Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00 

 

:bruins: Boston Bruins  -  :leafs: Toronto Maple Leafs 

 

Valinta :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin :  1,72 ( NordicBet ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  3/6   (  Tasapanoksin +/-0 kun ollut kakkosen kertoimia) 

 

GAME 7.  Sarja on tasan 3-3  

 

KOKEMUS  VS  Nuoruuden into 

 

Tämä on aika mielenkiintoinen sarja ollut kokoajan.   Toronto on mennyt aina sarjassa johtoon 0-1, 1-2, 2-3,  mutta tietyllä kokemuksella on Bruins pystynyt aika tylysti tasoittaa aina tämän sarjan 1-1, 2-2, 3-3,  niin ollaan jo kolmatta kertaa 2010-luvulla Game 7 ottelussa näiden välillä.  

 

2013 Bruins eteni jatkoon voitoin 4-3... Tämä sarja muistetaan erittäin hyvin juuri Game 7 ottelusta, jota TD-Gardenissa johti Toronto jopa 1-4  45min kohdalla, mutta niin vain viimeisellä kympillä kaveri tuli rinnalle ja ohi.   Takuumiehinä toimi Krecji,  Chara,  Bergeron,  Marchand. .. Juuri ne jotka ovat edelleen keskeisiä osia tässä nykypäivänä. 

2018 Bruins eteni jälleen 4-3 jatkoon.    Tässäkin tapauksessa Game 7 oli kohtalo, missä edelleen Toronto johti ottelua 2,erän jälkeen 3-4, mutta hävisi päätöserän 4-0 ja ottelun lopulta 7-4.  Jälleen kerran Rask, Marchand,  Bergeron nousee esiin ja myös Krug,  Pastrnak oli isossa osassa ja niiltä odotetaan tänäkin vuonna paljon. 

 

Yhteenveto 

Boston on ollut juuri hieman parempi.   Ylivoima on tässä sarjassa onnistunut kotijoukkueelta, minkä takia ollaan tänään tässä,  mutta myös sen takia, kun tosipaikkojen tullessa juuri Bergeron,  Marchand, Krecji  tuo sitä kokemusta, millä näitä käännetään.   Ei pidä aliarvioida sitä, että  juuri tasoittavissa otteluissa on todellisuudessa ollut Bruins paljon kaveria edellä.  Toronto saattaa hyvin voittaa kiekonhallintaa,  mutta se on silti ollut pääpiirteittäin kokoajan Bostonin käsissä. 

 

GAME 7 OTTELUITA  2010-LUVULLA 

:bruins:    8kpl...   5/8  voittoa 

:leafs:   2 Kpl. ... 0/2 voittoa 

 

Tässä on myös se yksi suuri ero.  Toronto on ollut kaikkiaan kolme kertaa poffeissa 2010- luvulla ja tippunut 1,kierroksella 3/3 ulos ja kaikkiaan juuri Bruins joukkueelle 2/2 kerrasta tässä Game 7 ottelussa.  

Boston on kokenut näitä otteluita ja voittanut muun muassa juuri Stanley Cup mestaruuden tässä Game 7 ottelussa ja silloinkin nousee esiin kaksi nimeä Bergeron,  Marchand ,  jotka ratkoivat senkin pytyn tälle joukkueelle. 

 

Kokemus on valttia poffeissa erittäin paljon ja sitä juuri Boston edustaa näistä.   Joukkueella on kykyä voittaa isoja otteluita ja tänään kotiyleisön edessä,  mikäli ylivoima on edelleen toimivaa, niin kyllä nuoret vaahteralehdet ovat vaikeuksissa.   Toronto tulee peliin erittäin hyvin todennäköisesti,  kun se on joukkueella tapana.   Vieraskaukalossa Toronto on ollut aina parempi Babcock aikakaudella ja sitä kautta vierailla on iso mahdollisuus päästä vihdoin toiselle kierrokselle.   Kuitenkin uskon vahvasti kotijoukkueen tulevan peliin fyysisesti ja Marchand,  Bergeron,  Chara,  Krecji tietää mitä on edessä ja mitä oikeasti vaaditaan,  niin uskon hyvin vahvasti kotivoittoon kokemuksen tuomalla edulla näistä otteluista.  

