Jump to content

Recommended Posts

Ufc: Välisarja, miehet

Jorge Masvidal - Ben Askren

Jorge Masvidal @2.85 Unibet

Klo 06.00

 

 

 

 

Välisarjan huippumatsiin lähdetään pelaamaan altavastaaja Jorge Masvidalin voittoa. 

Ben Askren on vapaaottelun puolella voittamaton. Askrenin kamppailutausta tulee puhtaasti painista, ja se on hänen suurin ja ainoa aseensa. Mutta se on helvetinmoinen ase. Jos Askren saa otteen vastustajasta, en tiedä montaa kaveria noin kymmenen kilon painohaitarilla koko Ufc rosterista joka voisi sen estää. Kaveri näyttää ulkoisesti perus keski-ikäiseltä iskältä, mutta on elävä todiste siitä, ettei voima tarkoita lihaksia. 

Askren on otellut vain yhden matsin lajin ykkösorganisaatiossa Ufcssä, ja häntä vastassa oli uransa ehtoopuolella oleva Robbie Lawler. Askren oli surkean pystyottelunsa kanssa todella pahassa myllyssä, Lawler sai jatkuvasti iskuja perille, eikä Askren meinannut saada mitään aikaan. Lawler pääsi iskemään usean iskun vapaasti kuuppaan ja ottelun olisi voinut pysäyttää teknisellä tyrmäyksellä siihen, eikä kukaan olisi ihmetellyt. Hetki siitä, Askren pääsi ottamaan kuristuksen, Lawler pudotti kätensä veltoksi, mutta kun Herb Dean keskeytti ottelun luovutuksella, nousi Lawler samantien maasta ja protestoi tuomiota. Tämä ratkaisu jakoi mielipiteitä, osan mielestä se oli aikainen keskeytys, osan mielestä Lawler ei olisi kyennyt enää puolustamaan itseään. Ottelun kuitenkin paljasti Askrenin ottelemisesta suuria aukkoja, ja nyt vastassa on astetta parempi vastus. 

Masvidal on hyvä pystyottelija, jolta löytyy tyrmäysvoimaa, sekä pystyssä tekniikka on hyvä. Potkut ovat todella suuri ase, ja Askrenin jalkoihin kohdistettu tuho on todella suuri etu loppua kohden. Iskunkestävyys ja kardio ovat Masvidalilla huipputasoa, ja nämä ovat Askrenin kaltaista ottelijaa vastaan merkittävä etu. Uskon, että Masvidalin alasvientipuolustus on tarpeeksi hyvä Askrenin yrityksiä vastaan. 

Masvidal ei ole urallaan ollut ennen näin suurissa parravaloissa. Hän on ei ole ennen edellismatsia ollut A-luokan ottelijoiden joukossa, mutta viimematsin yllätystyrmäys Englannin vapaaottelun suurlupauksesta Darren Tillistä, joka oli siihen aikaan #4 rankattu, nosti hänet Askrenia vastaan, ja tämän matsin voittajaa voidaan jo pitää mahdollisena mestaruusotteluehdokkaana. 

Kerroin Masvidalille on ihan liian suuri, koska pystyssä tasoero on todella suuri Masvidalin eduksi, ja vaikka matossa Askren on suvereeni, ei sen perusteella pitäisi olla noin suuri ero kertoimissa. 

 

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Indonesia:Liga 1 jalkapallo klo.14:30

Kalteng Putra  Kalteng Putra - PSS Sleman  PSS Sleman

Kalteng Putra draw no bet @3.40 WilliamHill

Indonesian jaliksesta kotivoittoa kokeiluun ja jos jää taspeliin niin panoksen saa takaisin.

Joukkueet ovat tuttuja toisilleen,kun molemmat pelasivat 2 liigaa viimekaudella ja molemmat siis tekivät nousun 1 liigaan.PSS Sleman voitti 2 liigan vimekaudella ja Kalteng Putra oli toinen.Kalteng Putra oli viimekaudella vakuuttava kotonaan,eikä hävinnyt yhtään ottelua ja eikä tasapelejäkään ollu kuin 2.Indonesiassa tuntus muutenkin toi kotietu olla aikas merkittävä.Tältäkaudelta Kalteng Putralta kotivoitto virlä puuttuu,kun 3 ottelua se on kotona pelannut.PSS Sleman on 2 vierasottelustaan saanut tasurin ja tappion.Vierasvoittoa ei joukkueitten keskinäisissä kohtaamisissa ole tullut yhtään.Kolmesti on kotijoukkue voittanut ja kerran päädytty tasuriin.Kalteng Putralla on oiva tilaisuus napata se kauden ensimmäinen kotivoitto ja kun vastus on vielä tuttu viimekaudelta niin saumaa pitäisi olla.

0-2

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Indonesia:Liga 2 jalkapallo klo.11:10

Persewar Waropen  Persewar Waropeh - Mitra Kukar  Mitra Kukar

Persewar Waropeh @2.64 Marathonbet

Indonesian 2 ligasta suoraa kotivoittoa.

