Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.5. Norja vs Ruotsi (poronvoima) [OIKEIN]

Recommended Posts

Norja - Ruotsi

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jääkiekon MM-kisat

Alkamisaika: 21:15

En tiedä onko minulla oikeus sanoa, että täsmäkohde, mutta näin se vaan itselleni on. Chicago Blackhawksin paidassa tällä kaudella 79 ottelua ja 60pistettä. Ei lisättävää NHL:n puolelta. Mies on Ruotsin ylivoimassa mukana ja yhden pisteen on Erik jo vyölleen saanut.

Ylivoimaharjoitukselta tämäkin ottelu rakkaalle länsinaapurille vaikuttaa ja siksipä tähän Gustafssoniin katseet kääntyykiin. Peliaikaa +20min ottelusta toiseen. Avauspeliin 3 kutia ja edelliseen 6 kpl. Yritystä ja tulivoimaa ei puutu. 

Ottelun ennakko ei juuri Norjalle mahdollisuuksia jätä, joten erittäin korkeaa kerrointa tähänkin suhteeseen on tälle miehelle tarjolla. Italiaa vastaan Gustafsson jäi pisteittä, vaikka hyvin muuten oli esillä. Italia pelasi vieläpä yllättävän siistin matsin, eikä Ruotsi saanut ylivoimia niin paljon kuin olin ajatellut. 

Koska homma toimii Ruotsilla vaarallisen hyvin ja Norja on tänä vuonna todella heikko, kuulostaa tämä kohde liian helpolta ollakseen totta. 

Eilisen sukelluksen jälkeen allekirjoittanut painaa tämän vähän isommalla eetteriin. En pitäisi ihmeenä, vaikka verkkokin heiluisi tämän herran johdosta. (@6.50) 

3-6 maalia Ruotsille on realismia. Ihmetellä täytyy jos Gustafsson ei tänään pisteille yllä. 

Kohde menee oikein kun Erik Gustafsson kirjaa pisteen ottelussa

Valinta: Tekee pisteen: Erik Gustafsson
Kerroin: 2.00
Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
norkka.thumb.png.22586756d8a3538a08e047f98595b6d7.png

 

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...