Jump to content

Recommended Posts

Tennis Busan haastajaturnaus klo 06:00

Donskoy, E - King, E

Pelivalinta: Donskoy 2-1

Kerroin: 4,00 Bet365

Donskoy lähtee selvänä suosikkina tähän matsiin. Donskoyn otteet ailahtelevat usein ottelun sisällä melko paljon ja pidän Kingiä hyvänä pelaajana, joka pystyy haastamaan Donskoyn tasaiseen matsiin. 

Donskoy ollut vaisussa vireessä viime aikoina ja tappioita on tullut ennakkoon heikommillekin pelaajille. Varmuus puuttuu Donskoyn otteista, joten en usko Donskoyn selkeään voittoon. 

Tasainen matsi todennäköisesti tulossa ja haetaan isompaa kerrointa Donskoyn 2-1 voitolla. 

 

Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.12:30

South Adelaide  South Adelaide - Adelaide U21 Adelaide U21

South Adelaide o1.5 @2.70 Unibet

Lähdetään koittaa ausseista kotijengille maaleja se 2 vähintään.

South Adelaide on vielä voitoitta,kun 8 kierrosta on pelattu ja joukueella on vasta 1 piste plakkarissa.Adelaide U21 on napannut 4 voittoa ja pisteitä on 13.Vierailla voi olla hankala ottelu edessä,sillä tänään siltä on pois useampi ukko,jotka on noita maaleja tehny.Niyongabire,joka sai punkun viimepelissä ja Armienton on ainakin pois.Lisäksi on ilmeisesti muitakin.Nämä poissaolijat vaikuttaa Adelaide U21 maalintekoon,sillä jos vielä Touren, D'Arrigon ja Stamatelopoulos on pois.Joukkueen 17 osumasta kyseiset pelaajat iskeneet 11 vieraitten maaleista.South Adelaidella on varmasti kova hinku saada se kauden1 voitto ja se pistää koko joukkueen yrittää sitä kovasti.Harkinnassa oli dnb veto,mutta päädyin tähän,jospa se South Adelaiden kova yritys tuottaisi parit maalit sille.

Lopputulos oli:3-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko:nhl:

Boston - Carolina 

Carolina ML @2.30 Bet365 

KLO: 03.00 

Stanley Cupin finaaleissa tullaan näkemään jompikumpi näistä kahdesta. Paljon on mahtunut molempien joukkueiden kauteen niin itse pelaamisessa kuin kaukalon  ulkopuolellakin, mutta mediahälinästä ym huolimatta, tässä ollaan ja mielestäni ihan ansaitusti. 

Uskalsin epäillä Bostonia jo Playoffien avauskierroksella, mutta tällä kertaa kokemus karisti Toronton lopulta niskasta voitoin 4-3. Tuo sarja oli huomattavasti haastavampi kuin edellinen sarja Blue Jacketsia vastaan. Syy piilee yksinkertaisesti Bruinsin valmennuksessa ja pelityylissä, ja ennenkaikkea peluutuksessa. Tässä Boston on mielestäni onnistunut erinomaisesti. Joukkueen syömähampaat Marchand - Pastrnak - Bergeron on onnistunut kiitettävästi niin tasaviisikoin kuin ylivoimallakin. Tästä päästään siihen tosiasiaan, että Bruins on playoffien vahvin yv-joukkue ja alivoimallakin joukkue on esiintynyt kiitettävästi. Viimeisenä lenkkinä on toiminut todella hyvään vireeseen äitynyt Tuukka Rask. Boston on kuitenkin pelannut enemmän otteluita ja pientä kolhua on sillä jos toisellakin. McAvoy kärsii pelikieltoa joten miinusta siitä. Suurin kysymys itselleni on tässä, että miten Bruins pystyy peluuttamaan järkevästi ja kuinka liike ja kuri säilyy. 

Miksi näin? 

