Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Ykkönen 

KTP - Haka 

Haka @2.20 Bet365

KLO: 18.30 

Mielestäni erittäin selkeä valinta päivän peleihin. Edelleen voittamaton Valkeakosken Haka kohtaa Kotkan teepeen. Joukkueiden avauskohtaaminen tehtaankentällä päättyi alkukaudesta 6-3 Hakalle. Vastaavaa ilotulitusta tuskin tänään nähdään, mutta toivottavasti Ojala tai Popovitch osuisi verkkoon. Tuossa 6-3 pelissä molemmat jäi nimittäin maaleitta. KTP otti viimekierroksella kovan voiton AC Oulun kotikentältä ja piti vielä oman pään puhtaana. Tosin Oulu ja TPS ovat ainoat joukkueet jotka ovat KTP:n voittaneet vieraissa. Kotijoukkueena siis KTP ollut hyvä muttei kiitettävän hyvä. 

Vaikka KTP on saanut maaleja aikaan niin on se myös puolustussuuntaan ollut helisemässä. Haka ei taas tuon 6-3 ottelun jälkeen ole omassa päässä vastaavasti huidellut ja joukkueen tekemiseen on tullut oikea meininki. 

Useamman kerran tässä on tullut mainittua aiemmin tuo Hakan tavoite. Veikkausliiga. Joukkueeseen on tehty ja tullaan tekemään investointeja, jotta liigaan mennään. Seurajohdossa ollaan ajan tasalla ja kytkökset suuriin sponsoreihin on luotu valmiiksi. 

Valkeakosken Haka on myös pelillisesti ykkösen kärkeä, enkä usko että heitä kukaan tosissaan haastaa tuohon suoraan nousuun katsottaessa. Tappioitta ei Haka tästä kaudesta mielestäni kuitenkaan tule selviämään, mutta mielestäni tänään ei ole sen tappion aika. 

Jos KTP saa rotia alakertaan ja joukkue pysyy pelisysteemissä niin Hakalle tulee täysi iltapuhde. 0-1 / 0-2 / 1-3 tulokset kuulostaa omaan korvaan realistisilta loppulukemilta, mutta sehän jää taas nähtäväksi. 

Voimasuhteet kaikin puolin vieraille ja kerroin noinkin korkea. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun Haka voittaa ottelun 

OIKEIN 

 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, U21 EM- Kisat 

Kroatia - Englanti

BTTS 2.pa @2.80 Unibet 

KLO: 22.00 

Kunnia lienee ainoa panos tässä ottelussa, sillä molemmat joukkueet päättää pelinsä tähän. Lohkosta jatkaa Romania ja Ranska. Englannin otteet ovat olleet todella vaisuja odotuksiin nähden ja voisi kuvitella, että joukkue haluaa päättää nämä kisat voitokkaasti. Maalinteon voima nähdään nyt tässä pelissä vihdoin ja viimein sillä Kroatian pitäisi olla se "helpoin" vastus. Tuskin brittileirissä uskottiin ettei jatkopeleihin päästä, mutta näin vain kävi. Valioliigatason miehiä hyörii kentällä tänäänkin ja toivottavasti nähdään myös tulosta. 

Kroatia pisti kampoihin Ranskaa vastaan eikä ottelu ollut todellakaan niin selvä kuin piti. Toki mitään menetettävää ei Kroateilla ollut sillä jatkopaikka näytti alunperinkin todella haastavalta tässä lohkossa. Joukkue on kuitenkin saanut idean tähän päätöspeliin, eikä yksilöt tule pelkäämään mitään. 

Hyökkäysvoittoinen kamppailu tämä tulee olemaan 100% varmuudella. 

Englanti on ottelun suosikki ja syystäkin, eikä joukkue maaleitta jää. Kroatia pystyy sijoittumisella ja vastaiskuilla horjuttamaan Englantia, sekä nimenomaan rikkomaan heidän tuttua ja turvallista systeemiä. 

Niin kauan kuin nämä pelit jatkuu niin jälkimmäiset puolikkaat on suurennuslasin alla. Jo useaan kertaan ollaan nähty tuo fakta että jälkimmäinen "nelivitonen" tarjoaa enemmän tilanteita kuin ensimmäinen. 

Ottelun merkitys pieni, mutta näyttöhalut nuorilla suuret. Englannin maaliin tämä kohde ei tule kaatumaan joten Kroatian on pistettävä parastaan peliin. 

2-3 maalin johdossa ollessaan Englanti voi antaa sen verran löysää että myös Kroatia pääsee maaleille. Näin minä näen tämän ottelun. Toki mitä pidemmälle mennään tasoissa, sen parempi. 

