Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Sydney

08:00

b20be92b2b4d2d356bf0a5ef2ea41ca9.png Mousesports - MIBR 43b877c53233631e704d597c647cb958.png

Mousesports | 1,75 | Betway

 

  • Mousesports (karrigan, chrisJ, woxic, frozen, ropz) on päässyt hurjaan vireeseen nopealla aikataululla. Avausottelussa kärsityn 14-16 -tappion jälkeen Mousesports on ottanut kaikista kolmesta seuraavasta ottelustaan 2-0 -voitot. Revanssiottelu BIG:iä vastaan oli mieletön näytös joukkueelta, sillä Mousesports kyykytti vastustajaansa Miragessa ja Infernossa lukemin 16-2 ja 16-4. On selvää, että joukkue on uudella kokoonpanollaan tietynlaisessa kuherruskuukausivaiheessa, mikä ei toisaalta ole yllätys karriganin johtamille joukkueille. Itse asiassa tämä Mousesports muistuttaa allekirjoittanutta hyvin paljon FaZea, jota karrigan aikanaan johti maailman huipulle. Tässä turnauksessa etenkin nuoret tähdet frozen ja ropz ovat ottaneet roolia ja lunastaneet odotukset, eikä joukkueessa kukaan tunnu alisuorittavan tasoonsa nähden.
  • MIBR (FalleN, fer, coldzera, TACO, felps) on pelannut keskinkertaista turnausta. Vaikeuksista ja heikoista tuloksista viime kuukausina kärsinyt brasialialaisjoukkue otti alkuun kaksi voittoa Grayhoundista ja Fnaticista, josta etenkin jälkimmäinen oli lupauksia herättävä. Paluu maanpinnalle tapahtui kuitenkin NRG:tä vastaan, jossa MIBR otti kuokkaan lukemin 0-2 vaisuhkolla suorituksella. Ei kyseessä täydellinen romahdus ollut, mutta tasapaksu suorittaminen ei tule riittämään tämäntasoisessa turnauksessa pitkälle.
  • Karttavetoa on aika vaikea lähteä arvioimaan. Mousesports on vaihdellut karttabannejaan vastustajaan mukaan ja MIBR on alkanut tässä turnauksessa poikkeuksellisesti bannaamaan Infernoa. Mousesports saattaa bannata alkuunsa Cachen ja MIBR luultavasti jatkaa Infernon bannaamisella. Mousesports valinnee kartakseen Miragen, missä heillä on 100% voittoprosentti 4 pelatusta kartasta ja käsittämätön kierroserotus 64-13. MIBR valinnee kartakseen joko Overpassin tai Dust2:n, joissa molemmissa Mousesports on pelannut vain muutamia kertoja vaihtelevalla menestyksellä ja joissa MIBR on yleensä hyvä. Vaikka karttavetossa on omat yllätyselementtinsä, en näe sen merkitsevän tässä matchupissa merkittävästi. 

 

YHTEENVETO

  • Mousesports on laittanut tuulemaan ja jakanut selkäsaunoja jokaiselle kohtaamalleen vastustajalleen. Uuden kokoonpanon tuoma hypetys auttaa kaikkia joukkueen jäseniä näyttämään parastaan ja näin on todellakin päässyt käymään. MIBR aloitti turnauksen mukiinmenevästi viime aikojen menestyksen puute huomioon ottaen, mutta NRG-tappio osoittaa sen, että projekti on vielä keskeneräinen. Olen koko turnauksen ajan lyönyt Mousesportsin puolesta vetoa enkä näe syytä sen lopettamiseen, sillä sen verran mainioita esityksiä joukkueelta ollaan nähty. MIBR tulee antamaan paremman haasteen, kun aikaisemmat Mousesportsin jyrän alle jääneet joukkueet, mutta luotan edelleen Mousesportsin voittoputken jatkuvan. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.13:30

Green Gully  Green Gully - Hume City  Hume City

Green Gully o1.5 @1.96 Unibet

Ausseja tulee ja kotijengille sitä väh.2 maalia otettava testiin.

Kierroksia pelattu 10 ja molempien tilanne toistaiseksi näyttää ihan mukavalta taulukossa.Sijoitukset ovat 7 ja 6.Parannusta on tapahtumut molemmilta viimekauteen jos taso/kunto vaan kestää.Parannusta tai sanotaanko maalinteossa kotonaan Green Gully on petrannut selvästi.Green Gully on tälläkaudella 4 kotimatsissaan iskenyt jo lähes samanverran osumia,mitä viimekauden 13 kotiottelussa.Tähän mennessä Green Gullyn keskiarvo on kotimatseissa 3.0 maalia perottelu,kun viimekaudella jäätiin 1.3 osumaan ottelua kohden.Hume on kotipeleissään pitänyt omanpään suhteellisen hyvin,mutta vieraspeleissä on omiin mennyt lähes puolet enemmän ja keskiarvo on ollut lähellä 2 osumaa omiin vieraspeleissä.Uskoisin molempien  onnistuvan maalienteossa ja kotijoukkue useammin kuin kerran.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli Soul klo 09:30

Purcell/Saville - Arends/Weissborn

Pelivalinta: Purcell/Saville

Kerroin: 1,81 Marathonbet

Purcell/Saville kaksikko on menestynyt tänä vuonna hyvin nelinpelissä ja titteleitäkin on tullut useita. Purcell/Saville kaksikko parhaimmillaan kovilla kentillä, joten tässäkin turnauksessa on hyvät menestysmahdollisuudet.