Carolina. Suvereenisti 4-0 voitoin, ehkä koko liigan organisoituvimpia joukkueita vastaan. Huikea taistelutahto ja jäätävä kylmäpäisyys. Toisella kierroksella olikin jo haasteita kun hallitseva mestari Washington oli vastassa. Ylä- ja alamäkien kautta joukkue kuitenkin punnersi jatkoon voitoin 4-3. Jordan Staal on mielestäni ollut se suuri hahmo koko Hurricanesille ja tämä on näkynyt etenkin kovissa paikoissa. Joukkueen suomalaiset ovat vastanneet huutoon ja vaikka Aholla esimerkiksi pientä vammaa on ollut, niin mies on tehnyt vahvaa jälkeä. Linnunlaulujen mukaan, tämä 6 päivän breikki on tullut todella tarpeeseen Hurricanesille ja etenkin Ahon sekä Teräväisen kannalta. Herrat ovat Bostonia vastaan onnistuneet hyvin kauden kohtaamisissa ja vaikka Boston on voitot noista kirjannut nimiinsä 2-1, niin todella tasaisia vääntöjä näiden väliset pelit ovat jokatapauksessa olleet. Ongelmakohtana on vähän yllättäen ollut erikoistilannepelaaminen, joka on heikoin jäljellä olevista joukkueista. Tätä toisaalta on pystytty paikkaamaan valtavalla työmäärällä tasakentällisin pelattaessa, mutta kyllä viimeistään tässä kohtaa pitää pystyä parempaan. Ylivoimaa on ainakin tauon aikana hierottu ja onhan tuo toiminut Bruinsia vastaan ennenkin. Odotan mielenkiinnolla näkeväni jotain uutta. Hurricanesille Boston on mielestäni tähän saumaan hyvä vastus. Joukkue liikkuu aktiivisesti ja pystyy jopa sillä horjuttamaan, toisinaan askeleen jäljessä tulevaa, Bruins-pakistoa. Kulmapelissä Carolina on usein ovelampi ja osaa välttää turhia iskuja. Bruins pelaa fyysisesti alakerrassa ja etenkin Chara saadaan helposti hermostumaan vikkelillä jaloilla. Muistetaan vielä vähemmälle huomiolle jäänyt Hurricanesin "nelonen." Aivan loistavaa taistelua koko triolta. Niederreiter, uudestisyntynyt Williams, Slavin, Faulk.. Ja jos Boston nojaa Raskiin niin Carolina ei nojaa mihinkään. Sillä on luukulle voittava maalivahti illasta toiseen. Tämä on jo todistettu. Terveystilanne Van Riemsdykiä ja Mäenalasta lukuunottammatta on hyvä. Tässä pelissä myös nähdään ottaako Sebastian Aho jo useampia aloituksia, sillä tämä tuntematon vamma on suoraan yhteydessä tähän aiheeseen. 

Jos tässä vierasjoukkue johonkin kaatuu niin se on liika jäähyily. Toisaalta Rask on mielestäni ongelmissa Suomikaksikon kanssa sillä toinen ampuu ylös ja toinen alas. Lähes aina. Rask ei mielestäni pelaa jäässä niin vakuuttavasti ja alhaalle uppoaa paremmin. Osviittaa löytyy aiemmista kohtaamisista. 

Lähtökohtaisesti edun pitäisi olla vierailla. Melko tasaisesti tässä osa-alueet molemmille menee, ainoastaan nuo erikoistilanteet tekee eron. 

Allekirjoittanut luottaa kuitenkin siihen, että todella työteliäs ja juonikas Hurricanes, Brindamourin johdolla on pystynyt monen mielestä ihmeeseen. Pitää muistaa sekin fakta, että viimeksi kun Carolinassa nostettiin kannua vuonna 2006, kyseinen herra oli mukana. Pelaajana. Roddy on löytänyt hyvän ja vastustajaa kuluttavan tyylin. Ja jos Boston ansaitsee kunniaa peluuttamisesta niin vähintään samaan ollaan päästy Brindamourin pelikirjalla. 

Avausottelu ja lepoetu vierailla. Marginaalinen ero kokonaisuudessaan ja kenties hiukan laajempi tarjonta Carolinalla tällä terveystilanteella. ML vaihtoehto tarjoaa pelattavan kertoimen, joten liikkuvampi Hurricanes lappuun. Totisesti paljon on myös kiinni ylivoimaista, mutta luotan sen olevan uudella levelillä. 