 

Kunhan Boston Bruins  ( :bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Baseball, NPB

Chiba Lotte Mariners - Seibu Lions

Vihje: Yli 8.5 juoksua

Kerroin: 1.78

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 12:15

- Mariners ja Lions aloittavat ottelusarjansa, Marinersin syöttäjänä aloittaa Wakui jonka tämä kausi on mennyt ihan kohtuullisesti, 18 vuoroparia on Wakui syöttänyt antaen 9 juoksua tällä kaudella, Wakuin ERA on 4 lukemissa. Lionsin syöttäjänä aloittaa Neal joka syöttää ensimmäistä kauttaan Japanissa, kausi ei ole hänellä lähtenyt kovinkaan hyvin liikkelle sillä 16 vuoroparia on Neal syöttänyt antaen 12 juoksua tällä kaudella. Nealin ERA on vähän yli 6 lukemissa. Kumpikaan syöttäjistä ei ole vakuuttanut  mitenkään erityisesti ja kun molempien joukkueiden lyöntikalustot ovat olleet ihan hyvässä vireessä viime otteluissa niin haetaan tähän otteluun overia, Tyynenmeren divisioonassa Lions on tällä kaudella eniten juoksuja lyönyt, ja siinä missä Mariners on toiseksi vähiten samaisessa divisioonassa juoksuja lyönyt omaa nyt erittäin hyvän tilaisuuden Nealin syöttäessä saada juoksuja taululle. Näiden joukkueiden kohtaamissa ollaan useimmiten juoksuilla mässäilty oikein kunnolla ja en näe yhtään hyvää syytä miksei tässä ottelussa juoksuja nähtäisi vähintään tuo 9 kappaletta. 

Link to post
Share on other sites

Italia:Serie C jalkapallo klo.21:45

Piacenza  Piacenza - Entella  Entella

btts @1.99  Marathonbet

Italian serie c:stä tänään molempienmaalia.

Sarjan kärkiottelu ja kumpi tämän voittaa on lähempänä pelata ensikaudella serie b.ssä.Kotijoukkue Piacenza on pisteen perässä Entellaa ja otteluita on vielä jäljellä tämän jälkeen kummallakin 3.Tasainenottelu luultavasti tiedossa,vaikka joukkueitten kaudeneka keskinäinen ei sitä ollut ainakaan numeroidenvalossa Entellan voittaessa 3-1 kotonaan.Ottelun tärkeys voi tänään näkyä ja voi olla,että varovasti edetään.Laatua nyt molemmilta löytyy,kun sarjan 2 parasta vastakkain.Piacenzalle voitto olisi nannaa ja Entella tyytyisi varmaan tasuriin.Kumpikaan ei ole 10 viimeisestään hävinnyt kuin kerran,mutta Entellalla on noita tasureita tullut niistä selvästi enemmän.Taitoa löytyy molemmilta tekemään maaleja niin en usko mihinkään 0-0 tulokseen vaan tulokset 1,2-1,2 on lähempänä totuutta.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

DFB Pokal / Saksa

Hamburger SV - RB Leipzig

Valinta / RB Leipzig yli 1.5 maalia / @1.68 Unibet

Klo / 21.45

DFB Pokalissa alkaa välierät ja neljä viimeistä joukkuetta ovat Hamburger, Leipzig, Bayern sekä Werder Bremen. Leipzig voitti Mönchengladbachin viikonloppuna, jonka myötä joukkue on nyt 10 pisteen erolla Champions League paikoissa kiinni kun sarjaa on enää 4 peliä jäljellä. Leipzig on sarjan kolmantena aivan ansaitusti. Joukkue on pelannut loistavan kauden vaikka Euromenestystä ei tullut. Nyt joukkueella on myös mahdollisuus Cup finaaliin ja mahdollisesti jopa voittoon, kunhan Hamburger kaadetaan ensin.

Hamburger pelaa Saksan 2 Bundesligaa. Joukkueella on ollut suhteellisen helppo tie välieriin ja nyt joukkue saakin ensimmäisen kunnon vastuksen. Hamburger on Cupissa kaatanut Padebornin, Nurnbergin, Wehenin sekä Erndtebruckin. Näistä joukkueista vain Nurnberg pelaa Bundesligassa ja tippuukin ensikaudeksi Bundesliga 2:seen. Leipzig taas kaatoi Cupissa Augsburgin, Hoffenheimin sekä Wolfsburgin, jotka kaikki ovat tasoltaan huomattavasti kovempia, kuin Hamburgerin vastukset. Viimekaudella joukkueen kohtasivat bundesligassa kahdesti ja Hamburgin kotona peli päättyi Leipzigin 2-0 voittoon. Leipzig ei tule lähtemään 2 kokoonpanolla varsinkin kun sarjassa UCL paikka on 2 pisteen päästä varmistettu. Leipzig on tasoltaan paljon paljon Hamburgeria parempi ja uskon joukkueen tästä parista etenevän finaaliin. Cup ottelut ovat myös yksiosaisia, joten Leipzig ei esimerkiksi säästele pelaajiaan toiseen osaotteluun.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga

HJK - HIFK

Valinta / HJK -1.5 / @2.05 Bet365

Klo / 18.30

Ensimmäinen vihje tämän kauden suomifudiksiin ja kauden ensimmäiseen Stadin derbyyn. 

