Jump to content

Recommended Posts

Australia:Northern NSW jalkapallo klo.12:00

Lambton J.  Lambton Jaffas - Maitland  Maitland

Lambton Jaffas o1.5 @1.95 Paf

kertoimienvalossa tasainenottelu tiedossa,joten kotiedunturvin painetaa Lambtonille parit osumat.

Molemmilla mennyt ihan mallikkaasti viimekiekoilla ja etenkin Maitland on esittänyt hyviä otteita.Taulukossa joukkueet sijoilla 5 ja 4.Maitlandin vire on kokosarjan paras tällähetkellä ja joukkue on 11 viimeisestään hävinnyt vain kerran,eli kuntopuntarin piikkipaikka on oikeutettu sille.Ei Jaffapojatkaan surkeesti ole pelannut,vaikka sillä oli huonompi jakso tuossa muutamakierros takaperin.Lambton on kuiteskin sarjanparhaita kotijengejä,eikä ole vielä kotonaan hävinnyt.Tässä nyt luultavasti joku putkikatkeaa,joko Lambtonin kotiputki tai Maitlandin 5 ottelun tappiotonputki.Lambton on vähiten laskenut omiinsa ja kotonaan sille on saatu tehtyä vasta 5 maalia.Maitlandille on kaikkiaan tehty 17 maalia,joista peräti 11 on tehty vieraspeleissä.Näitten joukkueitten kohdatessa niin yllätten kotijoukkue on lähes aina ollut vaikeuksissa.9 keskinäisessä on kotijoukkue kerran ollut parempi.Edellinen kohtaaminen oli 5.5 ja silloin Lambton otti pisteen vieraissa 2-2 tuloksella.Lambton on mukavasti saanut maaleja aikaan kotonaan ja 5 edellisessä kotipelissä sen keskiarvo 3.0 maalia perpeli.Sarjan huonoin kotijengi Valentine pysty iskemään 2 maalia Maitlandille sen edellisessä vieraspelissä niin kyllä Lambtonin pitäisi pystyä samaan suoritukseen.

tää mitätöitiin,ku ottelua siirrettiin Jaffojen surkean kentänvuoksi!

 

Link to post
Share on other sites

Australia:Victory Dockerty Cup jalkapallo klo.12:30

Melbourne Knights - Bulleen Lions

Bulleen Lions o1.5 @2.50 Paf

Aussien Victory Dockerty Cupista Bulleeneille parit testiin.

Joukkueethan pelailevat omissasarjoissaan eritasolla ja Bulleens on vain yhtätasoa alempana pelaava porukka.Melbourne Knightsia ei ehken nämä osavaltoiden cupit niin kovasti kiinnosta,mitä esim.FFA cup.Melbournella on lisäksi ollut omassa sarjassa nyt vaikeaa,mut sai katkaistua 4ottelun tappioputkensa voittamalla viimepelissään sarjakärki Avondalen.Melbourne Knights myös pudotti Avondalen FFA cupin viimekierroksella,joten toi FFA Cup on varmasti tärkeämpi ja kun nyt seuraavalla FFA cupinkierroksella 8.8 Melbourne kohtaa kotonaan Laegue-A:ssa pelaavan Adelaiden niin sinne tähdätään. Bulleen Lions on omansarjansa parhaita ja silläkin tosin noita cup rautoja useampi meneillään mm.tämän Dockerty Cup lisäksi se jatkaa Victory ffa cuppissa,kuten Melbournekin ja lisäksi silläkin on edessä 24.7 vielä FFA cuppi Morelan Zebrasia vastaan,eli kaikenlaista cuppia nää aussipojat ottaakin.Tää peli voi hyvinkin olla höntsäilyä ihan muilla kokoopanoilla,mitä joukkueilta on totuttu näkee ja silloin noita maaleja tullaan tekee puolintoisin.Viimevuodelta löytyy keskinäisiä kohtaamisia muutama,kun Melbourne Knights kotona voitti 3-2  ja puolestaan Bulleen Lions vei kotona 1-0

Bulleenit jäi yhteen 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga karsinta/ Jalkapallo