Neljännet ottelut molemmille ja Perswarilla on mennyt toistaiseksi paremmin.Kolmesta ottelusta se ei ole vielä hävinnyt,kun Mitralla tappio jo on.Mitrahan putosi 1 liigasta tähän kakkoseen.Persewarilla on yksi tasapeli kotonta ja sitä ensimmäistä kotivoittoa se hakee nyt.Kotietu painaa ja eihän  toi Mitra  vieraissa mikään loistava ole ollut.23 edellisestä vieraspelistä sillä on vain 2 voittoa,eikä tasapelejäkään noista ole kuin 3 ja loput onkin sitten tappioita.Kun näissä Indonesian potkuissa kotietu on merkittävässä roolissa niin tähän kohteeseen sitä voisi jopa koittaa noinkin mukavalla kertoimella.Peliyhtiöt asettaneet joukkueet tasavahvoiksi,mutta itse annan enempi kotiedulle painoa.

2-1 lopputulos ja kaikki 2.ligan 5 ottelua päätty kotivoittoihin :)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

17:00

4720d7b2c6b365071fad28ac2609fa80.png Vitality - Liquid 84c80968fc5cde8744e311fdc0d0ff6e.png

Vitality +1,5 | 1,80 | bet365

 

  • ESL One Cologne tulee päätökseensä, kun Vitality ja Liquid pelaavat turnausvoitosta Bo5-ottelussa.
  • Vitality (NBK-, RpK, apEX; ALEX; ZywOo) on pelannut pitkää ja raastavaa turnausta, mutta onnistunut lopulta voittamaan ne ottelut, joilla on merkitystä. Kertauksena vielä Vitalityn turnausruni, eli NiP:iä vastaan avausottelussa kärsityn tappion jälkeen Vitality on voittanut ENCEn, fnaticin, Heroicin, NRG:n ja viimeisimpänä Astraliksen. Jokaisessa ottelussa ranskalaisjoukkue on joutunut tiukoille, mutta joka kerta se on selvittänyt haasteet. Vitalityn ehdoton avainpelaaja läpi turnauksen on ollut ZywOo, josta ylisanat alkavat loppua kesken ja häneltä vaaditaan vielä kerran supersuoritusta, mikäli ranskalaisjoukkue haluaa menestyä. Pudotuspeleissä myös joukkueen IGL-pelaaja ALEX on osoittanut mahtavaa johtamistaitoa sekä kykyä ratkoa kierroksia joukkueelleen. Muut pelaajat ovat hoitaneet roolinsa vähintään kohtalaisesti ja tällä reseptillä Vitality on löytänyt avaimet menestykseen ja on taas kerran ison turnauksen finaalissa.
  • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) on osoittanut taas tässä turnauksessa, miksi he ovat maailman ykköseksi rankattu joukkue. Joukkue on voittanut kaikki ottelunsa, vaikka muutamat niistä ovat olleet tiukkoja eikä alkusarjassa peli ollut vielä läheskään parhaalla tasolla. Avausottelusta kaivettu voittoa MVP:stä seurasi tasaiset ottelusarjat NaVia ja NRG:tä vastaan, mutta välierässä uusintaottelussa NaVia vastaan Liquid otti isännän ottein voiton suoraan kahdessa kartassa. Liquidin menestyksen salaisuus ei ole enää kenellekään salaisuus - joukkueen kokonaisvaltainen tulivoima on ylivertainen muihin nähden ja jokainen pelaaja on kykeneväinen ratkomaan kierroksia ja otteluita nimiinsä yksilötaidollaan. EliGE on kenties viimeisen kolmen kuukauden aikana ainoa pelaaja, joka on edes hieman hätyytellyt Vitality-pelaaja ZywOon tasoa tilastollisessa valossa ja hän on taas pelaamassa mahtavaa turnausta. Myös joukkueen IGL-pelaaja nitr0 on pelannut erinomaista turnausta siihen nähden, mikä hänen roolinsa on. Joukkueesta ei yksinkertaisesti löydy sen suurempia heikkouksia tällä hetkellä mikä tekee Liquidista finaalin ennakkosuosikin.
  • Normaalisti Bo5-otteluissa lähtisin arvioimaan karttavetoa karttakohtaisesti, mutta tällä kertaa on tehtävä poikkeus. Vitalityn ja Liqudin karttavalikoimat ovat nimittäin lähes identtiset, mikä tekee karttaveton veikkaamisesta erittäin hankalaa. Kun vielä joukkueiden permabannit ovat samat, niin jopa niissä voi olla olemassa muutamia eri skenaarioita. Train on sekä Vitalityn että Liquidin permabanni, joten jompi kumpi joukkue voi periaatteessa hiuksenhienon edun saada sillä, että ei lähde bannaamaan sitä vaan pakottaa vastustajan poistamaan sen karttavetossa. Pelattavista kartoista Overpass, Dust2, Nuke ja Mirage ovat aivan täydellisiä kolikonheittoja. Ehkä ainoa kartta mikä suosii aavistuksen Liquidia on Inferno. Joka tapauksessa tässä on niin poikkeuksellinen tapaus, että karttavalinnoilla ei käytännössä ole yhtään merkitystä, koska kumpikin joukkue voi voittaa toistensa karttapickit.
  • Vitality ja Liquid ovat kohdanneet kahdesti tämän vuoden puolella ja molemmat kohtaamiset tapahtuivat cs_summit -turnauksessa. Molemmat ottelut päättyivät Vitalityn 2-0 -voittoihin. En usko näiden tulosten antavaan suurempaan osviittaa tulevasta, sillä Liquid ei missään nimessä ollut parhaimmillaan tässä turnauksessa ja Vitality pelasi erinomaisen turnauksen. Ainoa etu, joka Vitalitylle tästä suodaan on itseluottamus siitä, että Liquid on mahdollista kaataa.
  • Liquid on parantanut huomattavasti peliään finaaleissa eikä viitteitä viime vuoden tapaisista romahduksista ole ollut näkyvissä. Nyt panokset kuitenkin kovenevat merkittävästi, sillä finaalin panoksena on turnausvoiton lisäksi Intel Grand Slam, josta palkintona on $1,000,000. Kyseessä on iso rahasumma ja maine, jonka vain Astralis on kyennyt aikaisemmin saavuttamaan. Tietoisuus tästä mahdollisuudesta painaa varmasti Liquidia edes hieman takaraivossa, vaikka se pelin aikana mahdollisesti unohtuu.

