Jump to content

Recommended Posts

Australia:Jalkapallo klo.8:15

Northcote City -  North Geelong Warriors

Northcote City o1.5 @2.25 Unibet

 Haetaas kotijoukkueelle muutamat byyrit.

Joukkueet ovat eri lohkoissa ja Northcote City on oman lohkonsa kakkonen.North Geelong Warriors puolestaan on omassa lohkossa sijalla 4.Northcote City hieman paremmassa vireessä ollut viimekierroksilla ja 5 käymästään kotipelistä se on voittanut 4.sillä oli alla 4 ottelun voittoputki päällä,kunnes se katsesi viimepelissä vieraissa,kun hävisi Moreland Zeprasille 3-1.Kun 12 kierrosta on pelattu niin Northcote Citylla on  kaikkiaan 7 voittoa.North Geelongilla on 1 voitto vähemmän.Viimepelinsä North Geelong Warriors voitti kotona 4-2 Manningham Unitedin,jolla on maalisuhde miinuksella,mutta sai tehtyä kummiskin 2 maalia.Northcote City piti viime kotimatsissaan maalijuhlat,kun takoi Melbourne City 2 verkkoon 6 maalia voittamalla 6-2.Northcote City on nyt 3 kotiottelun voittoputkessa ja jos se ei jatku niin maaleja saatetaan siltä kummiskin nähdä.North Geelong Warriors on voittanut vasta 1 vierasmatsin 4:stä ja 2 niistä mennyt tasan kummankin lopputuloksen ollessa 2-2.Northcote City omaa + merkkisen maalisuhteen sarakkeesaan niin koitetaan niitä vähintään 2 maalia sille.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 17.15

 

Kanada - Saksa

 

Valinta: X  ( Tasapeli) 

Kerroin: 9.30 ( Nordicbet) 

 

Aika kova kerroin, johon on pakko tarttua.  Mielestäni joo Kanada on suosikki, mutta kyllä Saksa osaa laittaa kapuloita rattaisiin.  Vieraat on voittanut kaikki ottelunsa ja puolustus on toiminut mallikkaasti.  Kanada on parantanut, mutta on tämä tiukempi ottelu kuin kertoimet antaa olettaa.  Loppupeleissä usein euroopan kentillä tuo Kanada on b-joukkueella liikkeellä ja menestyy rosterii nähden huonosti.  Molemmat tarvii pisteitä varmistaakseen paikkansa jatkossa, niin ei oo pelkoo halukkuudesta.  Saksa osaa puolustaa ja joutuukin puolustaa ja jotenkin tämä on liian korkea kerroin tasaiselle pelille ja tasapelin mahku on suurempi kuin kertoimen prosentti.

 

Kunhan ottelu päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MM-KISAT

KLO 21.15

 

Ruotsi -  Sveitsi

 

Valinta: X  ( Tasapeli) 

Kerroin: 6.00 ( Coolbet)

 

NHL tähtiä löytyy molemmilta.  Usein joukkueet pelaa tasaisia otteluita keskenään.  Kummanki alkusarja on mennyt hyvin ja hyvä fiilis on molemmissa leireissä. 

Sveitsi on voittanut kaikki ottelunsa, mutta joukkue onki kohdannut kaikki helpot.  Toki hyvällä fiiliksellä pääsee testaamaan tasoa Ruotsia vastaan, jotka onki hävinny vaan Tsekille.  Mielestäni kertoimet on liikaa kotijoukkueelle, sillä Sveitsi on vaikea vastus, jolla on riittävän laadukas molari ja hyökkäys.  Näillä aseilla pystytään horjuttaa jopa Kruunuja.   Lähtökohtaisesti pidän peliä tiukkana ja kun tasuri menee yli viiden kertoimeksi, niin on se erittäin pelattava kohde.  Rohkea testaa.

