Jump to content

Recommended Posts

Snooker International Championship karsinta klo 11:30

Wenbo, L - Steadman, C

Pelivalinta: Wenbo, L

Kerroin: 1,57 Unibet

Wenbo aloittaa kauden tässä karsintaturnauksessa, kun taas Steadman pelasi jo yhden karsintaottelun jossa voitti Dominic Dalen 4-3 luvuin. 

Wenbon viime kausi oli melko ailahtelevaa snookeria. Ajoittain peli kulki mallikkaasti, mutta yllättäviä tappioitakin tuli useita. Perustasoltaan Wenbo on todella hyvä breikintekijä ja safety pelikin on hyvällä tasolla. Tasaisuutta kun saisi vielä lisää niin menestystä tulisi enemmän. 

Steadman on mielestäni perustasoltaan selkeästi heikompi pelaaja. Breikinteko tuottaa Steadmanille usein hankaluuksia, safetypeli toimii kohtuu hyvin. Steadmanin otteissa myös ailahtelevuutta paljon. 

Wenbon kuuluu lähteä tähän matsiin suurena ennakkosuosikkina. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit lähtö 5. Klo 15:00

Cameron Evo - Hotshot Luca

Pelivalinta: Cameron Evo

Kerroin: 1,50 Unibet

Cameron Evo on lähdön selkeä suosikki ja ihan aiheesta. Cameron Evo tehnyt upeita juoksuja viime aikoina ja vire on nousujohteinen. Cameron Evolla hyvät mahdollisuudet päästä keulapaikalle, josta tappio olisi suuri yllätys. 

Hotshot Luca ollut myös viimeaikoina hyvässä vireessä, mutta nyt on kova lähtö edessä. Ulkopuolelta suosikkia on vaikea voittaa ja Hotshot Lucan pitäisi pystyä pitämään Cameron Evo ulkopuolella, jotta voitontodennäköisyydet kasvaisivat. Hotshot Lucalle olisi tärkeää päästä juoksemaan ilman kenkiä, sillä tuolla balanssilla Hotshot Luca tehnyt parhaat juoksut. 

Cameron Evon kuuluu olla tässä parissa suuri suosikki. Unibetilla tarjolla hyvää kerrointa, kun Coolbet tarjoaa Cameron Evolle vain 1,35 kerrointa. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, U20 MM-Finaali 

Ukraina - Etelä-Korea 

Yli 2,5 maalia @2.95 Unibet 

KLO: 19.00 

Pakkohan tätä on kokeilla. Molemmat joukkueet omaa vahvan hyökkäyksen ja tähän saakka on molemmat sillä päässeet. Videotarkistukset on osittain pilannut nämä kisat, kuten välierissä jo nähtiin. Toki ennen tätä myös alkusarjoissa.

Useamman vähämaalisen ottelun nämä joukkueet ovat pelanneet, mutta mahtuu sinne mukaan myös yksi maalirikas ottelu per joukkue. Ukraina omaa maalintekovoimaa kenties koreaa enemmän ja onnistumisia on tullut turnauksen edetessä suht laajasti. Korea, paikoista huolimatta vähän heikommin osunut. 

Kyseessä kuitenkin nuorten finaali. Tunnepuoli tämän ottelun tulee ratkaisemaan, sillä nämä junnut sortuu usein virheisiin kovassa paikassa. Yksin puurtamista ja haparointia. 

Vaikea kuvitella että tässä ikäluokassa nähtäisiin puolustusvoittoinen Finaali. Jos/kun molemmat pelaa vahvuuksillaan niin tämä ottelu tarjoaa tuon vähintään 3 osumaa. Kerroin lähtökohtiin nähden pilvissä joten tähän isketään. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 2,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

J-League / Jalkapallo Japani

FC Tokyo - Vissel Kobe

FC Tokyo @ 1.90 Coolbet

Alkaa 13:00

Sarjan kärjessä majailevat tokiolaiset ovat voittaneet neljä viimeisestä viidestä ottelustaan sekä viisi viimeistä kotistadionilla käytyä kamppailua maalierolla 11-2. Kobe vastaavasti hävisi viimeisestä viidestään kolme, voitti yhden ja pelasi yhden tasuriksi. Viimeiset viisi vierasottelua saivat aikaiseksi saldon 1V-4H maalierolla 4-10. Tokio on voittanut kuusi viimeisestä  seitsemästä joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta ja Kobe ei onnistunut tekemään maaliakaan viimeisessä kolmessa noista. Sama linja jatkuu tänään kotijoukkueen voittaessa ottelun maalein 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Naisten MM

Hollanti - Kamerun 

1.pa yli 1,5 maalia @2.45 ComeOn! 

