Jump to content

Recommended Posts

Australia:State league 1 jalkapallo klo.12:30

Western Strikers SC  Western Strikes - Seaford Rangers Seaford Rangers FC  

o3.5 @2.17 Paf

Aussien alemmistasarjoista yli 3.5 osumaa tähän otteluun.

Molemmat pelasi vielä viimekaudella Stage liigaa,mutta nyt on tultu hiemanalemmas molempienosalta.Tälläkinhetkellä joukkueet ovat taulukossa peräkkäisillä sijoilla 6 ja 5. Western Strikesilla on maalisuhde +9,kun Seaford Rangersin näyttää +2.Kun katsotaan 5 viimekierroksen tuloksia niin Western Strikesilla on kuleksinut paremmin.Strikes on 5 edellisestä voittanut 2,tasan 2 ja yhden hävinnyt.Rangersilla on 2 voittoa ja 3 tappiota.Joukkueiden keskinäisissä ei ainakaan ole säästelty maalienosalta.Kaivelin tossa pikkasen takasipäin otteluita niin v.18-19 löytyy tuloksia 1-4,3-2,4-7 ja 3-2 keskinäisistä kohtaamisista.Kovin runsasmaalisia siis ottelut ovat olleet,kun joukkueet ovat kohdanneet toisensa.Molemmathan tässä nyt luultavasti maalin tekee ja toinen kun iskee 3 tai molemmat pari,ni sehän on siinä.Voittajaa en lähde veikkaa,koska se on pirun vaikeaa.

edit ,korjataas pikkasen,joukkueet eivät ole tulleet sarjatasoa alemmas vaan stage league on viimekaudesta muuttanut nimensä stage league 1 täksikaudeksi.Ei noista oikeen meinaa saada selvää,ku noita aussialasarjoja on niin helvetinpaljon ja monessa paikassa ne on ilmoitettu eritavalla.No oli miten oli,vetoa en ota takaisin.

Lopputulos.2-0

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Wimbledon (nurmi)

Elina Svitolina - Karolina Muchova

Elina Svitolina -1.5 erää  @ 2.14 Pinnacle

Alkaa 16:30

Vastakkain turnauksen neljännesfinaaleissa maailmanlistan sijat 8. ja 68. Muchova kukisti eilen lähes kolme- ja puolituntisessa ottelussa Pliskovan(3.) erin 2-1 (4-6, 7-5, 13-11). Maratonottelu painaa varmasti vielä tänään naisen kropassa. Svitolina voitti eilen Marticin(24.) erin 2-0 (6-4, 6-2). Nainen pelasi alkukauden erinomaisesti  mutta loukkaannuttuaan Miamissa maaliskuussa peli on kulkenut varsin heikohkosti. Svitolina näyttäisi kuitenkin löytäneen tasonsa Vimpelissä ja isojen turnauksien jatkopeleistä enemmän kokemusta omaavana väsyneen Muchovan tulisi olla vain pieni este ukrainalaisen ylitettäväksi ennen seuraava kierrosta. Naiset kohtasivat toisensa tammikuussa Dohan turnauksessa Svitolinan voittaessa ottelun erin 2-0(6-4, 6-2). Svitolina tulee voittamaan ottelun tänäänkin erin 2-0.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Malesia Super Leagua

Melaka United - PKNP

valinta, btts. kertoimella 1.83 Unibet.

alkamisaika: 16.00

 

Testiin, kun tilastollisesti joukkueet ovat hyvin btts. herkkiä josta osoituksena kotijoukkueen kymmenen edellistä peliä seitsemän kertaa pelissä on tullut btts.

vieraiden kymmenen pelin vastaava otanta osoittaa kahdeksaa peliä, jossa molemmat tekee pelissä maalin.

 

Koti on tässä suosikki ja sijoitus sarjataulukossa on viides ja matkaa kärkeen on liikaa, että sillä on asiaa kärkitaistoon, mutta myös vastaavasti putoamis uhkaa sillä ei ole ja sen puolesta, se voi pelata suhteellisen vapautuneesti. 

 

Vieraat sen sijaan ovat kipeästi pisteiden tarpeessa ja vaikka se ei ole voittanut kymmenen pelin otannalla ainuttakaan peliä, niin se on pystynyt ottamaan tuossa ajassa kuusi tasapeliä. Vieraille siis tärkeä peli, jossa pistekkin on sille merkityksellinen ja on hyvin luultavaa, että sen on kyettävä maalintekoon, johon sillä on tilastollisesti kaikki edellytykset ja tuolla kertoimella btts. tuntuu oivalta haulta.

