Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 16.5 - Suomi vs Tanska (BloKki) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Suomi - Tanska

Vihjaaja: BloKki
Liiga: Jääkiekon MM-kisat

Alkamisaika: 21:15

Suomella ollut tässä muutama välipäivä mutta toivon mukaan vire on säilynyt.  Suomi lähtee ekaa kertaa selvänä suosikkina otteluun, mutta Tanska voi  kyllä tehdä ottelusta myös vaikean Suomelle mikäli se vain onnistuu käyttämään paikkansa tehokkaasti hyväkseen sillä joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä kuten @Kemmu tuossa ylempänä jo mainitsi. Toki jos Suomi saa vain samanlaisen lennon päälle kuin aikaisemmissa otteluissa pitäisi tämä ottelu kyllä voittaa ihan suvereenisti,  ja toivon mukaan maaleilla päästään mässäilemään. 

Lähdenkin kokeilemaan josko ykköskentän laituri Rajala avaisi tässä turnauskessa maalitilinsä sillä Rajala on myös varsin hanakka laukoja.

  • Toni Rajala on pelannut hyvin ja paikkoja olisi ollut aikaisemmissa peleissä pistää musta reppuun, Rajalan tehot näissä MM-kisoissa ovat 0+3. 
  • EHC Bielissä Sveitsin liigassa Rajala nakutti tällä kaudella runkosarjassa tehot 27+21 ollen liigan neljänneksi paras pistemies ja toiseksi paras maalintekijä Gregory Hoffmannin jälkeen. 

Valinta: Tekee maalin: Toni Rajala
Kerroin: 3.20
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...