Arends/Weissborn pari pelannut myös kohtuu hyvän alkuvuoden ja pari titteliä ovat onnistuneet voittamaan. Pääosin pelanneet sisäkentillä alkuvuodesta. Myös massakentällä voittivat yhden tittelin. 

Pidän Purcell/Saville kaksikko selvästi parempina nelinpelaajina ja tähän matsiin Purcell/Savillen pitäisi olla selkeämpiä ennakkosuosikkeja. 

OIKEIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga

HJK – Ilves

18.30 

HJK @ 2.05 Coolbet

-Hallitseva mestari Hjk lähtee illan otteluun sarjataulukon kuudennelta tilalta, viime viikon 4-1 tappio interille on varmasti tuoreessa muistissa joten joukkueella on todella paljon parannettavaa tähän otteluun, myös aiemmat alkukauden esitykset ovat olleet todella vaatimattomia.

-Ilves on sarjasssa toisena tällä hetkellä ja selvinnyt tähän asti ilman tappioita, saldo kolme voittoa ja yksi tasuri. Huomionarvoista on se, että Ilvekselle ei ole tällä kaudella tehty vielä yhtään maalia Veikkausliigassa.

-Klubi on minun papereissa kuitenkin selkeästi parempi joukkue materiaalisesti, yskien kautensa aloittanut hallitsevan mestarin olisi nyt korkea aika näyttää mihin siitä todellisuudesta tällä kaudella on. Lehkosuo vanhana taktiikka velhona on saanut Klubin joukkuetta varmasti heräteltyä sen verran, että Telia 5g areenalla nähdään tänään kauden parasta Klubia.

-Ilves on pelannut hyvän alkukauden ja laittaa varmaasti Klubin tänään ahtaalle, kuitenkin koti ja materiaalietu puoltaa isäntiä, enkä jaksa uskoa että Klubi on todellisuudessa niin huono mitä alkukauden otteet antavat olettaa. 

Eli kunhan Helsingin Jalkapalloklubi eli HJK voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein.

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Jordanian Valioliiga - kierros 21

Shabab al Ordon - Al Jazeera Amman

Pelivalinta: BTTS Kyllä @ 2.00 Bet365

19:30

Kotijoukkue on sarjassas sijalla neljä ja on sarjan paras kotijoukkue, maaliero kotimatseista maukas 22-4. 17 viimeisimmästä kotiottelustaan se on voittanut peräti kolmetoista ja ainoastaan kerran se on jäänyt kotonaan maaleitta.

Vierasjoukkue puolestaan on sarjan kovin vierailia, maaliero tämän kauden vieraspeleistä on 18:8, 5/6 viime vieraspelissä se on onnistunut vähintään yhden maalin tekemään. Vierasjoukkue majailee sarjataulukossa tällä hetkellä toisena, vain 4-pisteen päässä kärkipaikasta.

Joukkueiden välinen piste-ero on vain viiden pisteen verran joten tasainen koitos varmasti tulossa, edellinen kohtaaminen Al Jazeeran kotikentällä päättyi 1-1 tasapeliin.

Mielestäni tässä ottelussa on kaikki ainekset molempien joukkueiden maalille.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 1 / Ranska

Strasbourg - Marseille

Yli 2,5 maalia @ 1.94 Pinnacle

Alkaa 21:45

Kumpaisenkaan joukkueen otteluissa ei tavallisesti maalien suhteen pihtailla. Strasbourgin kotiotteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 3.1 maalia. Vastaavasti Marseillen vierasotteluissa verkkoa on heiluteltu keskiarvolla 3.2 kassia.   Kuudentena sarjassa tällä hetkellä oleva Marseille tähyää paikkaa ensi kaudeksi eurokentiltä joten maaleja tarvitaan. Molemmat joukkueet pelaavat tunnetusti nopeisiin vastahyökkäyksiin perustuvalla tyylillä joten tässä ottelussa tullaan mahdollisesti näkemään hyvinkin  hurlumhei -henkistä jalkapalloa. Ottelussa tullaan näkemään tänä iltana vähintään neljä maalia.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Maaottelu 

Sveitsi - Latvia

Sveitsi -1 @1.93 Unibet 

KLO: 21.15 

Todella erilaiset joukkueet kohtaa. Sveitsi, Hischier,Hoffman ja Fiala. Siihen päälle praplan ambuhl ja hollenstein. Pientä säätöä on änärimiehillä ollut ison kaukalon kanssa, mutta eiköhän tuo ongelma ole jo selätetty. Sveitsi pelasi vastikään Ranskaa vastaan kaksi ottelua. Molemmissa tapauksissa Sveitsi hallitsi täysin ottelun kulkua ja 6-0 voitto sekä 3-4 tappio olivat tuloksina. Jälkimmäinen ottelu oli Ranskalle onnekas enkä anna tuolle juuri painoarvoa. Sveitsi saa MM-jäille näillä näkymin huomattavasti paremman joukkueen kuin esimerkiksi Suomi, jolle pelaajat kääntää takkinsa. Hyvä niin! Sveitsi on huippujoukkue. Viimevuotista unohtamatta. 