Kohde menee oikein kun Carolina voittaa ottelun

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
https://yle.fi/urheilu/3-10776509
  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Eurooppaliiga 

Valencia - Arsenal 

Arsenal yli 1,5 paitsiota @1.62 Unibet (sis mahd ja) 

KLO: 22.00 

Avauspeli Arsenalille Lacazzetten johdolla 3-1. Valencia painoi päälle etenkin avausjaksolla, mutta yhden maalin sarakkeeseen jäi. Joukkue on hyvässä tilanteessa ja terve. Arsenalilta puuttuu useampi tärkeä kaveri ja kotijoukkue onkin asetettu suosikiksi. Vaikka Gunners ei näiden kahden edellisessä ottelussa sortunut paitsiovirheisiin niin tämä tuntuu nyt liiankin helpolta. Toivottavasti. Arsenal tulee olemaan vastaanottava osapuoli ja luulenpa, että joukkue joutuu tyytymään lähinnä vastaiskuihin ja pitkiin palloihin. Linjan taakse on yksinkertaisesti yritettävä, sillä uskon Valencian prässäävän todella korkealta ja aggressiivisesti. Takaa-ajo ei ole mikään ylitsepääsemätön este. Tästä hyvänä esimerkkinä tiistai-illan UCL-ottelu. 

Pallomiehiä en kuitenkaan niin paljon ole, että tätä täysin kassakohteeksi sanoisi, mutta tähän tilanteeseen nähden olen todella ihmeissäni jos ei kahta kertaa lippu Lontoolaisille heilahda. 

Kohde menee oikein kun Arsenalin pelaaja liputetaan paitsioon vähintään kaksi kertaa ottelussa  (sisältää mahdollisen jatkoajan)

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Turkki:2.lig Play offs jalkapallo klo.20:30

Sanliurfaspor  Sanliurfaspor - Karagumruk  Karagumruk

Karagumruk @2.36 Marathonbet

Turkin 2.ligasta otan rohkeasti vierasvoittoa.

Turkissahan on kova kotietu,mutta tässä on kotijoukkueella joitain ongelmia.Joku karvakäsi kertonut,et Sanliurfaspor on konkursissa ja seuran omaisuuta on jo takavarikoitu.Palkanmaksu pelaajillekaan ei ole toiminut kuukausittain niin voi ehken ajatella,mikä on pelaajien motivaatio seuraa kohtaan.Karagumrukia on veikkailtu yhdeksi vahvaksi nousijaksi ja ainakin tästä parista se on vahvempi ja ilmeisesti hoitaa tämänsarjan itselleen.Runkosarjan päättyessä Karagumruk oli kuntopuntarin ykkönen.5 edellisestä 4 voittoa ja 1 tasuri,Toi tasuri tuli juuri Sanliurfaspor vieraissa(0-0),joten tänään kohdataan uudestaan ja jospa niitä maaleja nyt nähtäisiin Karagumrukilta.Olishan se mukavampi lähteä voitolla 2.osaotteluun,vaikka tasurin olisi hyvä tulos  Karagumrukille tästä.Karagumruk oli selvästi noista kärkijengeistä vähiten laskenut omiinsa maaleja ja jospa se puolustus olisi tänäänkin kunnossa ja Karagumruk saisi sen 1 tai 2 itse tehtyä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Eurooppaliiga 

Chelsea - Frankfurt 

Tekee maalin & antaa syötön: Eden Hazard @8.00 Unibet 

KLO: 22.00 

Tämän herran otteet tiedetään ja kulunut valioliigakausi on mennyt hänen osaltaan odotetusti. 16 maalia ja 15 maalisyöttöä. Tässä turnauksessa kuitenkin tuo maalisarake näyttää edelleen nollaa. Syynä lienee miehen loukkaantumiset sekä toisinaan aiheelliset lepuutukset. Avauspelissä mies päästettiin irti 61minuutin kohdalla ja ihan kiitettävästi mies sai pahennusta aikaan Frankfurtin takalinjoilla. Maalikaan ei kaukana ollut. Varmuutta siitä, onko mies tänään avauksessa, ei minulla ole, mutta erittäin todennäköistä se kuitenkin on. Chelsea oli näistä kahdesta Avauspelissä huomattavasti parempi, eikä tilastot valehtele. Maalit jäivät kuitenkin piippuun. Chelsea on kuitenkin kotonaan ollut vakuuttava. Viimeiset 5 kotipeliä on tarjonnut komeat 14 osumaa. Hazardin osuus noihin on 2+4. 

