Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 31.5. - Vitality vs FURIA (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Vitality - FURIA

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CS:GO - Dreamhack Masters Dallas

Alkamisaika:  22:00

  • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on pelannut nousujohteista turnausta. Avausottelussa kärsitty tappio Northille oli vain vahinko, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme seuraavaa otteluaan häviämättä karttaakaan, mukaanlukien 2-0 -revanssivoitto Northista. Ranskalaisjoukkue on todellakin päässyt loistavaan vireeseen eikä pelissä ole tällä hetkellä suuria heikkouksia.
  • FURIA (yuurih, arT, VINI, KSCERATO, ableJ) on ollut yksi tämän turnauksen piristysruiskeista. Ennakkoluulottomat brasialialaiset voittivat NRG:n ja Fnaticin, kunnes ENCE osoittautui vielä liian kovaksi vastustajaksi lukemin 1-2. FURIAn pelityyli ja jopa asemieltymykset terroristipuolella ovat varsin ainutlaatuista katsottavaa, mutta mikä tärkeintä, heidän tulokset puhuvat puolestaan ja he ovat tässä turnauksen vaiheessa jo ylittäneet itsensä.
  • Karttavalinnoissa Vitality on yleensä erittäin vahvoilla laajan karttavalikoiman ansiosta, mutta FURIAlla on heitä vastaan vahva karttavalikoima. Karttavetossa Vitality aloittaa poistamalla Trainin ja FURIA bannaa Dust2:n. Vitalityn karttapicki on hieman vaikea arvata, mutta veikkaisin heidän menevän Mirageen tai Overpassiin. FURIAlla on useita hyviä karttoja, mutta he saattavat ottaa taskustaan jokerin ja valita Vertigon, jossa heillä on 100% voittoprosentti neljästä ottelusta. Vitality on myös voittanut molemmat Vertigo-ottelunsa, mutta todellinen suorituskyky on kyseenalainen ja FURIAlla on enemmän kokemusta kartasta. 

 

YHTEENVETO

  • Vitality on löytänyt samaan vireen mitä heillä oli viime viikon cs_summit -turnausvoiton aikana ja heiltä on tällä hetkellä vaikea voittaa karttaakaan. FURIA on tämän turnauksen positiivisin yllättäjä, jonka positiivinen peli-ilme on tuottanut tulosta. Vitality on silti selvä ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta FURIAlla on muutamia hyviä karttoja, joissa karttavoitto on mahdollinen. Vitality tuskin hävinnee suoraan kahdessa kartassa, joten karttaoverilla mennään eteenpäin. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 


Valinta: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 2.20
Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

betsafe logo.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...