Latvia. Vuodesta toiseen samalla rungolla. Täysin mielialajoukkue joka kiekossa pysyessään on vaarallinen. Joukkueen ongelmat liittyy yleensä tavalla tai toisella kiekottomaan peliin sekä liikkeeseen. Sveitsin kaltaista joukkuetta vastaan jäähyjä tullaan näkemään, sillä Latvia ei pysty vastaamaan heidän liikkeeseen. Joukkue nojaa myös tehojen osalta muutamaan KHL-mieheen eikä puolustus vakuuta. Latvia väänsi tosin hyvät pelit Venäjää vastaan, voitettuaan niistä toisen. Todellisuudessa Venäjän joukkue olo mitä oli jos vertaa rosteria tämänhetkiseen. Sinnikäs joukkue Latvia on kuitenkin ja mailahäirintää tulee venäläisittäin paljon. 

Voimasuhteet tässä kokoonpanojen vuoksi menee Sveitsille. Joukkueen kärkimiehet ratkoo ja Latvia roikkuu mukana minkä pystyy. 

Koska kyseessä on kuitenkin harjoitusottelu niin pelataan tasan yhden tasoituksella. Sveitsi tämän voittaa, toivottavasti yli kahdella maalilla. 

Kohde menee oikein kun Sveitsi voittaa ottelun vähintään 2 maalilla  (tasan 1 maalin voitto=DNB)

OIKEIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

La Liga / Espanja

Sevilla - Leganes

Yli 2,5 maalia @ 1.73 Marathonbet

Alkaa 22:00

Kotijoukkue Sevilla on tehnyt vähintään kaksi maalia seitsemässä viimeisestä kahdeksasta kotiottelustaan. Koko kauden aikana tähän asti kotistadionilla pelatuissa 17  ottelussa joukkue on maalannut keskiarvolla 2.18.  Leganesin kahdeksasta viimeisestä vierasottelusta viidessä nähtiin vähintään kolme maalia. Tästä huolimatta sarjataulukon alemmasta puoliskosta löytyvä joukkue on viime aikana onnistunut pelaamaan varsinkin kotonaan vähämaalisia otteluita.  Sarjataulukon sijalla viisi majaileva Sevilla on tasapisteissä neljäntenä olevan Getafen kanssa. Joukkue on menettänyt muutaman ns. helpon pisteen mihin  joukkueella ei ole tänään varaa. Sevilla tulee jatkamaan  kolmen ottelun kotivoittoputkeaan maalein 3-1 päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Yleisurheilun Timanttiliiga Doha

Kuulantyöntö miehet: voittaja Ryan Crouser kerroin 1.50@paf

27 vuotias Crouser on aloittanut tämän kauden ryminällä. Mies on nimittäin tänä vuonna ennätyskunnossa. Sisäkentiltä jo tarttui mukaan tulos 22.33 ja ulkokentille siirryttäessä kaksi viikkoa sitten Long Beachissa kuula lensi omiin ennätyslukemiin 22.74. Katsottaessa kovimpien kilpakumppanien Walsh ja Hill tuloksia niin 21.91 ja 21.72 eivät nämä miehet ole vielä päässeet 22metrin yli, joka ei siis ole mikään yllätys 22 metrin ollessa erittäin kovaa valuuttaa. Mikäli Crouser suorittaa tänään edes 80% omasta maksimistaan niin ei tänään vielä kyllä vastustajaa löydy, sillä en usko että muutamassa viikossa on tämä ennätysvire mihinkään hävinnyt ja avauskisaan varmasti kova lataus.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Yleisurheilun Timanttiliiga Doha

Naisten 100m aitajuoksu:

Isabelle Pedersen-Amber Hughes valinta 2 kerroin 1.72@paf

Isabelle on tällä kaudella juossut ainoastaan heikon 13.45 tuloksen Torrancessa pari viikkoa sitten, sisäkentiltäkin kauden parhaaksi tulokseksi jäi vaivainen 8.24 60m aidoista.

Amber Hughes puolestaan päästeli kolme viikkoa sitten peräti 12.85 omiin ennätyslukemiinsa 100metrin aidat ulkona ja sisäkentiltäkin menneeltä kaudelta löytyy 8.06 huomattavasti kovempi aika kuin Pederseniltä. Pedersen on muutenkin yleensä alkukaudesta aika kaukana omasta parhaastaan ja nyt kun hallissakaan ei ole päässyt lähellekkään Hughesia niin uskoisin että Hughes tulee tänään viivalla olemaan aikapaljon vielä edellä norjalaista.

 

E:TOPPIKERROIN, MUUALLA ALLE 1.5 .. !!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...