Vikkeläjalkainen vapaapotkuspesialisti, joka ampuu myös mahdolliset pilkut. 

Koska kotijoukkue on ottelussa selvä suosikki ja maaliodottama on korkea, otetaan Hazardin harteille paukut! 

Ei mikään ihme vaikka herra olisi ottelun kirkkain tähti. Toki edelleen vaatii paikkaa avaukseen. 

Kohde menee oikein kun Hazard maalaa ja passaa vähintään kertaalleen ottelussa 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Syöttö + rp maali.. ei riittänyt
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

TPS - TPV 

TPS -1,5 @2.05 Unibet 

KLO: 18.30 

Tuloksellisesti ei niin vakuuttavasti ole TPS aloittanut. Jos vertaa joukkueen tavoitteisiin ja vilkaisee materiaalia. Liiganousun on TPS ilmoittanut kauden tavoitteeksi ja hyvin todennäköisesti se myös tapahtuu, kunhan viimeistelyyn löytyy toivottu rentous. Ääritalo, Duah, Rähmönen, Mäkitalo ensikädessä. TPS tyytyi edellispelissä tasuriin EIF:n vieraana, mutta vajaalla pelatessa, tulos on verrattain hyvä. Valmennusjohto peräänkuuluttaa tarkkuutta ja huolellisuutta. Turkulaiset avaa kotiottelunsa tämän kauden ykkösessä tänään ja odotetaan kentälle aggressiivinen maalinälkäinen joukkue. Ainoa poikkeus normaaliin on tänään se, että joukkueen ykkösveskari Miikka Mujula on vatsataudin vuoksi pois ja Anton Lepola astuu tolppien väliin. Muuten TPS lähtee otteluun kovalla ryhmällä tälle tasolle. 

TPV ei juuri tavoitteista ole tälle kaudelle huudellut, ja luulenpa ettei Tampereella muuta yritetä kuin säilyttää sarjapaikka. Useampi pelaaja on tänään poissa kokoonpanosta, eikä joukkue ole tehnyt kahteen ensimmäiseen peliin maaliakaan. TPV on ollut ongelmissa lähinnä puolustussuuntaan, eikä keskialueen ylittäminen, sekään ole toiminut toivotulla tavalla. Selkeä altavastaaja tässä ottelussa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa Tammikuussa Cupin ottelussa. Tuolloin TPS oli parempi numeroin 2-0. 

Tästä on kuitenkin aikaa ja mielestäni kotijoukkue on siitä vain parantanut. Joukkue hitsautuu yhteen päivä päivältä enemmän ja enemmän kun yhteinen tavoitekin on korkein mahdollinen. TPV:n materiaali ei ainakaan alkukaudesta vakuuta, eikä tuloksetkaan tosiaan mairittele. Tämän pitäisi olla Turkulaisille helppo ja rutiininomainen näytös. 2-4, 0 on oma arvio lopputuloksesta joten puolentoista tasoituksella on TPS oiva valinta päivän peleihin. 

Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
2-1
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:bruins: Boston Bruins  - :huricanes: Carolina Hurricanes 

 

Valinta Boston Bruins 

Kerroin :  2,13 ( Veikkaus ) 

 

GAME 1. 

 

Tästä parista on tulee erittäin hyvin mieleen Boston - Toronto sarja, sillä tässä kohtaa edelleen Raskas jalkainen vs luisteleva joukkue  ja Fyysinen vs taitokiekko. 

