Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekon MM klo 17:15

Sveitsi - Norja

Pelivalinta: Sveitsi -1,5

Kerroin: 1,95 Marathonbet

Otetaan jo etukäteen Sveitsin voittoa tasoituksella Norjaa vastaan. 

Sveitsi on materiaaliltaan selkeästi Norjaa edellä, vaikka kertoimista sitä ei täysin huomaakaan. Norjalla on tänä vuonna melko heikko nippu kasassa ja tuskin montaa voittoa Norja nappaa. 

Sveitsi päinvastoin saanut huippujoukkueen kasaan ja mahdollisuuksia on jopa mitalipeleihin asti jos peli kulkee. Sveitsillä on edellis iltana peli Itävaltaa vastaan, joka hieman heikentää Sveitsin voiton todennäköisyyttä, mutta silti tässä on ylikerroin kyseessä. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 21:15

Saksa - Slovakia

Pelivalinta: Slovakia

Kerroin: 1,77 Coolbet

Slovakia ollut kotikisoissaan erinomaisessa vireessä. Slovakia voitti USAn ja pelasi tasaiset matsit Kanadaa ja Suomea vastaan. Nyt alkaa ns. Helpommat ottelut. 

Saksa on ollut avausotteluissa tehokas ja onnistunut nappaamaan 2 voittoa. Saksa voitti Iso-Britannian luvuin 3-1 ja Tanskan 2-1. Jatkopaikka näyttää kuitenkin varsin epätodennäköiseltä jos Saksa häviää Slovakialle. Saksan pelaajamateriaali ei ole näissä kisoissa kovin erikoinen ja en usko Saksan menestyvän näissä kisoissa. 

Slovakia jatkanee vakuuttavia otteitaan ja ottaa selvän voiton tästä matsista. 

E. Korjattu päivämäärä. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis haastajaturnaus Samarkand klo 08:30

Fomin, S - Ortega-Olmedo, R

Pelivalinta: Ortega-Olmedo 2-0

Kerroin: 1,65 William Hill

Fomin voitti Samarkandin avausmatsissa Sultanovin, mutta nyt on aivan toisen tasoinen vastustaja vastassa. 

Ortega-Olmedon viimeaikaiset pelit sujuneet heikosti, mutta nyt pitäisi olla todella sopivan tasoinen vastus Samarkandin toisella kierroksella. Ortega-Olmedo kohtuu hyvä massapelaaja ja Fominin tasoinen peluri pitäisi voittaa selvästi. 

Fomin on nuori pelaaja, jolla potentiaalia kehittyä hyväksi pelaajaksi. Vielä on kuitenkin pitkä matka pysyvämpään menestykseen. Fominin pelitaso ailahtelee paljon ja menestyäkseen Fominin pitäisi saada lisää tasaisuutta otteisiinsa. 

Ortega-Olmedo voisi olla vielä selkeämpi suosikki otteluun, joten haetaan Ortega-Olmedon voittoa suoraan erin 2-0.

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 03.00

 

:blues: ST.Louis Blues - :sharks: San Jose Sharks

 

Valinta: :sharks: San Jose Sharks ML

Kerroin: 2.18 ( Nordicbet) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa: 1/2 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1.

 

San Jose oli ylivoimainen avausottelussa, mutta tuo edellinen Game 2 ottelu meni sitten tuttuun tyyliin vaikeaksi.  Joukkue nousi alivoimamaaleilla takaisin otteluun, mutta ei pystynyt voittamaan.

Tasatilanteesta lähdetään tähän peliin, joka tilastollisesti ei oikein suosi sen enempää kumpaakaan.  Toki silloin kun Sharks oli finaalissa, niin tilastollisesti Sharks pärjää pitkässä juoksussa paremmin yksittäisessä Game 3 ottelussa.  En nojaudu tähän, mutta se hieman lisää vieraiden pelattavuutta.  Pidän vieraita astetta parempana ja nuo pari aikaisempaa peliä kun katsoo tuloksien taakse, niin Jones on hieman luotettavampi molari. Myös vieraiden rosteri on vähä parempi hyökkäyssuuntaan, niin päälle kakkosen monyline pakottaa näiden seikkojen myötä pelaa Sharks lapulle. 

 

Kunhan San Jose Sharks ( :sharks:voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-Kisat

KLO 21.15

 

SAKSA -  SLOVAKIA

 

Valinta:  X  ( Tasapeli)

Kerroin; 4.90 ( Nordicbet) 

 

Saksa on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkueen otteluohjelma on ollut helppo.  Britit, Tanska, Ranska onkin pitänyt hoitaa, kun pitkälle halutaan.  Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvällä malilla alusta lähtien, että siihen pystyy nojaamaan.

Slovakia on pelannut suuria USA, Suomi, Kanada vastaan ja tuloksena on ollut voitto, hyvä tappiollinen peli, että hyvin niukka tappio, joka johtui kaverin ylivoimasta vikalla minuutilla.  Joukkue on siis onnistunut mallikkaasti.

Slovakia omaa kotiyleisön tuen, mikä on merkittävä.  Vastaan asettuu hieman sopivampi Saksa ja ennakkosuosikin viitta.  Pidän tätä peliä aika 50-50% otteluna, sillä molemmat on aika tasavahvoja paperilla.  Saksa on hyvä puolustussuuntaan ja se kyllä kestää kaveria vastaan.  Slovakia on tilanteessa, jossa pisteitä olisi hyvä saada, jos jatkoon haluaa. Se ei ole helppoa, kun vadtassa on hyvin puolustava ja voitoista itseluottamusta saanut Saksa.  Mielestäni on odotettavissa tiukka tasainen ja ehkä jopa vähämaalinen kamppailu.  Tällöin tasapelin mahdollisuus kasvaa.  Kummatkin tarvitsee pisteitä ja uskonkin molempien saavan pisteen ja voittaja selvitetään jatkojen kautta.  Tasapeli rohkeasti lapulle.