 

Kunhan ottelun päättyy Tasan, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 13:15

Tanska - USA

Pelivalinta: Tanska yli 2,5 maalia

Kerroin: 4,10 Unibet

USA pelannut kohtalaisesti avausottelut, mutta puolustuspelin kanssa ollut ongelmia. Iso-Britannia teki peräti 3 maalia USAn verkkoon ja Slovakia onnistui maalinteossa neljästi.

Tanska pelaa rohkeaa hyökkäyspeliä ja Tanskan vahvuudet onkin hyökkäyssuuntaan. Tanskalla on pari kenttää, jotka pystyvät paikkoja luomaan ja jos viimeistely vaan toimii niin 3 maalin tekeminen on ihan mahdollista. USAn maalivahtipeli myös ailahdellut, joten saa nähdä missä vireessä USAn maalivahti tänään on. 

Kohde menee oikein kun Tanska tekee 3 maalia varsinaisella peliajalla. 

 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Naoya Inoue - Emmanuel Rodriguez

Yli 7.5 erää, Pinnacle, @2.139

Klo: 21:00

adea0bd7-7942-4b48-9e35-755ad0648457Max.'

 

Japanilaissensaatio Inoue kohtaa tänään World Boxing Super Series -turnauksen välierässä Puerto Ricon Emmanuel Rodriguezin. Viime vuonna Inoue voitti WBA-liiton mestaruuden tyrmäämällä brittien Jamie McDonnellin ensimmäisessä erässä ja nyt meneillään olevan turnauksen puolivälierässä hän tyrmäsi Juan Carlos Payanon niin ikään ensimmäisessä erässä. Hype on todella kovaa Inouen kohdalla, oikeutetustikin. Rodriguez on kuitenkin hänelle tähän mennessä tasokkain vastus, puertoricolainen on IBF-liiton maailmanmestari ja myös voittamaton. Rodriguezilla oli pitkä, lähes kahdensadan ottelun mittainen menestyksekäs amatööriura, eikä hän tuolloin kertaakaan hävinnyt tyrmäyksellä. Hän on lisäksi otellut pitkään kääpiösarjassa, kun taas Inouelle kyseessä on kolmas painoluokka, johon hän nousi vasta viime vuonna. Japanilaisen viimeaikaiset nopeat tyrmäykset ovat mielestäni vaikuttaneet näihin kertoimiin liikaa, sillä Rodriguez tulee mitä todennäköisemmin antamaan hänelle todellisen haasteen. Näkisin ottelun menevän jälkipuoliskolle, mutta jos Inoue tänäänkin onnistuu ottamaan nopean tyrmäysvoiton niin ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Joe Joyce - Alexander Ustinov

Joyce to win in rounds 1-3, bet365, @6

Klo: 23:00

 

42-vuotiaan Ustinovin pitäisi olla jo eläkepäivillä. Huomattavasti pienikokoisempi Michael Hunter tyrmäsi hänet viime vuonna ottelussa, jossa Ustinov ei saanut oikein mitään aikaan ja nyrkkeilemisen sijaan tyytyi sitomaan jatkuvasti. Joycea vastaan sitomistaktiikat tuskin toimivat, kun kyseessä on yhtä iso ja vahvempi kaveri joka tunnetaan kovasta aktiivisuudestaan ja lyöntivoimastaan. Ustinov tunnetaan hyvästä leuastaan, mutta hänen viime ottelunsa ovat osoittaneet että kestävyys ei ole enää samalla tasolla kuin ennen. Luulen että Joyce kykenee lopettamaan tämän ottelun sitten kun haluaa ja koska hänellä on seuraava ottelu sovittu jo heinäkuulle, en usko hänen tarkoituksella hakevan tänään eriä alle ja tällä kertoimella kelpaa kokeilla ottelun olevan ohi kolmessa erässä.

Link to post
Share on other sites

MLB klo 23:10

Miami Marlins - New York Mets

Pelivalinta: New York Mets

Kerroin: 1,78 Unibet

Miami Marlinsilla aloittaa melko heikko syöttäjä Pablo Lopez ERA 5,93. Metsin aloittava syöttäjä Steven Matz, joka pelannut paljon paremman alkukauden, ERA 3,86.