Viimekaudella HIFK myönteisyys tuotti hyvää tulosta Ykkösessä, mutta nyt joukkue on noussut Veikkausliigaan, joten taso on nousut huomattavasti. HJK on tasoltaan aivan eriluokkaa kuin HIFK ja stadin derbyssa joukkue on varmasti hereillä. HJK:lla on kaksi 0-0 tasuria takana Kupsista ja SJK:sta, jotka molemmat olivat vierapelejä. Tätä ennen joukkue kaatoi IFK Maarienhaminan sekä Interin molemmat kotonaan 2-1 lukemin. HIFK tas on pelannut vasta kaksi ottelua, jotka kummatkin hävisi 1-0 SJK:lle sekä Lahdelle. HJK:n kahden maalin voitosta tarjotaan päälle kahden kerrointa, joka on mielestäni kelpo kerroin. En usko HIFKin pysyvän tänään HJK:n perässä vaikka niin toivoisinkin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT U18

Suomi - Sveitsi

Sveitsi +1/ 3.15 Veikkaus

Klo 16:30

 

Suomelle pakko voiton paikka varsinaisella peliajalla sillä Sveitsikin avasi pistetilin eilisessä pelissä Valko-venäjää vastaan kun se voitti jatkoilla 5-4. 

Vaikka Suomella tässä onkin nyt lepoetu niin en näe siitä sen kummempaa etua sillä nuorta intoa jäällä ja taistellaan kummiskin puolivälieriin pääsystä niin uskon Sveitsin jalan myös liikkuvan.

Suomella tässä pelissä on kaikki paineet ja siksi uskonkin että pää ei kestä pojilla ja ne oman pään virheet jatkuu tänäänkin kun mailaa puristetaan ja Sveitsi rankaisee tylysti.

Sveitsille riittää tästä pelistä se tasurikin ja Suomen peli ei tosiaan ole turnauksessa ollut hyvää niin näen Sveitsillä mahdollisuudet ja siksi kerroin houkuttelee kokeilemaan pienellä.

Link to post
Share on other sites

SM-liiga klo 18:30

HPK - Kärpät

Pelivalinta: HPK ML

Kerroin: 1,93 Marathonbet 

HPK oli hyvä avausottelussa Oulussa ja hölmö 5min jäähy sekoitti HPK:n pelin todella pahasti. HPK viimeistely oli myös tehotonta ja Vehviläinen pelasi Kärppien maalilla hyvän pelin. 

Kärppien otteet vieraskentillä olleet vaisumpia kuin kotona ja kun HPK pystyi vieraskentälläkin haastamaan Kärpät tasaiseen matsiin niin odotan HPK:lle kotikentältä voittoa. HPK pelannut koko kevään pirteästi ja jos samat hyvät otteet jatkuvat niin Kärpille tulossa vaikea ilta. 

Link to post
Share on other sites

Espanja:LaLiga jalkapallo klo.20:30

Huesca  Huesca - Eibar  Eibar

Kortit Huesca o2.5 @1.81 Unibet

Laligasta kotijengille se 3 korttia vähintään testiin.

Huescalle tärkeä ottelu,sillä joukkue on viimeisenä ja edellä olevaan Vallecanoo on 2 pistettä eroa.Pakkopullaahan nämä viimeiset pelit alkaa Huescalle voittojen kannalta jos aikoo ensikaudellakin pelata pääsarjaa.Huesca on erikoistunut pelaa viimepelejään tasan ja 4 edellistä on niin mennyt.Eibar säilyttää paikkansa,mutta sillä on vielä saumoja Eurooppa-Liiga paikkaan,mutten oikeen jaksa uskoa siihen,sillä sen edellä on vielä monta jengiä,eikä ne kaikki läheskään tule kämmeltää loppukautta.Tässähän on nyt vaarana,että Huescan pojat turhautuu jos maaleja ei saada aikaiseksi ja jos Eibar vielä löräyttää johtoon niin se alkaa mennaä jo Huescan pelaajien tunteisiin.Toisaalta liika innostuminenkin saattaa kostautua.Tuomarina toimii David Jimenez,joka on tuomaroinut v.2018 2 Huescan matsia.Molemmissa niissä Jimenez anto Huescalle vähintään sen 3 korttia tai enemmän.Toisessa ottelussa Jimenez tuomitsi vielä 2 pilkkua ja toinen tuli vastustajalle.En ihmettelis vaik punastakin Jimenez vilauttas.Eibarin matseja Jimenez on tuominnut tänävuonna 2 ja niissä vajaa kk sitten Eibar vs Valladolid Jimenez anto Kotijoukkueelle 4 ja vierasjoukkueelle 3 korttia ja lisäksi Valladolid sai pilkun.Kyl se Jimenez taitaa kaivella tänään enempi rintataskuaan,mitä persvakoaan.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 05.00

