Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 3.5. - Ranska vs Italia (poronvoima) [OIKEIN]

Recommended Posts

Ranska - Italia

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jalkapallo, Ystävyysottelu

Alkamisaika: 20:30

Elikkäs Sveitsin kurinalaisesti kaatanut Ranska kohtaa Italian. Italia nousi A-sarjaan yhdessä Iso-Britannian kanssa viimevuoden kisojen päätteeksi. Tosin vain voitettuaan Kazakstanin joka oikeutti Italian tasapisteissä ylöspäin. 

Makaroonit on kiekossa edelleen ns hissijoukkue. Vaikea sanoa onko Italia todellisuudessa A-sarjan joukkue, mutta kohtahan tuo selviää kun kisat alkaa. 

Kuluneen vuoden puolella, Italia ei ole pelannut yhtään vaativaa ottelua, sillä vastukset ovat olleet lähinnä B-sarjan maita, eikä tulokset vakuuta. Insam / Kostner kenties ainoat jolla skillit riittää näihin karkeloihin. Muuten todella tasapaksu rosteri Italialla. Vastaantulija tässä pelissä. 

Ranska. Kuri Sveitsiä vastaan, mv-peli, puolustus sekä tehokas ylivoima. Bertrand ratko viimepelin. Fleury vuodesta toiseen vaarallinen kaveri ja liigasta hyvää nostetta uralleen saanut Claireaux kuuluu myös joukkueen kärkimiehiin. Joukkue luo maalipaikkoja runsaasti, mutta toistaiseksi onnistumiset ovat jääneet piippuun. Tänään joukkue voi kuitenkin päästä paremmin maaleille kun vastus helpottuu ja yhteispeli tiivistyy. 

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran melkein 3vuotta sitten, joten tässäkin pelissä mennään pitkälti yksilöiden mukaan. Ranska omaa vahvemman nipun ja on ollut hyvä yyveellä. Perustekeminen riittää voittoon. 

Kohde menee oikein kun Ranska voittaa vähintään 2 maalilla  (tasan 1 maalin voitto =DNB)


Valinta: Ranska (-1,0)
Kerroin: 2.00
Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

unibet-logo.png.a50e5181e40bb7b2791283ea3365a3d8.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...