Miamin lyöntiosasto on myöskin Metsiä heikompi, joten odotan tästä ottelusta Metsille selvää voittoa. Miamin viimeaikaiset otteet olleet muutenkin tosi heikkoja ja nyt vielä kun syöttäjä ei ole parasta tasoa niin vaikea ottelu Miamilla edessä. 

Link to post
Share on other sites

MLB:

Washington Nationals - Chicago Cubs

Cubs @2.30 Unibet

Klo 02.15

 

 

 

 

 

National Leaguen toisena oleva Cubs haastaa Nationalsin vieraissa Yhdysvaltain pääkaupungissa. 

Toisena olevan Cubsin kausi on käynnistynyt odotetun hyvin, parin vuoden takainen mestari tulee taas haistelemaan isoimpien suosikkien takana. Nationalsilla taas on mennyt surkeasti, kun tuttu playoffjengi on vasta toiseksi viimeisenä. 

Syöttökummulla vastakkain Natsin Stephen Strasbourg, ja Cubsin Jon Lester. 

Strasbourg on startannut kauden ihan ok, kun kuusi matsia on mennyt 3-3 saldolla. Annettujen juoksujen keskiarvo (ERA) on ihan kohtalainen 3.63, sekä osumat ja vapaataipaleet per vuoropari (WHIP) on hyvä, 1.05.

Lester on neljästä startistaan voittanut kolme. ERA tilasto on huikea, kun vain 1.16 juoksua on keskimäärin saatu tehtyä, kun Lester on ollut kummulla. WHIP on Lesterillä hiukan huonompi kuin Strasbourgilla, 1.11.

Mailapeli menee Cubsille, kun se on saanut tehtyä todella hyvin juoksuja, ja Natsilla on taas ollut ongelmia. Puolustuspeli on ollut myös Cubsilla laadukasta, kun taas Natsia vastaan on tehty aika paljon juoksuja. Avausottelukin kertoi jotain. Cubs teki 14 juoksua, kun Nationalsin bullpen tuli kusemaan pelin, ja Nationalsin 6 juoksua eivät riittäneet. 

En näe, että Cubs on vieraspelinkään takia näin iso altavastaaja. 

Link to post
Share on other sites

NBA:

Portland Trail Blazers - Golden State Warriors

Portland @1.78 Unibet

Klo 04.00

 

 

 

 

Sarjan kolmas ottelu. Portlandin on rehellisesti sanottuna pakko voittaa. Golden State on kotonaan liian kova, jos heidät päästäisi 3-0 sarjajohtoon. 

Durant on loukkaantuneena, joka on iso palanen pois GSW-hyökkäyksestä, mutta joukkue on silti liigan paras. Curry ja Thompson, Splash Brothers pelaa loistavalla tasolla. 

Portlandin tehokaksikon McCollumin ja Lillardin on tänään onnistuttava, ja uskon heidän onnistuvankin. Kaikki sarjaa seuraavat tietävät, että Lillard on sarjan paras "clutch" pelaaja. McCollum on ollut todella hyvä. Portland on kotona todella hyvä. Runkosarjassa se vei 78% kotipeleistään, ja playoffeissa vain yksi kotitappio, joka tuli Nuggetsille. 

GSW ei ole ollut ihan samanlainen kone vieraissa. Kaksi vierastappiota Rocketsille ei ollut mikään häpeä, mutta se kertoo, että kotona heidät on huomattavasti helpompi kaataa. 