 

:sharks: San Jose Sharks  -  :knights: Vegas Golden Knights 

 

Valinta :sharks: San Jose Sharks 

Kerroin :  2,57 ( Coolbet ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  2/4 

 

GAME 7.  Sarja on tasan 3-3. 

 

Erittäin mielenkiintoinen Game 7 luvassa.   Vaikea on ennustaa voittajaa, sillä tässä on kaksi puolta. 

Vegas jos käy kunnolla päälle niinkuin kotikaukalossa,  niin joukkue on vahvoilla.  Edellistä ottelua he 2,erästä lähtien hallitsivat,  mutta palkinto jäi saamatta.  Tuolla pelillä luultavasti voittavat pakosti tänään,  sillä ei Martin Jones kestä välttämättä kolmatta peliä putkeen huippu hyvänä, sillä ailahtelevuutta on.   Myös Vegas osaa käydä päälle 4,ketjun voimin ja se on syy, miksi jatkoillakin joukkue pystyy hallitseminen tapahtumia.   Kaikki on omissa käsissä,  jos joukkue pelaa niinkuin on pelannut kokoajan kotihallissa.  

Sharks on henkisesti vahvimmillaan juuri nyt.   Joukkue on noussut 1-3 tilanteesta tasoihin (3-3) ja nyt kotihallissa on mahdollisuus mennä jatkoon.   Joukkue oli hätää kärsimässä,  mutta niin vain viimeksi alivoimalla Hertl vei sarjan tähän pahimpaan Game 7 otteluun.  

viimeksi pelattiin jatkoja toiseen jatkoerään asti,  joten tietysti henkisesti Sharks saa tuosta virtaa, kun palautuminen on voitollisen pelin jälkeen mukavampaa ja vielä kotihallissa pelaavat nyt, niin se on iso etu.   Vegas varmasti lähti kotonaan katkaisemaan sarjaa ja joukkue on nyt kaksi hävinnyt,  niin onko pelkoa kopissa?   Tietysti kun peli etenee, niin väsymystä tulee ja noi jatkoerät saattaa näkyä lopussa jaloissa.  Kotijoukkueella on kuitenkin Pavelski,  Thornton, niin jaksavatko eläkeläiset vai tuleeko kohtalokas virhe,  mutta kuitenkin sieltä löytyy Couture,  Hertl,  Kane,  jotka varmasti jaksaa,  mutta aattelin vain. 

kotiyleisön tuki.  Joukkue tullut takaa tasoihin ja pääsee kotiyleisön edessä pelaa ratkaisua.   Kaveri antoi varmasti kaikkensa viimeksi ja pettyi.   Pieni etu on kotijoukkueella tällä hetkellä ja siksi otetaan kotijoukkue lapulle.   MUTTA en ylläty, vaikka vieraat voittaisi, mutta vedonlyönnissä otettava kotijoukkuetta kun kertoimet on aika lailla tasabook.  

 

Kunhan San Jose Sharks  (:sharks:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

NBA klo 05:30

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder

Pelivalinta: Portland Trail Blazers

Kerroin: 1,65 William Hill

Portland johtaa sarjaa 3-1 ja nyt on ensimmäinen mahdollisuus pistää sarja poikki. Portland ollut todella hyvä aiemmissa otteluissa ja samanlaisella pelillä Portlandin voitto on todella lähellä. 

Oklahoman pudotuspelit sujuneet heikosti ja nyt tarvitaan selkeä tasonparannus. Oklahoma heikko vierasjoukkue ja Portland todella hyvä kotijoukkue, joka entisestään nostaa kotivoiton todennäköisyyttä. Oklahomalla on kaikki paineet tässä ottelussa ja uskon, että vapautuneemmin peliin lähtevä kotijoukkue voittaa tämän ottelun. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...