Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 26.4. - Slovakia vs Tshekki (poronvoima) [OIKEIN]

Recommended Posts

Slovakia - Tshekki

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jääkiekko, Kansainvälinen ystävyysottelu

Alkamisaika: 19:00

Kyllä tähän matsiin on lähdettävä täysin tämän muutaman viikon esitysten sekä kokoonpanojen perusteella. Varmaksi en mene sanomaan etteikö molemmilla jotain muutoksia olisi ollut, mutta pääsääntöisesti molempien runko tähän peliin on tiedossa. 

Tsekki on ollut liikkeellä nyt pidempään, jopa yllättävänkin vahvalla KHL/Extraliga nipulla. Saksa kaatui kahteen kertaan vahvan hyökkäyksen ansiosta. Puolustus oli osittain pinteessä, mutta muistetaan että Saksa voitti taas Slovakian kahteen kertaan. 

Puhtaasti hyökkäys on jo Tsekeillä tähän peliin astetta vahvempi. Slovakian tiimissä on muutama KHL-jantteri ja nekin sarjan heikoimpiin kuuluvasta Slovan Bratislavasta. Omasta sarjasta löytyy pelaajia myös, mutta etenkin näissä matseissa näkyy tuo pelitempon ja fyysisyyden ero. Osalla Slovakian pelaajista on tähän vaikea yltää. Tämä suoraan verrannollinen noihin Saksa-tappioihin. Ei pidä myöskään unohtaa että jopa Itävalta laittoi Slovakit ahtaalle vajaa viikko sitten. 

Ennen MM-kisoja pelattavaan otteluun tämänhetkisellä tilanteella, Tsekki on selvä suosikki. 

Kohelon pistepörssin hyvillä sijoilla olleet miehet tämän klaaraa. Ylivoima on tässä myös Tsekkien puolella todella selvästi. 

Voimasuhteet Tsekeille jokaisella osa-alueella. Nähtäväksi jää saako Slovakia minkälaisen nipun MM-jäille.. ei sillä.. ei taida suomikaan liigamiehillä pärjätä. 

Kohde menee oikein kun Tsekki voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Valinta: Tshekki
Kerroin: 2.35
Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

unibet-logo.png.a50e5181e40bb7b2791283ea3365a3d8.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...