KLO: 16.00 

Naisten puolella pelaillaan paraikaa MM-kisoja. Samat tutut maat ovat jälleen ehdolla voittajaksi. Raapastaan kuitenkin tähän peliin maaleja avauspuolikkaalle. Joukkueiden tasoero pitäisi olla huomattava ihan kerroinasettelua myöten. Hollanti täysin selvä suosikki. Joukkue kaatoi avauspelissä Uuden-Seelannin lukemin 0-1 ja Kamerun hävisi samoin luvuin taas Kanadalle. 

Joukkueet eivät ole koskaan kohdanneet toisiaan joten hyvin mielenkiintoinen kamppailu edessä. Lähinnä Kamerunin osalta. Aikooko joukkue puolustaa koko matsin vai onko kykyä pitää palloa? Vastahyökkäykset? Vaikeaa se hyvin todennäköisesti on, sillä Hollanti tulee viemään tätä peliä. 

Ensimmäinen ottelu molempien osalta olisi helposti voinut olla maalirikkaampi, mutta pistetään nuo maalin pelit tällä kertaa avausmatsin jännityksen piikkiin. 

Kaikkien ennakkojen mukaan Hollannin pitäisi tämä voittaa ja vieläpä selvin lukemin. Puoliajalle mennään 2-0 tilanteessa väittäisin. Kamerunin nopea maali alkuun olisi lottovoitto kohteeseen, mutta yksinkin Hollanti tuohon pystyy. 

Kohde menee oikein kun 1.puoliajalla nähdään yli 1,5 maalia 

OIKEIN 

Edited by poronvoima
Kiitos Kamerun avusta
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Suomen Cup, Finaali 

IFK Mariehamn - Ilves 

BTTS @2.10 Nordicbet 

KLO: 16.00 

Cupin finaali edessä ja mielestäni Ilves on suosikki. Joukkue on täydessä kunnossa ja mitään pelaajistoon liittyviä ongelmia ei ole. Ainoastaan kenties se ketkä vaihdosta tulee kentälle jossain vaiheessa. MIFK taas on suhteellisen tuore joukkue finaaliin. 2015 saarelaiset juhli cupin voittoa. Tämän kauden osalta tie liigassa on sujunut kohtalaisesti ja cupissa on ollut tuuriakin matkassa. Joukkueen pelaaminen perustuu nopeisiin suunnanmuutoksiin ja siksi siellä on kentällä vikkelästi liikkuvat kaverit. 

Ilves. Joukkue on todella vahvassa iskussa ja pelannut vieraissa lähes täydellisesti. Jarkko Wiss on piiskannut miehistöään nyt hyvän aikaa ja itseluottamus paistaa koko nipusta. Valmennusta myöten. 

Kauden ensimmäinen kohtaaminen näiden välillä oli erittäin väsynyt esitys. Haaksirikkoisena oli molemmat joukkueet tuolloin, eikä maalejakaan nähty. Maalipaikoista puhumattakaan. Tätä on kuitenkin turha tuijottaa sillä tilanne on täysin eri. 

Maarianhaminassa kenttä on hieman normaalia pienempi, joka lienee syynä Mifkin pelityylille. Ilvekselle tämä toisaalta sopii myös. 

MIFK pystyy kotonaan parempiin suorituksiin ja maali heille nimenomaan kotosalla on todennäköinen. Ipan maalia en edes epäile. Toivottavasti nähdään tilanne/maalirikas ottelu. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Alex Dickinson - Kamil Sokolowski

Valinta: Sokolowski, betfair, @3.00

Klo: 19:00

 

Sokolowski on rekordistaan (6 voittoa, 15 tappiota) huolimatta suhteellisen kova luu ja hän on otellut useita huippunimiä vastaan. Dickinsonille Sokolowski sen sijaan on vasta ensimmäinen kunnon haaste ja sen perusteella mitä olen miehen otteluita nähnyt, liian kova haaste. Maaliskuussa Sokolowski näytti olevan todella kovassa kunnossa ja otti tasaisen väännön entistä maailmanmestaria Lucas Brownea vastaan käyttäen tätä kanveesissakin. Monien mielestä hän tuon ottelun voittikin, vaikka kehätuomari sen Brownelle niukasti pisteytti luvuin 57-56. Tuntuu että Dickinson on tässä suosikkina lähinnä puhtaan saldonsa (10 ottelua, 10 voittoa) ansiota, mutta kehäotteiden perusteella ainoastaan toinen näistä ottelijoista on varsinaisesti osoittanut tasonsa ja Dickinson ei ole silmämääräisestikään varsinaisesti vakuuttanut.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Copa America 

Venezuela - Peru 

Venezuela DNB @2.20 Coolbet 

KLO: 02.00 

Copa America polkaistaan näiden joukkueiden osalta käyntiin tänään. Peru on otteluun asetettu suosikiksi, mutta jostain syystä kotijoukkueen kerroin on alkanut valumaan alaspäin. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan yli kahteen vuoteen joten historia tässä voidaan painaa unholaan siltä osin. 