Jo viime ottelussa Gsw oli ajoittain pulassa, kun Portland johti 17 pisteellä. Gsw kuitenkin kairasi itsensä voittoon, mutta nyt uskon, että Portland ottaa sisuuntuneena voiton. Uskon myös, että se jää Rip Cityn ainoaksi voitoksi tässä sarjassa. 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • PGL Major Copenhagen VP: Eternal Fire - Natus Vincere | Eternal Fire | 2.00 (bet365)   VP: MOUZ - G2 | MOUZ | 1.91 (Veikkaus)
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 21:00   MOUZ - G2  MOUZ | 1.91 | Veikkaus   MOUZ ylsi pudotuspeleihin puhtaalla saldolla voittamalla alkusarjassa ECSTATIC:in, Eternal Firen ja Complexityn. Kieltämättä MOUZ pääsi hyötymään alkusarjassa helpohkosta otteluohjelmasta, mutta joukkue pelasi sitli alkusarjassa vahvasti. Joukkueen täyttä potentiaalia ei ole vielä tässä turnauksessa ulosmitattu, mutta jo Complexity-ottelun perusteella voidaan sanoa, että MOUZ on hyvänä päivänä lähes pitelemätön joukkue ja yksilövire on kohdillaan. Nuoren joukkueen paineensietokykyä tullaan pudotuspeleissä testaamaan ja se voi osoittautui kompastuskiveksi, mutta mikäli joukkue pystyy tilanteen hallitsemaan, MOUZ voi mennä ratkaisupeleissäkin syvään päätyyn asti. G2 pääsi playoffeihin 3-2 -rekordilla. Alkusarja alkoi ailahtelevasti voitolla FURIA:a vastaan ja tappioilla Natus Vincereä ja Cloud9:a vastaan, mutta sen jälkeen G2 ryhdistäytyi ja lunasti paikkansa pudotuspeleihin kaatamalla ECSTATIC:in ja Virtus.pron. Sivuhuomiona voidaan mainita se, että G2 ei välttämättä olisi tässä tilanteessa ilman valtavaa tuuria, koska Virtus.pro-ottelussa nähtiin tilanne, jossa G2 vältti todennäköisen eliminaation siksi, että Virtus.pro-pelaaja Jamen peli kaatui todella tärkeällä hetkellä. Muutenkin G2:n meno on tässä turnauksessa ollut hyvin ailahtelevaa kartasta toiseen. Pudotuspeleissä joukkueen on pakko parantaa peliään, johon sillä toki on edellytykset olemassa ja tästä eteenpäin lievälle alisuorittamiselle ei ole varaa. Karttavetossa MOUZ poistaa Anubisin ja G2 bannaa todennäköisesti Miragen. MOUZ:in karttavalinta osunee joko Ancientiin tai Overpassiin. G2 ottanee omalla karttavalinnallaan Infernon tai Nuken.   YHTEENVETO MOUZ ja G2 tulevat viimeiseen puolivälieräotteluun erilaisista, mutta silti melko tasaisita asetelmista. MOUZ oli alkusarjassa vakuuttava voittaen jokaisen ottelunsa ja välttämättä kaikkia kikkoja joukkueen ei ole vielä tarvinnut käyttää. G2 ylsi pudotuspeleihin rimaa hipoen ajoittain keskinkertaisella pelillä, mutta pudotuspeleissä joukkue voi resetoida tilanteen. Karttavetossa tuskin nähdään suuria yllätyksiä. Asetelma tähän matsiin on sikäli mielenkiintoinen, että alkusarjassa nähtyjen otteiden perusteella MOUZ voisi lähteä otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Pudotuspeleissä kokemuksen merkitystä ei voida kuitenkaan koskaan vähätellä ja G2 on ehdottomasti MOUZ:ia kokeneempi joukkue, joka voi syttyä parhaaseen vireeseensä juuri tosipaikan tullen. Tämän vuoksi ottelun voittajaa ei voida etukäteen julistaa ja matsi voi lopulta kääntyä kummalle tahansa. Sen verran tässä on kuitenkin uskottu MOUZ:in pelaamiseen, että kelkkaa ei tarvitse kääntää vaan tässä ottelussa voidaan luottaa joukkueen menestykseen. Kohde menee oikein, kun MOUZ voittaa ottelun. 
