijoukkueen voitto. Hurricanes ei kalpene kotonaan edes hallitsevalle Stanley-Cupin mestarille. Ylivoima kuitenkin puhuttaa ja etenkin WSH:lta sopii odottaa sillä saralla onnistumista. Tämän täytyy olla tähän peliin capsin vahvin ase jos mielii voittoa tavoitella. Kotijoukkueen osalta ylivoima ei esittelyä kaipaa ja lähinnä Ahon sekä Teräväisen esiinmarssia tällä osa-alueella odotan. Uumoilen overipeliä, jossa molempien joukkueiden kärkimiehet ratkoo voittajan. Hyvin usein tämä nähdään yyveellä. Sen pidemmittä, jopa yllättävän suuri kerroin peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-Maalia 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Sprint PK: Voittaja | Max Verstappen | 1.70 (Coolbet)   PK: Kevin Magnussen - Nico Hülkenberg | Nico Hülkenberg | 1.95 (Coolbet)   PK: Lewis Hamilton - Sergio Perez | Sergio Perez | 1.75 (Coolbet)   PK: Fernando Alonso - Charles Leclerc | Charles Leclerc | 2.00 (Coolbet)   PK: Zhou Guanyu - Lance Stroll | Lance Stroll | 1.85 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | George Russell | 1.85 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
×
×
  • Create New...