Edelleenkään tämä pallo ei itselleni niin tuttu laji ole, että nämä samalla tavalla olisi tiedossa kuin kiekko. Pelaajisto kohtuu vieras sekä myös pelityyli. Toki rapakon takana pelataan luojan kiitos huomattavasti aktiivisemmin kuin Euroopassa. Rikkeitä tulee enemmän ja niin myös tilanteita. Yleisöystävällistä ennenkaikkea! 

Tämän vuoden puolella pelatut ottelut ovat kuitenkin menneet Venezuelalla hienosti. Tärkeimpänä huomiona kenties voitto Argentiinasta maaliskuun lopussa numeroin 1-3. Ottelu pelattiin Madridissa. Vajaa viikko sitten kaatui USA lukemin 0-3, Cincinnatissa pelatussa ottelussa. Tästä on hyvä aloittaa Copa America heidän osalta. 

Peru. Tämän vuoden puolella neljä ottelua joista saldo 2-2. Parista voitosta huolimatta joukkueen maalisaldo on niinkin heikko kuin 2 tehtyä osumaa. Costa Rica ja Paraguay kaatui 1-0, mutta El Salvador sekä Kolumbia jätti joukkueen tylysti nollille. Yhteismaalein 0-5. 

Uruguayssa pelattava ottelu käydään siis puolueettomalla nurmella. Tasainen ottelu kaiken järjen mukaan on tulossa ja kertoimet mielestäni lähes oikeassa suunnassa. 

Muutaman ystävän analyysit kuunneltuani ja omaan johtopäätökseen päästyäni DNB Venezuelalle tuolla kertoimella on liikaa. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun Venezuela voittaa ottelun  (tasapeli palauttaa panoksen)

VOID 

 

Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Atlanta Braves - Philadelphia Phillies

Vihje: Philadelphia Phillies

Kerroin: 1.93

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 02:20

- Braves ja Phillies jatkavat ottelusarjaansa, Braves vei avausottelun 9-8 luvuin. Braves on ollut viime aikoina todella kuumassa vireessä etenkin kotonaan  jossa se on nyt voittanut 7 ottelua peräkkäin. Uskon kuitenkin vahvasti että nyt Braves viimein häviää kotonaan ottelun. Vastassa on Philliesin hyvä joukkue joka oli jo aikaisemmassa ottelussa lähellä voittoa. Bravesin kummulla aloittaa Newcomb joka on ollut enimmäkseen relief pitcherin roolissa tällä kaudella ja on aloittanut vain 3 ottelua, ja yhteensä koko kaudella syöttänyt vain 31 vuoroparia. Philliesin kummulla puolestaan aloittaa ässä Nola joka on erinomainen syöttäjä ja omaa erinomaiset tilastot Bravesin lyöjiä vastaan, Nola ei ole tällä kaudella eikä parissa viime ottelussa ollut parhaimmillaan mutta uskon että Nola parantanee otteitaan kauden edetessä, nyt olisi hyvä mahdollisuus Nolalla pysäyttää tulikuuma Braves. Phillies on nyt hävinnyt 4 viimeisestä viidestä ottelustaan ja pystyy ehdottomasti parempaan, Braves puolestaan 8 ottelun voittoputkessa ja kun niin tasaisia otteluita on ollut ja MLB tasolla jokainen häviää kaudessa monta peliä näen että nyt tulee Bravesin voittoputkelle stoppi, Nola ottaa voiton virkaveljestään ja Philliesin lyöjät Harperin, Hoskinsin ja Realmuton johdolla saavat tulosta taululle. Phillies nappaa tästä voiton ja katkaisee Bravesin kovan voittoputken. Phillies tuolla rosterillaan ei voi loputtomiin jatkaa häviöiden tiellä. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Minnesota Twins - Kansas City Royals 

Vihje: Minnesota Twins -1.5 

Kerroin: 2.05

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 02:10

- Twins ja Royals jatkavat ottelusarjaansa, Twins voitti avausottelun 2-0 luvuin. Royals on pelannut tällä kaudella vieraissa erittäin surkeasti, viimeisestä 15 ottelusta vain 4 voittoa ja 11 tappiota saldona. Kotoa Royals on astetta parempiin otteisiin pystynyt mutta muuten kyllä on todella heikkoa ollut Royalsin pelaaminen tällä kaudella. Twins puolestaan porskuttaa American Leaguen kärkipaikalla ja pelannut viime otteluissaan etenkin kotikentällään todella hyvin voittaen  8 viimeisestä 10 ottelusta. Odorizzi aloittaa Twinsin kummulla joka on tällä kaudella ollut lähes pysäyttämätön.  Royalsin kummulla puolestaan aloittaa Sparkman joka on ihan ok tasolla syöttänyt tällä kaudella. Twins voittaa Royalsin joka osa-alueella ja omaa suuren syöttäjäedun otteluun tultaessa. Royalsin vaikeudet vieraissa jatkuvat ja Twinsin lyöjät varmistavat voiton kotijoukkueelle tästä ottelusta Odorizzin syöttäessä jälleen  yhden laatustartin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...