Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 28.5. - FaZe vs Windigo (vormulafani) [OIKEIN]

Recommended Posts

FaZe Clan - Windigo Gaming

Vihjaaja:
Liiga: Esports, CS:GO - DreamHack Masters Dallas

Alkamisaika: 21:20

  • FaZe (NiKo, rain, GuardiaN, olofmeister, NEO) höyläsi kokoonpanoaan uuteen uskoon, kun parisen viikkoa sitten ilmoitettiin ex-Virtus Pro -pelaaja NEOn liittyvän joukkueeseen AdreNin tilalle. NEO ei missään nimessä ole hyvä yksilöpelaaja, mutta avain tässä muutoksessa on se, että tähtipelaaja NiKon ei tarvitse enää ottaa vastuuta IGL-pelaajan roolissa. Vielä tässä turnauksessa on vaikea uskoa, että FaZe olisi parhaimmillaan, mutta mahdollinen motivaatiobuusti lisättynä uuden kokoonpanon arvaamattomuuteen voi tehdä FaZesta vaarallisen joukkueen. 
  • Windigo (SHiPZ, bubble, v1c7oR, Calyx, poizon) tulee tähän turnaukseen vajaalla miehityksellä, sillä yksi vakiokokoonpanon pelaajista blocker ei pysty osallistumaan turnaukseen viisumiongelmien takia. Hänen tilallaan pelaa Calyx, joka on entinen Space Soldiers -pelaaja. Käytännössä tämä muutos ei tuo yksilötaidon osalta muutoksia, mutta Calyxin ollessa turkkilainen ja muiden joukkueen pelaajien ollessa bulgarialaisia, Windigo joutunee vaihtamaan kommunikaatiossa käyttämäänsä kieltä englanniksi, mikä voi muodostua ongelmaksi. Myöskään pelaajien roolit eivät välttämättä täsmää, joten vaikeaa turnausta on povattavissa joukkueelle.
  • Bo1-otteluilla aloitetaan turnaus. Karttavalinnan merkitys ei välttämättä niin suureksi kasva, koska karttavetossa ajaudutaan luultavasti johonkin molemmille sopivaan karttaan. FaZe poistaa ainakin Overpassin ja luultavasti Vertigon. Windigo poistanee Trainin ja kenties Nuken. Dust2, Mirage ja Inferno ovat sellaisia karttoja, joihin lopullinen karttavalinta todennäköisesti osuu ja niissä kartoissa ei paljoa karttaetua voi kummallekaan antaa.

 

YHTEENVETO

  • FaZen kokoonpanossa puhaltaa uudet tuulet, vaikka vain yksi pelaaja vaihtui. Sen sijaan pelaajaroolien vaihtuminen on avain FaZen mahdolliseen menestykseen ja tämä muutos mahdollistaa FaZen lukuisten tähtipelaajien saavan enemmän vapauksia omassa pelissään. Windigo joutuu pelaamaan tämän turnauksen varamiehisenä, joka on valitettavan iso isku joukkueen menestysmahdollisuuksiin. FaZe pääsee pitkästä aikaa pelaamaan täydellä kokoonpanollaan LAN-turnauksessa ja uuden kokoonpanon tuoma innostus ja yllätysfaktori voi viedä FaZen pitkälle. Kun pelattava kartta ei tule olemaan merkittävässä roolissa, uskon FaZen hoitelevan heikkotasoisemman vastustajansa ilman suuria ongelmia. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla.

Valinta: FaZe (-3,5)
Kerroin: 1.80
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...