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestarien liiga:klo.17:00

Ararat-Armenia (Arm)  Ararat Armenia - AIK  AIK Tukholma (Swe)

btts @2.75 bet365

Lähdetääs koittaa molempienmaalia tähän Mesterien liiga karsintaan.

Kyllähän AIK:n tämä pitäisi voittaa,kun vastassa on kokematon Armenialais porukka.Ararat Armenia on perustettu vasta v.2017 eikä sillä tosiaankaan ole kokemusta näistä peleistä.AIK:lla sitä kyllä on ja tietää,että se on vahvoilla.AIK:lle riittää tasurikin tai vaikka yhdenmaalin voitto,sillä AIK kotonaan tulee olemaan paha vastus.Lisäksi Ararat ei pelaa tätä kotistadionillaan,joka vetää katsojia vajaa 15000 vaan ottelu pelataan Yerevanin Football Academy Stadionilla,joka vetää vajaa 1500 katsojaa.Onko siitä sitten haittaa vaiko hyötyä,no onpahan ainakin tiivis tunnelma ja vähemmän äkymölöä.Tärkeäähän tässä olisi Aratin se maali saada,jotta jäisi jotain pelatavaa 2.osaotteluun.AIK ei tartte mitään selvää voittoa ja yhdenkinmaalin voitto kelpaa toiseen osaotteluun kotikentälle.Kokemattomuus vs kokemus.AIK voittanee,mutta outo paikka AIK:lle pelata antaa mahdollisuudet Araratille myöskin tehdä maalin ja Araratin kokenut hyökkääjä Kobyalko tässä lähinnä tulee mieleen.

Lopputulos:2-1

Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Imatra - Kitee

Eniten lyötyjä juoksuja H2H (sis. supervuoro)

Liukku, V - Mikkolanaho, S

Pelivalinta: Liukku, V

Kerroin: 1,70 Coolbet

Kiteellä on hieman loukkaantumishuolia tällä hetkellä ja kokoonpano ei ole optimaalinen. Tänään kentällä kuitenkin kohtuu kova joukkue muutamista tärkeistä poissaoloista huolimatta. Kitee on materiaaliltaan lähes Imatran tasoinen ja pystyy ottelun voittoon, mikäli sisäpeli toimii kunnolla. Ulkopelissä Kitee ollut hyvä.

Kitee hankki kotiuttajajokeriksi Mikkolanahon Alajärveltä, jonka alkukausi ollut todella vaikea. Kiteellä on ennestään kotiuttajajokerina Liukku, jota pidän parempana kotiuttajana. Etenkin tällä kaudella Liukun vire on ollut Mikkolanahoa parempi.

Imatralla on hyvä kokoonpano ja etenkin sisävuorolla joukkue on todella vaarallinen. Ulkokentälläkin peli on kulkenut hyvin ja Kitee tuskin tulee kovin paljoa kolmostilanteita saamaan, jos ei ykköskärkeä saada kentälle. Tästä seurauksena Kitee ei tule saamaan liikaa kotiutuspaikkoja ja uskon Kiteen luottavan enemmän Liukun lyöntivireeseen ja näin ollen odotan Liukun lyövän enemmän juoksuja tässä ottelussa kuin Mikkolanahon.

Kohde menee oikein kun Liukku lyö enemmän juoksuja kuin Mikkolanaho. Jos molemmat lyövät yhtä monta juoksua = VOID.

 

 

Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli klo 20:30

Hsieh/Strycova - Begu/Niculescu

Pelivalinta: Hsieh/Strycova 2-0

Kerroin: 1,72 Bet365

Hsieh/Strycova pelannut hyvin ruohokentällä. Pari voitti Birminghamin turnauksen juuri ennen Wimbledonia. Tuolla otteet olivat todella vakuuttavia. Strycova on hyvä nelinpelaaja ja Hsiehin kanssa tuntuu peli kulkevan. 

Begu/Niculescu kaksikko selkeästi heikompi pari. Wimbledonissa pari ottanut 2 voittoa heikohkoista vastustajista, mutta nyt vastustajat ovat toista luokkaa ja en usko Begu/Niculescun tason riiittävän tässä ottelussa. 

 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...