    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 18:00   Eternal Fire - Natus Vincere  Eternal Fire | 2.00 | bet365   Eternal Fire eteni pudotuspeleihin 3-1 -rekordilla. Joukkue teki historiaa yltämällä ensimmäisenä turkkilaisjoukkueena Major-turnauksen playoffeihin voittamalla alkusarjassa Vitalityn, FaZe:n ja Virtus.pron. Ainoa tappio tuli tasaisessa matsissa MOUZ:ia vastaan. Eternal Fire on pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti ja joukkueelta on löytynyt rutkasti ratkaisuvoimaa sekä yksilötasolta että myös pelin taktisen puolen osaamisen osalta. Eternal Fire on toki pudotuspeleihin lähdettäessä yksi kokemattomimpia joukkueita, mutta ennakkoluuloton asenne on auttanut joukkueen yltämään jo tähän pisteeseen eikä välttämättä tämäkään haaste ole joukkuueelle liian korkea ylitettäväksi. Natus Vincere otti paikan pudotuspeleistä 3-2 -rekordilla. Alkusarjassa NaVi sai vahvan alun voittamalla Bo1-ottelunsa TheMongolzia ja G2:ta vastaan, mutta Spirit ja Cloud9 vetivät pidemmän korren seuraavissa otteluissa. Ratkaisevassa ottelussa NaVi kuitenkin onnistui päihittämään paiN:in. NaVi:n meno tässä turnauksessa on ollut ihan hyvällä tasolla, vaikka joukkueen pelissä on jonkun verran ailahtelua. Heikoimmilla hetkillä joukkue pystyy nojaamaan ennalta määritettyihin rutiineihin ja pelisuunnitelman toimiessa NaVi:n peli rullaa ajoittain ihan mainiosti. Pudotuspeleissä NaVi:n pitää kuitenkin saada avainyksilönsä pelaamaan hyvällä tasolla samanaikaisesti. Karttavetossa Eternal Fire bannaa Ancientin ja Natus Vincere poistaa Vertigon. Eternal Fire valinnee kartakseen joko Infernon tai Overpassin. NaVi luottanee omalla karttavalinnallaan Mirageen tai Nukeen. Juuri tässä ottelussa karttaveton voisi sanoa suosivan lievästi NaVi:a. Eternal Fire ja Natus Vincere ovat pelanneet viimeisen puolen vuoden aikana kahdesti vastakkain. Molemmilla kerroilla NaVi poistui matseista voittajana.   YHTEENVETO Eternal Fire ja Natus Vincere lähtevät puolivälieräotteluun erittäin tasaisista lähtökohdista. Eternal Fire on tehnyt loistavaa työtä läpi turnauksen ja pelannut kokonaisuudessaan korkealla tasolla. Natus Vincere pelasi alkusarjassa ajoittain ailahtelevasti, mutta peruspeli on hyvällä tolalla. Karttaveto lienee tässä matsissa melko selkeä ja sen voidaan kenties tulkita suosivan aavistuksen NaVi:n menestystä. Tämän lisäksi NaVi:lla on puolellaan keskinäisten otteluiden historia, sillä muutama edellistä matsia ovat päättyneet NaVi:n voittoihin. Major-turnauksen pudotuspelit ovat kuitenkin aivan oma maailmansa ja kaiken kaikkiaan asetelma on niin tasainen, että ennakkosuosikkia on miltei mahdoton määritellä. Siitä huolimatta, että NaVi:llä on edellä mainitusti ollut lievä niskalenkki Eternal Firestä keskinäisissä otteluissa, vetoa lähdetään ottamaan Eternal Firen otteluvoiton puolesta. Joukkueen pelissä on erinomainen tekemisen meininki ja kenties näillä Majoreilla turkkilaisjoukkue tulee olemaan se kuuluisa tuhkimotarinan tekevä joukkue, joka voi mennä aivan jopa päätyyn asti. Kohde menee oikein, kun Eternal Fire voittaa ottelun. 
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
×
×
  • Create New...