 

Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-kisat:

Sveitsi - Norja

Sveitsi - 6.5 @21 Nordicbet

Klo 17.15

 

 

 

 

Lähdetään hakemaan isoa kerrointa päiväotteluun. Näissä kisoissa on nähty niin paljon murskavoittoja ettei mikään enää yllätä. Sveitsillä on kova hyökkäysmateriaali, esim. Hischier, Fiala, Andrighetto änäristä. Sveitsi on voittanut jokaisen matsinsa. Se on tehnyt keskimäärin 6 maalia per peli, joten maalinteosta ei jää kiinni. Norja taas on osoittautunut paskasakiksi. Joukkue on hävinnyt Venäjälle 5-2, joka ei vielä ollut mikään paha tulos, mutta 2-7 Tsekille ja 1-9 Ruotsille kertovat paljon. Puolustus vuotaa ja pahasti. Jos ollaan realististia, Norjalla ei ole enään saumaa jatkoon. Sveitsillä on taas kosolti panosta, kun sen täytyy vielä kohdata Ruotsi, Venäjä, ja Tsekki, eli jatkopaikkakaan ei ole selviö.

Jos Sveitsi lähtee alusta alkaen kovalla höngällä päälle, laukoo paljon eikä lopeta pelaamista suuressakaan johdossa, voi tämä ihan hyvin osua. Italia ottelu antoi osviittaa, millaista myllyä voi olla luvassa jos peli toimii ja pelaamista ei lopeteta. Otetaan tästä rahat 21- kertaisena takaisin, kun Sveitsi vie vähintään seitsemällä. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-kisat:

Yhdysvallat - Iso-Britannia

1.erä, Usa - 2.5 @1.91 William Hill

Klo 17.15

 

 

 

 

Kokeillaampa toiseenkin kello viiden matsiin murskajaisia. Jenkit on aloittanut turnauksen odotettua huonommin. Se hävisi avausmatsin Slovakialle 1-4, voitti Ranskan 7-1, ja jatkoaikavoitossa Suomea vastaan tippui myös yksi piste. Yhdysvallat on lohkon viides, eli se ei tällä hetkellä ole päsemässä jatkopeleihin. On kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että he jäisiviät ulkopuolelle. Joukkue on etenkin hyökkäysosastoltaan todella kova. Kane, Gaudreau, Larkin, DeBrincat, Kreider, Eichel. Kaikki kovan luokkan Nhl-pelureita, löytyy maalintekijää ja hyökkäyspelin moottoreita, joiden nappisyötöistä kiekko lyödään reppuun. Uskon, että Jenkit lähtevät ihan alussa tappamaan peliä. 

Iso-Britannia on vähemmän yllättäen hävinnyt kaikki pelinsä. Saksaa vastaan tulos ei edes ollut paha, 3-1 tsppio, mutta 0-8 tappio Kanadalle, ja 0-9 tappio Tanskalle kertovat olennaisen. Joukkue on surkea. Se koostuu lähinnä brittiliigan pelaajista, joiden taso ei päätä huimaa. Puolustus ei voi yhtikäs mitään kun vastaan astelee maailman parhaita pelaajia. Kanada teki Iso-Britannialle avauserässä 2 maalia, ja Tanska 3. Usa on tänä vuonna näistä kolmesta jengistä kovin, joten siinäkin pikku puoltoa. Iso-Britannian maalista tuskin on pelkoa koko ottelussa, joten kolme maalia avauserään riittää. 

Veto osuu, kunhan Jenkit voittavat avauserän vähintään kolmella maalilla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT 

Venäjä - Italia

Italia +7.5/ 2.26 CoolBet

Klo 21:15

 

Toisessa iltapelissä nimikova Venäjä saa vastaansa Italian, joka pelasi myös eilen Latviaa vastaan ja hävisi 0-3. Kaksi aikaisempaa peliä Italia on hävinnyt Sveitsille 9-0 ja Ruotsille 0-8.

Venäjä on pelejään vienyt mutta ei joukkueella mitään murskalukemia ole vielä tullut sillä Norja kaatui 5-2, Itävalta 5-0 ja viimeisimpänä Tsekki 3-0.

Nyt vastus on tosiaan aikaisempia heikompi, mutta pelkään tässäkin että venäläiset alkaa liikaa "namuttelemaan" kun johto on jo useamman maalin verran ja siksi maaleja jää tekemättä.

Link to post
Share on other sites

NHL PLAYOFFS

St.Louis Blues - San Jose Sharks

Tasapeli X/ 4.05 NordicBet

Klo 03:00

 

Kemmu jo pelistä kirjoittanutkin ja samoilla linjoilla sen suhteen edelleen että San Jose on joukkueista se laajempi materiaaliltaan ja pelillisestikkin joukkue on Bluesia edellä.

Blues kummiskin nappasi kotiedun toisessa kohtaamisessa kun se onnistui kaatamaan San Josen 2-4 lukemin.

Nyt Blues pääsee kotihalliin haastamaan San Josea joka tasoittaa tuota eroa materiaalin välillä ainakin omasta mielestäni. San Jose haluaa sen vierasvoiton samantien, mutta ei Blues tätä ensimmäistä kotipeliään suoraan varsinaisella vielä suostu häviämään, siksi tänään nähdään enimmäinen jatkoaika tähän sarjaan.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...