Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 29.5 - MyPa vs KTP (Futisvetäjä) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

MyPa - KTP

Vihjaaja: Futisvetäjä
Liiga: Jalkapallo, Ykkönen

Alkamisaika: 18:30

Ykköstä. Legendaarinen MyPa nousi täksi kaudeksi ykköseen. Kausi on ollut aika odotetunlainen. Heikimpia porukoita vastaan voi olla palaa ja tiukkaa vääntöä, kuten MuSa 1-2 voitossa, ja Kajaani 1-2 tappiossa näkyi. Sittenkun mennään top7 vastustajiin niin tasoero on jo massivinen, eikä tsäänssejä kauheasti jaeta. Eif, Tps, Jaro voittivat heidät aika vaivatta, myös Kajaanille tuli tappio. Kasassa on vain kolme pojoa, eikä lisää ole todennäköisesti tänään tulossa. 

Ktp lähti kauteen kovin odotuksin, kun se ilmoitti hankkineensa Kalle Multasen, ja samalla myös nousu asetettiin tavoitteeksi. Hyökkäysmateriaali on järjettömän kova. Multanen, Pahkasalo ovat kavereita joilta voi odottaa semmoista 13+ maalin kautta. Sittem on Kurki, joka tuo lisää tulitukea ja kymppi voi hyvinkin paukkua. Alkukausi on ollut ehkä pieni pettymys. Ac Oululle kotitappio, Hakalle 6-3 tappio ja 2-2 kotitasuri Jaroa vastaan. Vaikks nämä ovat Tps:n lisäksi kovimmst joukkueet sarjassa, olisi Kotkassa varmasti odotettu yhtä pistettä enemmän näistä peleistä. 

Ktp pesee materiaalissa MyPan, ja ovat saaneet maalinteon hyvään iskuun, viime pelien maalit 2,2,3,3.

MyPa ottaa niitä pisteitä säilymiseen jostain muualta, mutta en näe heidän saavan tänään pistettäkään. 

Tulariin 1-3

Valinta: KTP
Kerroin: 1.71
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...