Carolina on ollut tosiaan maaginen,  sillä Washington kaatui 4-3 sekä Islanders putosi tylysti 0-4, mutta siinä taisi olla vaan hämäys Pittsburgh ,  joka suurensi Islanders joukkuetta,  joka oli lopulta surkea.   Carolina on tosiaan erikoistilannepelaamisessa huonompi,  mutta joukkueen aktiivinen pelityyli, jossa luistin liikkuu,  niin se on ollut myrkkyä tähän asti.  Toki Capitals osasi fyysisyydellä hiljentää, mutta ei tarpeeksi.  

Boston pudotti Toronto joukkueen 4-3 ja joukkue voitti viime kierroksella 4-2 voitoin komeasti Columbus joukkueen.   Tämä joukkue on erittäin hyvä ja joka on sopeutunut mahtavasti vastustajaa vastaan.   Marner,  Tavares pimennettiin komeasti sarjan edetessä ja niin myös kävi viime kierroksella,  kun Seth Jones hiljennettiin, niin kahdessa viimeisessä ottelussa ei kaveri tehnyt mitään ylivoimallaan.    Uskonkin, että Aho, Teräväinen ,  mikäli pelaavat kimpassa, niin joutuu luultavasti Bergeronketjua vastaan ja siinä on kova pari Bergeron VS Aho,  tämä pari luultavasti jopa ratkaisee jatkoonmenijän,  sillä nämä ovat joukkueidensa sydämmet.  Krecji,  Marchand,  Chara   tuo kanssa hyvää kokemusta.  Marchand saattaa koittaa taas rottailla ja on siinä taitava, joten saa nähdä kääntyykö se taas karhujen hyväksi.   DeBrusk,  Pastrnak olisi syytä onnistua tässä sarjassa,  niin tuo laajuus näkyisi hyvin valotaululla kuitenkin.   Kotijoukkue on 1,ketjun joukkue, mutta joukkueessa on loistavat 2--4,ketjut kuitenkin ja joukkue osaa jäähdyttää kaverin pelin ja osaa sopeutuu kaverin pelityyliin,  joten tämä pari on loistava. 

Avauspeli on vaikea. Carolina omaa lepoedun, mutta onko jalat vaikeuksissa , kun ei ole tuntumaa.  Pystyykö Boston heti pysäyttää kaverin luistelevan pelityylin vai jääkö kotijoukkue alussa jalkoihin,  ennenkuin oppii .    Kotijoukkue saattaa olla myös fyysinen,  mikä saattaa olla liikaa jo siipirikkoista joukkuetta kohtaan, jossa pelaajat painaa puudutuksilla kentällä.   Huikea sarja edessä ja olen ollut aina Boston fani,  niin kotijoukkuetta lähden pelaamaan heti avaukseen jo, kun uskon, että kotijoukkue on valmis heti alussa tässä sarjassa. Rask voittaa molari taistossa.   Suurin taisto ja koko sarjan tärkein asia on , että miten käy taistossa Bergeron VS Aho. 

 

Kunhan Boston Bruins  ( :bruins:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:10

Cleveland Indians - Chicago White Sox

Pelivalinta: Kotijoukkue voittaa ja ottelussa yli 8,5 juoksua

Kerroin: 2,50 Unibet

Clevelandilla hyvä aloittava syöttäjä Carrasco, jonka alkukausi ollut yllättävän heikko. Chicagolla muutamia hyviä lyöjiä, joten jos Carrasco ei ole huippuvireessä niin Chicago iskee ainakin muutamia juoksuja. 

Clevelandin lyöntiosasto on todella hyvä ja monet pelaajat ovat alisuorittaneet alkukaudella. Clevelandilla on paljon potentiaalia nousta korkeammalle sarjataulukossa. Cleveland on hyvä kotijoukkue ja kun Clevelandilla on hyvä aloittava syöttäjä, niin joukkueella on erinomaiset mahdollisuudet voittoon. Chicagon syöttäjä Banuelos ei ole erityisen hyvä, joten uskon Clevelandin lyövän useita juoksuja tänään. 

Kohde menee oikein kun Cleveland voittaa ottelun ja ottelussa nähdään yli 8,5 juoksua. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...