Edelleen valueta kertoimessa joten pamautetaan eetteriin sinkkuna. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelun 2.puoliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, ACON 

Norsunluurannikko - Etelä-Afrikka 

Norsunluurannikko yli 1,5 maalia @2.60 Coolbet 

KLO: 17.30

Jotenkin tuntuu siltä että bookkerit tuijottaa liikaa historiaa ja viimepelejä. Kotijoukkue on kasattu käytännössä Euroopan huippusarjoissa ja huippujoukkueissa pelaavista pelaajista. Tämän kuun puolella pelatut ottelut ovat sujuneet hyvin vaikka tappio Ugandalle tulikin. Vaihtoja / ottelu ollaan tehty jokaisessa pelissä rajattomasti, eikä Norsunluurannikko ole vielä parastaan lyönyt tiskiin. Potentiaalia joukkueessa kuitenkin löytyy ja uskon että tänään sitä myös päästään näkemään. Zaha, Bony, Seri, Traore, Aurier jne jne.. 

Etelä-Afrikka onkin sitten toinen juttu. Vähämaalisia vääntöjä on joukkue pelannut ja oman maan pääsarjasta tulee joukkueen syömähampaat. Todella tuntematon joukkue itselleni kokonaisuudessaan, mutta jälleen on uskottava viisaampia alan tietäjiä. Vajaa kymmenkunta henkilöä on ollut tästä ottelusta lähes poikkeuksetta samaa mieltä ennakkoon joten noille kahdelle maalille tarjotaan hävytöntä kerrointa. 

Jalkapallosta enemmän ymmärtävät sai itsenikin vakuuttuneeksi. Ei se enää Drogbaa kaipaa tuo Norsunluurannikko vaikka niinkin jotkut väittää. 

Kohde menee oikein kun Norsunluurannikko iskee vähintään 2 maalia ottelussa 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
1-0
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

EM-KISAT U21

Ranska U21 - Romania U21

Ranska U21/ 2.65 CoolBet

Klo 22:00

 

Mielenkiintoinen ottelu C-lohkon päätöskierroksella, kun Ranska ja Romania iskevät yhteen. Tilanne sarjataulukossa on se että tasapelillä molemmat joukkueet pääsivät jatkoon ja siksi tuo tasurikerroin on alhaalla niinkuin myös DNB kohde Ranskan osalta.

En jaksa silti näissä "nuorten" kisoissa uskoa sopupeliin vaan joukkueet pelaa kummiskin kun onhan kyseessä kummiskin lohkovoitto. Romanialle myös riittää jatkoon pääsyyn kahden maalin tappiokin sillä Italia johtaa ranking kakkosten lohkoa ja Italian maaliero on plussalla kolmen maalin verran, mutta Romania on sitten tehnyt jo tähän mennessä kahdeksan maalia joka on jo enemmän kuin Italian kuusi maalia.

Alku voi olla haistelevaa peliä sillä ei Ranskakaan omiin maalia halua sillä tappiolla joukkue on ulkona, koska joukkueen maaliero ei tälläkään hetkellä riitä jatkoon ranking kakkosista.

Ranska on ollut joukkueiden keskinäisissä niskan päällä ja sitä sen uskon olevan tänäänkin ja Ranska nappaa lohkovoiton, mutta siedettävillä numeroilla niin pääsee kaverikin jatkoon.

 

Myös yli 2.5 maalia ottelussa tarjoaa hyvää kerrointa kun soputasuri sieltä paistaa, mutta Romanian peleissä on nähty maaleja ja tänäänkin saa kummiskin sillä kahdella maalilla nokkaan tulla.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Ravit Halmstad lähtö 5 klo 20:52

Fast Moving Cash - Miss Golden Wine

Pelivalinta: Fast Moving Cash

Kerroin: 1,55 Nordicbet

Fast Moving Cash lähtee niukkana suosikkina lähtöön loistopaikalta. Fast Moving Cashin viime aikaiset otteet ovat olleet hyviä ja tämän tason lähdössä sen pitäisi menestyä. 

Miss Golden Wine ollut myös ihan ok kunnossa, mutta lähtöpaikka paljon haastavampi. Radalta 6 juoksusta tulee helposti todella vaikea ja etenkin kun hyviä hevosia lähtee sisemmiltä radoilta niin keulan lähelle vaikea päästä. 

Fast Moving Cashin kuuluu olla tässä parissa selvä suosikki. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Halmstad lähtö 8. Klo 21:54

Voittaja

Pelivalinta: Bay View

Kerroin: 4,75 Bet365

Bay View on hyvä hevonen tähän lähtöön ja jos pystyy hyödyntämään hyvän lähtöpaikan ja pitää keulat niin silloin on hyvät mahdollisuudet voittoon. 

Kovimmat haastajat ovat huonommilla lähtöpaikoilla, sillä Aleppo Pine starttaa radalta 8, josta on mailin matkalla hyvin vaikea voittaa. Fanny Chenal lähtee 9 radalta ja pääsee Bay Viewin kantaan. Muista hevosista Alhambra omaa vielä voitonmahdollisuudet radalta 2.

Bay View on aliarvostettu tässä lähdössä ja jos juoksunkulku vaan menee nappiin niin voittoon hyvät mahdollisuudet. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...