 

YHTEENVETO

  • ESL One Cologne -turnauksen finaalissa kohtaavat kaksi väkevää joukkuetta. Vitality on taistellut jokaisessa turnauksen vaiheessa, mutta jokaisella kerralla onnistunut parantamaan peliään tarvittavasti ja ZywOon MVP-tason suoritusten avittamana joukkue eteni finaaliin. Liquid on taas kerran lunastanut odotukset ja maailman ykkösjoukkue on osoittanut juuri sen, miksi heitä on vaikea pysäyttää tällä hetkellä. Karttavalinnoissa ollaan harvinaisessa tilanteessa, jossa molemmilla joukkueillla on identtiset karttavalikoimat, jolloin karttavalintojen merkitys katoaa täysin. Keskinäisissä otteluissa Vitality on karttavoitoissa 4-0 Liquidia parempi, mutta tätä tilastoa ei pidä ottaa liian tosissaan. Liquidilla on turnausvoiton lisäksi panoksena Intel Grand Slam, joka voi tuoda ripauksen ylimääräistä painetta finaaliin valmistautuessa. Summa summarum, tässä ottelussa asetelmat ovat herkulliset ja on erittäin vaikea sanoa, miten tämä ottelu tulee päättymään. Mielestäni Vitalitylla on ihan aito mahdollisuus voittaa koko turnaus jos kaikki palaset osuvat kohdalleen ja vaikka Liquid on pelottava vastus, ranskalaisjoukkueella on kokemusta heidän päihittämisestä. Luultavasti Kölnin yleisö ottaa Vitalityn omakseen, josta tunteella pelaavat Vitality-pelaajat nauttivat. Paras pelivalinta tähän otteluun on mielestäni Vitality +1,5, jossa Vitalityn tarvitsee voittaa kaksi karttaa mikä ei näin tasaisessa otteluparissa ole mahdoton ajatus. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa vähintään kaksi karttaa. 
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 13:58

Itä - Länsi

Pelivalinta: Itä ML

Kerroin: 1,90 Veikkaus

Itä lähtee mielestäni pienenä ennakkosuosikkina tähän otteluun. 

Molempien joukkueiden ykköskärki on erittäin laadukas, mutta idällä myös kakkoskärki on huipputasoa kun taas lännen kakkoskärki on selkeästi heikompi. 

Lukkaritaistossa pidän idän Juha Puhtimäkeä parempana kuin Vimpelin Janne Heimosta, mutta molemmat pystyvät syöttöpaikalla hyviin suorituksiin. 

Kotiutusjokerit idällä R. Korhonen ja A. Korhonen, kun taas lännellä Ruuska ja Vainionpää. Lännellä on kotiutusjokerit ehkä aavistuksen parempia, mutta tasoero on hyvin pieni. Numerolla lyövät kotiuttajat ovat taas idällä parempia. 

Uskon, että itä tulee laajemmalla materiaalilla hallitsemaan peliä ja ottaa voiton viimeistään supervuoro/kotiutuslyöntikisan päätteeksi. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:10

Detroit - Boston

Pelivalinta: Boston yli 6,5 juoksua

Kerroin: 1,94 Unibet

Detroitilla aloittava syöttäjä on Soto, joka on pelannut surkean alkukauden. ERA on yli 8, joten nyt kun yksi kovimmista lyöntijoukkueista vastassa, niin uskon että tulostaululla nähdään rumat lukemat. 

Boston pelannut viime aikoina hyvin ja selkeästi otteet ovat parantuneet alkukaudesta. Tänään kokoonpano on todella hyvä, joten runsasta juoksumäärää voidaan odottaa. 

Detroitin bullpen ei myöskään ole kovinkaan laadukas, joten muitakin syöttäjiä vastaan Bostonilla hyvät edellytykset runsaan juoksumäärän tekoon. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...