Dundalk - Riga FC

Dundalk @ 1.90 bet365

Alkaa 21:45

Dundalk on voittanut yksitoista viimeisestä kahdestatoista kotiottelustaan ja joukkue johtaa Irlannin pääsarjaa kahdeksan pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Dundalk omaa myös kokemusta enemmän Euroopan kentiltä kuin tämäniltainen latvialaisvastutanjansa Riga FC. Riga on tällä hetkellä Latvian pääsarjan kakkosena häviten kolme viimeistä vierasotteluaan. Dundalk on yksinkertaisesti materiaaliltaan kovatasoisempi ja joukkueena ammattimaisempi kuin Riga. bet365:n tarjoama  kerroin kotivoitolle  maistuu melkein lahjalta Unibetin ollessa kerroinasettelussa lähempänä totuutta (Unibet 1.75). Dundalk voittaa ottelun rutiinilla maalein 2-0.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo naiset klo 18:00

Kempele - Lappajärvi

Pelivalinta: Alle 14,5 juoksua

Kerroin: 1,90 Coolbet

Kempele lähtee kotimatsiin suurena ennakkkosuosikkina. Lappajärvi ollut viime aikoina huonossa vireessä ja muu kuin kotivoitto olisi suuri yllätys.

Kempeleen peli ei ole vakuuttanut täysin ja juoksuja joukkue ei ole pystynyt paljoa tekemään. Ulkopeli on toiminut hyvin. Lappajärvi ei varmasti saa montaa juoksua tänään aikaiseksi.

Lappajärvellä sisäpeli ei ole toiminut toivotulla tavalla ja ulkokentälläkin tullut liikaa virheitä ja vastustajat ovat tehneet paljon juoksuja. Lappajärvi ei ole kuitenkaan merkittävästi Kempelettä heikompi joukkue ja uskon, että Lappajärvi pystyy pitämään lukemat siedettävinä. 

Kauden keskinäiset ottelut päättyneet Kempeleen vierasvoittoihin. Ensimmäisessä ottelussa nähtiin 7 juoksua ja toisessa 10 juoksua. Line on nyt turhan korkea ja alle 14,5 juoksua on hyvä pelivalinta tähän otteluun.

 

Link to post
Share on other sites

Ravit Visby lähtö 10. Klo 22:46

Digital Wave - Enjoy's Topnotch

Pelivalinta: Enjoy's Topnotch

Kerroin: 1,60 Nordicbet

Kumpikaan hevosista ei kuulu lähdön kuumimpiin pelisuosikkeihin. 

Digital Wavella hyvä lähtöpaikka, josta keulapaikka on mahdollista ottaa. Keulasta tuskin ajetaan, joten juoksupaikka lienee sisäradalla 2/3 parissa. Digital Wave ei ole ollut viime aikoina erityisen hyvässä vireessä ja ihme on mikäli menestyisi tässä lähdössä. 

Enjoy's Topnotchilla lähtöpaikka 9, josta saa varmasti hyvän juoksun. Enjoy's Topnotch on startannut 3 kertaa tauon jälkeen ja otteet on noususuunnassa. Samalla balanssilla jatketaan kuin aiemmissa lähdöissä ja mahdollisuudet on jopa voittoon, jos juoksunkulku onnistuu. 

Mielestäni Enjoy's Topnotchin pitäisi olla selvempi ennakkosuosikki tässä parissa. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - KalPa Kärpät/ 2.32 NordicBet Klo 18:30   Liigan pronssiottelu jossa Kärpät isännöi Kalpaa Oulun Raksilassa. Molemmilla tietty pettymys välierä sarjasta, kun Tappara tiputti KalPan 4-1 ja samoin otteluvoitoin Pelicans heitti Kärpät ulos. Uskon että molemmat ovat kummiskin toipunut tuosta pettymyksestä ja nyt pelataan siitä mitä jäljellä on saatavilla. Kärpät on omasta mielestä kokeneempi ja laadukkaampi joukkue ja uskoisin että Karhunen pelaa tämän viimeisen pelin. KalPa puolustaa hyvin joukkueena mutta hyökkäyspäässä tulos vastuu on ikävästi jäänyt vain ykköskentän varaan ja siinäkin kahdelle tietylle herralle (Kapanen,Mäenpää). Kärpät tulee ottamaan pronssimitalit kaulaan kokemuksen, laajuuden ja kotiyleisön turvin.
    • Kiinan GP Sprint Shootout PK: Charles Leclerc - Carlos Sainz | Charles Leclerc | 1.83 (bet365)   PK: George Russell - Lewis Hamilton | Lewis Hamilton | 2.25 (bet365)   PK: Daniel Ricciardo - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 1.75 (Veikkaus)   PK: Top 3 Sijoitus | Sergio Perez | 1.85 (Coolbet)
    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
×
×
  • Create New...